Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tunesië morst weer door enorme blunder van doelman Mouez Hassen

Laatste update:

Tunesië en Mali hebben vrijdag de punten verdeeld op de Afrika Cup. Laatstgenoemde land kwam in de tweede helft op voorsprong door geblunder van doelman Mouez Hassen. Tunesië kwam echter snel langszij en wist alsnog een punt te halen: 1-1. Door de remise is Mali, dat nu vier punten heeft, zo goed als zeker van de volgende ronde.

Mali had het eerste duel in Groep E met 4-1 gewonnen van Mauritanië, terwijl Tunesië een punt over had gehouden aan de confrontatie met Angola (1-1). Beide landen zouden dus uitstekende zaken doen met een zege. Mali kwam na een uur spelen op voorsprong bij een corner. Doelman Hassen taxeerde de bal volledig verkeerd, waardoor de bal in het doel belandde: 0-1.

Tunesie liet er echter geen gras over groeien en maakte tien minuten later alweer de gelijkmaker. Wahbi Khazri kreeg de treffer op zijn naam, nadat doelman Djigui Diarra op het verkeerde been werd gezet. De vrije bal van de aanvallende middenvelder belandde via de muur en met enig fortuin in de lange hoek, waarbij de keeper kansloos was: 1-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer voor Tunesië, zij hadden hier meer recht op de 3 punten. Gelukkig schiet Abdennour Tunsi de 1-1 nog binnen. Kan altijd wel genieten van hem, ook vandaag weer. Die keeper mag zich wel achter de oren krabben na zo een blunder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren