Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitblinkende Navas krijgt lof: 'Ik weet echt niet hoe hij dat heeft gedaan'

Laatste update:

Hoe Celta de Vigo het zaterdag ook probeerde, Keylor Navas liet de bal slechts éen keer in zijn doel gaan. Verder dan een schitterende knal van Nolito vlak voor tijd kwam de ploeg van Eduardo Berizzo niet en zodoende ging het thuisduel met Real Madrid verloren: 1-3. Het was voor de Galiciërs de eerste nederlaag van het seizoen.

/

"Hij heeft drie of vier zekere doelpunten voorkomen, ik weet niet hoe hij dat heeft gedaan", vertelde Nolito na afloop. Celta stond vanaf de 56e minuut met tien man op het veld, na een tweede gele kaart voor Gustavo Cabral. "Met tien man hebben we keihard gewerkt en zijn we zelfs nog op 1-2 gekomen. Het is jammer."

Ook Berizzo baalde van de nederlaag. "We moesten telkens reageren. Reageren op het eerste tegendoelpunt, reageren op het tweede tegendoelpunt, reageren op de ondertalsituatie... Maar ik ben trots op mijn team. Met een man minder zijn we op zoek gegaan naar de gelijkmaker. Navas zorgde ervoor dat we niet vier of vijf doelpunten meer hebben gemaakt. Hij voorkwam zekere doelpunten en heeft Real de zege bezorgd."


Keylor Navas is de beste doelman van de Primera División

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat mensen nog nee durven te stemmen zijn echt stront blind.

24 oktober 2015 om 19:44

Nou opzich is Bravo nog altijd een betere keeper. Vorig seizoen bijna onpasseerbaar. Had alleen pech met zijn blessure.

24 oktober 2015 om 19:46

Keylor is dit jaar onpasseerbaar. En heeft ook nog is fenomenale reddingen

24 oktober 2015 om 19:52

Bravo was vorig jaar mss beter maar nu is Navas duidelijk veel beter dan hem

24 oktober 2015 om 20:02

Navas is it seizoen echt een stuk beter dan bravo op zijn top.

24 oktober 2015 om 20:41

Ben ik het niet mee eens. Navas is een geweldige keeper, maar om de serie van Bravo neer te zetten moet hij nog veel ontwikkelen.

24 oktober 2015 om 21:26

Bravo? Whahahah navas is op dit moment de beste keeper. En dan bedoel ik puur alleen dit moment. Mocht hij deze niveau aanhouden behoort navas tot de top3 keepers waar bravo zeker niet tussen zit.

24 oktober 2015 om 22:09

Ik zie Navas anders niet 23 clean sheets houden en maar 19 keer een goal tegen krijgen.

24 oktober 2015 om 23:03

Het aantal tegendoelpunten bepaalt ook niet hoe goed een keeper is natuurlijk. Dat hangt van zoveel andere factoren af zoals de vorm van het team, de tacktiek, de verdediging en de vorm van de tegenstander.

Neem bijvoorbeeld De gea afgelopen 2 jaar. De beste van zijn team, terwijl de rest week in week uit stond te schutteren. Hij was van absolute wereldklasse maar kreeg meer dan genoeg doelpunten tegen.

24 oktober 2015 om 23:13

Jamesronaldo

Puur alleen dit moment, puur alleen dit moment!!!

Een momentopname zegt niks en het feit, dat jij daarop hamert geef nog maar eens aan, dat je daaruit niks kan concluderen.

Bravo is een wereldkeeper en heeft het vorig jaar echt super goed gedaan. Dat is geen momentopname, want hij stond er iedere wedstrijd!

Navas doet het ook heel goed en denk ook dat het een topkeeper zal worden. Maar daar is wel meer voor nodig, dan een paar wedstrijden op niveau keepen. Als hij dit kan vasthouden, dan is het een topkeeper.

Denk niet dat navas potentie heeft om een cech, Neuer en courtois te passeren. Maar denk dat lengte ook een rol speelt als we het hebben over de beste keepers ter wereld! Boven genoemde keepers allemaal ruim boven 1.90!!

25 oktober 2015 om 00:00

Casillas was een lange tijd de beste keeper te wereld en is ook onder de 1.90. Navas heeft zeker wel potentie om een wereldkeeper te worden.

Voor de rest ben ik het wel met je eens.

25 oktober 2015 om 01:23

Over het algemeen vind ik Bravo ook beter maar als we naar de huidige prestaties kijken(dit seizoen) is Navas beter. Geweldig vandaag weer zeg!

25 oktober 2015 om 01:32

Lolbroek, 9 gespeeld 6 cleansheets en maar drie tegengoals, hij is hard op weg! De gea mag nog even bij Manutd blijven wand Keylor is de nieuwe publiekslieveling. Het heeft zoveel weg van Casillas in zijn jonge dagen, niet te passeren

Keylor is echt beast. Vond het eerst jammer dat de gea niet kwam maar hij heeft me echt overtuigt klasse keylor

24 oktober 2015 om 20:02

Real heeft hem niet behouden, United heeft hem geweigerd. Als het aan Madrid had gelegen had De Gea er nu gestaan. Wat een onzin dat hij nu opeens beste van de wereld zou zijn zeg... Als Van de Pavert drie wedstrijden fenomenaal speelt is hij toch ook niet eens Gouden Bal-kandidaat en rijp voor een transfer naar een topclub?

24 oktober 2015 om 20:15

Dus gij vind dat Navas niet tot de beste doelmannen behoort? Heb je zijn reddingen wel gezien? En tot nu toe nog maar 3 doelpunten binnen gelaten.

24 oktober 2015 om 21:36

Jij hebt dus de wedstrijd niet gezien en dit seizoen houdt hij echt vaak de 0

24 oktober 2015 om 23:05

Nee, Navas hoort nog niet bij het rijtje Neuer, De Gea & Courtois. Daar kan die misschien wel naartoe groeien maar een categorie daaronder zitten nog altijd top keeper zoals Lloris, Buffon & Chech. Eerlijk gezegd betwijfel ik al of die daar al bij hoort.

24 oktober 2015 om 23:31

Modrixmagic

Ik heb de wedstrijd gezien en het waren goede saves! Maar zo moeilijk waren die reddingen echt niet!!

Dit zijn ballen die een goede keeper gewoon moet hebben!

On topic:
Genoten van celta vigo. Real is met al haar sterren kapot gespeeld en het resultaat is niet terecht. Als real niet gelukkig op voorsprong was gekomen, dan had de wedstrijd er echt heel anders uit gezien. Maar ondanks dat heeft celta zoveel kansen gecreëerd!

Verder had real en Ramos veel meer gele kaarten moeten hebben.

Maar goed als je een grensrechter kan omkopen, dan kan je dat ook bij een scheidsrechter doen

25 oktober 2015 om 01:26

Jij vond die reddingen niet zo moeilijk? Die waren echt fraai hoor. Vooral die van Orellana met links in de 14e minuut of die andere van dichtbij van Aspas aan het einde van de eerste helft. Navas heeft zeker 2 doelpunten voorkomen. Celta verdiende het om te winnen vandaag. En die scheids... Hou maar op!

25 oktober 2015 om 12:21

Gast kijk jij überhaupt de wedstrijd of alleen de samenvatting, jij weet toch dat Celta de eerste helft helemaal werd weg gespeeld door real, celta had niks in te brengen en real speelde geweldig, de 2e helft werd real nonchalant aangezien ze de eerste helft zonder moeite domineerde, er werden meer fouten gemaakt en kansen werden slecht uitgespeeld en benut, na de rooie kaart begon celta pas het initiatief te nemen, spelers van real gingen op eigen succes af en celta werkte harder. Over de hele wedstrijd real overduidelijk beter, het was de laatste 30 min dat celta beter ging spelen.
Kapot spelen is barca dat met 4-2 huilend terug naar Catalonië werd gestuurd door celta.

Navas wat een held, geweldige wedstrijd gekeept. En dan na te gaan dat hij dat wereldschot van Nolito ook nog bijna had. Op dit moment gewoon de beste keeper van de wereld. Mooi dat Real deze geweldenaar heeft behouden.

24 oktober 2015 om 20:15

Zo, die is snel gegroeid van derde keeper van Real naar beste ter wereld. Alle respect voor deze wereldprestatie maar ik denk dat je iets te snel gaat.

24 oktober 2015 om 20:45

Volgens mij zeg ik niks geks. Ik zeg toch op dit moment. Of kun jij betere keepers opnoemen dit seizoen?

24 oktober 2015 om 21:20

Hij doet het op dit moment goed maar om te zeggen dat hij nu de beste is? Is indd te snel beoordeeld.. Neuer, bravo en de Gea heb ik nog hoger zitten. Maar neemt niks af van zijn prestaties tot zo ver.

24 oktober 2015 om 21:29

Bravo en de gea zitten echt mijlen ver onder navas van nu. Hij zegt van dit moment, niet over zn cariere. De manier waarop navas keept nu doet me denken aan casillas in zn prime time.

24 oktober 2015 om 23:35

Kaka22lobi

Gezien jouw reacties kun je niet eens serieus worden genomen. Het waren goede en normale saves!

Beste op dit moment!!

Cech, Neuer, de Gea en zo zijn er nog een paar!

Dat je niet veel naar voetbal kijkt is jouw fout. Maar deze keepers maken deze reddingen iedere week!

25 oktober 2015 om 01:28

Je kunt zeggen dat Navas op basis van dit seizoen het beste keept van alle keepers, dat vind ik ook. Maar om te zeggen dat Navas een van de beste keepers ter wereld is? Dat is nog te vroeg om te zeggen.

25 oktober 2015 om 01:52

Haha wat een lage reactie. Ik kijk veel naar voetbal en volg dan ook alle keepers die jij noemt. Voortaan moet jij eerst maar reageren als je iets daadwerkelijk weet.neuer laatst nog met grote fout in de CL. De Gea vind ik niet zo veel geweldigs doen laatste tijd en idd alleen Cech doet het ook super op het moment. Van dit seizoen staat wat mij betreft Navas tot nu toe gewoon op nummer 1. En ja, ik volg alle wedstrijden van Real, dit is lang niet de enige wedstrijd waar hij geweldig keepte.

Als die Navas zo door blijft gaan gaan ze de Gea echt niet halen, ze hebben al een toppertje staan.

Bravo is 10x beter kijk maar wat hij vorig seizoen heeft gedaan. Maar mensen vergeten snel..

24 oktober 2015 om 19:52

Inderdaad vorig jaar was hij beter.

24 oktober 2015 om 19:54

Vorig jaar is verleden tijd pik. Het gaat om nu. Ken je net zo goed het volgende zeggen. de keeper van real madrid van 80 jaar geleden was beter.......

24 oktober 2015 om 20:27

kom op man bravo meeste clean sheets vorig seizoen en navas speelt ff 3 wedstrijdjes goed en is ineens beter

24 oktober 2015 om 20:44

'Speelt ff 3 wedstrijdjes goed.' Ja man, kijk jij wel wedstrijden van real?

24 oktober 2015 om 21:18

Ik kijk soms wedstrijden van real ja hij blinkt niet elke wedstrijd uit

24 oktober 2015 om 21:38

Haha 3??? Hij keept dit seizoen alle wedstrijden goed.

25 oktober 2015 om 01:31

Bravo heeft wel een heel seizoen goed gepresteerd en Navas heeft alleen dit begin goed gepresteerd. Afwachten hoe die het gaat doen de rest van het seizoen. Het is onterecht om Navas een betere keeper te vinden dan Bravo alleen op basis van de prestaties dit seizoen. Dat is te snel geconcludeerd.

24 oktober 2015 om 19:57

Vorig seizoen... Wat als een goeie speler nou voor eerst in een andere competitie speelt en heel goed is die niet de beste omdat iemand vorig jaar goed speelde?

25 oktober 2015 om 09:59

Je vergeet wel de speelwijzes van Real en Barca te noemen he, Bravo kreeg vorig seizoen meestal 2 schoten op doel en in het ergste geval 5. Navas heeft door de speelstijl van Real veel meer te doen en moet meer reddingen verrichten. Dus Bravo krijgt ook meer credits dan hij verdient. De Gea is daar een mooi voorbeeld van, hij hield niet vaak de nul omdat hij 20 ballen ofzo op doel kreeg, maar dan ging het om die 19 ballen die hij wel hield.

Kijk key Lord is een beest en misschien op dit moment de beste ter wereld met neuer. Maar uiteindelijk gaat het om de prijzen. Bravo won la la liga de zomora en copa america. Aan het eind van het seizoen zien we wel of navas het heel het seizoen heeft volgehouden.

Bravo nog steeds beter sinds hij terug is laat hij weer zien dat hij de beste is. Navas speel pas 13 wedstrijden in de basis en hij is gelijk de beste jaaaa blijf maar lekker dromen

2 Seizoenen geleden was ik jaloers op Isco, Vorige seizoen nog op Modric, maar oeff wat is Navas toch goed begonnen aan het seizoen zeg. Real had eigenlijk meestal zat scoringsvermogen, maar achterin gaven ze het wel eens weg. Met zo een keeper achter je doel zul je niet gauw gepasseerd worden en dus duidelijk tot kandidaat voor de titel als je het mij vraagt.

Terwijl aan de andere kant Ter Stegen drama is en als Bravo goed speelt is het achterin als nog drama waardoor hij meteen ook slechter lijkt te spelen pfft.

Als Real dit seizoen de titel pakt dan zou je toch groot aandeel te danken hebben aan deze man voor wat hij tot nu toe heeft gedaan al is het seizoen pas begonnen. Ik verwacht wel dat hij vaker goed zal keepen waardoor Real zal winnen.

24 oktober 2015 om 22:38

Ik zal je ook vast de naam geven waarop je volgend seizoen jaloers gaat zijn; Marco Asensio.

25 oktober 2015 om 11:48

Klopt, die gaat Isco zijn plaats innemen verwacht ik. Asensio is stukken effectiever.

Bravo was vorig jaar beter omdat navas wissel was. Navas is wel een paar klasse beter dan bravo

24 oktober 2015 om 23:48

Haha. Dat baseer jij op 13 wed(?). Man wacht eens rustig af tot het einde van het seizoen, dan kunnen we eerlijk vergelijken en een conclusie trekken. Hij verkeert op dit moment in een zieke vorm, daar ben ik het uiteraard mee eens.

Ik ben blij dat de discussie eens niet is tussen Messi en Ronaldo, maar dit is niet veel beter...

OT: Ben een fan van Navas sinds het WK, ben dan ook blij dat Real hem eindelijk de mogelijkheid heeft geboden te laten zien wat hij kan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren