Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: AC Milan bevestigt huur Pasalic na keuring van twee dagen

Laatste update:

Mario Pasalic speelt de rest van het seizoen in het shirt van AC Milan. De 21-jarige middenvelder wordt door de Italiaanse gevallen grootmacht op huurbasis overgenomen van Chelsea, zo meldt de club via de officiële kanalen. Er is geen optie tot koop opgenomen in het huurcontract.

/

Pasalic, tweevoudig international van Kroatië, speelde vorig seizoen op huurbasis in Frankrijk bij AS Monaco. Volgend jaar keert hij dus zeker terug naar Chelsea om in Londen te gaan vechten voor zijn plek. De deal heeft dezelfde constructie als de verhuur van Marco van Ginkel, twee jaar geleden.

Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio van Sky Italia heeft de deal niets te maken met de interesse van Chelsea in Alessio Romagnoli van AC Milan.

Update 27 augustus 18.31 uur - AC Milan bevestigt huur Pasalic na keuring van twee dagen
Mario Pasalic mag zich definitief speler van AC Milan noemen. De Italiaanse club maakt zaterdagavond via de officiële kanalen melding van de tijdelijke komst van de middenvelder van Chelsea. De Kroatisch international moest twee dagen lang allerlei medische onderzoeken ondergaan, in verband met een eerdere rugblessure. Pasalic speelde door de kwetsuur geen enkel duel sinds februari meer.

Denk je dat Mario Pasalic in de toekomst doorbreekt bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, en wat ben je hier als Milan zijnde mee? Ze gedragen zich als een laagvlieger/middenmoter op de transfermarkt, een grote club als Milan hoort geen spelers te huren zonder koopoptie, daarmee kom je niet terug aan de top, want verliezen doe je sowieso met zo'n huur.

24 augustus 2016 om 20:25

De Chinese overname is te laat gekomen. We zaten heel erg dun in de middenvelders. Geen echte verdedigende middenvelder en ook heel weinig creativiteit. De komst van Sosa heeft hopelijk het creativiteitsprobleem opgelost, maar daarmee zaten we ook door ons geld heen. Er waren geen clubs die huur+verplichte koop wilden aangaan, dus dan moet je verder kijken. Dit zal gewoon een korte termijn oplossing zijn. In Januari hebben we als het goed is 85 - 100 miljoen te besteden, dus pas na de winter transferperiode kan je conclusies trekken over de intentie om weer aan de top te komen. Het niet verkopen van Romagnoli is in ieder geval al een goede stap.

24 augustus 2016 om 21:22

De huidige eigenaars willen niet meer investeren aangezien ze gaan verkopen. De volgende eigenaars willen niet investeren voordat de onderhandelingen officieel zijn. (4 november wordt gezegd) pas vanaf de volgende transfer periode kan Milan gaan investeren, dit is een overgangsjaar.

24 augustus 2016 om 23:10

We hebben inmiddels als vier overgangsjaren meegemaakt, en dan druk ik het nog zacht uit eerlijk gezegd.

27 augustus 2016 om 19:16

Als je zevende bent ben je ook gewoon een middenmoter maar dit past natuurlijk niet bij AC milan ik hoop dat ze binnen nu en een paar jaar weer mee kunnen doen aan de top van de serie A en in de champions Leaque.

AC Milan betaalt 1 miljoen euro voor de huur van Pasalic, die vrijdag medisch gekeurd wordt. AC Milan baart zich zorgen over de fysieke problemen van Pasalic, meldt La Gazzetta dello Sport. Chelsea heeft het recht om de speler terug te halen wanneer het wil. Als Chelsea besluit hem te verkopen, heeft AC Milan een bepaalde periode om het bod te evenaren. AC Milan zal ook een bonus betalen afhankelijk van hoe vaak hij speelt. Hoe meer hij speelt, hoe minder men moet betalen.

Ondanks dat een grote club als milan niks met een huur zonder koop kan, ben ik toch blij dat hij komt, bertolacci is geblesseerd(en matig, poli is ook niet goed genoeg. Dus dan kom je wel tekort aan middenvelders

24 augustus 2016 om 21:36

Kun je beter Locatelli of Mauri laten spelen, grote talenten zelf opgeleid door Milan.

24 augustus 2016 om 23:11

Mauri is volgens mij pas vorig jaar overgekomen van een andere Serie A club als ik me niet vergis, toch?

24 augustus 2016 om 23:57

Ja van Parma nadat ze zijn terug gezet.

25 augustus 2016 om 00:33

Ja helemaal mee eens maar helaas zitten wij niet in de staf...

man man man.. wat is dit nou weer. We hebben toch geld. Ken die jongen verder niet maar dit is niet echt overtuigend

24 augustus 2016 om 20:27

Wacht maar tot die jongen een kans krijg, gaat nog veel mensen verbazen hoe goed deze jongen is. Heb hem veel zien spelen bij Elche in Spanje, de moderne middenvelder en een enorm talent.

24 augustus 2016 om 23:33

Ik hoop het. Nogmaals ik ken deze jongen niet. Ben benieuwd!

Wauw, Oke de overname was laat, En AC Milan kan pas de volgende transferperiode investeren. Maar het blijft toch rot om te zien hoe ze nu te werk gaan.

Hij keert mogelijk al in januari terug naar Chelsea, meldt calciomercato.it.
Pasalic staat onderaan de hiërarchie van Montella. Manuel Locatelli staat zelfs hoger terwijl Andrea Bertolacci en Mati Fernandez nog terug komen uit blessure, waardoor er zeker geen plaats is voor de Kroaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren