Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Cassano keert voor twee seizoenen terug bij Sampdoria

Laatste update:

Sampdoria-voorzitter Massimo Ferrero gaat niet ten strijde om Antonio Cassano aan te trekken. De Italiaanse media berichtten donderdag dat de club zich deze zomer wil versterken met Cassano en dat trainer Walter Zenga daar totaal niet op zit te wachten: als de deal echt door zou gaan, zou hij zijn spullen pakken. Ferrero haast zich nu door te zeggen dat daar heus geen sprake van zal zijn en dat Cassano helemaal niet gehaald wordt.

/

Fantantonio, die van de zomer van 2007 tot halverwege het seizoen 2010/11 al voor Sampdoria uitkwam, leverde in januari dit jaar zijn contract bij Parma in en is sindsdien clubloos. Ferrero hoeft hem echter niet terug te zien in Genua. “Ik heb het laatste woord bij deze club en als ik een speler aantrek, dan is dat de geschikte speler voor Sampdoria en dan is Zenga blij hem erbij te hebben.”

“Cassano? Genoeg van dit verhaal! We moeten ons richten op de Europa League. Cassano komt niet deze kant op, want we houden niet van remakes. Als Cassano tot een pijnpunt wordt gemaakt, dan blijven wij van de kleedkamer af. Ik wil de supporters en de trainer een competitieve selectie bieden om mee aan de slag te gaan en we zullen beter presteren dan vorig seizoen”, belooft de preses, die coach Sinisa Mihajlovic zag weggaan naar AC Milan.

Update 8 augustus 15.29 uur - Samp lijkt ruzie met trainer te riskeren en aanvaller vast te leggen
Voorzitter Massimo Ferrero van Sampdoria liet onlangs nog weten dat Antonio Cassano absoluut niet naar zijn club zou komen, onder meer omdat trainer Walter Zenga het naar verluidt totaal niet ziet zitten in de aanvaller. Het lijkt er echter op dat Ferrero een ruzie met de coach riskeert, want Italiaanse media melden dat Cassano een medische keuring ondergaat bij Samp; als die geen problemen oplevert, ligt er een tweejarig contract klaar voor de 33-jarige Italiaan.

Update 9 augustus 12.24 uur - Cassano keert voor twee seizoenen terug bij Sampdoria
Antonio Cassano mag zich weer speler van Sampdoria noemen. De club uit Genua maakt zondagmiddag bekend dat de 33-jarige aanvaller een contract voor twee seizoenen heeft ondertekend. Cassano, die tussen 2007 en januari 2011 al voor Sampdoria uitkwam, gaat acht ton per jaar verdienen, exclusief bonussen. De voormalig Italiaans international onderging zaterdag een medische keuring.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

cassano kan absoluut van meerwaarde zijn voor Samp maar als de trainer hem al niet mag, zie ik dat nooit goed komen met zijn verleden als 'enfant terrible'

Een echte teiquartista en 1 van de beste nummer 10 op aarde. Jammer genoeg Is hij statistisch gezien matig. Dit komt natuurlijk door zijn luiheid.

Weet niet of dit wel zo een goede zet is. Hij barst van het voetballend vermogen en was altijd een groot talent maar heeft zijn carriere min of meer zelf verpest door zich als een mafkees te gaan gedragen. Wanneer je hem aan het voetballen krijgt zou het wel een aanwinst kunnen zijn maar dat is dan ook meteen de grote vraag of hij zich wel normaal kan gedragen en eens lekker gaan voetballen.

Deze man kan echt GE-WEL-DIG voetballen, ben blij dat we hem weer kunnen bewonderen. Als hij niet zo'n slechte instelling had, zat hij nu op niveau lewa,rooney enz (heeft zelf meer talent dan hun).

Heb zin in om zijn verfijnde techniek weer te zien!

9 augustus 2015 om 13:34

Rooney mag dromen van het techniek van cassano.

Mediastunt van Ferrero, vergelijkbaar met Eto'o vorige zomer. Ben benieuwd hoe het deze keer uitpakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren