Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'De Boer is niet eerste keus voor Inter bij vertrek Mancini'

Laatste update:

Het is goed mogelijk dat Roberto Mancini vannacht tijdens de oefenwedstrijd tegen Paris Saint-Germain, in de strijd om de International Champions Cup, voor het laatst op de bank heeft gezeten bij Internazionale. De coach zit niet op een lijn met de clubeigenaren als het gaat om het transferbeleid en hij denkt daarom serieus na over opstappen. Volgens Corriere dello Sport is de werkloze Frank de Boer een belangrijke kandidaat om het stokje over te nemen.

/

De Boer werd al eens eerder genoemd bij Inter, dat in eerste instantie gewoon door leek te gaan met Mancini. De Italiaan dreigde een paar dagen geleden echter met een vertrek en wilde er na de 1-3 nederlaag tegen PSG niet al teveel over kwijt. “Ik heb niet veel te zeggen over de kwestie”, zei Mancini, “maar ten opzichte van een paar dagen geleden, is er niets veranderd.” Mocht Mancini zijn vertrek aankondigen, dan mag De Boer dus hopen op een belletje uit Milaan.

De oefenwedstrijd tussen Inter en PSG werd beslist door de verdedigers van laatstgenoemde ploeg; Serge Aurier maakte twee doelpunten voor PSG, uit een rebound en met een kopbal na een voorzet van Alec Georgen, en met een benutte vrije trap was ook Layvin Kurzawa trefzeker. Kort voor rust was Inter nog op 1-1 gekomen via Stevan Jovetic, die een strafschop binnen schoot, maar PSG trok de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe. De overwinning was absoluut verdiend.

Update 26 juli 14.27 uur - 'De Boer is niet eerste keus voor Inter bij vertrek Mancini'
Roberto Mancini zou overwegen om zijn ontslag in te dienen bij Internazionale en volgens Corriere dello Sport zou Frank de Boer een belangrijke kandidaat zijn om het stokje over te nemen. Volgens Mediaset is echter niet De Boer, maar Leonardo de favoriet om een eventueel vertrek van Mancini op te vangen. De Braziliaan zat al eens op de bank bij Inter en zou wel wat voelen voor een terugkeer.

Internazionale zou een mooie club zijn voor Frank de Boer

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Frank heeft gegokt en verloren helaas. Hij dacht dat de clubs in de rij zouden staan, wat niet het geval is.

25 juli 2016 om 07:10

Misschien stonden ze dat wel, maar vond hij de aanbiedingen niet interessant genoeg. Of vond hij het afbreukrisico simpelweg te groot. Niemand weet wat er speelt. Voor hetzelfde geldt wilt ie wel een sabatical

25 juli 2016 om 07:48

Hij wil naar de Pl en daar is nu echt alles bezet qua top en subtoppers. Hij heeft te lang gewacht.

25 juli 2016 om 07:58

Met 4 kampioenschappen leek het nog wat maar verder was het niet heel veel hoor. Toen PSV serieuze aankopen ging doen werden die 2x verdiend kampioen. Ook vind ik hem met ego's niet goed. In de PL heeft elk team die wel. Frank wil alleen schooljongens die alles doen wat hij zegt. Ik kan mij niet voorstellen dat de subtop echt op hem zit te wachten. Ik vind de Boer een mooi persoon en prima trainer die als het spannend wordt rare keuzes maakt. Elke topper of belangrijke wedstrijd ging die opeens zijn basis veranderen of raar wisselen in de wedstrijd. Ben benieuwd of die na dit seizoen wel wat vind. En mssn wordt er wel een trainer ontslagen halverwege en is de Boer mooi vrij.

25 juli 2016 om 09:08

En wanneer er plaats vrij komt bij 1 van die clubs staat de Boer volgens mij ook niet op de 1ste plaats om ze te vervangen

26 juli 2016 om 16:18

@cthegrave:
Beetje makkelijk om 't zo te stellen als je ziet met welk materiaal de Boer het deed. Ik denk dat weinig andere coaches met dit materiaal 4x kampioen waren geworden.
Als ze de helft van de investering van PSV hadden gedaan was hij natuurlijk met 2 vingers in de neus 6x kampioen geworden. Ik vind de prestaties van PSV gezien 't materiaal juist ondermaats en de prestaties van de Boer nog steeds bovenmaats. PSV heeft er zelfs z'n stadion voor verkocht. Dat PSV 't op de slotdag liet aankomen en 't eigenlijk ook niet eens meer in eigen hand had zegt al genoeg. Het had zomaar anders kunnen zijn.

Verder ben ik 't wel met je eens dat hij niet heel goed is met vedettes. Al zit dat 'm denk meer in vedettes die nog niks gepresteerd hebben en niet zozeer vedettes die 't ook laten zien. Aan dat 1e heeft toch iedereen een broertje dood?

En dat hoeft niet altijd een nadeel te zijn. Ligt er gewoon heel erg aan bij welke club die beland en met welke filosofie. Van Gaal is ook zo'n type en die kwam toch een heel eind, ook bij grote clubs. (behalve Man U dan)

26 juli 2016 om 14:33

Ik snap dit echt niet. Wat heeft Leonardo meer bewezen dan De Boer?

Zou het jammer vinden als er geen club voor De Boer komt, al is het alleen al omdat ik het een sympathieke vent vind ( al zou je dat door zijn gezichtsuitdrukking soms wel eens vergeten ). Ook een uitstekende trainer uiteraard, al mag het wel wat aanvallender. Maar juist door zijn manier van verdedigend voetballen zou hij erg bij de Italiaanse competitie passen in mijn ogen.

25 juli 2016 om 13:56

Mee eens

Toch wel een grote kans dat De Boer in het buitenland aan de slag gaat. De winkel van zijn vrouw staat ook te koop en die gaf aan nog niet te weten of ze bepaalde spullen mee wilde nemen. Uiteraard werd er niks los gelaten over een eventuele bestemming helaas.

25 juli 2016 om 08:27

Dat die winkel te koop staat is wellicht toevallig. Je gaat de boel toch niet verkopen als je niet weet of je naar het buitenland gaat? En bij de NOS in de EK uitzending verklaarde Frank dat een sabatical hem wel wat leek omdat het hem goed beviel om niets te doen.

26 juli 2016 om 14:31

Haha ze kunnen kopen en verkopen bij De Boertjes wat ze willen hoor. Financieel zullen ze op een winkeltje nl. moeilijk achteruit gaan. Ik denk dat mevrouw er wel 10 mag proberen van Frank

Och, in Italië zie ik hem nog wel aarden. Ook daar is verdedigend denken en reactievoetbal gewoon en kan hij dus zijn favoriete spelletje blijven spelen. De wegblijvende belangstelling uit de PL is dan ook te begrijpen.

Zoveelste soap rond inter en het is bijna augustus en de competities beginnen weer. Geen ideale voorbereiding zo. Mancini moet nu eens de knoop doorhakken. Hoewel ik zijn vertrek toejuich zal inter helaas weer opnieuw moeten bouwen aan een elftal zodra een nieuwe trainer komt. Al zal een frisse wind nog geen slecht idee zijn. Mancini heeft te weinig uit het materiaal van Inter gehaald. Veldspel is beroerd en er is geen goede bezetting van spelers op het veld. In dat opzicht zou De Boer geen slechte opvolger zijn.

Ik snap niet waarom de Boer een top kandidaat is. Hij spreekt geen Italiaans en wordt al meteen voor de leeuwen gegooid. Blanc of Di Francesco, die wel het Italiaans machtig zijn, lijken me betere opties.

25 juli 2016 om 09:05

Spaans en italiaans lijken veel op elkaar dat is het voordeel sinds de boer spaans spreekt

De Boer wens je als voetballiefhebber alleen het beste, een zeer correcte en fatsoenlijke man maar van zijn trainerskwaliteiten ben ik niet zo onder de indruk.

Frank vindt zichzelf een topper en de Media ook , 4 X met Ajax kampioen is geen garantie voor een topclub in Europa .
4 X keer kampioen met afbraak voetbal het slechtste wat ooit vertoont is door Ajax sinds hun bestaan .
Met zijn visie zal een Italiaanse club wel bij hem passen , maar zal voor korte duur zijn .

26 juli 2016 om 14:33

Wauw, gefeliciteerd met de meest dramatische en zwaar overdreven reactie van de dag zeg! Natuurlijk is Frank een goede trainer want je word hoe je het went of keert niet zomaar eventjes 4x achter elkaar kampioen met een elftal dat echt niet zoveel beter was dan de rest... Dan heb je gewoon een goede tactische trainer gehad die seizoenen...

26 juli 2016 om 14:43

4x kampioen van de armoede i.d.d.

Denk dat de Boer zichzelf zwaar overschat, al maanden was het bekend dat hij op zou stappen bij Ajex, en toch blijft het akelig stil om zijn persoon heen, Als hij echt als een toptrainer zou worden beschouwd dan was hij allang ergens weer trainer. Vond het ook wel aardig arrogant van hem dat hij destijds grotere clubs als Ajax zoals Liverpool en Tottenham afwees. Karma is a bitch.

Frank de boer zou het beter doen dan ome Mancini.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren