Heracles Almelo - Royal Mouscron-Péruwelz (Bel) 0-1

Vitesse - Anderlecht (Bel) 2-1
Solanke (2x)

1
2

Goede tegenstanders voor alle ploegen. Nu maar hopen dat alle ploegen heelhuids uit dit soort oefenpotjes komen.

8 januari 2016 om 18:24

ja zeker maar ook weer fit worden

hoe kan nec met zoveel buitenlanders spelen het is ook maar een bij een geraapt team van allerlei nationaliteiten.

9 januari 2016 om 12:45

boeien, het is wel een hechte ploeg die voor elkaar vecht. Wat maakt het uit of er wat duits/vlaams-talige jongens bijlopen? Die verstaan alles toch wel

Cambuur speelt in dezelfde opstelling als de afgelopen twee wedstrijden, met Byrne en Monteiro op het middenveld. Lachman start dus niet.

Groningen tegen Oostende lijkt mij geen makkelijke pot. Ik weet niet of Musona mee doet aan Belgische zijde en die zou ik niet onderschatten.

Sparta start met de normale sterke basisopstelling van de afgelopen maanden. Deze spelers zullen ongeveer 60 min spelen en dan komen de wissels erin!!

Feyenoord speelt in de sterkst mogelijk opstelling de 1e van 2 wedstrijden vandaag. Met Gufstafsson voor El Ahamadi ( geschorst tegen psv )... Botteghin nog niet deze wedstrijd,, hopen dat hij op tijd fit is voor psv

Hopen dat de Nederlandse clubs nu wel winnen van de Belgische clubs

Feyenoord staat momenteel 2-0 voor tegen charleroi.

2x kuyt, waarvan 1 penalty

8 januari 2016 om 16:52

Penalty's en Feijenoord zijn in 1 adem.

Heracles speelt op dit moment een wedstrijd tegen Royal mouscron-péruwelz in Benhavis (spanje)

Haha Wtf Sparta 4-1 voor tegen Cambuur na 70min. Nou weet ik dat wij het goed doen in oefenwedstrijden tegen eredivisieclubs , maar had dit ook niet verwacht .

Cambuur Cambuur toch

Voor mensen die het willen weten, de wedstrijd van Anderlecht tegen Vitesse wordt op de website van Vitesse gestreamd!

8 januari 2016 om 16:46

Lekker begin ook van Vitesse met meteen de 0-1 in de eerste minuut en binnen 10 minuten een grote kans op de 0-2.

8 januari 2016 om 17:03

Inmiddels 1-1

8 januari 2016 om 17:22

Ja klopt, van der Werf stond mooi lucht te dekken bij die corner. Doe mij maar Kashia er weer in

8 januari 2016 om 18:43

Yes winst tegen Anderlecht is gewoon goed.
Het was een leuke wedstrijd maar helaas de eerste 5 minuten gemist en dus ook de doelpunt
VD werff was idd slecht en jammer dat ota maar 35 minuten speelde want die deed het best goed.

feyenoord speelt op dit moment de 3e 45 min. na 90 min was het 2-1. Nu is het inmiddels 3-3

FC Groningen speelt tegen KV Oostende een wedstrijd van 4 keer een half uur, om zoveel mogelijk spelers in actie te kunnen laten komen. Na 3 kwarten staat het 1-0 voor FC Groningen; doelpunt van de nieuwe spits Alexander Sørloth.

Cambuur verliest met 4-2 van Sparta. Lachman kwam erin na rust.

PEC Zwolle - NEC 1-3

PEC: van Polen
NEC: Santos, Limbombe, Breinburg

NEC met 3-1 gewonnen tegen Pec, na een 3-0 ruststand. Doelpunt van PEC uit een penalty. NEC (santos) miste vlak voor tijd nog een penalty.

Vitesse speelde wel een prima pot

santos zou wel een goede spits voor heerenveen kunnen zijn. hij is beter dan die spitsen die ze nu hebben rondlopen.
az heeft trouwens al een scout gestuurd naar santos.

Vitesse-Anderlecht 2-1 top

8 januari 2016 om 23:29

Speelde Anderlecht met hun A elftal? Zo ja, dan is Anderlecht wel achter uit gegaan, meest hebben ze niet zoveel moeite met Nederlandse clubs (buiten Ajax, PSV en Feyenoord om)

9 januari 2016 om 03:31

Anderlecht speelde eerste helft met het A-elftal tweede met een mix van A + B. Anderlecht had vooral veel moeite met de hoeveelheid druk die Vitesse in de wedstrijd gooide. Het is een wijze van spelen waar clubs eigenlijk altijd wel moeite mee hebben en dan helpt de vroege goal van Vitesse natuurlijk ook goed mee.

Cambuur is ook niet meer de oude, verliezen van Sparta ik hoop dat sparta terug keert in de Eredivisie, zou mooi zijn om hun weer te zien spelen in de hoogste divisie.