Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ADO-doelman keert met slecht nieuws terug uit ziekenhuis

Laatste update:

Robert Zwinkels staat mogelijk lange tijd aan de kant. De 29-jarige doelman raakte donderdagochtend op de training op het oog zwaar geblesseerd aan zijn knie en werd per brancard afgevoerd, zo meldt de Haagse club via de officiële kanalen.

/

Zwinkels reisde onmiddellijk af naar ziekenhuis Antoniushove, waar de ernst van de blessure nog niet kon worden ingeschat. De sluitpost van de Hofstedelingen had nog te veel vocht in zijn knie, waardoor een MRI-scan tot dinsdag moest worden uitgesteld. ADO hoopt zo snel mogelijk duidelijkheid te verkrijgen.

Zwinkels, die sinds 2005 deel uitmaakt van de ADO-selectie, heeft al het nodige blessureleed achter de rug en daarom leeft de club erg mee met de doelman. Zo scheurde Zwinkels in 2009 zijn achterste kruisband af.

Update 20 november 15.35 uur - ADO-doelman keert met slecht nieuws terug uit ziekenhuis
ADO Den Haag zal het zes tot negen maanden moeten doen zonder doelman Robert Zwinkels. De tweede man achter Gino Coutinho heeft zijn voorste kruisband afgescheurd tijdens een training, zo bleek dinsdag uit een MRI-scan in het ziekenhuis. “We leven allemaal erg mee met Robert en wensen hem heel veel sterkte in het komende revalidatietraject”, luidt een statement op de website van de aangeslagen club uit de Hofstad.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weer zijn knie..
Hopen dat het meevalt voor Zwinkels want dit is de zoveelste keer al.

Sneu voor hem als het weer z'n kruisband is. Heeft dit seizoen in de wedstrijden die hij mocht keepen wel een aardige indruk gemaakt vind ik.

Is Couthino eigenlijk al terug ?

Drama ... echt goeie keeper en vent... gelijkwaardig aan Couthino maar deze heeft toch net iets meer mijn voorkeur.

martijn de zwart in het doel geen holla coutinho omeruo zwinkels visser

de zwart
malone
wormgoor
beugelsdijk
supie
toornstra
meijers
jansen
chery
poepon
vicento
15 november 2012 om 21:43

Holla is toch jullie topscorer?

15 november 2012 om 22:34

mede door vijf penalty's.

Jammer, net nu ik overtuigd ben dat ik weer 100% meer vertrouwen in Zwinkels heb dan Coutinho, is hij weer out. Dit wordt een gezellige opportunisme voetbal tegen PSV , maargoed, we zijn nog ongeslagen in uit-wedstrijden, en wellicht blijkt die De Zwart een mega-stunt-top-voetballer te zijn, wie weet!

15 november 2012 om 23:07

We spelen thuis tegen Psv. Ik hoop dat Coutinho onder de lat staat. De Zwart heeft nog geen ervaring en PSV is nou niet echt de beste wedstrijd om hem te brengen maar ja, nood breekt wet (als Coutinho nog niet fit genoeg is)

Zo, hij treft het niet. Elke keer pech met blessures. Hopen dat we in de winterstop ergens goedkoop/gratis een tweede keeper kunnen aantrekken.
Zwinkels, beterschap gozer!

Sterkte, ongelofelijk zuur dit. Dit wens je niemand toe! Ik hoop dat het echt,maximaal 9 maanden duurt. Het ia namelijk vaak genoeg voorgekomen dat zo'n blessure als deze een langere nasleep heeft.

Niet te geloven, net op de weg terug en pats weer klaar voor minstens een half jaar.
Het zit hem niet mee

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren