Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Turks toptalent met vertrouwen naar Duitsland: ‘Zo veel mogelijk minuten’

Laatste update:

De strijd om de handtekening van het Turkse supertalent Emre Mor is gewonnen door Borussia Dortmund. Hoewel de achttienjarige middenvelder natuurlijk niet zeker kan zijn van een basisplaats, reist hij na het EK met veel vertrouwen af naar Duitsland. Emre wordt door Borussia Dortmund overgenomen van FC Nordsjaelland.

/

“Het begin zal misschien zwaar zijn, er zullen goede en slechte tijden volgen”, vertelt de voor 9,5 miljoen euro aangetrokken Turk. Emre heeft zich door Kasper Hjulmand, zijn coach bij FC Nordsjaelland, laten bijpraten over de Bundesliga. “Ik hoop dat ik zo veel mogelijk speelminuten krijg. Ik weet in ieder geval dat de trainer mij graag wilde hebben en dat is belangrijk.”

Op het EK kreeg hij in de eerste groepswedstrijd 45 speelminuten, in de tweede wedstrijd bleef hij op de reservebank. “Maar ik ben achttien jaar oud. Dan mag je zeggen dat het al goed is om er alleen al bij te zijn.”

Denk je dat Emre Mor het goed gaat doen bij Borussia Dortmund?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik gun het deze jongeman van harte om uit te blinken bij Dortmund. Hij gaat een grote speler worden. Hopen dat hij morgen basis begint en laat zien wat hij allemaal kan!

20 juni 2016 om 13:16

Dat is nog geen feit

20 juni 2016 om 15:07

Gelukkig bestaat er iets als vooruitblik.

20 juni 2016 om 15:20

Hij zegt toch ook "hopen dat hij morgen in de basis begint". Pannenkoek.

Hopelijk wordt hij iets groots voor Turkije

En als Mhkytarian (ik weet niet hoe je zijn naam spelt) weggaat dan hoop ik dat hij veel gaat spelen

Wat een talenten: pulisic, passlack, dembele, mor, weigl, merino, bartra, guereirro....BVB zal hoge ogen gaan gooien. Nu nog Reus en Auba behouden.

20 juni 2016 om 13:48

Bartra talent?

20 juni 2016 om 13:51

21 jaar

20 juni 2016 om 13:58

Marc Bartra is al 25 jaar ondanks zijn jonge uiterlijk

20 juni 2016 om 14:02

Als je Marc Bartra bedoeld is dat zeker niet waar. Want Bartra is 25 jaar en is geen talent meer

20 juni 2016 om 14:27

Bartra?

Ik ben echt ongelooflijk benieuwd naar hoe deze speler het bij Dortmund gaat doen. Ik heb het idee dat Dortmund, ondanks het vertrek van Hummels en Gundogan, behoorlijk goed uit deze transferperiode gaat komen met hun aankopen.

20 juni 2016 om 21:29

Maar het zijn wel veel talenten..

Haalt Denemarken Nederland in qua transfersommen? Best bedrag voor een puber.

20 juni 2016 om 21:06

Tja hier in Nederland moeten ze is wat meer durven te vragen.
Het hele transfer zit op een hoogte punt.
Gewoon lekker bij 20 miljoen beginnen voor een top talent.
Ze betalen het toch wel.

Ik zie in deze jongen een potentiële wereldtopper voor Turkije. Tijdens het EK heeft hij me positief verrast. Hoop dat hij gaat slagen bij Dortmund

Vraag me af of hij het fysiek redt, maar technisch is hij erg begaafd. Dat kon je al zien tijdens die paar minuten die hij heeft gespeeld op het ek.

21 juni 2016 om 02:14

De jongen is pas 18.. Het fysieke gedeelte komt nog wel.

21 juni 2016 om 19:58

Jij denkt dat hij opeens nog 20 cm gaat groeien en 20 kilo aankomt? Het zal altijd een ielig ventje blijven, dus dat zal hij gaan moeten compenseren met een enorme dosis inzicht en techniek. Maar wie weet lukt hem dat!

Fysiek niet echt sterk maar wel een speler met goeie balcontrole. Ben benieuwd.

Ik hoop dat Dortmund hem verhuurt, zodat hij aan spelen toekomt. Tijdens de kwalificaties voor het WK kunnen we hem heel goed gebruiken, maar dan moet hij wel fit blijven en blijven spelen.

En ja, fysiek is hij niet sterk, maar dat hoeft ook niet, zeker op zijn leeftijd. Die gozer is pas 18 jaar, die kan je niet meteen het krachthonk insturen.

Talent heeft hij; goeie competitie uitgevonden en een schitterende club. Hoop dat hij goed begint zodat hij minuutjes kan en mag maken

Voor hoeveel is hij nou werkelijk overgenomen? Eerst was het 4 miljoen, dan 16 miljoen en nu weer 9,5 miljoen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren