Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Upamecano scoort van eigen helft door afgrijselijke blunder Kobel

Laatste update:

Bayern München is zaterdagavond flink in het zadel geholpen in de kraker tegen Borussia Dortmund. De ploeg van nieuwbakken trainer Thomas Tuchel kwam binnen het kwartier op voorsprong via Dayot Upamecano. De Fransman verstuurde een onnauwkeurige pass vanaf eigen helft, maar zag doelman Gregor Kobel vreselijk de mist in gaan. De goalie van Dortmund maaide finaal over de bal, waardoor der Rekordmeister al vroeg in het duel de leiding nam.

De vuurdoop van Thomas Tuchel als trainer van Bayern had niet beter kunnen uitpakken dan op dit moment het geval is. Na de openingstreffer van Upamecano zorgde Thomas Müller met twee doelpunten voor de 2-0 en 3-0. Bij de tweede treffer kwam de assist op naam van Matthijs de Ligt, die een kopbal bij zijn Duitse ploeggenoot bezorgde. Bij de bezoekers zit Donyell Malen op de bank. De Ligt is de enige Nederlander binnen de lijnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Die kop vol ongeloof, sneu maar een beetje komisch is het wel

Wauw wat een trieste goal. Kobel moet die gewoon hebben wat een blunder. Tijd voor een nieuwe keeper

Deze keeper is echt heeeeeel slecht, dat een Dortmund niet een betere keeper haalt

1 april 2023 om 19:51

Onzin, Köbel is een prima keeper. Iedereen kan een slechte dag hebben.

wat een blunder haha.
zie trouwens op verschillende live update/score websites dit als eigen goal van kobel staan.

1 april 2023 om 19:08

Deze blunder was gewoon zo erg dat het als eigen goal werd geteld.

Waarom pakt hij de bal niet net binnen de 16 in zijn handen? Die speler is op voldoende afstand om die bal gewoon te pakken. Nu komt hij als een wilde uit en is de kans op een slechte/mis trap altijd aanwezig.

Laten we eerlijk zijn, we zien het allemaal aankomen. De kans dat Dortmund deze wedstrijd won was gewoon 0%

Altijd grappig dat een ''officiële'' site als Voetbalzone via allerlei andere twitter accounts onrechtmatige beelden hier op de site vertoont, en nu zie je dat dat niet altijd goed gaat en is het filmpje verwijderd. Maar ja, ze kunnen ook niet alle rechten gaan kopen natuurlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren