Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitstel rentree Huntelaar betekent goed nieuws voor Ajax

Laatste update:

Klaas-Jan Huntelaar komt dit kalenderjaar niet meer in actie. De 33-jarige spits van Schalke 04 staat al vijf weken aan de kant met een blessure aan zijn rechterknie en moet zijn rentree verder uitstellen. Mede daardoor wordt de kans op een vertrek uit Gelsenkirchen groter.

/

In aanloop naar de competitiewedstrijd tegen Borussia Dortmund raakte de Nederlands international geblesseerd. Verwacht werd dat hij nog voor het einde van het jaar zijn rentree zou kunnen maken, maar onderzoek heeft donderdag uitgewezen dat het langer gaat duren. “De knieband is op een voor het helingsproces ongunstige plaats gescheurd”, zegt technisch directeur Axel Schuster volgens Voetbal International. “Het ziet ernaar uit dat de rentree meer naar januari gaat.”

Het contract van Huntelaar loopt na dit seizoen af, maar wordt automatisch met een seizoen verlengd als de spits een bepaald aantal wedstrijden speelt. BILD meldt dat wanneer hij de helft van alle wedstrijden speelt, zijn contract verlengd wordt. Een invalbeurt geldt hierbij als een halve wedstrijd. Huntelaar kwam tot dusver tot negen wedstrijden, nog lang niet genoeg voor een contractverlenging. Een terugkeer naar Ajax komt op deze manier weer een stapje dichterbij. Technisch directeur Marc Overmars gaf onlangs nog aan de situatie van Huntelaar nauwlettend in de gaten te houden.

Moet Ajax nog proberen Klaas-Jan Huntelaar terug te halen nu Kasper Dolberg het goed doet?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Back up van Dolberg ja, dat is de toekomst. Leuke speler voor op de bank voor een zacht salaris.

1 december 2016 om 17:18

Ik denk dat Huntelaar nog steeds wel beter moet zijn dan Cassierra. Cassierra dan nog maar een jaartje bij Jong Ajax laten spelen.

1 december 2016 om 17:42

Ja joh, want er wordt 6 miljoen uitgegeven voor spelers zodat ze in de Jupiler League kunnen spelen

1 december 2016 om 17:47

Zijn contract laten verlengen als hij wel wat gaat toevoegen aan Ajax 1. Maar voorlopig nog in Jong Ajax laten wennen aan het Ajax spelletje.

1 december 2016 om 18:24

@daniochoa,

Heb je haast? Heb eens wat geduld met jonge spelers die van de andere kant van deze aardbol komen. Die jongen heeft er niet eens een half seizoen opzitten.

1 december 2016 om 20:18

5 miljoen en ja, talenten zijn duur tegenwoordig. Zoveel geeft Ajax niet uit en als je nagaat dat Sánchez en cassiera samen 10 waren is dat het zeker waard geweest

Als ik het voor het zeggen had bij Ajax, dan zou ik echt niet meer aan Huntelaar beginnen. Toch veel blessures de laatste tijd en volgend jaar al 34. Denk niet dat Huntelaar nog zo lang mee gaat als Dirk 'Duracel' Kuijt...

1 december 2016 om 17:25

Hij kan misschien nog 1 seizoen wat voor Ajax betekenen als back-up voor Dolberg.

1 december 2016 om 17:38

Dat zou misschien nog kunnen, maar Huntelaar staat ook niet bepaald bekend als iemand die nooit zeurt als die niet speelt😇

1 december 2016 om 17:45

Hij moet begrijpen dat hij op deze leeftijd genoegen moet nemen met minder.

1 december 2016 om 18:27

Huntelaar beter niet halen en hem herinneren wat die heeft betekend voor ons want beter gaat hij het niet doen. Dan toen

Ja gewoon met 2 spitsen spelen moet kunnen toch?

1 december 2016 om 19:22

Uiteraard...

Zo lang Huntelaar bereid is genoegen te nemen met een plek op de bank, een 1-jarig contract en een normaal salaris dan is hij wat mij betreft hartstikke welkom.

Dolberg is een talent die nog beter moet gaan worden. Huntelaar heeft alles al meegemaakt en daar kan Dolberg van leren.

Vorig jaar had ik direct ja gezegd op Huntelaar als die werd gelinkt aan Ajax maar ik twijfel nu sterk, veel geblesseerd en ook niet meer zo scherp als eerder.

Zal er in Nederland wel 15-20 in schieten nog maar je hebt Dolberg en Ajax gaat nooit met 2 spitsen spelen, daarnaast heeft het verleden uitgewezen o.a. in Oranje dat hij niet om kan gaan met een vaste rol als reserve.

Zal hem dus mooi laten, de kans van Huntelaar is geweest, Ajax heeft nu een talent waar de prioriteiten liggen.

1 december 2016 om 18:29

@V-Watcher

''daarnaast heeft het verleden uitgewezen o.a. in Oranje dat hij niet om kan gaan met een vaste rol als reserve.''

Je zegt het verkeerd. Huntelaar presteert in het Nederlands elftal statistisch gezien gewoon veel beter dan Robin van Persie. Het feit dat Huntelaar op de bank zat is dan ook (statistisch gezien) onterecht. In principe is het dan je goedrecht om daar iets van te zeggen, dat zou jij ook doen op je werk als een collega van jou die minder presteert meer wordt betrokken in het bedrijf dan jij en ondanks dat hij het steeds verprutst telkens weer een nieuwe kans krijgt ten koste van jou persoontje. Huntelaar heeft dus niet bewezen dat hij niet om kan gaan met een rol als vaste reserve. Huntelaar is ontevreden over onrecht dat hem bij Oranje is aangedaan. Zo simpel is dat.

1 december 2016 om 23:57

Nee Huntelaar was gewoon niet de juiste spits in het systeem 532 van LvG of de 451 van Bert van Marwijk. Met Robben op rechts weet je zeker dat je geen voorzet krijgt en daar moet Klaas het nou net van hebben. Puur tactische keuze geweest toen om voor van Persie te kiezen.

2 december 2016 om 06:43

Onzin, pure onzin. Ook onder deze trainers was te zien dat Huntelaar per aantal gespeelde minuten veel productiever was dan Van Persie. Kun jij zeggen tactische keuze maar de cijfers wijzen iets anders uit. Van Persie heeft het Nederlands elftal helemaal Niets gebracht in al die jaren.

Hoe is dit goed nieuws? Afgelopen zomer hoefde ik hem persoonlijk al niet meer te zien. D

Hier zou ik als Ajax niet meer aan beginnen. Zal het best nog een een jaar doen maar denk niet dat het team dit nodig heeft. Huntelaar is in mijn ogen ook niet de persoon met aansturing. Wel voor ervaring maar daar is het ook mee gezegd, Het blijft toch iemand die wil scoren en presteren. Ik verwacht dat wanneer klaas jan er eens naast word gezet, hij dit zal laten merken. Al vertrouw ik Bosz wel met Huntelaar en Frank toentertijd niet.

Ajax gaat zo goed.

Nooit aan beginnen. Speelt al jaren zeer matig, is steeds vaker geblesseerd en staat zeker niet bekend als een routinier die ervaring wil overbrengen op jongeren. Echt zonde van de centen.

Dolberg is nog erg jong. Zal niet het gehele seizoen in de huidige vorm blijven, schat ik in. Als je Huntelaar er dan bij hebt.... Moet hij zelf wel willen natuurlijk...

Huntelaar zou het best terug kunnen gaan naar de Graafschap, daar kan hij schitteren. Voor PSV waar hij gevormd is of Heerenveen en Ajax waar hij later gespeeld heeft is het m.i. te laat voor hem.

Ondanks dat Huntelaar voor mij als Ajacied een plek in mijn voetbalhart heeft, zie ik hem nog best wel eens naar PSV gaan in een zelfde soort situatie als bij Ajax achter Dolberg, maar dan achter Lammers.

Mochten ze Luuk de Jong verkopen en Lammers naar voren schuiven, dan zie ik Huntelaar wel die kant op gaan.

De grootste kans is toch dat hij nooit meer in Nederland gaat spelen.

Heitinga 2.0. En een beetje duur voor 'in de kleedkamer'. Beter niet doen dus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren