Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: AS Roma huurt Szczesny van Arsenal met optie tot koop

Laatste update:

Wojciech Szczesny speelt ook komend seizoen waarschijnlijk voor AS Roma. De doelman werd het voorbije voetbaljaar al gehuurd van Arsenal, dat nu waarschijnlijk opnieuw met de Italianen in zee gaat. Dit keer heeft Roma echter ook een optie tot koop bedongen, zo meldt Sky zondag.

/

Szczesny kende vorig seizoen een ietwat moeizaam begin in Italië, maar gaandeweg het seizoen gingen zijn prestaties vooruit. Vooral sinds Luciano Spalletti de taken overnam van Rudi Garcia, maakte de Pool indruk. I Giallorossi zien de Pools international dan ook graag terugkeren.

Volgens de berichtgeving heeft Roma een optie tot koop op de 26-jarige doelman. Hij zou in de zomer van 2017 voor achttien miljoen euro definitief kunnen worden ingelijfd. Szczesny was onlangs met zijn land actief op het EK in Frankrijk, maar moest vanwege een spierblessure vier van de vijf wedstrijden laten schieten.

Update 4 augustus 19.25 uur - AS Roma huurt Szczesny van Arsenal met optie tot koop
Wojciech Szczesny is terug bij AS Roma. I Giallorossi maken via de officiële kanalen bekend dat de doelman van Arsenal wordt gehuurd met een optie tot koop. “Ik ben erg blij dat ik na een goed seizoen de kans heb gekregen om terug te komen. Ik ben blij dat de trainer mij wilde hebben. Ik hoop dat we ons blijven verbeteren”, aldus de Pool op de clubwebsite.

Wojciech Szczesny is een doelman van het allerhoogste niveau

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aardige doelman, vond hem bij Arsenal niet zo sterk, maar hij is nog relatief jong.

3 juli 2016 om 20:54

Het probleem met hem is dat hij continu switcht tussen 'niet' te passeren keeper en ongelofelijke grabbelaar. Het kan natuurlijk nog altijd, is nog altijd jong (zeker voor een doelman), maar dit probleem heeft hij roch al zeker 5 jaar.

3 juli 2016 om 21:03

Daarom kan hij zich bij Roma nog doorontwikkelen.

18 miljoen voor deze prutser haha. Die huren m alleen dus omdat ze tijdelijk niks anders hebben gevonden..

3 juli 2016 om 20:42

Dat lijkt mij ook, Roma gaat dat er nooit voor betalen lijkt me.

Maar goed, voor alle 3 de partijen een win situatie!

3 juli 2016 om 20:45

Je weet dat Roma zelf die optie heeft bedongen?

3 juli 2016 om 20:48

Misschien wilde Arsenal hem anders niet weer verhuren? Roma gaat dit bedrag dus echt nooit voor hem neerleggen.

3 juli 2016 om 21:11

Dat weetje niet want als hij een ijzersterke seizoen draait bij Roma dan zal het vast een win win situatie zijn dus we wachten af. Hij is indd nog jong voor een keeper

3 juli 2016 om 22:06

Marc Juventus, dat lijkt me zeer onlogish. Het is namelijk een 'optie' tot koop. Roma hoeft dus helemaal niks. Dan zou je als Roma zijnde praktisch kunnen zeggen: zet het er maar in, maar wij gaan m toch niet kopen. En dat weet Arsenal toch ook donders goed?

3 juli 2016 om 23:05

Maar Roma kan tijdens de onderhandelingen toch doen overkomen dat wanneer hij goed speelt, ze dat bedrag daadwerkelijk op tafel leggen, maar in hun achterhoofd houden dat die kans klein is. Roma hoeft niet open en bloot aan te geven dat ze het niet gaan doen om het ook daadwerkelijk niet te doen.

4 juli 2016 om 00:33

Maar dan nog vind ik het nergens op slaan. Szczesny is misschien niet de beste keeper, maar kan echt wel bij vele subtopclubs een basisplaats veroveren. Ik ga er dus niet vanuit dat Arsenal zo wanhopig is, dat ze een clausule in de verhuur moeten plaatsen (om de verhuur aantrekkelijker te maken) en hem daarmee weer een jaartje of langer kwijt zijn. In mijn ogen lijkt me de kans dan ook bijzonder klein dat Arsenal dit zelf heeft voorgesteld...

4 juli 2016 om 07:15

Roma zal hoogstens bij een geweldig seizoen hem proberen te kopen voor een lagere prijs. Je ziet het bij Roma nu ook bij Digne, goed seizoen, maar de koopoptie was te duur dus proberen ze het voor minder.

Waarom halen ze geen sirigu of perrin? Ik vind sczesny zeer matig doelman, ik vind dat fabianski veel beter is bij polen.

Alsof die optie ooit gelicht gaat worden. Als ze na 1 seizoen nog niet overtuigd zijn, is de kans klein dat ze dat na 2 seizoenen wel zijn.

3 juli 2016 om 21:40

Wie zegt dat ze niet overtuigd zijn? Deze constructie is voornamelijk vanwege het bedrag aan het einde, niet zijn kwaliteiten, anders zouden ze nu al voor een andere keeper gaan.

3 juli 2016 om 23:32

Anders leg je hem gelijk vast. Je hebt het geld van Pjanic toch? Als je in termijnen betaald valt het qua prijs mee en ik denk niet dat Sczesny nu 18 miljoen waard is.

3 juli 2016 om 23:58

Geld van Pjanic? Die moest net worden verkocht wegens een tekort aan geld heb ik hier gelezen, ze zwemmen er niet in.

Lijkt me sterk dat ze dat gaan doen. Zij hebben kort geleden nog Alisson aangetrokken.

Waarschijnlijk is het een huur met een verplichte optie tot koop bij het spelen van een X aantal wedstrijden. Voor Roma is het aantrekkelijk omdat zij nu 2 goede doelmannen hebben waar Alisson waarschijnlijk 1ste keeper zal gaan worden.

Het gaat om een huur zonder optie. Althans, die wordt vooralsnog niet gemeld waar dat normaal gesproken wel wordt gedaan.

Ze hebben toch ook Allisson gehaald? Braziliaans international dus vraag me af of Szeszny überhaupt gaat spelen

het is zonder aankoopoptie hoor

4 augustus 2016 om 23:30

Inderdaad het is zonder aankoop optie..
Raar dat dit er zo maar opgeslingerd wordt, en ook nog met een update.

Ik kan me niet voorstellen dat er in de serie a geen betere keeper te vinden is. Een Perin zou toch ook wel voor 18 miljoen op te halen zijn?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren