Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Udinese-verdediger schopt drie ploeggenoten geblesseerd: ‘Schaam je’

Laatste update:

Een trainer is nooit blij met een speler die een ploeggenoot geblesseerd schopt op een training, maar Danilo heeft het wel heel erg bont gemaakt. De verdediger van Udinese zorgde er op een training voor dat liefst drie ploeggenoten tijdelijk naar de kant moesten. Trainer Luigi Delneri was woedend op zijn pupil.

/

Met een aantal krakende tackles was Danilo verantwoordelijk voor blessures bij Ali Adnan, Adalberto Penaranda en Francesco Lodi. Het drietal had medische verzorging nodig en Delneri was woest op de Braziliaanse verdediger. “Schaam je! Je bent een klein kind”, riep de coach volgens diverse Italiaanse media.

Danilo moest de training verlaten en het gebeuren krijgt ook nog een staartje, want de clubleiding bemoeit zich ermee. “We verwachten excuses van de speler en dat is het absolute minimum”, laat sportief directeur Nereo Bonata weten. “Ook krijgt de speler een boete, maar we willen eerst weten waarom hij dit gedrag vertoonde. We gaan nog met hem praten.”

Danilo moet een dikke boete krijgen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe dan? Kan me voorstellen als hij dit bewust doet dat je hier een boete voorgeeft, denk dat er wel wat vooraf aan is gegaan.

23 november 2016 om 22:22

3 spelers onbewust blesseren? 1 keer kan gebeuren... 3 is heel veel

23 november 2016 om 22:25

Misschien wou hij gewoon graag een basis plek en zag dit als ik kans haha

Lekker fel trainen, niks mis mee!.

Dit is een pure sabotage om iemand blessures geven. Ik zou zelfs niet uitsluiten of danilo omgekocht is door de concurrenten om zijn teamgenoten keiharde trap te geven of hij probeerde om zijn basisplaats te krijgen zoals in milan toen muntari deed bij van ginkel.

23 november 2016 om 22:55

Deed het denk ik niet voor een basisplaats. Aangezien de drie mannen op een andere positie spelen.

24 november 2016 om 09:14

De marsmannetjes hebben het bevolen denk ik

24 november 2016 om 09:52

Dat is wel erg ver gezocht! Bij voetbal hoott nou eenmaal blessures, en op trainingen komt het ook voor.
Het is en blijft een contact sport.

En wij maar zeuren over Nigel de Jong, het kan nog veel gekker blijkbaar.

Lol, die heeft het thuis waarschijnlijk zwaar. Lekker afreageren op je teamgenoten. Why not?

3 strikes and out! Wat de reden ook is, frustratie, omkoping of heimwee, dit word tribune zitten tot oud & nieuw en of een flinke duit in de spelerspot.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren