Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

West Ham laat ‘el Zorro’ voor twee miljoen euro naar Serie A gaan

Laatste update:

De wegen van Mauro Zárate en West Ham United scheiden. De Premier League-club maakt donderdagavond via de officiële kanalen bekend dat de aanvaller aan Fiorentina is overgedaan. De 28-jarige aanvaller bedankt via sociale media het bestuur van West Ham, de voetballers van the Hammers en de supporters van de Oost-Londense club.

/

Zárate kwam in de zomer van 2014 over van Vélez Sarsfield. Na twaalf optredens in zijn eerste half jaar en een aanvaring met Sam Allardyce vertrok de aanvaller op huurbasis naar Queens Park Rangers. Na slechts vier invalbeurten was zijn verhuurperiode al voorbij: hij kreeg bonje met de technische staf en werd naar West Ham teruggestuurd.

Zárate kwam dit seizoen onder Slaven Bilic tot 21 officiële duels, maar toch koos het bestuur ervoor om el Zorro voor een bedrag van twee miljoen euro aan Fiorentina te verkopen. Het vertrek van de voormalig winnaar van het WK Onder-20 (2007) zorgt ervoor dat West Ham een nieuwe aanvaller kan aantrekken, vermoedelijk Emmanuel Emenike op huurbasis van Fenerbahçe. Zárate speelde eerder ook voor onder meer Al-Sadd, Lazio en Internazionale.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iemand die weet waarom voor zo'n laag bedrag?

Twee miljoen is wel heel goedkoop. Ben benieuwd naar Emenike in de EPL.

Wat een verschrikkelijk goede voetballer was dit zeg. Jammer dat hij zijn tijd bij Lazio niet heeft weten door te trekken en zijn gedachte binnen het veld kon houden

Zijn skills waren blijkbaar niet scherp genoeg.

Gevalletje gebrek aan topsporters mentaliteit. Zo zie je maar weer dat veel talent hebben net 50% is om het te maken als voetballer.
Misschien dat ie er nog wat van kan maken in Florence .

Voegde niets toe. Met Caroll (mits fit), Sakho en Valencia hebben we betere spitsen. En dan hebben we ook Jelavic nog achter de hand. Laat die Emenike maar snel komen

Vervanger van Rossi, die naar Levante gaat. Al met al, in mijn ogen geen vooruitgang, integendeel juist. Plus, er je ruilt nu weer een Italiaan in voor een buitenlander. Alleen Astori en Bernardeschi zijn nog Italiaans in de basis. Of er moet nog een Cigarini bij gaan komen, maar of hij basis staat. Maar dit is weer typisch een Della Valle transfer. Rossi eruit voor 5 miljoen, en voor is naar verluidt Zarate betaald. En per saldo ga je er zeker niet op vooruit. Ach, laat ik Zarate maar het voordeel van de twijfel geven, en open dat hij het goed gaat doen bij ons. Was toch altijd een sterke speler, maar toch nooit de juiste mentaliteit gehad.

Benvenuto Mauro!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren