Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Betrapte Zárate dwingt Lazio tot beëindiging van contract

Laatste update:
/

Volgens de Italiaanse media heeft Mauro Zárate zijn eigen glazen ingegooid bij Lazio. De 26-jarige aanvaller speelt dit seizoen al totaal geen rol van betekenis in Rome en heeft zich nu nog verder in de nesten gewerkt. De club gaf hem een week vrij om volledig te herstellen van een blessure. In plaats van thuis te zitten vloog Zárate echter naar de Malediven voor een korte vakantie. Daar spotte een Lazio-fan hem echter.

Sinds november komt Zárate al niet meer in actie voor Lazio, omdat de onderhandelingen over een nieuw contract op niets uitliepen. In januari probeerde de club hem te verkopen en er was ook belangstelling, maar uiteindelijk lukte het niet de Argentijn te slijten. Hij is nog tot medio 2014 aan Lazio verbonden, maar doet blijkbaar geen moeite zijn plaats terug te winnen of zich in ieder geval naar behoren te gedragen.

Zárate vroeg Lazio om toestemming om in zijn vaderland helemaal bij te komen van een blessure en dat mocht. Vervolgens werd hij gezien op de Malediven daar kreeg men in Rome lucht van, dus is de club nu des duivels. Naar verluidt zal Lazio dertig procent van Zárates salaris incasseren als boete en is de gang naar de rechter ook niet uitgesloten.

Update 26 maart 20.10 uur - Betrapte Zárate dwingt Lazio tot beëindiging van contract
Het komt definitief niet meer goed tussen Mauro Zárate en Lazio. De zaakwaarnemer van de Argentijnse spelmaker, Luis Ruzzi, bevestigde dinsdag dat hij een verzoek heeft ingediend om het contract van zijn cliënt te laten beëindigen. “Ik doe er verder geen uitspraken over, want er is al te veel gezegd en geschreven over de hele situatie. Binnenkort komen we met nieuws.” Volgens Ruzzi verbood Lazio de speler om mee te trainen en te spelen, waardoor het kamp-Zárate juridisch in zijn recht zou staan.

Lazio zou Mauro Zárate op staande voet moeten ontslaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet verstandig, kan goed voetballen en is zeker van waarde voor een Engelse subtopper

22 maart 2013 om 19:19

Is inderdaad niet verstandig om in het buitenland te gaan zitten als je toestemming hebt om naar Argentinië te gaan.

Aan de andere kant, wat maakt het uit of je thuis of op het strand aan het rusten/herstellen bent. Als hij bungeejumpend of op een snowboard in de alpen werd gespot was het een ander verhaal.

Achja Willems ging ook Miami toen die geblesseerd was babel naar Amerika

22 maart 2013 om 18:42

Willems naar Miami gegaan? Dat heb ik gemist en ik kan het ook nergens vinden.

22 maart 2013 om 18:51

Op instagram zijn pa was jarig van Willems en daar vierden hij het

26 maart 2013 om 23:19

@fr010

Willems had hier toestemming voor van Psv, dus je vergelijking gaat niet op.

22 maart 2013 om 18:45

Daar zullen zij wel toestemming voor hebben gehad.
Zárate zal hier geen toestemming voor hebben gehad want hij moest thuis uitrusten.
Dom als hij dit doet.

Zarate blijft een rare voetballer, heeft een geweldige actie in huis maar daar blijft het ook. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan Inter en scoorde maar 2 keer. Het beste zou zijn dat hij een stapje omlaag doet, Lazio is te hoog gegrepen voor hem. Hij mag toch doen wat hij wilt als hij vrij krijgt?..

overdreven gedoe mischien voelt die zich thuis niet lekker
is anders dan als je gewoon werkenmer bent vind ik
als je sierblessures etc hebt moet je je lekekr voelen genees je blijkbaar toc hwat sneller
en warmte is nooit slecht voor spieren
dus ze zijn gewoon aan zeiken hij kreeg week vrij maakt uit of die het thuis of daar doet als ie maar rust neemt

22 maart 2013 om 19:30

Ze betalen zijn salaris dommie
en liegen tegen je baas is al helemaal dom
boete meer dan terecht

22 maart 2013 om 21:39

zeg sukkel les eens goed
ze geven hem zelf een eek vrij om uit te zieken
de details weetje niet
mishien is hem niet gezegd thusi te blijvne alleen uitgerust en genezen terug te komen

en dat ze ze salaris betalen wil neit zeggen dat ze levne beheersen
tuurlijk is met een voetballer anders dan normale werknemer maar dan nog
ze wistne ervanaf dus vind boete flauwekul
als die genezen terugkomt na een week boeit waar die was als meer presteert weer
staat ook nergens dat ie loog als ie het niet heeft doorgegeven ne wie weet is doorgegeven maar neit goed
dus voor je mij dommie noemt kijk in de spiegel achterlijke

22 maart 2013 om 23:22

Jij word niet dom genoemd, Zarate is dom bezig. Als je toestemming krijgt om een week Thuis te revalideren lijkt mij dat je dat thuis doet, en niet op de Malediven. Verder is het heel duidelijk dat Lazio er niet vanaf wist. Verder is in het vliegtuig zitten niet echt heel goed voor een topsporter, vooral lange vluchten zijn slecht, en de Malediven is toch best een aantal uur vliegen. En geloof me, hij weet echt wel dat hij dat niet mag en dat hij dingen door moet geven, en dat heeft hij niet gedaan. Sanctie is dus geheel terecht.

27 maart 2013 om 15:12

Nou lees het stuk van topsport nog eens en dan mag je hem gerust dom noemen. Gebruik eens leestekens en let een beetje op je spelling, hier is niet door heen te komen. Dus je mag weer gaan steigeren want ik noem je wel dom.

@topsport: snap je jezelf nog?

On: Als topsporter hoor je je te verantwoorden van je doen en laten. Dit heeft hij niet gedaan. En als je verstandhouding al zo slecht is kun je zulke sancties verwachten. Domme zet..

Maakt geen verschil voor hem , is al lang uitgespeeld bij Lazio en zal niet verlengen , forceerd gewoon een transfer nu en hoopt dat Lazio zijn contract ontbind of hem transfervrij laat vertrekken maar dan heeft hij aan Lazio de verkeerde die laten hem desnoods een seizoen op de tribune zijn zakken vullen.

Dit was altijd een fantastische speler vind het ook opmerkelijk dat hij nooit meer speelt bij Lazio. Vind het ook gezeur van het bestuur als hij er even tussen uitgaat. Hij heeft toch geen wedstrijd gespeeld dus waarom ze nu hierom zeuren is mij een raadsel.

Ik zie het probleem eigenlijk nie zo. Hij heeft toch gewoon een weekje vrij gekregen om te herstellen. Als hij daar nou zijn rust vind is het alleen maar goed. Het is niet zo dat hij op de club moet herstellen ofzo. Ik vind dt hj mag doen wat hij wil als hij een week vrij heeft.

Beetje overdreven als ze hem ontslaan, misschien een geldboete. Ze moeten het niet al te groot onderwerp maken. Hij speelt tenslotte toch niet, dus wat is het probleem

Hij speelt toch nooit dus ik zie het probleem niet. Hij vertrekt toch naar Kiev aan het einde van het seizoen.

Haha ook niet echt slim he, je weet dat als je bij Lazio Roma speelt dat je de kans hebt dat je herkend wordt!

Een beetje overdreven reactie van Lazio. Een weekje rust in Argentinië was prima, maar de Malediven niet? Natuurlijk kun je het niet maken om hierover te liegen, maar toch. Het is niet zo alsof hij zich ziek heeft gemeld voor training en dan stiekem op vakantie is gegaan. Die week vrij had hij toch al.

26 maart 2013 om 21:27

Het is ook meer een aaneenrijging van meerdere problemen tussen de club en Zarate, waar Zarate eigenlijk altijd diegene was die fout zat. Dit is namelijk zeker niet het eerste probleem tussen hem en de club. Het verbaast me daarom ook niet dat Lazio genoeg heeft van Zarate, wat een verschrikkelijk pisventje is dat zeg.

27 maart 2013 om 08:28

Hoe kun je dit nou overdreven noemen (als je de Lazio-zarate soap hebt gevolgd)?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren