Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitzichtloze situatie in Utrecht: ‘Of ik vertrek of ik ben nog maanden hier’

Laatste update:

Timothy Derijck speelt dit seizoen geen minuut meer voor FC Utrecht, zo verzekerde Jan Wouters afgelopen weekeinde na de competitiewedstrijd tegen Ajax. De verdediger wordt dit seizoen gehuurd van PSV, maar heeft na een half jaar al geen uitzicht meer op speeltijd. Bij FC Utrecht hoopt men dat de 26-jarige Belg nog onderdak vindt in een land waar de transfermarkt nog geopend is.

/

“Spijtig genoeg voor alle partijen is deze huurdeal geen voltreffer gebleken”, zegt algemeen directeur Wilco van Schaik in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Wij zochten een sterke speler om onze defensie te leiden, PSV hoopte dat hij hier 34 wedstrijden zou spelen om hem goed te kunnen verkopen en Timothy wilde via Utrecht een volgende stap maken.”

Van Schaik benadrukt dat Wouters de opstelling maakt en niet de directie. Door de komst van Matthieu Delpierre op de laatste dag van de transfermarkt is de situatie van Derijck uitzichtloos. De verdediger vindt het niet verstandig om op de impasse in te gaan. “Of ik vertrek alsnog of ik ben nog vijf maanden hier en zoek deze zomer een nieuwe uitdaging. In beide gevallen moet ik topfit zijn en dus hard trainen”, besluit de verdediger.

Tim Derijck maakte FC Utrecht niet sterker

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Derijck is van het niveau jupiler league. Dus mocht Ado degraderen dan kan hij mooi bij zijn oude club in Den Haag aan de slag.

5 februari 2014 om 09:08

Jong psv

5 februari 2014 om 10:40

Liever kwijt dan Derijck

Hij heeft alleen bij Ado gepresteerd. Bij de rest heeft hij gewoon gefaald. Misschien is een jaartje JL goed voor hem.

Kan het huurcontract niet opgezegd worden dan, zodat hij weer terug gaat naar PSV en daar in de jupiler league gaat spelen? Mogelijk dat, als Utrecht hem niet kan gebruiken, er een Jupiler League club is die dat wel kan en dan kan hij daar zich in ieder geval in de kijker spelen.

Transferbedrag is dan wel heel klein, maar dan kan hij daarna van de loonlijst van PSV af.

5 februari 2014 om 08:47

Ik denk dat fc Utrecht het salaris overneemt van psv, en bij psv zien ze het zo ie zo niet in hem zitten dus ik acht de kans klein dat psv dat zou willen doen.

Derijck is echt van een bedroevend niveau. Hopelijk steekt hij de hand in eigen boezem en voelt hij zich niet te groot om het huurcontract bij FC Utrecht te ontbinden en naar een club in de Jupiler League te gaan. Want FC Eindhoven is meer zijn niveau.

is gewoon een drama hoor die man er bij loopt vele domme fouten gemaakt en geef totaal geen leiding

heel snel weg doen

Echt een waardeloze voetballer. Erg jammer, want op papier leek het een goede versterking. Niemand had kunnen verwachten dat hij het zo slecht zou doen en zo ongemotiveerd zou zijn. Snel weg doen hopelijk!

Derijck heeft enkel bij ons goed gepresteerd, maar dat jaar viel echt alles goed.
Blijf het jammer vinden dat hij niet nog steeds bij ons speelt.

Probleem met Derijck is dat hij zich schromelijk overschat. Als hij gewoon zijn plek weet enhard werkt kan het best een nuttige voetballer voor Utrecht, Groningen, Den Haag zijn maar dat is zijn plafond.

Hij kwam binnen bij FC Utrecht als een soort verlosser, voelde zich ook zo en dat is volledig verkeerd afgelopen na het maken van een aantal cruciale fouten waaronder 1 tegen Ajax uit waardoor de wedstrijd kansloos werd verloren.

Het is opzich een prima verdediger dat heeft ie bij ADO bewezen maar bij psv is hij heel erg afgezakt, maar wat me opvalt is dat hij niet de enigste is die bij PSV is afgezakt kijk maar is naar Tyton is ook een prima keeper maar hoor je ook niks meer van

Zonde van de 750.000 euro. Vanaf dag 1 is het geen succes gebleken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren