Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twijfels bij hekkensluiter: ‘Dan denk je: doen we iets niet goed?’

Laatste update:

FC Groningen is tot op heden bezig aan een zeer pover seizoen. De Trots van het Noorden bezet momenteel de laatste plek in de Eredivisie en wist alleen nog maar tegen De Graafschap (0-1) punten te pakken. Danny Buijs, sinds deze zomer eindverantwoordelijke, weet dat het beter moet: “Je bent er continu mee bezig.”

“Dan denk je: doen we iets niet goed? Moeten we het anders doen? Moeten we anders trainen? Natuurlijk doe je dat ook als het goed gaat, maar het is net even iets makkelijker met zeven of acht punten meer”, zegt de trainer van Groningen, geciteerd door onder meer het Algemeen Dagblad. Toch voelt zijn baan bij de Eredivisionist niet aan als werk, zegt hij.

“Veel mensen in mijn omgeving hebben een baan van 8 tot 5 uur. Als zij de deur achter zich dichttrekken, dan zit het erop. Maar ik vind het niet erg om zeven dagen per week met voetbal bezig te zijn. Ik pak weleens mijn momenten, om te gaan sporten bijvoorbeeld”, aldus Buijs, die zijn werk en privéleven ook wel eens combineert.

“Neem de wedstrijd van AZ tegen Feyenoord, afgelopen zondag (1-1, red.). Ik nam een van mijn kinderen mee naar Alkmaar. Je eet ergens onderweg, bent met je kind op pad, maar tegelijkertijd ben je ook aan het werk omdat je je volgende tegenstander analyseert.” Komende zondag ontvangt Groningen AZ, dat momenteel vijfde staat in de Eredivisie.

Verwacht jij dat FC Groningen dit seizoen bij de laatste vijf van de Eredivisie eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind die Danny Buijs zo’n wijsneus. Hij heeft een hele vervelende uitstraling, alsof hij al van alles heeft bereikt als trainer.

21 september 2018 om 21:35

Vind ik juist niet. Relaxte vent.

Buijs is niks aan te rekenen. Jans wel.

Buijs doet niks verkeerd, we hebben een matige selectie. Maar ik heb een zwak voor Buijs komt relaxt over en hij heeft er echt last van althans dat denk ik. Laten we hopen dat we zaterdag weer een aantal punt(en) pakken!

21 september 2018 om 23:36

Fijn om eens te lezen dat supporters wel achter hun trainer blijven staan bij zulke resultaten. Top jongens!

Buis is momenteel niets meer dan de spreekpop van Jans en hans. Hopelijk gaat hij snel zijn eigen weg. Dan kan het nog wel wat worsen

Vind wel dat Buijs te verwijten valt dat hij nog serieus geloofde in Drost! Dan vraag ik me af of je wel voorwerk hebt gedaan want dan had je die slappe tosti nooit meer in de basis gezet!
Ergens denk ik ook wel is dat het een keuze van bovenaf geweest is en dat is deels ook het probleem. Jans/Hans hebben nog een beetje controle over zo jonge trainer die erg dankbaar is.

Een ander probleem zijn de fans zelf! Dooie bende dikke leegloop en maar klagen! Velen achter de laptop roepen om dikke spelers maar zelf geen cent in de club steken. Ziggo is een doodsteek voor veel clubs en ik denk dat de nuchterheid in het noorden dan helemaal tegen ons werkt helaas.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren