Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benfica kent geen angst: ‘We weten dat Ajax kwaliteiten heeft’

Laatste update:

Ajax heeft in de eerste twee speelronden van de Champions League indruk gemaakt, maar Benfica is niet van plan om daarom met een punt genoegen te nemen. Rui Vitória benadrukte maandag op de persconferentie dat de club uit Lissabon naar Amsterdam is afgereisd om met de volle buit naar Portugal terug te gaan.

“We denken niet aan strategieën om er iets kleins uit te halen. Zo wil ik niet spelen. Als er geen zege in zit, dan is het natuurlijk beter om niet te verliezen, maar we komen voor de overwinning”, zo wordt Rui Vitória geciteerd door A Bola. “Het heeft geen zin om al te rekenen. We moeten naar onszelf kijken en punten pakken.”

“We hebben al van AEK Athene gewonnen en in deze wedstrijd zijn er ook weer drie punten te vergeven. Aan het einde van de rit zullen we het rekenwerk doen.” Benfica, dat na zeven speelronden aan kop gaat in de Liga NOS, heeft drie punten in Groep E van de Champions League. Bayern München en Ajax staan op vier punten.

“We zijn ons ervan bewust dat dit team (Ajax, red.) in aanvallend opzicht de nodige kwaliteiten heeft, maar we gaan onze speelstijl niet veranderen. Ook wij hebben spelers met kwaliteit en veel ervaring. Die ervaring kan heel belangrijk zijn. We moeten natuurlijk voorzichtig zijn, maar ook met ambitie en verantwoordelijkheid voetballen.”

“We moeten als een gefocuste ploeg opereren. Er zullen momenten zijn waarop het tegen Ajax even lastig is, maar we moeten ook die momenten doorstaan”, besluit Rui Vitória. Germán Conti, Alejandro Grimaldo en Jardel waren twijfelgevallen, maar zijn volgens de coach fit genoeg om te spelen. Of middenvelder Ljubomir Fejsa de aftrap haalt, dat is nog onduidelijk.

Denk jij dat Benfica dinsdag gaat scoren tegen Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een lekker gevoel voor de Ajaxfans. Eerste zag je altijd artikelen dat grote clubs respect hebben voor Ajax op cynische toon. Nu zijn het artikelen waar ze aangeven dat het serieus billenknijpen is voor hun. Geweldige ontwikkeling!

22 oktober 2018 om 22:39

Billenknijpen? In dit artikel niet hoor. Benfica toont terecht wat respect voor Ajax zoals Ajax dat ook voor Benfica heeft. Verwacht een hele leuke wedstrijd morgen! Geloof echter niet dat ze in Lissabon billenknijpen.

22 oktober 2018 om 22:41

Ik denk dat Benfica het wel moet hebben van billenknijpen.

23 oktober 2018 om 00:39

Het zijn geen vechters die gaan trashtalken. Dit is voetbal, in het openbaar respect en achter de scenes erop los cheaten

Volgens mij hebben nederlandze clubs t vaker lastig tegen de portugezen. Ik begrijp ergens de euforie wel hoor van velen mede ajacieden dat we van benfica winnen. Maar ik persoonlijk moet t nog zien allemaal. Benfica is een gevestigde naam in de UCL. Ze beschikken over echt techisch goede spelers. Snel de voorhoede opzoeken met sterk combinatie spel. Beetje op zn psv. Week voor die wedstrijd zei ik nog, we gaan lelijk af tegen psv, helaas had gelijk gekregen. Nu hoop ik dat ik er flink naast ga zitten en onze jongens een klinkende overwinning er uit gaan slepen.

22 oktober 2018 om 22:42

Dat zei ik ook met Daley Blind en De jong centraal. 2 ideale schoonzonen die de boel moeten dichthouden. Ik zei tegen een maat van mij die voor PSV is dat Psv wint als De Ligt niet meedoet. Alle 3 de Ajaxgoals persoonlijke fouten

22 oktober 2018 om 22:42

Jij kijkt de kat nog even uit de boom. Ik riep voor de CL al begon dat Ajax gaat knallen. Zo zie je maar

"we moeten meer naar ons zelf kijken"
Helemaal correct

“We hebben al van AEK Athene gewonnen"
Nondeknetters

"er zullen momenten zijn waarop het tegen Ajax even lastig is"
Maak je borst maar nat knaapje, gij zult een zware avond tegemoet zien. Da ge da ma wit!

Ik weet niet echt wat ik er van moet verwachten morgen. Als spelers als Ziyech, Tadic en De Ligt een goede dag hebben, moet het goedkomen. Alleen persoonlijk heb ik het niet zo op Portugese tegenstanders, zijn vaak heel slim en geslepen. Ik ken Benfica niet heel goed, maar lees hier wel dat het een stukje minder is dan afgelopen jaren dus wat dat betreft krijg je weer wat extra hoop. Zou voor het Nederlandse voetbal geweldig zijn als Ajax morgen een reuzenstap zet naar de volgende ronde. Ik hoop op een 2-1/0.

Lastig om te voorspellen. Ik denk dat Benfica ongeveer van hetzelfde niveau is als Dynamo Kiev. Alleen aanvallend wat sterker en verdedigend zwakker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren