Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twente verwelkomt veertienvoudig international op trainingsveld

Laatste update:

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar spelers die momenteel zonder club zitten, kunnen nog wel aangetrokken worden. Volgens TC Tubantia wil FC Twente graag nog een ervaren speler aan de selectie toevoegen, nu Sander Boschker, Peter Wisgerhof en Wout Brama de club hebben verlaten. Inmiddels zou er al een oude bekende meetrainen in Enschede.

/

TC Tubantia meldt dat Orlando Engelaar zich heeft gemeld op het trainingsveld van Twente. De 35-jarige middenvelder speelde vorig seizoen voor Melbourne Heart, dat Engelaar graag langer wilde behouden. De veertienvoudig international liet in juni echter al weten dat hij daar over twijfelde, omdat hij niet nog een jaar zo ver van huis wilde zijn.

Engelaar heeft de knoop blijkbaar doorgehakt en Australië verlaten. Mogelijk keert hij nu terug bij Twente, de club waarvoor hij in twee seizoenen tijd al 56 competitiewedstrijden speelde. Fred Rutten nam Engelaar vervolgens mee naar Schalke 04, voordat hij via PSV bij Melbourne Heart belandde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoezo zou je Brama niet nemen, maar Engelaar wel. Twee dezelfde spelers ongeveer.

3 september 2014 om 11:40

Brama wou volgens mij zelf weg... avontuurtje in t buitenland meemaken...

3 september 2014 om 11:41

Nee. Eigenlijk niet. Engelaar is sowieso een linkspoot, heeft meer techniek en was vroeger een aanvaller. Tevens is Engelaar een stuk sterker en heeft hij meer ervaring. Al met al een zeer goede back-up. Nadelen? Alleen zijn leeftijd.

3 september 2014 om 12:41

Wat dacht je van het nadeel dat Engelaar zo traag als ik weet niet wat is? Toen hij bij PSV speelde heb ik me echt elke wedstrijd kapot lopen ergeren aan die gozer, Twente wordt hier echt niet beter van hoor.

3 september 2014 om 13:18

Volgens mij vergeten jullie een belangrijk ding, namelijk zijn: Salaris! Ervaring bij de selectie halen is niet verkeerd, maar tegen welke prijs? Brama mocht weg ivm zijn hoge salaris. En volgens mij stond Engelaar als laatste bekend om zijn zeer riante salaris (1,8miljoen per seizoen) bij Psv. Lijkt me dan niet echte een match? Tenzij hij binnen is en voor een appel en een ei wel wil voetballen...

3 september 2014 om 17:54

Haha engelaar techniek? Engelaar heeft de draaicirkel van een vrachtwagen

3 september 2014 om 17:58

Engelaar wil niet ver van huis zijn.
Dan moet hij de Nederlandse salaris top maar accepteren. Ik zie Twente echt geen hoog salaris geven voor een speler die je voor 1 of 2 jaar een contract geeft.

3 september 2014 om 11:42

Nou, er zit toch echt wel verschil tussen Engelaar en Brama. Brama is een echte balveroveraar, en Engelaar is toch wat meer een spelverdeler, en veel technischer.

Daarbij, Brama is meerdere keren gevraagd of hij een contract wilde tekenen, en dat wilde hij niet. Dus dan houd het op.

Wat een goal had hij toch vorig jaar! Zou mooi zijn als hij ook zulke dingen in de Eredivisie laat zien!

3 september 2014 om 12:25

Zijn mooiste ooit heeft hij in het shirt van Twente gescoord, uit bij Ajax.
Bal vanaf eigen helft , in de loop ineens uit de lucht zo de kruising in...

3 september 2014 om 13:00

Whaha inderdaad. Zag hem gelijk weer voor me toen je het zei. Wereldgoal.

Geen idee of hij het niveau van vroeger nog heeft, in de tijd met El Ahmadi en Brama op het middenveld, maar een jongen met zoveel ervaring kan geen kwaad lijkt mij. Heb het altijd een goede middenvelder gevonden, en zeker gezien zijn lengte, technisch goed met de bal.

@ Efceetee

Heb het verbetert hoor. El Ahmadi.

3 september 2014 om 12:25

Ken je spelers... Het is el Ahmadi!

3 september 2014 om 12:43

Mee eens dat het El Ahmadi is maar kom op zeg niet zo zeuren kan toch gewoon een typefout zijn
On: Ik heb Engelaar nooit een goede voetballer gevonden oogt bij mij nogal log en langzaam. Hoop dat hij voor Twente nog van waarde kan zijn maar ik betwijfel het.

3 september 2014 om 13:26

Ken je club! Het is namelijk FCT (FC Twente neem ik aan) en niet efcee tee . Hij draait alleen letters om, jij verkracht de naam van je club. Dont judge those who make the mistakes you made, or you'll burn in voetbalzone hell :D

Orlando was altijd een hele goede voetballer. Hoe goed hij momenteel nog is, weet ik niet. Maar wel heeft hij veel ervaring, is hij een leider en zou hij niet misstaan tussen onze jonge jongens. Al is hij er alleen maar voor in de kleedkamer. Ik ben benieuwd of hij een contract kan afdwingen.

Als Fredje hem maar niet naar Rotterdam haalt :-)

Twente zal toch niet zo dom zijn om hem nog een contract aan te bieden??

3 september 2014 om 11:43

Waarom? Desnoods alleen voor dit seizoen. Wij hebben weinig ervaring. Alleen Bjelland, Bengtsson en Guitérrez die geblesseerd is. De rest is allemaal jong, en onervaren.

3 september 2014 om 11:47

Engelaar heeft de draaicirkel van een vrachtwagen met oplegger en de handelingssnelheid/loopvermogen van een slak in een pot jozozout.

Dat was al zo en zal nu hij inmiddels 35 is niet verbeterd zijn.
Brama is dan een veel voor de hand liggende optie die je al in huis hebt.

3 september 2014 om 11:55

In 2008 was het een van de beste middenvelders op de Nederlandse velden en speelde hij week in week uit echt goeie wedstrijden. Heeft meer techniek dan menig andere speler in de eredivisie. Hij zal wel minder snel geworden, maar hij kan op het middenveld een beetje uit de verf alah Pirlo. En die draaicirkel die je zegt valt ook reuze mee

3 september 2014 om 12:10

in 2008 ???
Dat is 6 jaar geleden.
Engelaar is nooit snel geweest dus nog minder snel geworden kan niet want dan valt ie om.

Maar goed als jij het een prima versterking vind , veel plezier ermee.

Engelaar is een voorbeeldprof en een nette vent maar dat alleen is niet meer genoeg .
Hij zal aan alle kanten voorbij gelopen gaan worden op het middenveld.

O ja nog 1 ding : niet verstandig om de naam engelaar en pirlo in 1 zin te gebruiken maar dat is mijn bescheiden mening.

3 september 2014 om 12:15

Waar lees je dat hij Pirlo is? Volgens mij kan als Pirlo functioneren. Hij zal voor menig eredivisie speler een goeie speler zijn. En voor in de kleedkamer is hij een ideale prof die nooit zeurt. Dus jij beweert dat hij niet meer kan ballen, omdat het 6 jaar terug is? Volgens mij stond iedereen toen versteld hoe goed die meekon in Oostenrijk en Zwitserland.

3 september 2014 om 12:35

@ strasumseind

Dus als jij niet loopt, val je om? Ik kan prima stil blijven staan hoor

3 september 2014 om 12:44

Toen hij bij PSV speelde stond ik vooral versteld hoe slecht hij mee kon. Zoals hier boven al is gezegd, die vent heeft echt de start en handelingssnelheid van een tractor. Alles lijkt altijd in slowmotion te gaan bij hem.

Heb hem niet recentelijk zien spelen, dus ben erg benieuwd.
35 is wel wat aan de oude kant, dus als hij een contract krijgt mag hij niet te duur zijn.
Als hij de snelheid en draaicirkel van een tractor heeft kan hij beter wegblijven.

Het is momenteel wel erg droevig gesteld met Twente.
Orlando Engelaar is geweest.

3 september 2014 om 11:54

Vooralsnog is het gewoon meetrainen... zoals bijv Sno ook deed vorig jaar.

3 september 2014 om 12:04

Zoals ik het lees is het een kwestie van tijd dat hij wordt toegevoegd aan de selectie.

3 september 2014 om 12:52

Zoals vaak is dat ook weer stemmingmakerij hier. Twente gaat natuurlijk niet voor niets saneren in salarissen en vervolgens een oude speler een nieuw contract aanbieden.
Tuurlijk is het mogelijk, maar dan moet hij ook echt een (duidelijke) meerwaarde blijken tijdens deze trainingen.

Word een gevalletje Bakkal ik zou er niet aan beginnen als ik Twente was maar van mij mogen ze hem halen. @ fr1908-1 Denk niet dat Rutten hem gaat halen onze middenveld is druk zat waar zou hij dan moeten spelen.

Ervaring op het trainingsveld is nooit verkeerd, al komt hij maar (gratis) meetrainen.
Gebeurd bij Twente overigens best vaak. Zo ook eerder met onder andere Tiendalli, Sno, Bruggink en natuurlijk Brama.

Orlando van harte welkom terug,bij deze (te) jonge ploeg, een beetje ervaring kunnen we wel gebruiken , nadat Brama twee keer een aangeboden contract heeft geweigerd.

Mag toch hopen dat het bij meetrainen blijft, maar bij Schreuder zal het mij niets verbazen als hij hem bij de selectie haalt.
Engelaar kan al 5 jaar het niveau meer aan, dan heb ik het over eredivisie niveau, en dat is al vrij laag.

Beetje routine kan Twente wel gebruiken, ben wel benieuwd hoe het met zijn fitheid gesteld staat.

3 september 2014 om 13:01

Routine? Twente heeft een beetje extra inzet nodig. Goede maar wat slappe voetballer (geweest), maar Engelaar helpt Twente echt niet over het dode punt.

De Nederlandse competitie moet het voorlopig stellen met spelers uit de C categorie, kijk maar naar Ajax waar Overmars Zimling vergelijkt met een 'type Jan Wouters', Wouters was een speler uit de A categorie. Het wordt tijd dat de Uefa olv Platini sneller hervormingen gaat doorvoeren bijv. maximaal aantal buitenlandse spelers per team en het afschaffen van het 'Bosman'-arrest, alleen dan komt het Europees voetbal in rustig vaarwater en de competities meer in evenwicht.

3 september 2014 om 13:17

Want de Uefa kan een rechterlijke uitspraak, want dat is het Bosman arrest, naast zich neerleggen. Daarbij dienen alle landen afzonderlijk regels op te stellen voor het minimale aantal spelers dat van eigen bodem komt, zie Rusland en Engeland.

3 september 2014 om 13:45

'niet alle landen afzonderlijk', maar een overkoepelend orgaan als de Uefa moet strakkere richtlijnen gaan opstellen, implementeren en handhaven. Dit betekent dat het mandaat op dit gebied wordt weggehaald bij de nationale voetbalbonden en wordt neergelegd bij de Uefa. Opdat vage types die op de Middelandse zee in hun jachten ronddobberen en cashen over de rug van clubs en voetballers geëlimineerd worden. Want dat tuig is het gezwel van het voetbal.

Laat maar komen! Zeer bruikbaar. Met hem in het team sta je qua uitstraling al 1-0 voor. Doen doen doen! Betere optie dan brama

3 september 2014 om 13:31

Tukker 1993, grapjas, je bent de smiley vergeten

Engelaar is toch geen versterking voor Twente. In zijn laatste jaar bij PSV was het al slecht en ik denk niet dat hij naar Australie gegaan is voor zijn ontwikkeling op voetbalgebied. Daarnaast is hij natuurlijk ook nog eens wat ouder geworden. Dit zou meer een leuke speler voor een degradatiekandidaat zijn denk ik. Ook voor hemzelf, want dan speelt hij nog veel, als Felipe ook nog eens terugkeert bij Twente zal er weinig ruimte voor Orlando zijn.

Kenneth Perez was 34 toen hij naar Twente kwam en 36 toen hij de schaal omhoog kon houden..

3 september 2014 om 14:42

En Perez was topfit en had de jaren ervoor constant op hoog niveau gespeeld.

Van zijn tijd bij PSV herinner ik me vooral dat Engelaar erg traag in de balhandling was en verder ook weinig toegevoegde waarde had. Lijkt me niet dat Twente hier veel aan heeft.

Engelaar is te traag voor het niveau van FC Twente.

Warom engelaar hij is traag en voetbalt kleulig dit is echt geen versterking voor twente

Had liever el Ahmadi gezien, jongen uit de streek. Opgeleid in Enschede. Ervaring.

Maar goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren