Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tweede keuze Real moppert: ‘Ik heb het niet naar mijn zin’

Laatste update:

Keylor Navas trok na een uitstekend WK naar Real Madrid in de hoop om eerste keeper te worden, maar het werd een teleurstellend seizoen voor de Costa Ricaan. De voor tien miljoen euro van Levante overgenomen sluitpost speelde dit seizoen slechts elf officiële wedstrijden voor de Spaanse grootmacht. Navas is echter nog niet van plan om zijn heil elders te zoeken.

/

“Dat men mij niet heeft horen klagen, wil niet zeggen dat ik het naar mijn zin heb”, moppert Navas in gesprek met AS. “Ik ben mijn enthousiasme om hard te werken en alles te geven echter nog niet kwijt. Als ik mag spelen, geef ik alles. Ook volgend jaar ben ik speler van Real Madrid, met de kalmte, het verlangen en de wilskracht die ik dit seizoen ook al had. Het is mijn doel om eerste keeper te worden.”

Navas speelt momenteel tweede viool achter Iker Casillas en voor komend seizoen komt er mogelijk een nieuwe topkeeper bij; zo zou Real Madrid een bod op David de Gea van Manchester United overwegen. “Ik houd me niet bezig met die geruchten. Mijn mentaliteit verandert niet door een andere concurrent. Hopelijk krijg ik volgend seizoen meer kansen op speelminuten”, klinkt het.

Keylor Navas verdient een kans als vaste eerste keeper

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg goede, atletische keeper. Ik Had iker allang op de bank gezet.

19 mei 2015 om 15:04

Nooit vertrouwen in deze man gehad stond er van de week ook weer in gelijk zieke blunder. De Gea halen anders iker

19 mei 2015 om 15:27

Het is niet alsof Iker niet genoeg geblunderd heeft de laatste jaren.

19 mei 2015 om 15:37

Iker heeft ons ook op bepaalde momenten keihard gered met onmogelijke reddingen. En ja bij hoge ballen is het soms gevaarlijk maar op de lijn wereldkeeper. Alleen vervangen voor een betere (de Gea) anders niet. Navas prima tweede keep maar niet goed genoeg om eerste keeper te zijn

19 mei 2015 om 18:52

San Iker heeft moeite met een inworp.

19 mei 2015 om 18:57

Jongeeee ga weg met dat gezeik over Casillas haha! Man die kerel heeft jullie zovaak gered, en jullie kraken San iker altijd maar af! Ondankbare supporters van real.. Gloryhunters stuk voor stuk

19 mei 2015 om 20:08

Respect moet je altijd hebben, zeker voor iemand die zoveel heeft betekend voor real en het spaanse voetbal. Maar als je heel eerlijk bent, de tijd van Casillas op het allerhoogste nivo is wel een beetje voorbij. Er zijn heel veel betere opties op dit moment voor real madrid als Casillas. Navas zal zeker niet de opvolger van Casillas worden. Real haalt een grotere naam binnen mochten ze Casillas vervangen. Navas zal of 2e keeper blijven achter Casillas of de Gea waarschijnlijk.

Als de gea komt is het over en uit, kan beter uit gaan kijken naar een nieuwe club

19 mei 2015 om 14:30

Waarom hij kan ook in de Copa del Rey keepen en daarnaast zijn er 38 competitiewedstrijden en De Gea zal die niet allemaal gaan spelen waardoor Navas genoeg mogelijkheden krijgt. hij weet zelf ook dat hij niet gehaald is voor de basis, en om daar achteraf over te klagen snap ik niet.

19 mei 2015 om 14:38

Het aantal wedstrijden van dit seizoen bond hij dus niet voldoende. Dan gaat de Copa daar niet bij helpen

19 mei 2015 om 15:30

Als de gea komt verwacht ik dat Iker ook blijft en tweede keeper wordt. Dat heeft hij onlangs zelf aangegeven.

Dat kan hij op zijn buik schrijven dan. Als De Gea gekocht wordt dan wordt die sowieso eerste keeper, ongeacht of Navas goed keept of niet. Maar ja, weg gaan is waarschijnlijk ook geen optie aangezien er weinig clubs zijn die 10 miljoen neer willen leggen voor een keeper.

19 mei 2015 om 14:32

Misschien United wel?

19 mei 2015 om 15:08

Misschien wel. Maar ik denk dat United eerder voor Lloris of Cech gaat. Of ze vertrouwen er op dat Valdes zijn oude niveau weer gaat halen. Ik denk niet dat ze het aan hun fans kunnen verkopen dat ze B-garnituur van Real halen.

Navas speelde een goed WK en verdiende daarmee een transfer. Maar het is verder geen talent of zo (alweer richting 30) en het zou raar zijn als hij even Casillas uit de basis zou spelen. Hij weet toch dat hij als back-up komt. Anders was Casillas wel vertrokken, die ging echt niet nog een paar jaar banken.

Met de kans die hij kreeg tegen Espanyol ging hij niet al te best om.
Als real inderdaad De Gea haalt dan zal Navas toch op de bank plaats dienen te nemen.
Bij real is het erg moeilijk om een basisplaats te krijgen, zeker als je geen gevestigde naam in het voetbal bent.

Edit: (compleet off-topic: zojuist is bekend geworden dat Xavi inderdaad bij Barcelona vertrekt aan het einde van het seizoen.)

Als de Gea komt, wat gaat er dan gebeuren met Iker ?

19 mei 2015 om 15:03

Die zal vertrekken denk ik, hij krijgt niet de respect die hij verdiend en zal niet weer willen banken.

19 mei 2015 om 19:15

@msn2015, hoe bedoel je hij krijgt niet de respect die hij verdiend? Op basis van welke waarnemingen trek jij deze conclusie?

Real Madrid is echt een walgelijke club je kost Diego lopez uit alsof het niets is en koopt Navas en nu De Gea eraankomt is hij de volgende slachtoffer zelfde met Di Maria gooit hem weg en haalt James die totaal overbodig was.

Ik word zo moe van die spelers die meteen naar Real Madrid willen en dan zeuren dat ze geen speeltijd krijgen, je zou ze haast het steoreotype 'Real-digger' willen geven. Dacht hij nou echt dat hij de voorkeur zou krijgen boven Casillas hoe slecht Casillas het ook doet.

19 mei 2015 om 15:59

Niet de voorkeur maar wel meer speeltijd. Er zijn talloze wedstrijden in de competitie waar Real Madrid zelf zonder doelman een wedstrijd zou winnen, in deze wedstrijden kon je Navas minute geven.

Nee Ancelotti's wisselbeleid was dit seizoen dramatisch. Maar nog steeds de beste coach ter wereld en moet hij in Madrid blijven.

19 mei 2015 om 19:12

Grappige is dat hij heel het seizoen roept dat hij wil blijven en vechten voor zijn plek, maar vandaag ineens begint de mopperen omdat het er alle schijn van heeft dat De Gea richting Madrid komt.

Als je weet dat iker beter is dan dat jij bent moet je blij met 11 wedstrijden zijn. Vond het al een gekke overstap alleen om een goed wk naar real te gaan?

Nu we het over keepers hebben. Ter Stegen was ook niet blij met zijn bijrol, maar volgens mij zijn de rollen in dit stadium omgedraaid. Hij mag de laatste 2 finales gewoon keepen. Ik vraag me dan ook echt af hoe hij zou denken over zijn rollen binnenkort en hoe hij zou denken als ze beide wedstrijden winnen. Ik denk dat Ter Stegen dan al met al trots zal zijn dat hij toch heeft laten zien hoe belangrijk beide keepers zijn geweest voor het succes. Elkaar gunnen, daar hou ik van.

Lekker vertrekken dan. De Gea zal waarschijnlijk gehaald worden en is dan de komende 10 jaar de vaste doelman van Madrid. Als je het niet naar je zin hebt, dan moet je lekker vertrekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren