Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Turkse Nederlander schittert in doelpuntrijke zege Besiktas op Aissati

Laatste update:

Besiktas hoopt dit seizoen een gooi te doen naar de landstitel, maar de plaats in de middenmoot voorspelde weinig goeds. De Zwarte Adelaars doen nu echter weer mee in de top van de Turkse competitie, want zondagavond werd de verrassende hoogvlieger Antalyaspor met 3-5 verslagen. Hugo Almeida, die een hattrick maakte, en de geboren Zaandammer Oguzhan Özyakup waren de smaakmakers aan de kant van de club uit Istanboel.

Antalyaspor hoopte voor het eerst sinds mei 1998 weer te winnen van Besiktas, maar kwam bedrogen uit. De club uit de badplaats begon dramatisch op het eigen Mardan Sports Complex, want al na zes minuten lag de 0-1 in het mandje. Mehmet Akgün, ex-Willem II, legde de bal panklaar op het hoofd van Almeida, die bij de tweede paal binnenkopte. Antalyaspor, met Ismaïl Aissati in de basis, kreeg echter ook goede kansen en deed niet onder voor de bezoekers.

Dat leidde na twintig minuten tot de verdiende gelijkmaker. Ali Tandogan werd in het strafschopgebied gevonden en hij bediende Isaac Promise, die van dichtbij intikte: 1-1. De topper was vooral erg vermakelijk voor de neutrale toeschouwer, want het spel golfde op en neer. De initiator achter de aanvallen van Besiktas was Özyakup, maar de beste kansen waren voor de thuisploeg van Mehmet Özdilek.

Besiktas was echter veel effectiever. Vlak voor rust bediende Manuel Fernandes met een heerlijke lob Almeida, die met zijn hoofd opnieuw trefzeker was: 1-2. Vlak na de pauze zorgde Olcay Sahan zelfs voor de 1-3. Antalyaspor kwam nog wel terug in de wedstrijd door een benutte strafschop van Lamine Diarra, maar Almeida zorgde twintig minuten voor tijd op aangeven van Özyakup voor de 2-4. De treffer van Ömer Sismanoglou bracht de spanning terug in de wedstrijd, maar Fernandes zorgde toch nog voor de 3-5 en de beslissing. Besiktas staat nu vijfde en heeft nog maar drie punten minder dan de koplopers Galatasaray en Antalyaspor.

Wie eindigt hoger dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie uitslag. Besiktas staat nu 3 punten van de nummer 1. Ik gun het ze van harte. Want volgens mij heeft Besiktas financiele problemen..

18 november 2012 om 22:32

Laten we het zo zeggen , bjk gaat drastisch bezuinigen dit jaar en strooit niet meer met geld als de jaren ervoor . We hebben een nieuwe bestuur en ze moesten drastische ingrepen maken bij ons , er zijn sterkhouders als egemen en ernst weggegaan en zelfs sterspeler quaresma is aan de kant gezet dmv financiele verschillen , hij wilde eerst wel en daarna niet bezuinigen .

Besiktas speelt dit jaar meer met de eigen jeugd dan de jaren ervoor , en dit resulteert steeds meer in winst en is goed voor de toekomst !

Super wedstrijd, Oguzhan Ozyakup gaat een fenomeen worden let maar op.
Snel op roepen voor Turkije voordat we hem kwijt raken aan een ander land zoals we inler, derdiyok en gundogan ook kwijtgeraakt hebben.

18 november 2012 om 20:45

Deze jongen heeft voor Nederand u-15 en Nederland u-17 gespeeld.
En vervolgens voor turkije gekozen en onlangs nog meegedaan met Turkije U-21 tegen Duitsland U-21.

En dan mag mijn mening dom gevonden worden maar...
Iemand die zijn keuze tot zijn 17e jaar op een ander land als Turkije heeft laten vallen hoeft van mij het turkse shirt ook niet meer te dragen.
Klinkt gek maar is toch mijn mening.

18 november 2012 om 21:11

Klinkt wel erg dom inderdaad.

Dus een kind tussen de 12-17 jaar heeft al een bepaalde mening die voor de rest van zijn leven vastligt? Een persoon met een dubbele nationaliteit mag zijn eigen keuze maken in deze. Misschien wilde hij wel kijken hoe het in een Nederlandse vertegenwoordigende elftal was, voordat hij een definitieve keuze wilde maken. Misschien was het voor hem en zijn familie niet haalbaar om op zulke jonge leeftijd heen en weer te vliegen naar Turkije voor interlands.

Je moet mensen niet zomaar beoordelen op bepaalde keuzes waarvan je de achterliggende gedachte niet weet.

18 november 2012 om 21:16

ja hij had natuurlijk op zn 15e naar turkije moeten bellen en vragen of ze hem wilde opnemen in de jeugdelftalen. deze jongen heeft vanaf het moment dat de keuze aan hemzelf was(en hij de mogelijkheid kreeg) gekozen om voor turkije uit te komen. vind het nog knap dat je al kan voorspellen dat je mening dom gevonden kan worden.

18 november 2012 om 21:22

Ik heb niemand beoordeeld enkel mijn mening gedeeld wat er duidelijk bij staat.
Ook ben ik van mening dat je op je 17 verstandig genoeg bent om deze keuze te maken.

enkel kijken hoe de nederlandse elftal is heeft hij kunnen doen tot zijn 15.
Toen kon die naar mijn weten volgens mij nog een keuze maken en koos voor nederland.

18 november 2012 om 21:36

Door je mening te geven beoordeel je iemand persoonlijk. Maar nogmaals: je kent zijn situatie niet en zoals Luisnazario9 al opmerkt is hij misschien tot die tijd niet eens opgemerkt door de Turkse bond en heeft hij gespeeld voor de Nederlandse. Wat is hier erg aan? Ik vind het juist alleen maar goed; zo heeft hij nog meer ervaring opgebouwd i.p.v. stil te zitten wachten op de Turkse bond totdat hij werd gebeld.

Dus: niet beoordelen zonder de achterliggende redenering te weten.

18 november 2012 om 21:44

Hoezo is hij dan niet verder gegaan bij Oranje.

Want laten we eerlijk zijn...

Oranje heeft een beter elftal als turkije en deelt veel vaker mee aan Eindtoernooien als turkije.
Voor zijn eigen ervaring op te doen en jeugdige opleiding is er geen beter land als Nederland.
Nederland staat toch bekend om zijn Jeugdopleidingen.
Hoezo dan oppeens na je17e wel voor Turkije spelen.

Hij is pas 20 jaar en heeft voor Oranje u-17 gespeeld. dus 2 jaar geleden kwam hij er pas achter om voor zijn Vaderland en gevoel te spelen.
Dit is gewoon allemaal niet logisch.
Maar je hebt gelijk, ik moet niet oordelen zonder dat ik de ware achterliggende reden weet. Misschien hadden ze hem echt niet ontdekt.

18 november 2012 om 21:49

Hoezo is hij niet verder gegaan bij Oranje? Misschien is hij wel gebeld door de Turkse bond? Dat weten we niet.
Maar zelfs als hij pas twee jaar geleden er achter is gekomen om voor zijn vaderland en gevoel te spelen, zoals jij het zegt, is dat dan een reden om het Turkse shirt niet te hoeven dragen?

18 november 2012 om 22:16

Dit word een oneindig discussie laten we het erop houden dat ik verkeerd beoordeeld heb.

19 november 2012 om 04:58

@kingsefa..

even een schouderklopje voor je zelfreflectie in deze reacties.. iets wat ik toch niet vaak tegenkom hier!

19 november 2012 om 08:37

Dat hij die keuze maakt snap ik nog best, maar ik snap alleen niet hoe iemand die nota bene aanvoerder was van NL onder 17 op een EK vlak daarna van voetbalnationaliteit kan gaan wisselen. Dat doe je niet van het ene op het andere moment maar met zo'n band gaan spelen is wel een verantwoordelijkheid.

Vrij matige speler verder die vandaag blijkbaar een uitschieter heeft gehad. Heeft weinig techniek, geen inzicht en een belabberde mentaliteit. Zal wel niet heel ver komen in het voetbal

18 november 2012 om 20:11

je geilt op reacties he hansie ik doe het wel voor de mensen alvast die op jou gaan irriteren bespaart derest de moeite

18 november 2012 om 20:43

Volgens mij geil jij op aandacht maar oké. Ik vind het gewoon een vrij matige speler. Hij heeft mij nog niet kunnen overtuigen, maar dit kan natuurlijk nog wel komen in de loop der jaren. Hoop voor jullie Turken dat het een grote wordt, zodat jullie internationaal ook weer een beetje mee kunnen draaien. Het is nu namelijk niet zo heel goed gesteld met het Turkse voetbal.

23 november 2012 om 17:28

Ik weet gewoon zeker dat jij nooit 90 minuten van besiktas hebt gezien met oguzhan in de basic dus je weet nie wat je praat

18 november 2012 om 20:13

Hoeveel wedstrijden heb jij op negentienjarige leeftijd voor Arsenal gespeeld? Ook twee, net als hij? Met jouw techniek en inzicht haal je waarschijnlijk alleen een voldoende bij Fifa 13.

18 november 2012 om 20:13

En dat weet je nu al? Hij is nog erg jong en kan echt een goede voetballer worden. Techniek en inzicht kan je nog leren..

18 november 2012 om 20:15

Het is toch niet voor niets dat hij het bij Arsenal niet gered heeft. Verder kijk ik regelmatig streampjes van wedstrijden uit Turkije en zie ik deze man nauwelijks schitteren.

23 november 2012 om 17:29

pure onzin wat je nu zegt met je streampjes okee laten we zeggen je kijkt streampjes en je hebt verstand van voetbal dan zie je dat hij 1 van de betere is op het veld. en danders ben je gewoon een reactiegeiler

18 november 2012 om 20:16

Lol volg hem meer zou ik zeggen ipv onzin te lullen hierzo.
Hij speelt nu al 5/6 wedstrijden achter elkaar zo goed. Dit beloofd zeker wat. Hij is nog maar 19. Slim van hem om naar BJK te gaan aangezien hij nooit een kans zou krijgen bij Arsenal.

18 november 2012 om 21:32

Hoe kom je erbij dat hij geen kans zou krijgen? Hij trainde altijd met het 1e mee en zou dit seizoen vast bij de selectie komen en zijn kansen krijgen, dat was allang bekend. Het gebeurt vaker dat spelers langzamer gebracht worden om ze niet te snel in het diepe te gooien wat naar mijn idee goed is. Dat hij ervoor koos om te vertrekken is jammer, maar ik denk dat zijn nationaliteit hier ook een rol in speelde. Want hij had zeker z'n kansen gekregen

18 november 2012 om 22:00

vriend ik weet zelf dat Arsenal een prachtige club is die altijd jonkies de kans geven. Met hij zou nooit een kans krijgen bedoel ik gewoon dat er veel betere spelers waren in de selectie dan Oguzhan.

19 november 2012 om 18:44

Mwah viel wel mee hoor die jongen had echt potentie en op dit moment had ik hem er zelfs liever in gezien dan bijvoorbeeld Ramsey die momenteel niets kan klaar spelen. Hij had echt zijn minuten gemaakt dit seizoen. Tuurlijk krijgt 'ie nu meer kansen en ik hoop ook echt dat hij de top gaat halen want de potentie is er!

Wat heb ik genoten 1 van de mooiste spannendste wedstrijden die ik zag de laatste tijd. Antalya blijft me verrassen met mooi voetbal aissati die het tog wel aardig doet. Besiktas mooi gespeeld heerlijke almeida op het veld wat een wedstrijd. Fernandez viel me wel tegen met zijn kappen en draaie veel balverlies maar 3 punten binnen

Waarom speelt Aissati bij deze laagvlieger, hij kan veel beter

18 november 2012 om 20:14

Laagvlieger? Antalyaspor staat gedeeltelijk eerste samen met Galatasaray dus zo slecht doen ze het niet sinds er aardig wat versterkingen zijn gekomen dit seizoen.

18 november 2012 om 20:20

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=175037

Aissati noemt hier toch echt zelf, dat de club normaal gesproken een laagvlieger is? Soort van RKC van Turkije die nu goed presteert althans dat beeld heb ik?

18 november 2012 om 20:35

Nou kijk, ik ga er vanuit dat Antalya een wat groter budget heeft dan Rkc. RKC wist een seizoen goed te presteren, maar voor de rest is het inderdaad een laagvlieger. Antalyaspor daarentegen zou dit toch wel langer moeten kunnen vasthouden aangezien ze een groter budget hebben sinds dit seizoen.

18 november 2012 om 20:22

Dit is waar Aissati thuis hoort.
Hij komt duidelijk een club als Fener, Galatasaray of Besiktas te kort.
Heb hem 5 wedstrijdjes achter elkaar gevolgd. En ik moet zeggen.. het spel wat hij laat zien is letterlijk waardeloos.

Lijkt wel een meid, fysiek zo zwak. Te veel balverlies. Ondanks z'n 2 goals van vorige keer is hij slecht.

En je hebt gewoon gelijk Antalyaspor doet het gewoon goed momenteel maar realistisch gezien zijn ze gewoon een Willem II van Turkije.

18 november 2012 om 20:28

Maar dan kan hij toch nog beter dan de Willem 2 van Turkije? Hij is Technisch gezien niet slecht, zou hij beter renderen in een technische compeitie(spanje, bij middenmoot/laagvlieger?)

Ik vind het gewoon jammer om te zien, dat de man die AC Milan helemaal gek dolde zo ver is afgezakt

18 november 2012 om 20:33

Nou als hij het hier al bij zo'n club niet kan bewijzen ben ik wel benieuwd hoe hij het in Spanje gaat redden. Daar is het nog moeilijker om te voetballen dan Turkije.

Misschien moet die nog wel wennen hij is nog jong. Of last van heimwee kan ook..

Je hebt helemaal gelijk, hij is indd zo ver afgezakt. Ik was ook in shock toen Antalya hem had aangetrokken. Onze middenmotors in Turkije (bursaspor en Trabzonspor) waren betere clubs voor hem.

18 november 2012 om 22:55

Aissati doet het echt wel goed anders stond antalya niet op de bovenste ranglijsten.

Hoop dat ie voor Turkije kiest! In Nederland hebben we een dozijn van zulke spelers, maar dan van Nederlandse afkomst.(niet beledigend bedoelt, zeg ik maar alvast)

18 november 2012 om 20:19

Dozijn van zulke spelers? deze Oguzhan is heel apart hoor. Met apart bedoel ik ook heel anders dan de gemiddelde nederlandse talent van 19.

Oguzhan is niet voor niets naar Arsenal gehaald. Hij gaat een uitstekende speler worden, let maar op. Op zo'n leeftijd in een van de competitie's waar je zo je benen breekt (turkije) zo goed spelen.. zegt wel iets over hem kwaliteiten.

Maar goed ik zie al dat hij opgenomen is in de Turkse selectie. Mooi zo.

18 november 2012 om 20:23

dozijn bedoelde ik natuurlijk figuurlijk. Al wordt deze speler beste van de wereld, ik heb liever een Nederlandse speler die 7 speelt, dan een buitenlandse Nederlander die een 8 haalt.

18 november 2012 om 20:29

Hij is gewoon in Nederland geboren en getogen. Maakt dat hem gewoon niet een Nederlander? ik zie het probleem hier van niet. -_-

Maar goed. Zou wel weer meningsverschillen zijn. Fellaini is toch ook een Marokaan die voor Belgie opkomt. En zo kan ik wel miljoenen spelers hier op noemen maar goed.

18 november 2012 om 20:52

@ Fenerim70

Waar het op neer komt is dat de meeste Hollanders het hele team het liefst ziet als 11 x Dirk Kuyt.

Dat voldoet namelijk meer aan hun eigen gedateerde beeld van een gebied waar ooit een lijntje omheen getrokken is. Schijnt heel erg belangrijk voor ze te zijn, ze schijnen het cultuur te noemen, alsof het iets is dat eindig is.

18 november 2012 om 21:05

@ Setto
De meeste hollanders vinden dat? is dat zo? ik zie maar 1 of 2 meningen die daarop duiden ...lijkt me niet de meeste
waarom generaliseer je eigenlijk zo?
of heb je een onderzoek gedaan naar de meningen
jammer hoor

Toen Ozyakup voor jong oranje speelde heb ik niemand horen klagen , wat was jouw mening toen dan over 'de meeste Hollanders '?

Ozyakup probeerde eerst oranje , toen dat niet zo lukte koos hij maar voor Turkije
Eigenlijk zouden beide landen moeten zeggen bekijk jij het maar

18 november 2012 om 21:27

@setto

Nou ik ben één van die Nederlanders die niet gelooft in een multi-culturele samenleving. En het huidige Nederlands elftal vind ik een perfecte combinatie. Sorry als ik geen affiniteit voel met mijn nationaal elftal als er allemaal van die Turkse achternamen op de shirtjes staan.

18 november 2012 om 22:16

@ PSV 00712

zoals: kluivert, rijkaard, nigel de jong, ibi, Bmi, vd wiel, hooidonk, narshing en nog een aantal spelers degen die ook nederlandse buitenlanders zijn...

18 november 2012 om 23:33

@psv00712
Je gelooft er niet in maar je leeft er wel in? Lijkt me dat je dan erg gefrustreerd rond loopt.

ON: Ozyakup is een uitstekende speler in de turkse competitie, kan nog een grote worden!

18 november 2012 om 20:25

Oguzhan heeft bekend gemaakt dat hij voor Turkije wilt uitkomen ondanks dat hij aanvoerder was bij het Nederlands elftal onder 17 (waarmee hij het EK verloor). Voor ons Turken is dit fantastisch nieuws maar in Nederland duiken overal nieuwe talentjes op. De jeugdopleidingen zijn gwn van wereldtop hier!

Wat een leuke wedstrijd om als neutrale toeschouwer te kijken en dat niet alleen omdat het een doelpuntrijke wedstrijd was.
Ik vind dat dit Bjk lekker fris aanvallend voetbal speelt maar te veel gaatjes laat vallen achterin, Dat bleek deze wedstrijd ook wel. Antalyspor is dit seizoen een zeer gevaarlijke ploeg die goed de ruimte kan vinden voor een counter en zo dodelijk is, een echte verassing dit seizoen terwijl ze vorig seizoen nog nipt niet degradeerden.

De 'top/subtop' is dit jaar enorm groot in Turkije, de grote ploegen hebben alle moeite met het stoppen van de kleinere broeders die nu toch aardig meedoen in de bovenste regionen van Turkije (antalya/kasimpasa/ordu)

Ooh nog ff over Fernandes! Wat een geweldenaar, een echte fenomeen! ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar hij is gewoon veelste goed voor de Super Lig. Hopelijk maakt hij aan 't einde van 't seizoen een mooie overstap naar een Europese (sub)topploeg die ook goed en constant presteert! Ben zeer benieuwd of die het bij een grotere ploeg in een zwaardere competitie zal redden.

Gefeliciteerd Bjk fans

Vandaag gun ik het Besiktas xD Als Ozyakup zo doorgaat, dan wordt dit echt een belangrijk speler. Ersan is ook goed bezig! Nu nog wachten op Ismail Koybasi!

Wat een heerlijke wedstrijd en wat hebben wij(de Besiktas supporters) het toch altijd zo zwaar haha, nooit een wedstrijd zonder stress!

18 november 2012 om 20:26

Als je voor besiktas bent weet je altijd dat je hartklachten krijgt , vooral in de laatste 10 minuten

18 november 2012 om 20:30

haha ja precies!

18 november 2012 om 20:35

Volgens mij is dat bij elke Turkse team, zelfs de nationale team lijdt eronder. Als we de eerste 10 minuten en laatste 10 minuten niks fout doen winnen we, jammer genoeg wordt er altijd in die 20 minuten de meeste fouten gemaakt en hebben teams de meeste paniek.

18 november 2012 om 20:43

@ aslantepe ja en nee . Alleen is het zo bij bjk wedstrijden dat als we voorstaan juist meer paniek krijgen als supporter , we gaan meteen achterover leunen en denken dat we het al geklaard hebben . En ja dit is typisch turks , bij bjk zie ik het meer dan bij andere ..

Grootste voorbeeld van bijna een hartaanval te hebben gekregen was : Besiktas 1 - 0 Dinamo Kiev , de laatste 3 minuten van de wedstrijd waarbij zelfs de keeper van dinamo bijna scoorde Die wedstrijd vergeet niemand meer !

18 november 2012 om 21:14

Daar kreeg ik zelfs bijna hartaanval haha xD

18 november 2012 om 21:40

Achterover leunen? Juist niet. Toen het 2-4 stond gingen ze nog steeds met 6 man de aanval zoeken, wat ik ook dom vind. Op zulke momenten moet je juist op de balbezit spelen.

18 november 2012 om 21:55

@ Carsi 14 ze spelen dan alsof de wedstrijd is gespeelt , de concentratie wordt minder en fernandes begint op dat moment helaas altijd aan zijn balverlies maraton . Ze houden hun hoofd er soms niet bij . Ze doen moeilijk wanneer het makkelijk kan !

Ze moeten gewoon de tegenstander het spel laten maken want zij hebben de goals nodig , en dan vinden wij het net wel dmv counters .

Besiktas speelt de laatste wedstijden fenomenaal , alleen krijgen we zulke onnodige goals tegen dat we letterlijk geen nagels meer overhouden tot aan de laatste fluitsignaal !

Manuel Fernandes speelt zo magistraal, dirigeert en stuurt besiktas naar een overwinning . Zijn spelinzicht , zijn techniek, balcontrole etc etc is niet te evenaren in turkije . Fernandes voegt een kleurtje aan het turkse voetbal ! Ben zo blij dat hij bij besiktas speelt aan de andere kant verdiendt deze man ook veel meer .

Almeida is de laatste tijd in bloedvorm , scoort veelal alleen maar met de hoofd en mist kansen die niet te missen zijn ! Het was dan ook moeilijk om te geloven dat hij eindelijk met zijn voet scoort en zijn eerste hattrick in turkije te pakken heeft Werd wel tijd .

Hoe goed we ook spelen en mensen laten genieten van onze voetbal moeten we gewoon wat aan onze defensie doen !! 5 scoren en 3 tegen krijgen kan en mag niet ! Ismail koybasi is hersteld van zijn blessure en begint eindelijk ook mee te trainen met het team . 2 goals die we vandaag tegen krijgen kwamen van de kant van ugur boral . Ersan speelde vandaag goed sivok was dramatisch vandaag .

Mcgregor oogst niet altijd zeker van zijn zaak , de derde goal was komisch , iedereen kijkt elkaar aan en laat antalyaspor gewoon simpel de 3-4 maken .

Respect voor sifo mehmet en zijn antalyaspor , ze zijn uitgegroeid tot een plaag van tegenstanders en bij winst zouden ze nu 1e staan !

Op naar de volgende wedstrijd , besiktas gaat dit jaar nog vele verassen in hun Feda jaar !!

Forza besiktas !!

18 november 2012 om 21:25

Wat geniet ik dit seizoen toch van Besiktas! Ik had voordat het seizoen begon geen hoge verwachtingen geheel logisch na de puinhoop die Demiroren had achtergelaten. Maar ik kan nu met trots zeggen dat we een van de teams zijn, die het leukste voetbal speelt van Turkije. We hebben een aantal punten onnodig verloren, maar we mogen niet klagen. Ogzuhan en Fernandes vinden elkaar heel makkelijk waardoor er voor de andere spelers tijd ontstaat om bij te sluiten. Necip Uysal die dit seizoen onder Samet Aybaba helemaal is opgebloeid en Almeida die de laatste weken er hevig op los scoort, hoewel hij nog te veel 1 op 1 met de keeper mist. We spelen leuker voetbal als GS en FB die dit seizoen miljoenen hebben uitgegeven.

Het grootste verschil met de voorgaande seizoenen zijn vooral de spelers die voor elkaar door het vuur willen gaan, Almeida die kilometers maakt, het moet niet gekker worden. Vooral het feit dat we dit jaar niet in Europa spelen, is een grote voordeel voor ons. We moeten ervoor zorgen dat de kern van dit team nog langer bij elkaar blijft dan sluit ik grotere successen zeker niet uit. Ook mooi om te zien dat de buitenlanders echt een toegevoegde waarde hebben in dit team normaal worden die buitenlanders voor veel geld binnen gehaald met een dik salaris, maar betalen ze dit niet terug op het veld dit jaar is dat anders de grootverdieners betalen dit terug met hun spel.

Toch zijn er nog wel een aantal minpunten. Het team leunt teveel op Fernandes stel je voor dat hij geschorst of geblesseerd is, hoe zal dat het team beïnvloeden? Bovendien hoop ik dat we Nene tijdens de winterstop voor een mooi bedrag bij PSG kunnen ophalen, alleen schat ik de kans dat hij komt niet al te hoog in. Daarbuiten staat het achterin niet altijd goed, maar daar kan aan gewerkt worden. Je zag dat het zonder Sivok en Hilbert toch niet altijd even goed stond en drie tegendoelpunten in 1 wedstrijd is gewoon te veel, vorige week ook al tegen Bursaspor.

Ik ben vooral trots op het feit dat ik weer volop kan genieten van de wedstrijden van de mooiste club van de wereld . Het is nu de taak van het bestuur om dit team voor vele jaren intact te houden en eventueel te versterken met 1 of 2 aankopen.

18 november 2012 om 21:45

Daar heb je een belangrijk punt. Met deze spelers kunnen we jaren mee, terwijl FB en GS spelers hebben die al aardig op leeftijd zijn. Zij moeten over een jaar of twee weer de selectie veranderen, en volgens mij zijn ze er bij GS nu al mee bezig. Als het bestuur een groot deel van deze selectie behoudt, 2 of 3 gerichte aankopen doet, dan kunnen we weer meedoen.

Ik zou vooral Serdar Aziz willen zien. Samen met Ersan kunnen ze een hele goede duo vormen. Sivok heb ik nooit speciaal gevonden. Gewoon een normale verdediger, die heel vaak zijn man laat lopen. Daarnaast hebben we voorin te weinig alternatief. Mehmet Akyuz is geen speler die het verschil kan maken, dus Aybaba moet meer mogelijkheden hebben. Een aanvallend ingestelde speler is een vereiste in de winterstop.

18 november 2012 om 21:52

Helemaal mee eens mede Eagle

Nadat we jaren onder het wanbeleid van anti-voetbal demiroren hebben geleden zijn er dit jaar drastische veranderingen bij besiktas ontstaan . Veranderingen die broodnodig waren omdat besiktas letterlijk met geld zat te strooien en de ene CAS na de andere verloor ( recentelijk nog ferrari )

Probleem is dat wij turkse mensen geen geduld hebben en dat we meteen na een negatieve uitslag meteen onze mening geven en dat is veelal negatief . Door frustratie en emotie plus daarbij verwachtingen komen zulke onderwerpen zwaar aan bij een club .

Ik had ook graag gewild dat quaresma mee deed dit jaar , en dat zag het er ook naar uit toen besiktas paar wedstrijden op rij verloor , je zag gewoon dat we een one man army waren met fernandes , en dat alles op zijn schouders lag ! Nu met oguzhan die schittert , necip die zich sterk herpakt heeft en almeida die los is komt besiktas op gang . Met de tijd zullen we ook beter worden en we hebben drastische versterkingen nodig .

Allereerst een goede rechtsback , zodat hilbert ook meer als rechtbuiten gebruikt kan worden , escude wegsturen en een sterke afrikaan kopen als verdediger . Het liefst zou ik ozan ipek ook graag willen zien als linksbuiten en als alternatief daarvoor heb je olcay . We hebben zowieso een killer voorin nodig en nene zou goed passen . We hebben altijd nog mustafa pektemek , een talentvolle spits die zowel besiktas als turkije nodig heeft voor de komende jaren . Hoop dat hij ook snel herstelt en dat we hem weer kunnen bewonderen .

En het belangerijkste wat je zegt is : '' Het grootste verschil met de voorgaande seizoenen zijn vooral de spelers die voor elkaar door het vuur willen gaan, Almeida die kilometers maakt, het moet niet gekker worden. '' Dit is team effort , strijden voor je geld en niet naast je schoenen lopen . Samet heeft dit goed aangepakt en je ziet besiktas vechten en rennen voor elke bal . We scoren dan ook veel doelpunten maar krijgen helaas net zoveel tegen .

Met een beetje geduld en versterkingen kan bjk dit jaar meedoen om het kampioenschap alleen moeten we eerst nog geduld hebben en tot aan de winterstop minimaal in de top 3 belanden !

18 november 2012 om 21:52

Ja, dat heb ik gezet in mijn 3e alinea. Ik hoop echt dat we Nene kunnen halen van Psg, maar de vraag is of PSG hem wilt laten gaan en of we wel aan zijn salariseisen kunnen voldoen. Nene is wel wat aan de oude kant, maar we hebben nu een speler nodig die er meteen staat. Het zou fantastisch zijn als het bestuur een jonge aanvaller kan vinden, die net als Oguzhan er meteen staat.

Edit: Dit is een reactie op carsi14.

18 november 2012 om 22:08

Inderdaad Raging Eagle we hebben een aantal versterkingen nodig, maar het geld is er op dit moment simpelweg niet. Het zou echt fantastisch zijn als we dit jaar de CL kunnen behalen, vooral financieel gezien, zou dat een enorme boost zijn. Daarbij moeten we inderdaad geduld hebben, ik hoop dat het bestuur zelf ook inziet dat ze moeten bouwen aan een team dat nog jarenlang mee kan gaan. Ik was Mustafa Pektemek (goldemek :P ) helemaal vergeten, maar ik hoop dat hij vooral sterker terugkomt uit zijn blessure.

Ugur Boral voegt aanvallend wel veel toe, maar laat verdedigend nog wel steekjes achter. Het is te hopen dat Koybasi snel terugkomt. Verder ben ik een voorstander van veel jeugd toepassen, jammer dat er in Turkije niet zoveel aandacht wordt besteed aan de jeugd. Sercan Sarerer liet op mij ook een goede indruk achter in een aantal wedstrijden bij het Turkse elftal, misschien is hij een optie al denk ik dat hij best duur is.

18 november 2012 om 22:10

@raging Eagle, niet elke sterke Afrikaan is goed, zie Kamil Zayatte bij Ibb. Ik heb liever dat ze Serdar Aziz halen. Samen met Ersan kunnen ze dan een duo vormen bij BJK en bij het nationale elftal. Als ze toch een Afrikaan willen, moeten ze Yanga-mbiwa halen.

18 november 2012 om 22:10

@ Carsi 14 je kan zeggen wat je wilt over sivok , vandaag was hij niet op zijn best maar is heel belangerijk geweest voor besiktas met zijn kop goals .

Hij is de enige speler van besiktas die vanuit de verdediging meestal het net vind , en vaak op belangerijke momenten . ( bursa 1 - 2 besiktas de eerste goal ) vorig jaar uit tegen braga en manisa . Hij heeft soms zijn ups en downs , maar staat altijd basis in de elf van tsjechie .

Ik weet ook wel dat niet elke afrikaan goed is , maar de meeste afrikaanse spelers zijn sterk gebouwd en zijn fysiek goed in de duels en zijn heel snel , we moeten zo'n killer achterin zien te vinden ! Serdar aziz is altijd welkom bij besiktas , maar denk dat bursa hem niet snel laat gaan , vooral niet naar besiktas .

18 november 2012 om 22:25

Mooi dat Sivok er zoveel maakt, maar achterin moet hij ook zijn mannetje staan. Daar wordt die namelijk op beoordeeld. En feit is dat hij zijn mannetje heel vaak laat lopen, dat zagen we vorige week ook tegen Bursaspor. Ik vind hem geen slechte speler, maar ik heb liever een Turk als Serdar Aziz.

Serdar Kurtulus lieten ze ook gaan. Als het juiste bod op tafel komt, en als Serdar Aziz ook laat blijken dat hij wil komen, moet het gewoon lukken. Vorige week tegen BJK vond ik hem de beste man op het veld.

Ik ben blij om de 3 punten, maar we moeten wel kritisch blijven. Zes tegendoelpunten in twee weken kan gewoon niet. We kunnen niet elke wedstrijd 5 keer scoren, en Almeida zal er zeker niet elke wedstrijd 3 maken.

Alle drie de tegendoelpunten kwamen van de flank van Ugur Boral. Daarnaast is er duidelijk een communicatiepro bleem tussen Mcgregor en de verdedigers. Bij het 3e doelpunt van Antalya laat hij de bal gaan, maar Toraman doet hetzelfde. Ismail moet snel in vorm geraken, en desnoods zet Aybaba Ersan op de linksbackpositi e. Met Ugur Boral gaat het niet werken. Ik denk wel dat Aybaba er nu serieus over nadenkt om Tanju terug in de selectie op te nemen. Die is verdedigend veel beter dan Ugur.

Over het voetbal van BJK heb ik niks te klagen. Op sommige momenten heb ik echt genoten van de combinaties. Fernandes moet vaker simpel spelen, in het laatste kwartier leed hij teveel balverlies. Necip wordt met de week beter, duidelijke verschil tussen vorig seizoen en dit seizoen. Hij denkt meer vooruit, gaat de duels keihard in en heeft overzicht. Hij moet wel werken aan zijn gedrag. Je kan niet elke keer gaan zeuren bij de scheids, dat levert onnodige kaarten op.

Onze zwakke punt is de omschakeling, dat is vandaag weer gebleken. Bij een 2-4 tussenstand, gaan ze met 6 man de aanval zoeken. Op zulke momenten moeten ze gewoon de controle behouden en op balbezit spelen. Antalya kwam gevaarlijk op en dan doe je zoiets stoms. Aybaba moet dit tegenhouden. Daarnaast wordt er heel vaak onnodig druk gezet. Vooral door Olcay en Holosko. Je kan niet elke bal afpakken, laat ze gewoon komen, je staat al voor.

Met de komst van Ismail en nog een aankoop voorin, hebben we een goede kans op de top 3. Aybaba had nauwelijks aanvallend ingestelde spelers op de bank die iets kunnen bijdragen.

18 november 2012 om 21:49

Klopt het is inderdaad nog gatenkaas achterin, zelfde geval bij Galatasaray. Ik zou niet weten wat er zou gebeuren als Diarra die laatste 2 kansen gewoon zou afmaken.

18 november 2012 om 22:18

Wij hebben geen aankoop voor voorin nodig, wij hebben Mustafa Pektemek nog! Is helaas geblesseerd nu.

18 november 2012 om 22:27

Ik heb het meer over een speler voor op de flanken. Buiten Olcay en Holosko hebben we geen vleugelspelers, aangezien Burak niet bij de selectie zit. Mehmet Akyuz ben ik ook niet zo gecharmeerd van. Erkan Kas is er nog, maar die komt pas net kijken. We kunnen kampioen worden, het is niet onmogelijk, maar de selectie mist breedte, vooral voorin.

Oguzhan en Fernandes doen mij denken aan Selcuk en Melo van vorig jaar. Ze vinden elkaar blindelings.

Mehmet Ozdilek wint weer niet van Besiktas, vind het heel vreemd hoor. Ze zijn goed in vorm, en dan net tegen Besiktas niet. Waar zal dit toch mee te maken hebben? Rare fratsen in onze competitie blijft bestaan, gister ook de wedstrijd van Fener...

Ben erg blij voor de Trabzonli Oguzhan. Had graag gewild dat hij niet naar Turkije kwam en in Europa bleef, beter voor het Turkse voetbal en hij kan het aan, maar hij kwam toch. Mooi dat hij het goed doet, hoop niet dat hij het te goed doet en Besiktas teveel vooruit helpt. Fernandes is ook een beest, wilde hem erg graag bij Fener zien, maar wij hebben Meireles gehaald.

Amuserende wedstrijd was het wel.

18 november 2012 om 22:00

@ Fatih '' Mehmet Ozdilek wint weer niet van Besiktas, vind het heel vreemd hoor. Ze zijn goed in vorm, en dan net tegen Besiktas niet. Waar zal dit toch mee te maken hebben? Rare fratsen in onze competitie blijft bestaan, gister ook de wedstrijd van Fener ''

Ik weet wat je denkt , maar als je de wedstrijd hebt gezien kon antalya de 4-4 maken . Gs won ook met 0-4 van antalya en besiktas scoort 5 , alleen omdat het een oude efsane van besiktas is betekent niet dat hij dit weggeeft ?? De rode kaart voor caner was indd dubieus en zag er verdacht uit , maar besiktas heeft deze wedstrijd met bloed zweet en tranen en met goed voetbal gewonnen . En de team van mehmet heeft gestreden voor wat ze waard waren . We hebben de neutrale supporter een wedstrijd laten zien om van te smullen !

18 november 2012 om 22:08

Vreemd? De laatste 10 minuten kreeg ik bijna een hartaanval. Antalya viel met man en macht aan om die gelijkmaker te maken. Die kwam er bijna ook, Diarra raakte de bal niet goed. Dit is weer zo'n onzin verhaal, net als dat BJK de bekerfinale tegen IBB zou hebben omgekocht. Ook in die wedstrijd zweette ik liters.

18 november 2012 om 22:27

Ik heb meerdere wedstrijden gezweet van Fener , zeggen ze dat er is omgekocht

Maarja , Besiktas amuseert mij al 2 weken volop! Echt een geweldige ploeg om naar te kijken. En je ziet de verschil he de Nederlandse voetbalschool zie je bij Oguzhan. Aisatti doet het ook gewoon lekker in Antalya. Turkse clubs moeten speuren naar voetballers uit Nederland , Turkije ligt hun wel volgens mij

Het zit Sifo gewoon niet mee tegen Besiktas. Denk je dat hij Diarra zei dat hij van 1 meter over moet schieten? En vorig jaar speelde Antalya veel beter dan Besiktas, maar werd de 1-0 van Antalya niet gegeven tegen Besiktas (bal was dik over de lijn) en ze verloren 2-0. Dat Antalya telkens verliest van ons heeft niks met Sifo te maken. In het artikel staat zelfs, dat ze voor het laatst van ons wonnen in 1998, toen speelde hij nota bene nog bij Besiktas. Dat Fenerbahce niet van Antalya kon winnen ligt aan Fener zelf, ze verloren ook 2-0 van Kasimpasa en de week erna won Besiktas uit 1-3 van Kasimpasa, ligt dat dan aan Arveladze?

Besiktas speelt de mooiste voetbal in Turkije. GS speelt behoudend en speelt alleen maar op lange ballen , lelijk voetbal Imo. Fener speelt bagger en dramatisch , terwijl ze een ploeg hebben met veel kwaliteit.

VZ de laatste wedstryd die Antalyaspor in t "eigen mardan sports complex" heeft gespeeld dateert van vorig seizoen.

Vandaag en net als elk thuis wedstryd wordt er geacteerd in het Akdeniz universite stadion!!!!

Know the facts!!!

Ik snap niet dat alle verdedigers van BJK minstens 8 krijgen terwijl ze toch 3 doelpunten hebben geslikt. Het zal wel aan mij ligggen of aan de voetbalzoners die enkel rekening houden met het resultaat (net zoals de de media in turkije).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren