Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitslagen beloftencompetitie maandag 6 oktober

Laatste update:

Uitslagen beloftencompetitie maandag 6 oktober:

Divisie A:

AZ - Fortuna Sittard 2-1
FC Utrecht - Heracles Almelo 2-0
Vitesse - Go Ahead Eagles 2-0

Stand:

Vitesse 7-19
AZ 7-15
Heracles Almelo 7-10
FC Utrecht 7-10
Go Ahead Eagles 7-7
Fortuna Sittard 7-0

Divisie B:

FC Groningen - NEC/FC Oss 4-1
SC Heerenveen - Almere City 0-0

Stand:

SC Heerenveen 6-10
FC Groningen 5-9
Almere City 6-8
NEC/FC Oss 6-7
PEC Zwolle 5-6

Divisie C:

FC Dordrecht - NAC Breda 2-1
Feyenoord/Excelsior - ADO 2-1

Stand:

Feyenoord/Excelsior 6-15
VVV/Helmond Sport 5-9
ADO Den Haag 6-9
FC Dordrecht 6-6
NAC Breda 5-3

Divisie D:

RKC Waalwijk/Den Bosch - FC Volendam 3-0
De Graafschap - Sparta Rotterdam 2-5
Roda JC - Willem II 0-2

Stand:

Sparta Rotterdam 7-15
Willem II 7-13
De Graafschap 7-12
FC Volendam 7-10
Roda JC Kerkrade 7-6
RKC/Den Bosch 7-6

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Brabant united heerlijke overwinning op volendam

6 oktober 2014 om 22:01

Worden jullie misschien toch nog eens eerste ;-)

Blijven maar winnen bij Jong Vitesse, alweer 19 puntjes.

Zomaar even een vraagje tussendoor maar zijn er nog meer clubs die de intentie hebben om met een jong team de JL in te gaan? Jong Feyenoord, jong Heerenveen, jong Vitesse bijvoorbeeld?

6 oktober 2014 om 21:16

AZ heeft de intentie om dat te doen. Zelf zie ik het als een positief iets, zo leren die jochies hoe het is om op een hoger niveau te voetballen.

6 oktober 2014 om 21:28

Goede zaak, vind ik. Ondanks dat de supporters niet massaal naar de huidige jonge teams komen kijken komt dat denk ik nog wel. En een competitie met 24 ploegen kan ook prima..

6 oktober 2014 om 21:32

Ja, inderdaad. De enige drempel die er is, is dat de wedstrijden van Jong AZ waarschijnlijk in de Zaan worden gespeeld. Hierdoor zullen vele fans het net een stapje te ver vinden. Het goede nieuws is dat je daardoor wel meer 'feeling' voor AZ kweekt in de Zaanstreek, wat alleen maar een goed iets is.

6 oktober 2014 om 22:02

Op dit moment brengen Jong-ploegen alleen maar narigheid met zich mee. Natuurlijk is het goed voor de ontwikkeling van die jonge jongens, maar op de manier zoals het nu is geregeld is het pure competitievervalsing.

6 oktober 2014 om 22:33

Heb je helemaal gelijk in, ben zelf ook niet zo'n enorme fan van de jeugdteams in de jupilerleague zetten. Probleem is dat Topklasse clubs gewoonweg weigeren om in te stromen.

De beste oplossing zou zijn om de voorwaarden voor Topklasse clubs te verlagen zodat het makkelijk is om in te stromen. Bovendien, een club als Spakenburg heeft gemiddeld meer supporters in het stadion dan bijvoorbeeld FC Oss.

7 oktober 2014 om 07:52

Nec4life..

Ik snap jouw beredenering. Dat komt, in mijn optiek, omdat de Knvb de regels totaal niet goed bekeken heeft omdat zij met de handen in het haar zit omdat er, op Achilles na, geen club was die naar de JL gingen. Maar als de Knvb heldere, eerlijke regels hanteert, wat in mijn ogen niet zo moeilijk hoeft te zijn, dan kan de JL weer een leuke competitie worden. Juist met jonge ploegen.

7 oktober 2014 om 09:23

Met alle respect, maar van de jong teams die hier u in deze competitie meedraaien zou alleen Feyenoord enige rol van betekenis kunnen spelen. En dan heb ik het over net aanhaken bij middenmoot JL.

Teams als Jong-AZ e.d. hebben er niets te zoeken. Maakt alleen de JL kapot. Talenten worden niet meer verhuurd omdat ze met het tweede ook in de JL kunnen spelen, waardoor het algehele niveau daalt.

Je ziet dat Jong Ajax ook niets heeft aan het feit dat de JL spelen. De echte talenten worden onder de voet gelopen of moeten op de bank zitten omdat een geblesseerde eerste elftal speler voorrang krijgt.

7 oktober 2014 om 10:29

Waarom zou Feyenoord wel enige inbreng geven en die van AZ niet? Wij hebben geen satellietclub (meer) dus dat verhuren slaat ook nergens op.

6 oktober 2014 om 22:12

Volgens mij heeft Vitesse die intentie ook gehad destijds, maar werd er gekozen voor Jong Ajax, Psv en Twente (ik dacht op basis van de ranglijst). Volgens mij hebben ze laatst laten weten dat ze de ontwikkelingen rondom deze pilot met interesse volgen. Dus er zullen best genoeg teams geïnteresseerd zijn, zeker als er straks nog een tweede divisie (tussen Jupiler league en topklasse) bijkomt en als de belofte-elftallen eventueel instromen in de Jupiler league/tweede divisie/topklasse.

6 oktober 2014 om 22:30

Nee, op basis van de ranglijst (van toen in ieder geval) zouden Jong Heerenveen en Jong AZ verkozen moeten worden. De beslissing is gemaakt omdat alleen deze clubs de financiële kosten wilden dragen. AZ had (en heeft denk ik) daar nog geen geld voor (over). Maar op termijn willen ze dit wel gaan doen.

7 oktober 2014 om 09:23

Vitesse heeft heel ff interesse gehad maar zelf besloten het niet te doen. Anders hadden we gezien de ranglijst ook meer recht gehad dan PSV en Twente.

Ik ben er blij mee. Het brengt volgens mij alleen maar narigheid. Ja ook voor de club zelf, extra regels, spelen voor spek en bonen enz.

Daarbij vind ik de jong teams afbreuk doen van de JL. Zie er meer in om ze in de topklasse mee te laten doen. Kunnen ze gewoon meedoen voor het eggie. Tegenstanders hebben er ook minder problemen mee en er is geen gezeik om de accomodatie.

Ja hallo Vitesse, hoe kunnen we jullie nou inhalen als jullie constant blijven winnen?

6 oktober 2014 om 21:36

Haha, houden zo! Goed bezig Jong Vitesse , klasse jongens.

6 oktober 2014 om 21:44

Ach, de prijzen worden pas verdeeld in de volgende poule. Vitesse is nu bijna geplaatst en AZ is stevig op de goede weg dus zo'n probleem is het niet

Jong FC Groningen/cambuur, ze speelden vandaag notabene in het cambuurstadion in Cambuur shirts.

De formatie Feyenoord/excelsior - Jong ADO Den Haag 2 - 1 (1 - 0)

Scoreverloop: 44. Te Vrede 1-0, 76. Vilhena 2-0, 79. Verduijn, 2-1

Scheidsrechter: merlijn Gerritsen

Gele kaarten: te Vrede en Dammers (beiden Feyenoord/excelsior)

Opstelling

Feyenoord/excelsior: mulder; Karsdorp, Steenvoorden, Boulahrouz (46. Van der Pijl), Woudenberg; Dammers, Achahbar, Vilhena; Schaken, Te Vrede, Boëtius

Jong ADO Den Haag: coremans; Ebuehi, Bulut, Groos (56. Nieuwenhuys, 76. Claver), Fecunda; Merencia, Gehrt, Hevel (66. Eren); Verduijn, De Vlugt, Van Veen

Lekker jong Vitesse! Wel sneu voor die keeper van Go Ahead Eagels.
Die bal raakte hij niet lekker.

Waaruit concludeer jij dat alleen jong Feyenoord het niveau aankan?

Overigens zou je de jong teams beter meekunnen laten doen in de topklasse. In de topklasse word

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren