Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Comeback van Maradona als speler categorisch uitgesloten

Laatste update:

Diego Maradona is inmiddels 53 jaar oud, maar haalt mogelijk zijn voetbalschoenen weer uit de kast. Volgens Olé heeft Deportivo Riestra, een club uit de vijfde divisie, het verzoek ingediend bij de Argentijnse voetbalbond om Maradona in te schrijven als speler. Als de berichtgeving klopt, zou Pluisje mogelijk aankomend weekend al zijn debuut kunnen maken voor Deportivo.

/

Er wordt geschreven dat Deportivo verwacht dat er zoveel mensen zullen komen kijken, dat de ploeg zijn eigen stadion (waar 3000 toeschouwers in kunnen) wil verlaten en de rentree van Maradona wil vieren in de thuishaven van San Lorenzo, waar 45000 fans naar de wedstrijd kunnen komen kijken. Maradona zou zijn gevraagd door zijn vriend en financiële adviseur Victor Stinfale, die werkzaam is bij Deportivo. In augustus werd Maradona al aangesteld als 'Spiritual Coach' van de club.

Victor More speelt momenteel met rugnummer 10 bij Deportivo, maar heeft al aangegeven dat hij dit nummer graag door zou willen geven aan Maradona. Pluisje staat bekend als de beste voetballer die Argentinië ooit voortbracht en hing in 1998 zijn schoenen aan de wilgen. Mogelijk komt het binnenkort tot een rentree.

Update 21 februari 18.44 uur - Comeback van Maradona als speler categorisch uitgesloten
Diego Maradona gaat niet als speler aan de slag bij Deportivo Riestra in zijn vaderland Argentinië. Voorzitter Gustavo Varela sluit dat vrijdag categorisch uit. Eerder op de dag doken verhalen op dat de club Pluisje een comeback zou willen laten maken in de vijfde klasse van het Argentijns voetbal. "De kans dat Diego hier als speler of trainer aan de slag gaat is nul", zegt Varela echter tegen Goal. Vicevoorzitter Marcelo Salorio bevestigt de lezing van Varela: "Maradona komt niet, ik zou wensen dat het kon maar het gaat niet gebeuren. We weten niet waar dit verhaal, dat geen enkele basis heeft, vandaan komt", zegt hij tegen TyC Sports.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is dat zo bijzonder? Zo veel mannen op leeftijd spelen op dat niveau.....
Natuurlijk, Pluisje is een grote naam, maar ik zie zo vaak (ik speel zelf in de zaal) oud voetballers daar mee voetballen.

21 februari 2014 om 12:51

Maar z'on bekende voetballer..

21 februari 2014 om 12:52

Ja, dit is bijzonder.

21 februari 2014 om 13:00

Waarschijnlijk owned hij ze allemaal nog steeds

21 februari 2014 om 13:00

Daar ben ik zeer zeker van haha !

21 februari 2014 om 12:57

@zvob5best

Dus jij speelt zaalvoetbal met Cruijff, Pele en Ronaldo?

21 februari 2014 om 13:00

Haha geniaal Tdk3000, zo lijkt het inderdaad, af te leiden uit zijn reactie

21 februari 2014 om 13:01

jij niet dan ? soms komt zidane ook mee spelen

21 februari 2014 om 13:02

In Nederland zijn er geen 53 jarige die nog 5de klasse spelen hoor

21 februari 2014 om 13:07

Wedden van wel? Sterker nog, het zijn er genoeg. Vijfde klasse is een waardeloos niveau man. Misschien spelen ze geen hele wedstrijd, maar het zijn er genoeg die bijvoorbeeld nog keepen of in de spits lopen. Ze zullen niet meer als centrale middenvelder fungeren.

21 februari 2014 om 13:14

Wedden van niet? Ik ken meerdere mensen die in de 5e klasse spelen. Ik kijk er dus regelmatig. Je ziet maximaal 35-40 jarigen ertussen lopen. Maar 53-jarigen echt niet meer.

Dat zie je eerder in de reserve 5e klasse.

21 februari 2014 om 13:23

Wedden van niet! De vijfde divisie in Nederland is de eerste klasse. Daar lopen denk ik echt geen 50+'ers rond.

De meeste 50+'ers spelen denk ik gewoon in de vijfde, vierde en misschien ook nog de derde klasse.

21 februari 2014 om 13:25

In het eerste van Spijkenisse (volgens mij 1e of 2e klasse) stond er paar jaar geleden een vent van 45 in. Vroeger erg goede amateur. Toen nog steeds in topvorm op het middenveld.

5e klasse bestaat nu volgens mij niet meer (4e en 5e klasse zitten samen), maar er zijn nog wel 50 jarigen die dat aankunnen hoor.

21 februari 2014 om 13:30

5e divisie nederland of argentinie is wel wat anders.. 5e klasse daar is gewoon op pro niveau zelfde als in italie, engeland, spanje etc.

21 februari 2014 om 14:58

Ik zal je zeggen bij ons in het 4e speelde en man van 65! Hij functioneerde als keeper en als spits haha

21 februari 2014 om 15:58

@ 010dekuip

45 is niet heel bijzonder, in Rcl1 ( 1e klasse, gedegradeerd uit hoofdklasse) spelen zelfs 2 mannen van 46 mee.

22 februari 2014 om 01:29

Een team in Nederland in de 5e klasse heeft toch geen stadion met 3000 plaatsen.... De 5e klasse uit Argentinië waar ze het hier over hebben is niet te vergelijken met wat jij onder 5e klasse verstaat. En nee, op een hoger niveau dan 5e klasse hier spelen geen 53 jarigen meer, sterker nog de meesten spelen veteranenklasse.

21 februari 2014 om 18:17

Ben benieuwd of het shirtje hem wel past haha

21 februari 2014 om 19:22

Ahhaha google maar is Diego Maradona 2014 .. Hij heeft keihard getraind is gwn fit voor iemand van zijn leeftijd.. Shirtje past ie zeker !!

21 februari 2014 om 21:22

@reppi, zo je hebt gelijk man, Maradona ziet er zeker fit uit

Het zou wat zijn, dat pluisje weer gaat voetballen. Ik denk trouwens dat die vijfdeklasser er niet veel aan heeft. Die stopt binnen een week weer.

21 februari 2014 om 13:22

Het balgevoel zal hij niet verloren zijn en heeft nu ook nog extra body dus denk dat het een mooie aanvulling is voor vele teams alleen al door zijn passie

21 februari 2014 om 19:10

Hij heeft nu ook nog extra body! Dat is ook een manier van er naar kijken. hahaha!
Deze kettingrokende sigarenliefhebber met overgewicht zal hooguit nog puur op inzicht en inderdaad balgevoel van enige waarde kunnen zijn. Ik denk dat je hem op de middenlijn moet neerzetten en niet hoeft te verwachten dat hij uit de middencirkel komt. Af en toe nonchalant wat briljante passjes rond laten strooien en wisselen in de rust.
Zou wel schitterend zijn.

Hahahahaha oh geweldig dat dit soort mensen bestaan. Wat een icoon, wat een man, heerlijk doen waar hij zin in heeft, dat is toch geweldig (nouja, tot het moment dat hij zich naar de tering snuift en wetten gaat overtreden). Heerlijk nieuws mocht dit waar zijn

21 februari 2014 om 12:56

ja maar die gast vind zichzelf zo goed en zo belangrijk dat hij er binnen een week weer pleite is. want dan heeft die geen zin meer en wil die wel ergens training geven of hij vindt de trainer te amateuristisch.

21 februari 2014 om 12:58

Als er één iemand is die het recht heeft om zichzelf goed te vinden, is het Maradona. En als je het dan toch over narcisme hebt; noem dan Pelé.

21 februari 2014 om 12:59

Ja dat is toch leuk

21 februari 2014 om 13:03

ik wist dat er iemand zo stroef zou reageren.

lees even mee, die gast vind zichzelf zo goed en belangrijk dat hij er binnen een week weer pleite is. (hij is ook goed, maar niet belangrijk) en dat wil dus zeggen dat hij er na een week geen zin meer in heeft omdat hij denkt het beter te weten (dat kan ook wel zo zijn) en dat het allemaal te amateuristisch is (dat is ook zo vergeleken met wat hij heeft meegemaakt en gefunctioneerd)

en daarom (ook al heeft hij volkomen gelijk) is het zielig dat hij zich laat inschrijven bij zo'n club en er na een week alweer weg is..

21 februari 2014 om 13:08

Misschien moet je eerst eens even afwachten of hij ingaat op het aanbod en hoe het een week later is. Want jouw mening over dit doet er vrij weinig toe. We kunnen hier ook gewoon van genieten en zelfs al heb je gelijk en is het voor een week. Als Maradona een week speelt is die vijfde klasse ploeg financieel onafhankelijk met het aantal supporters wat er bij die wedstrijd komt kijken.

21 februari 2014 om 12:56

Dat is nu eenmaal Maradona, ik herinner me hem het liefst zo, geniaal voetbalkunstenaar en tegelijkertijd een erg mens boordevol afwijkingen en fouten in zijn kop, heerlijk toch.

Dit kan niet waar zijn? Spectaculair nieuws, één der oppergoden van de sport die zijn kicksen opnieuw aantrekt.... Heerlijk. Al hoop ik niet dat Diego die flashy schoenen van vandaag de dag aantrekt, dat zou echt een fout zicht zijn.

Lijkt me onverstandig, Maradona mag blij zijn dat hij nog leeft na alle verslavingen, morbide obesitas en hartoperaties. Werken aan je gezondheid is perfect maar echt voetballen weer lijkt me te hoog gegrepen.

21 februari 2014 om 12:54

Die man heeft zoveel techniek en voetballend vermogen dat hij zelfs zonder lopen het verschil kan maken, onverstandig? Deze god is voetbalverslaafde boven alles, als hij er zin in heeft op het 5de niveau nog wat te ballen, waarom niet dan? Zat veteranen die niet weten van ophouden en er nog plezier in hebben, alsof ze van hem gaan verwachten dat hij zich tomeloos in gaat zetten

Mooi toch! Kan ie misschien nog mee naar het WK !

Haha zo iets maakt je dag weer goed hahaha.
die gast spoort echt niet joh.

Dat word een bron van leuke youtube filmpjes!

Ah nee, die moet je toch niet willen? Als dit echt gebeurt, moet sport1 deze voetbalclub uit gaan zenden.

45.000 toeschouwers hehe, duidelijk een publiciteitsstunt.

Opa of niet, hij blijft een held, ik zou zijn rentree ook wel willen meemaken.
Ik zie hem nog wel een pana of twee doen tijdens de wedstrijd :D

Dit zou toch geweldig zijn. Lekker in de middencirkel met passjes gaan strooien. De hele wedstrijd een beetje rond de middenlijn bivakkeren en af en toe eens een geniale "panna" of steekpass eruit gooien. Ik vindt het wel theater en waarom zou het niet kunnen. De man heeft waarschijnlijk een conditie van nul maar nog wel degelijk gevoel in de 'pootjes'.

Geweldig man een voetbaljunk eerste klas.
Hij mag dan al 53 zijn, maar durf te wedden dat hij makkelijk mee kan met Deportivo(qua techniek en tactiek) maar denk dat hij na een kwartier al op is

21 februari 2014 om 13:11

Haha dat denk ik ook wel, maar zeker financieel kan de club een enorme boost krijgen door Diego wat potten te laten spelen. En als hij op is gaat ie toch gewoon met pasjes strooien en uit stilstand mensen vernederen,

21 februari 2014 om 13:20

Ha ha ja man ik zie het al voor me, de ene na de andere poorten en dan nonchalant een passje buitenkant voet geven, of een vrije trap stijf in de kruising, geweldig

21 februari 2014 om 14:40

Haha inderdaad, en dat allemaal met een gezonde dikke buik en zijn dikke baard, prachtig toch.

Dit kan gemakkelijk. Ik speel bij een club waar Gerrie Mühren op zijn vijftigste iedereen gek maakte. De club promoveerde onder leiding van Mühren naar de tweede klasse. Alhoewel meneer Mühren wel een veel gezondere levensstijl had dan Pluisje. Maar toch...

21 februari 2014 om 13:31

Ja daar zeg je het zelf al...gerrie Muhren of Maradonna...een van de meest gezond levende mannen ter wereld tegenover de minst gezonde.

Het kan zeker...ik speel zelf ook op dat niveau en wij hebben een spits van 49 die ze er nog elke week inlegt, en die heeft nooit op niveau gevoetbald. Dus dat Muhren op zijn 50e nog de man van het veld is, kan ik me prima voorstellen. Maar Maradonna? Moet ie niet doen...het is woieso alleen maar een stunt om geld te verdienen, als hij echt nog zo graag wil voetballen, dan doet hi dat met wat vrienden zonder opsmuk, zoals Sjaak Swart bv.

de oudste voetballer van nederland voetbalt in Ermelo 75 jaar

21 februari 2014 om 14:38

Ik woon toevallig in de buurt. Waar dan, DVS of Efc?

Heeft binnen een half uur al een hartstilstand onze snuiver

Ondanks zijn gezondheiod, dikte en ouderdom kan Maradonna deze club binnen 3 jaar naar het derde klasse brengen. Een goede aanwinst.

Geen idee hoe ik hem nu als speler zou moeten beoordelen. Vind het wel een mooie actie van Maradonna. Lekker doen waar je zin in hebt

Het komt er dus niet van. Dan is het op zijn minst nog een goede publiciteitstunt voor die club. Even de naam Maradonna gebruiken en je krijgt een artikel op Voetbalzone.nl

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren