Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ADO Den Haag bevestigt komst transfervrije Oper

Laatste update:

Andres Oper keert na een half jaar terug naar Nederland. De voormalig spits van Roda JC, die de afgelopen maanden voor Shanghai Shenhua speelde, maakt het seizoen af bij ADO Den Haag. AD/Sportwereld meldt dat Oper spoedig een contract zal gaan tekenen.

De 32-jarige international uit Estland tekent in eerste instantie voor een half jaar, maar laat een optie in het contract opnemen voor een extra seizoen. Of Oper dit weekend al kan spelen tegen Sparta Rotterdam hangt van de Chinese voetbalbond af, die hem moet vrijgeven. Ook moet trainer Raymond Atteveld zijn fitheid testen.

De coach maakte zich begin januari sterk voor de komst van Oper, met wie hij nog samenwerkte bij Roda. De spits mocht met ADO mee op trainingskamp naar Turkije en wist in de oefenwedstrijd die de club speelde direct te scoren tegen Wuppertaler SV. Oper speelde voor Roda 104 competitiewedstrijden, waarin hij 32 doelpunten maakte.

Update 10:28 uur - Oper maakt seizoen af bij ADO
Andres Oper komt definitief terug naar de Nederlandse Eredivisie. ADO Den Haag meldt vrijdagochtend op de officiële website dat zij de aanvaller transfervrij heeft overgenomen van Shanghai Shenhua. Oper tekende voor een half jaar bij de club uit de hofstad; ADO heeft vervolgens een optie voor nog een jaar opgenomen in het contract.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zodan, Na Luijcxk nu ook Oper. Wel een goede actie van Ado want nacompetitie was (en misschien is) niet ondenkelijk. Zie nu dat Ado zich vrij makkelijk gaat handhaven. Wel jammer voor Van der Berg dit.... denk dat hij de rekening gepresenteerd krijgt. Vind het altijd leuk om dit driftkikkertje te zien spelen ;-)

22 januari 2010 om 11:45

Van der berg is uiteraard een aanvallende middenvelder, Oper is een spits en Luijcxk is een verdedigende middenvelders. Dit is juist niet slecht voor vdb

ja ik ook alleen hoe hij gelijk op zijn vingers getikt is voor dat hij ook nog maar een bal had aangeraakt
vind ik niet passen haal dan die speler niet als je dit weet
maar goed ik denk dat we er wel boven op komen met oper heb je toch wel een afmaker in huis zeg niet dat hij gelijk het verschil gaat maken maar je weet het nooit

ik ben zeer blij met deze aanwinst

Ik als Roda-supporter gun Oper echt het allerbeste, maar ik vrees dat hij met z'n fysieke kwetsbaarheid heel weinig voor ADO kan betekenen.
Het voetbal van ADO is ook op de lengte van Milic afgestemd, het hele elftal zal anders moeten spelen als Oper in de spits gaat spelen.

Hopelijk lukt het, dat gun ik zowel Oper als Atteveld.. als ze maar 1 plaatsje onder Roda gaan eindigen en dan allebei in de veilige zone natuurlijk!

22 januari 2010 om 10:52

Milic speelt niet eens altijd....

Oper, een erg goede, slimme en technische speler, zkeer voor Ado, maar je hebt gelijk, hij ligt vaak in de lappenmand

milic kan ze mooi op oper door koppen en dan maakt hij ze af denk dat dat het beste is
maar ja ik zie het wel hij is wel een afmaker zoals ik al zei

22 januari 2010 om 10:55

Oper is gene pure afmaker, meer ene voetballende en slimme spits. Hij heeft ook geen geweldig doelpunten moyenne. Voetballend is deze jongen wel een versterking.

Netjes van Ado. Ze doen er echt alles aan om in de Eredivisie te blijven. Hoop ook dat zo'n club als Ado erin blijft!

Ik vindt die Oper zo'n gekke speler nog niet, is alleen gezien zijn leeftijd niet iets meer voor de toekomst.
Voor een half jaar prima! we hebben ook nog Powel en Caraciolo, die aan de lopende band scoort in de jupiler leage. Ik vindt het echter niet de spits om Milic heen, ik zie meet een koppel Knopper Oper, meer aanvullend dan Milic - Oper bijvoorbeeld. Oper is te langzaam/statisch om als vrije spits om Milic heen te spelen. Milic Knopper zou ook kunnen.

22 januari 2010 om 13:07

Hoe kan je nou zeggen dat Oper te langzaam is....

22 januari 2010 om 14:19

ik bedoel meer te statisch.

goede spits altijd belangrijk geweest voor roda
alleen fysiek beetje zwak maarja

Een aanwinst v oor Ado, ik wens Oper veel succes.

lijkt me een aanwinst voor ons, verwacht dat hij wel een stuk of 6 doelpunten voor ons zal maken.

De grootste winst die we behaald hebben is het terugkeren van onze clubtopscoorder van vorig seizoen, (toen 10 doelpunten en 10 assists) Knopper!
Ik kijk in ieder geval met goede moed naar de 2de competitiehelft en met een winst op Sparta zouden we heel goed op weg zijn.

De kogel is door de kerk, mooi!

Zie hem mocht die fit blijven een mooie rol betekenen voor Fcdh. Milic en dat lange bal naar voren werkt over het algemeen toch niet zo goed is gebleken, stond ook op een onbewoond eiland. In de combinatiespel, is Milic toch wat zwakker dan Oper. In my opinion geen straf voor den haag als ze Milic alleen gebruiken bij grotere wedstrijden of als stormram/wanneer het niet goed loopt.

Verder een aardige opstelling hoor! check mine

Zwinkels
Ammi
Derijck
Kum
Piquet
Buijs
Boshaar
Knopper
Immers/VDB
Soltani/Verh
Oper
22 januari 2010 om 10:40

Aangezien Pique nog geblesseerd is, verwacht ik dat Kum weer linksachter zal staan en Luijckx centraal achterin.

Verder zou ik Immers op de plek van Bosschaart zetten, zodat VdB achter de spits staat.
Staat zo toch een eredivisiewaardig elftal, ze moeten het alleen wel waar maken.

Redelijke aanwinst voor Roda. Ik vond die Oper bij Roda JC wel altijd een behoorlijk neusje voor de goal hebben. Hij is niet de snelste of de lenigste maar als hij een kans kreeg zat hij wel vaak.

Had hij afgelopen jaar niet zon zieke goal gemaakt voor Roda? Vanaf de middenlijn met een mooie actie tegenstander uitgespeeld, vervolgens een snelle rush naar het strafschopgebied van de tegenstander en vervolgens met een goed schot gescoord.

Scorend vermogen is wel nodig. Prima aankoop gezien de financiele mogelijkheden.

Zwinkels
Ammi
Derijck
Luijckx
Kum
Buijs
Knopper
Ricky
Soltani
Milic
Oper

Waarom heeft Roda hem eigenlijk weggedaan? Ondanks dat Oper fysiek niet zo sterk is, is hij van meer waarde dan Skoubo bijv.

Prima speler voor een ploeg als ADO Den Haag. Nu is het alleen de vraag of hij niet te veel last krijgt van zijn fysieke gesteldheid. Ik hoop van niet, want het is een goede voetballer.

22 januari 2010 om 11:37

Omdat Oper steeds vaker en langer geblesseerd was en bij Roda een van de grootverdieners heeft Roda afscheid genomen van Oper.
Was logisch, ik heb Oper van begin af aan mee gemaakt en het werd het afgelopen seizoen helaas dramatisch om te zien wanneer hij eens kon opdraven.

Ik gaf al eerder aan, ik gun deze geweldige sportman het allerbeste, maar ik vrees helaas voor een niet-succesvolle periode

goeie aankoop hoop ik voor ado, ze hadden voorin echt wel wat extra nodig

Mooie aankoop voor Ado, ik hoop dat ze de nacompetitie ontlopen.
Gezien de achterban en de grootte van de stad zou ADO veel groter moeten zijn.
Ook leuk om Oper weer in de competitie te zien, altijd een leuke voetballer gevonden.

Top, een ervaren spits, alhoewel iets blessure gevoelig, naast Milic. Fantastisch wat meerdere opties voorin!!!! Ook met Ricky in vorm, Verhoek vanaf de zijkant. Knopper terug............en Vicento terug naar de beloftes, wat een duikelaar. Echt het hele seizoen geen goede actie gezien! Eindelijk weer voetbal, we blijven zeker in de eredivisie. ADO rules

Prima aankoop voor Ado. Tekent voor slechts een half jaar, weinig risico's. Verlengen kan altijd. Valt mij op dat Ad een club is met altijd veel "wintertransfers". Vorig jaar en nu die jaar ook. Maar dat mag nu ook wel met een plek 17

matige speler speelde in 4 seizoenen bij Roda gemiddeld 26 wedstrijden per seizoen met 8 goals per seizoen

dat moyenne kan alleen maar lager worden in een minder team wat ADO heeft t.o.v. het Roda van toen....

maar ja je moet wat als je onderaan staat

Mols ben je altijd zo negatief ?
Oper is gewoon een redelijke spits en ik denk dat hij ook zeker een toegevoegde waarde heeft voor Ado.
Met Oper vanaf links, Milic in de spits, Verhoek vanaf rechts en met Knopper vdberg en Luijckx op het middenveld heeft Ado genoeg kwaliteiten om in de Eredivisie te blijven.

23 januari 2010 om 04:18

nee hoor ik ben niet negatief, ik noem de kille feiten en dan zie je dat zijn scorend vermogen niet hoog is en niet voor niets speelde hij in China, en nu is ie ook nog een stukje ouder en in een minder teams dan destijds, dus het zal er eerder minder op worden...

heeft hij in china toch nog een half jaartje wat salaris op kunnen doen. had hem ook graag bij roda zien blijven, dan hadden we toch een aardig aanvalstrio met hadouir----junker---oper. maarja, veel succes daar!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren