Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitspraak over schorsing Neymar betekent slecht nieuws voor Club Brugge

Laatste update:

Het Internationaal Sporttribunaal CAS heeft de schorsing van Neymar in de Champions League teruggebracht naar twee wedstrijden. De Braziliaanse aanvaller van Paris Saint-Germain werd door de UEFA voor drie duels geschorst naar aanleiding van zijn woedeuitbarsting na de uitschakeling van vorig seizoen tegen Manchester United. Door de uitspraak kan Neymar op 22 oktober voor het eerst dit Champions League-seizoen in actie komen tegen Club Brugge.

Neymar moest vorig seizoen geblesseerd vanaf de tribune toezien hoe PSG werd uitgeschakeld in de achtste finales van de Champions League. Op advies van de VAR kreeg Manchester United in blessuretijd een strafschop vanwege hands. De Braziliaan reageerde woes ten liet op Instagram zijn emoties de vrije loop. “Vier gasten die geen enkel verstand hebben van voetbal zitten voor een televisie een beslissing te nemen op basis van een herhaling in slow motion”, schreef hij op Instagram.

Bekijk hier de reactie van Neymar op de manier waarop de fans van PSG hem behandelen

De UEFA besloot hem voor drie wedstrijden te schorsen. De eerste drie groepswedstrijden van het nieuwe seizoen tegen Real Madrid, Galatsaray en Club Brugge zou hij daardoor moeten missen. Na de uitspraak van het CAS ontbreekt Neymar alleen tegen Real Madrid en Galatasaray. Trainer Thomas Tuchel kan de buitenspeler volgende maand weer gebruiken als PSG op bezoek gaat bij Club Brugge.

PSG trapt het nieuwe Champions League-seizoen woensdag af met een thuiswedstrijd tegen Real Madrid. Behalve Neymar moet Tuchel het ook stellen zonder Kylian Mbappé en Edinson Cavani. Ook de Koninklijke verschijnt niet op volle kracht aan de aftrap. Met Marcelo, Isco, Luka Modric, Marco Asensio en Federico Valverde ontbreken vijf spelers door een blessure. Sergio Ramos en Nacho zijn geschorst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vond de straf wat overdreven maar ik vind dit een zwakke beslissing. Moeten toch centen verdiend worden voor de Uefa.

17 september 2019 om 12:06

de Uefa heeft hier niks mee van doen he

17 september 2019 om 12:17

De Uefa had veel harder moeten optreden dan 3 wedstrijden. Wat prijkt er groot op alle logo's, op tenue, in reclamespotjes waar meneer zelf in speelt en in de stadions? Juist, het woord Respect! En wat doet meneer, alles behalve respect uiten over de spelleiding.nou, van mij had het als statement wel 10 wedstrijden mogen zijn.

17 september 2019 om 12:28

Nou nou nou... Hij zei gewoon wat hij van de "spelleiding" vond. Dat daar weinig respect voor was is wel duidelijk. Maar dat hoort bij het voetbal. We zagen het gister ook bij El Ghazi toch?

17 september 2019 om 14:54

@thiago,moah, dat zijn spelers uit een eigen team onderling. Daar moet de club tegen optreden. El Ghazi heeft geen disrespect geuit naar de scheids. Een kopstootje tegen de scheids? Dagggg carriere.

Jammer dat PSG en Real Madrid niet tegen elkaar spelen in die oktober maand. Dan hadden we Neymar twee keer in actie gezien tegen Real Madrid.

17 september 2019 om 12:20

Afgezien van het feit dat hij de vorige wedstrijd tegen real niet veel liet zien. Wie weet is hij wel weer geblesseerd tegen oktober.

17 september 2019 om 14:30

Hij zette Mbappé 2 keer één op één en dribbelde een aantal keren 4/5 man voorbij. Ook gaf hij een assist door middel kan een hakbal. Ik vond hem toen de beste van het veld.

Blij dat hij geschorst is tegen Galatasaray, betekent niet dat we meer kans maken maar dat we minder tegen krijgen. 😉

17 september 2019 om 12:22

Met Di Maria, Cavani, Mbappé en Icardi gaan er sowieso wel wat goals vallen hoor.

17 september 2019 om 12:27

“Minder tegen krijgen” heb liever Di Maria Cavani en Icardi dan Neymar

Is toch juist mooi voor de Bruggelingen? De kans voor ze om te winnen is al minuscuul klein, maar nu staan ze tenminste tegenover het sterkst mogelijke elftal.

17 september 2019 om 13:12

Maar voor de derde plek kan dit natuurlijk een nadeel zijn als je met Galatasaray hierom strijdt

Heerlijk nieuws dus voor Club brugge, als je in zo'n groep zit wil je ze in volle sterkte zien!

Leuk. Tegen Sarabia en Choupo-Moting spelen is toch minder interessant, minder star quality. Ik betaal 210 euro (!) voor 3 thuiswedstrijden en hoop dan ook om wereldsterren als Neymar, Mbappe, Hazard en Ramos live in actie te zien. En als we onwaarschijnlijk genoeg weten te stunten, is het ook leuker om te stunten tegen Neymar, Cavani en Mbappe ipv Sarabia Choupo-Moting di Maria, anders blijft er altijd een 'what if' achter die zege staan.

17 september 2019 om 14:31

De kans op de derde plek neemt daarmee wel flink af, aangezien Galatasaray wel profiteert van de schorsing.

17 september 2019 om 15:39

Klopt Gala is nog wat meer favoriet voor plaats 3 maar als we morgen weten te winnen, maken we ook een aardige kans. Sowieso boeit die derde plaats me niet zo. Ik had vooraf hoop om in een makkelijke poule misschien naar plek 2 mee te dingen maar na de loting heb ik die hoop opgeborgen. Nu moeten we vooral genieten en zien waar het schip strandt en dan vol voor een nieuwe titel gaan, dat is veel belangrijker dan een leuk Europees parcours.

Ik zou het niet als slecht nieuws beschouwen als mij werd verteld dat Neymar toch naar Brugge zal komen om te spelen. Je wilt zo nodig naar de groepsfase omdat je daar "de grote clubs en spelers " zult treffen. Daar hoort Neymar, ondanks zijn gedrag af en toe, natuurlijk ook bij. Dus ik zou het toejuichen als Club Brugge als ik mijn thuispubliek kan tracteren op een topwedstrijd met daarbij alle topspelers van de tegenpartij. Het is club net als Ajax gelukt om deze fase te halen. Maaak daar het mooiste en beste van dat je in je hebt en wees blij met de sterspelers die tegenstanders meebrengen.

Het blijft voor mij toch altijd dubbel, een Belgische ploeg in de CL. Enerzijds is het financieel top voor onze clubs maar anderzijds is het sportief vaak ronduit dra-ma-tisch... Brugge zou thuis tegen Gala wel drie punten moeten kunnen pakken. Maar dat zal het dan wel zowat zijn denk ik... en Genk, tja hoe die momenteel lopen te voetballen zal het een droge 0 op 18 worden. Tenzij ze hun vorm van vorig seizoen terugvinden, dan kunnen ze thuis tegen Salzburg stunten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren