Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

UEFA voert verandering door: mogelijke huldiging Ajax op het veld

Laatste update:

Mocht Ajax volgende week woensdag de Europa League winnen, dan krijgt het de prijs uitgereikt op het veld. UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin heeft woensdag namelijk bekendgemaakt dat de prijsuitreiking van de Champions League en Europa League niet meer op de tribune, maar op het veld wordt gehouden.

Voorheen werden prijzen uitgereikt op de tribune, maar dat vindt Ceferin niet logisch. "Het veld is het podium van de spelers, dus daar moet ook hun succes worden gevierd", aldus de voorzitter op de website van de Europese voetbabond. "Alle toeschouwers hebben dan ook goed zicht op de prijsuitreiking.”

Ajax neemt het op woensdag 24 mei in Stockholm op tegen Manchester United. Op zaterdag 3 juni staat de finale van de Champions League op het programma. In Cardiff staan Real Madrid en Juventus tegenover elkaar.

Goede zaak?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan me wel vindein in hun reden, maarja is dit echt waar je je mee bezig houdt bij de Uefa? Kan me wel andere dingen bedenken zoals video-ref/doellijntechnologie...

17 mei 2017 om 17:11

Je houdt je toch niet met éã©n ding bezig als Uefa? Dit is veel makkelijker door te voeren.

17 mei 2017 om 17:23

progressie zit hem in kleine updates. major releases kost tijd en geld, maar betekent niet dat daar niet aangewerkt wordt.

17 mei 2017 om 17:24

Achja. Houd jij je ook alleen bezig met een voetbalforum in plaats van werken en je familie? Het een sluit het ander natuurlijk niet uit. Daarnaast werken er nogal wat mensen bij de uefa. Ieder zal zo zijn dingetje hebben

17 mei 2017 om 18:25

Lijkt me niet dat ze met 1 ding bezig zijn bij de Uefa. Daar werken heel wat mensjes die allemaal een eigen taak hebben. En als dit de enige verandering tot dusver is dan betekend dat niet dat ze de rest gewoon overslaan.

Mooi dat het weer op het veld gebeurt. Vind ik ook veel mooier om te zien dan op de tribune waar al die popos staan.

dit was toch ook op het wk 2006?

ik vrees het ergste voor Ajax om heel eerlijk te zijn. Ja ze zijn sterk, maar voor United is deze wedstrijd echt zowat van vitaal belang! in de competitie zijn ze officieel kansloos voor de CL. dus dit is hun laatste kans. ook voor de spelers om een dikke premie op te strijken.

dit word hoe dan ook heel zwaar voor Ajax, het was voor hun gunstiger geweest als Manchester United al via de competitie CL had gehaald

17 mei 2017 om 17:18

Kan ook andersom werken dat ze perse moeten winnen. Mocht het lang 0-0 blijven komt er misschien ruimte om snel eruit te komen . En daar heeft Ajax net de spelers voor die snel kunnen omschakelen.

17 mei 2017 om 17:20

Tja zal zeker lastig worden maar ik hoop dat dle spelers er wat meer vertrouwen in hebben als jij want anders staan we voor de aftrap al met 1-0 achter

17 mei 2017 om 17:25

Wees niet bang, je hoeft niet te vrezen dit gaat helemaal goed komen. De belangen die jij opnoemt zullen deze wedstrijd echt niet lastiger maken dan elke finale is. Als je in de finale speelt is voor beide de winst het hoogst haalbare, dan denk je niet aan een directe plaatsing van de CL. Natuurlijk is dat mooi meegenomen maar Ajax en United zullen deze wedstrijd als een finale beschouwen, wat het ook is.

En als we het dan over die belangen hebben, dan weegt dat voor Ajax net zo zwaar, Ajax pakt dan immers een directe plaats (meer inkomsten). En ook zij zullen vast een hele mooie bonus tegemoet zien.

Ik verwacht ook dat de spelers van United de tieners van Ajax zullen onderschatten, zij zijn immers Manchester United en bij Ajax staan er een stel tieners op het veld. Maar als zij zo zullen denken dan zullen ze op het einde van de wedstrijd met de handen in het haar staan.ook Celtic had zomaar de finale kunnen halen en ik acht Ajax beter dan Celtic.

17 mei 2017 om 17:30

Ik hoop vooral op onderschatting vanuit kamp Man United. De tegenstanders van Ajax waren vaak maar wat blij om Ajax te loten. Deels begrijpelijk, maar afgaande op dit seizoen is dit onterecht gebleken. Maar goed; we zullen het meemaken...

17 mei 2017 om 19:01

Ik vrees het ergste van united. Ja ze zijn sterk maar voor ajax is deze wedstrijd echt van vitaal belang, in de competitie zijn ze kansloos voor rechtstreekse plaatsing dus dit is hun laatste kans daarvoor. Ook voor de spelers om een dikke prijs in de wacht te slepen als jeugdige ploeg die vooraf maximaal kwart finale zouden halen. Het was voor united gunstiger geweest om zich te plaatsten via de competitie, dan hoeven ze in de wedstrijd wat geldt als hun laatste stro halm ook niet zo hard onderuit te gaan tegen deze jeugdige geweldig voetballende ploeg als ajax. 2-0 voor ajax.

17 mei 2017 om 19:16

Heb hetzelfde gevoel, veel ajacieden zijn al zo zeker van de winst. Denk zelf dat het een hele zwaar strijd gaat worden...

17 mei 2017 om 20:09

Dat snap ik sowieso niet echt... Hoe kun je voor een finale tegen United zeker zijn van de winst...? Misschien roepen ze dat, maar geloof niet dat iemand echt oprecht kan zeggen zeker te zijn van winst Ajax. Ik zelf ben erg huiverig. Nu we zo dichtbij zijn, ben ik heel bang om te verliezen (ondanks dat het een enorme prestatie blijft). Beetje het verhaal van NL voetbal (op wat uitzonderingen na)... Toch behoorlijk wat finales verloren, net niet zeg maar. :-(

17 mei 2017 om 20:46

Ja precies. ManUnited is de dikke favoriet bij de wedkantoren. Ook wel logisch met spelers zoals absolute toppers zoals Pogba & De Gea. En dan ook nog is de toppers zoals Martial, Rashford en Mikki. En dan dan nog de oude rot Rooney die nog steeds een hoog niveau kan halen. Enige nadeel voor ManUnited is dat ze niet zo'n beste vorm hebben en Ajax juist in een goede vorm verkeerd. Voor mij is het 60/40 in het voordeel van ManUnited.

17 mei 2017 om 21:21

Hoezo zeker van de winst? Waar bazeer je dat op. Hoor echt niemand die denkt dat ze wel even gaan winnen

17 mei 2017 om 19:29

Natuurlijk wordt het heel zwaar voor Ajax. Ook zonder premies of salarisverhoging was Man U er vol voor gegaan, het is gewoon een mooie prijs die telt.

Maar gelukkig zijn finales wedstrijden op zich, de vorm van de dag telt en ook geluk speelt een belangrijke rol. Het is gewoon mogelijk, Ajax die de EL wint. En laten we eerlijk zijn, dat had niemand afgelopen zomer voor mogelijk gehouden.

17 mei 2017 om 19:43

Maar al had Manchester zich direct gekwalificeerd voor de champions league, dan was het waarschijnlijk niet zo ver gekomen in de Europa League...

Die nieuwe Uefa baas doet voorlopig veel goede dingen, keep it up.

Toch vind ik het wel wat hebben die huldiging op de eretribune. Zal wel jeugdsentiment zijn.

Een zeer goede zaak, dit. Ik ben bij diverse finales geweest in de CL en elke keer hing het er maar net van af waar je zat of je goed zicht had op de huldiging.
Nu kan inderdaad het (min of meer, als je achter het podium zit is het wat minder) hele stadion het goed zien.
Off-topic: en ik ben er bij volgende week woensdag!

Uefa voert verandering door: mogelijke huldiging Ajax op het veld

update 24 mei 22:40 huldiging Ajax op het veld

Eindelijk, vind het geen gezicht op een tribune met allemaal oninteressante voetbalbobo's. En dat klimmen de tribune op. Als je zag hoe de huldiging van Feyenoord op het veld was, zo moest het

Goed plan! Erger me al jaren kapot aan al die bobo's en het vieren van het behalen van een cup op de tribune. 👌

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren