Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twee vraagtekens bij Ajax tegen VVV: ‘Ik weet niet of hij het gaat halen’

Laatste update:

Ajax is niet ongeschonden uit het duel met PAOK Saloniki gekomen. Afgelopen dinsdag wonnen de Amsterdammers met 3-2 van de Griekse topclub, waardoor het team van trainer Erik ten Hag zich verzekerde voor een plek in de play-offs van de Champions League. In aanloop naar het duel met VVV-Venlo in de Eredivisie gaf de coach aan dat Klaas-Jan Huntelaar en Noussair Mazraoui niet pijnvrij zijn. Met name laatstgenoemde is een vraagteken voor de competitiewedstrijd.

“Klaas-Jan is aangeslagen uit de wedstrijd gekomen, mar we staan er positief in. Bij het moment van de penalty viel er iemand op zijn rug. Hij heeft de training van woensdag overgeslagen, maar gaat straks weer trainen”, zei Ten Hag vrijdag op de persconferentie. Mazraoui maakte dinsdag de negentig minuten vol, maar heeft last van zijn knie. “Dat is een probleempje. Ik weet niet of hij morgen gaat halen, daar staat een vraagteken achter. Verder zijn we goed uit de wedstrijd gekomen.”

Mazraoui begon tegen PAOK als rechtsback en verving in de tweede helft Razvan Marin op het middenveld. De Roemeense aankoop werd na 45 minuten gewisseld door Ten Hag, die niet tevreden was. “Hij moet dominanter spelen”, aldus Ten Hag, om Marin vervolgens in bescherming te nemen. “Een nieuwe speler moet de tijd krijgen om te wennen aan ons systeem. Op die positie moet je spelers hebben die de bal wilen hebben en beschikken over voetbalintelligentie, dat heeft Marin zeker.”

Een andere aankoop die nog moet wennen is Edson Álvarez. De Mexicaanse verdediger werd voor vijftien miljoen euro aangetrokken, maar wacht nog op zijn eerste officiële minuten in de hoofdmacht. “Hij moet toch vooral in het eerste team gaan wennen. Het zou misschien kunnen dat hij een keer bij Jong Ajax meedoet, maar dat is niet de gedachte die ik in mijn hoofd heb”, aldus Ten Hag. Álvarez kwam woensdag in actie in een onderling oefenduel tussen de reserves.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou Ten Hag mooi moment om als volgt te gaan spelen

Onana
Dest - Alvarez - Blind - tagliafico
Marin - vdbeek - martinez
Ziyech - tadic - neres

Alvarez testen eerste wedstrijd. Martinez 90 minuten op middenveld en kijken hoe de samenwerking velroopt met Marin.

16 augustus 2019 om 14:31

Laat Alvarez nog maar mooi op de bank, mag eerst in vorm komen.

16 augustus 2019 om 15:42

@rosemaatje

Hoe kan Alvarez vanuit de bank in vorm komen? Dat lijkt me aardig lastig.

Hopelijk kan Ajax morgen de volle buit meenemen uit Venlo! Ik heb er wel vertrouwen in, kwaliteitsverschil is te groot.

16 augustus 2019 om 14:32

Zolang het een 433 met punt naar achteren is ben ik het met je eens; ben een beetje klaar met 424.
Ik zou als volgt beginnen;
Onana
Veltman-Schuurs-Blind-Tagliafico
Martinez
Van de Beek-Ziyech
Neres Huntelaar Tadic

16 augustus 2019 om 14:40

@avds_85

Ik wil Marin nog niet meteen afschrijven en hem graag eens langs Martinez zien. Hoe fan ik ook ben van Blind, ik heb het gevoel dat hij iedereen beetje ind e weg loopt op middenveld. Zowel Marin als Mazaroui lopen opeens als een kip zonder kop rondt.

16 augustus 2019 om 15:02

Ik schrijf Marin ook niet af hoor. Heb zeker nog vertrouwen. Ik ben alleen geen fan van 424 en zou Ziyech graag weer in de Bosz rol willen zien; jagen, crossballen, mensen uitspelen op het middenveld en verder van het doel van de tegenstander af.

16 augustus 2019 om 15:24

Waarom Dest? Dan liever Veltman op RB.

16 augustus 2019 om 15:37

Ik snap de keuze voor dest wel, prima voorbereiding gedraaid en in de potjes die hij speelde ook zeker niet onaardig. Zou alleen net als jij veltman liever zien op dit moment. Ook om ervaring, aangezien Alvarez zijn eerste wedstrijd speelt en om dan een talent (dest) en iemand die zijn eerste minuten maakt (alvarez) op te stellen is gedurfd

16 augustus 2019 om 15:58

@doa, ik heb ook uitstekende dingen van Dest gezien. Absoluut. Maar ik heb liever de ervaring van Veltman nu. Helemaal omdat de verdediging nog niet soepel loopt.

16 augustus 2019 om 18:59

Veltman RB en schuurs CB. Dest vind ik nog veel te licht. Die speelt gewoon als RB incl (onnodige) passeeracties. Hij is jong maar hij is niet goed genoeg als buitenspeler, gedraag je zo dan ook niet

16 augustus 2019 om 18:57

Zie martinez graag op middenveld. Hij heeft de snelheid om de gaten dicht te lopen die blind niet heeft. Enige punt is wel dat martinez ook een speler is die constant uit positie loopt omdat hij de bal wil veroveren

Vind ten hag een prima trainer, maar snap bij hem nooit goed waarom de usual suspects altijd invallen als je tegen ploegen als Emmen dik voor staat. Om dan in de media te roepen dat bepaalde spelers in het eerste aan minuten moeten komen maar diezelfde spelers dus aan de kant laat. Net zoals hij jongens als traore en lang gewoon de minuten kan gunnen na een prima voorbereiding.

Marin wel een aparte speler, vond m dinsdag juist beter dan ervoor. Nous denkt sinds hij op t midden mag spelen dat ie het a la frenkie kan, maar dus totaal niet. Mist daarvoor de skills en intelligentie. Marin mist dan helaas de snelheid weer en lijkt meer op Donny dan schone of frenkie. Hopelijk kan marin aanhaken, want deed t bij luik prima en kan beter schieten en passen dan hij heeft laten zien

16 augustus 2019 om 16:20

Hoezo zou je jongens als Lang en Traore laten invallen? Promes, Huntelaar staan nog altijd boven hun in de pikorde en die moeten ook wedstrijdfit worden/blijven. Het zou zonde zijn als je volgende week tegen APOEL of eventueel in de CL bijv Neres op het laatste moment verliest en dan met een niet fitte KJH of Promes moet spelen. Daarnaast hebben ze beide een goede invalbeurt gehad tegen Emmen wat goed is voor het vertrouwen waardoor de rest van de concurentie ook scherp blijft!

17 augustus 2019 om 19:23

Heb t niet alleen over nu, maar over in de loop van het seizoen. Ten Hag liet dat vorig seizoen ook steeds zien. Jonkies voor 5 minuten laten spelen terwijl je na 70 minuten vaak al zag dat de pot was gewonnen. Daarnaast laat promes gewoon sinds de voorbereiding zien dat hij bagger speelt, waar lang steeds zn gedrevenheid en assists en goals liet zien. Waarom jongens dan niet belonen met speelminuten, waar anderen falen

Ben heel benieuwd. Ik heb het idee dat de puzzelstukjes wel in elkaar gaan vallen. Maar dat bij gebrek aan een verbindingsspeler dit wel wat langer kan gaan duren dan gedacht (ookal ben ik fan van Marin, zie hem liever op de plek van Donny).

Mijn opstelling (voor dit seizoen)

Onana
Nous
Alva / Perr
Blind
Nico
Martinez
Beek
Marin
Ziyech
Tadic
Neres
16 augustus 2019 om 19:01

Vooral een jongen RB zetten die niet kan verdedigen en naast hem een speler zetten, die er net is.

Als je wil gokken moet je naar het casino gaan.

Schuurs en Blind achterin, daarmee heb je lengte. Laat Mazraoui maar lekker herstellen, Dest laten spelen.
Verder wil ik een middenveld met Gravenberch, Martinez en v/d Beek wel eens zien.
Gravenberch en v/d Beek zijn beiden werkers en tactisch goed, Martinez voor het verdedigende vuil op te lossen, hij kan wel eens de N'golo Kanté van Ajax worden (stofzuiger met voetballende kwaliteiten).
Verder mooi Promes even brengen en laat Noa Lang ook maar wat minuten maken.

Onana
Dest
Schuurs
Blind
Tagliafico
Gravenberch
Martinez
Neres
v/d Beek
Ziyech
Tadic
16 augustus 2019 om 19:03

Gravenberch komt echt nog heel veel tekort. Marin doet het helemaal niet slecbt maar als je tussen een hangende daley en te diepe donny speelt fan verzuip je. De keren dat mazaroui er speelde (2x paok) leek het helemaal nergens op

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren