Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Benfica geeft Servische aankoop afkoopsom van 35 miljoen euro

Laatste update:
/

Benfica is een team dat vooral uit Zuid-Amerikanen bestaat, maar tegenwoordig zijn ook de Serviërs goed vertegenwoordigd bij as Aguías. Er staan momenteel zeven spelers uit dat land bij de club uit Lissabon onder contract en Ljubomir Fejsa wordt de achtste. De middenvelder arriveerde vrijdag in de hoofdstad voor de medische keuring en tekent dit weekeinde een meerjarig contract bij Benfica.

De 25-jarige middenvelder is afkomstig van Olympiacos, dat 4 tot 5 miljoen euro ontvangt. De 12-voudig international speelde sinds 2011 in Griekenland. Daarvoor kwam hij uit voor onder meer Partizan Belgrado. Hij werd met Olympiacos twee keer landskampioen en pakte één keer de nationale beker. Hij was onder Leonardo Jardim geen basisspeler, maar de nieuwe trainer Míchel maakte hem weer belangrijk in Athene. Fejsa keerde onlangs ook terug bij de nationale ploeg van Servië.

Fejsa gaat naar verluidt zeven ton per jaar verdienen bij Benfica. De Portugese media weten dat hij als opvolger van Nemanja Matic wordt gehaald. De ex-speler van onder meer Vitesse is in verband gebracht met onder meer Napoli en Chelsea, maar voorzitter Luís Filipe Vieira zei vrijdagavond nog dat de linkspoot niet voor minder dan vijftig miljoen euro de deur uit mag. Volgens de kranten speelt Vieira blufpoker en heeft hij met Fejsa de opvolger voor Matic reeds binnen.

Update 25 augustus 23.55 uur - Benfica geeft Servische aankoop afkoopsom van 35 miljoen euro
Benfica heeft de transfer van Ljubomir Fejsa afgerond. De 25-jarige middenvelder heeft een contract voor 5 seizoenen getekend in Estádio da Luz. De club uit Lissabon heeft een gelimiteerde transfersom van 35 miljoen euro in het contract van de Serviër opgenomen. Of Fesja bij Benfica de opvolger is van Nemanja Matic, valt nog te bezien. De ex-speler van onder meer Vitesse staat in de belangstelling van diverse topclubs en de transfermarkt in Portugal is nog zes dagen open.

Ljubomir Fejsa is een goede vervanger voor Nemanja Matic.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ken hem niet, maar het zou me niet verrassen als die over 2, 3 jaar word verkocht voor 30 miljoen euro.

Hij is (pas) 25, geen 26. Laat me raden, toch niet ook van dezelfde manager als die van Markovic, Mitrovic, etc? Heb hem één wedstrijd zien spelen, tegen België, waar hij samen met Luka Milivojevic voor de verdediging stond.

24 augustus 2013 om 04:23

Natuurlijk wel, duidelijk is dat Doyen of een andere investeringsmaatschappij/zaakwaarnemer hier achter zit. Markovic en Matic zijn natuurlijk prima spelers maar zeven Serven komen niet uit de lucht vallen.
Zaakwaarnemers zijn echt te machtig aan het worden in het voetbal, een slechte ontwikkeling.

Offtopic hoor maar over die jongens bij investeringsfondsen:
Onvoorstelbaar dat al die jongens zich zo vroeg laten uitkopen door hun rechten te verdelen. Er wordt een zeepbel gecreeerd door die investeringsmaatschappijen vrees ik.

25 augustus 2013 om 00:22

Bij Benfica werkt het wel, maar er zijn andere clubs die ook toegeven aan één makelaar die de ene na de andere klungel mag stallen bij zo'n club voor enorm veel geld. Zo'n Doyen is dan weer zo'n investeringsgroep waar ik ook niet goed van word. Die mensen maken het voetbal kapot.

Vijftig miljoen voor Matic? Prima speler hoor, maar hij is niet meer waard dan de helft. Ik snap nog steeds niet dat het die Portugezen continue lukt om grote transferbedragen te vangen, terwijl de topspelers in Nederland nauwelijks boven de tien miljoen uitkomen.

24 augustus 2013 om 03:50

Omdat Porto en Benfica een rol van betekenis (kunnen) spelen in Europa. Dan tonen de spelers aan het moeiteloos op het hoogste niveau ook te kunnen. Clubs betalen nou eenmaal meer voor spelers die er gelijk staan. Waarom denk je dat Eriksen en Alderweireld nog steeds niet verkocht zijn en voor Toivonen geen betere club komt dan Norwich?

Spelen daar nog wel Portugezen bij Benfica? Leuke communicatie zo'n elftal latino's en Serven.

24 augustus 2013 om 10:37

Nelson Oliveira is een Portugees, vond dat altijd een goede speler. Maar die krijgt volgens mij zelden een kans. Verder is dit wel het business model van de Portugeze topclubs. Veel buitenlandse talenten halen, beter maken, en met flinke winst verkopen. Legt ze tot dusver geen windeieren.

24 augustus 2013 om 12:55

Ja maar goed, dat ze buitenlandse spelers aantrekken om ze voor later meer geld te verkopen kan ik wel in komen. Maar die selectie is wel zwaar overdreven. Waar zijn de Portugese talenten gebleven. Bij de drie grote clubs zijn er niet eens drie bekende spelers die ik zou kennen bij naam.

25 augustus 2013 om 01:17

die word al een aantal jaren verhuurt nu is het stade rennes als ik het goed heb

25 augustus 2013 om 11:26

Ja, er zitten nog Portugezen in de selectie van Benfica, maar die mogen vooral de bank/tribune warm houden of lekker hun wedstrijden meepakken bij het tweede. Vaste elf bestaat dit jaar puur uit buitenlanders.

Niet echt een typische Benfica aankoop. Is toch wat ouder, geen speler waarvan je gelijk denkt dat die naar Benfica zou gaan. Ook opvallend, het relatieve lage loon. Wel goed dat zo'n club op de Servische toer gaat, daar lopen voldoende talenten rond.

Laten we nou is een keer investeren in 1 of 2 betere verdedigers zeg..
heel de voorbereiding liep het al slecht en het begin van de competitie was ook 3x niks.

we hebben genoeg goeie middenvelders en aanvallers. Maar ik zie er graag 1 of 2 verdedigers bij komen..

Ont: ik ken deze speler niet. Hopelijk is het wat.

25 augustus 2013 om 00:28

Lisandro Lopez is toch gehaald, dat zou toch een topverdediger moeten zijn.

Waar halen jullie 8 Serviërs vandaan? Zover ik kan tellen zijn het er nu 6; Sulejmani, Djuricic, Matic, Mitrovic, Markovic en Fejsa...

Ik ken Fejsa al vanaf het moment dat hij bij Hajduk Kula speelde en om eerlijk te zijn is het een matige voetballer die redelijk meespeelt in een team maar nooit echt uitblinkt, daarbij kon hij het op topniveau ook nooit maken. Ik denk dan ook dat hij Benfica onwaardig is en hij was al geen basisspeler bij Olympiacos, en ik schat Benfica toch een stuk hoger in.

Hij mag alleen hopen zo goed te worden als Matic maar in alle eerlijkheid hadden ze beter een andere speler kunnen halen in plaats van hem. Maar ach, als stand in, tegen een relatief lage vergoeding kan hij best gaten opvullen wanneer dat nodig wordt.

25 augustus 2013 om 00:24

De jongere broertjes van Matic en Markovic spelen bij Benfica B.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren