Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Tuchtcommissie Engelse voetbalbond meet met twee maten'

Laatste update:

Sir Alex Ferguson is niet te spreken over het feit dat Steven Gerrard niet is bestraft voor zijn elleboogstoot afgelopen week aan het adres van Portsmouth-middenvelder Michael Brown. De aanvoerder van Liverpool werd maandag in het treffen met Pompey niet bestraft, maar slechts vermanend toegesproken door arbiter Stuart Attwell.

/

Volgens Manchester United-coach Ferguson had Gerrard gestraft moeten worden door de tuchtcommissie van de Engelse voetbalbond. De FA stelt echter dat Attwell het incident heeft gezien, een vrije trap toekende aan Portsmouth en men derhalve geen actie kan ondernemen. Volgens diverse Britse media is Ferguson woedend over de 'lakse' houding van de FA.

In januari kreeg Mancunian Rio Ferdinand achteraf een schorsing van drie duels omdat hij zijn arm in het gezicht van Craig Fagan plaatste. Leidsman Steve Bennett zei naderhand dat hij het voorval niet had waargenomen en dat hij anders de verdediger van het veld had gestuurd. De FA nam in deze zaak wel maatregelen en schorste Ferdinand drie competitieduels.

Volgens Ferguson wordt de titelverdediger zwaarder gestraft dan andere clubs. Twee maanden geleden werd ook al het voorbeeld gegeven van Javier Mascherano. De middenvelder van Liverpool ontliep een schorsing ondanks een incident met Leeds United-aanvaller Jermaine Beckford. Komende zondag komt Liverpool naar Old Trafford voor een onderlinge ontmoeting.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doet ie toch weer slim hé, die Ferguson.
Haalt hier mee de druk van zijn spelers groep af. Heel slim, aangezien dit een zeer belangrijk duel is met het oog op de titel.

17 maart 2010 om 10:13

Niet alleen haalt ie de druk van spelers weg, maar hij plaatst ook druk op de scheidsrechter.

Maar soms doet hij het teveel ook, waardoor het een averechts effect heeft. Zoals dit seizoen te merken was na de uitspraken over Wiley. Sindsdien krijgt United een pak meer tegen dan voor.

Er wordt overal met 2 maten gemeten. Hier in Nederland zie je het ook: spelers krijgen soms hele zware schorsingen voor een relatief licht vergrijp. Ook wordt bijvoorbeeld Danny Buijs niet bestraft voor zijn rode kaart tegen Fc Twente terwijl tegen andere ellebogen juist enorm hard wordt opgetreden. Het staat gewoon niet meer in perspectief tegenwoordig

17 maart 2010 om 10:01

Iedereen moet gewoon lekker ophouden erover. Vroeger gebeurde dit ook al, maar waren er geen camera's.

Er worden inderdaad doodschoppen/ellebogen gegeven maar er wordt ook veel geacteerd door de voetballers. Neem als voorbeeld Motta van Inter. Die man hoorde ik thuis op de bank schreeuwen, het moet toch niet gekker worden!!!

Een beetje jammer van zo,n grote Coach dat
hij weer over andere ploegen begint
zorg nou maar gewoon dat je kampioen word
en Finale CL haalt en hou je niet bezig
met randzaken dit heb je niet nodig
Ferggie

Hij met z'n conspiracy theorieën. Tuurlijk, de FA is tegen alles wat Man Utd is en proberen het Liverpool zo makkelijk mogelijk te maken. De hele wereld is tegen Man Utd en Saf.

Nee, het klopt natuurlijk dat de FA dat doet. Dat weten we onderhand wel. Vind het alleen jammer dat Man Utd-fans het hier roerig eens zijn met de Arsenal fans... maar als het om Arsenal zelf gaat worden met krachtige termen als conspiracy gegooid. Keertje in de spiegel kijken kan geen kwaad.

17 maart 2010 om 10:17

Ik zie hier toch geen Man Utd fans over conspiracy theorieën spreken?
Man Utd heeft net zo goed af en toe het voordeel bij deze inconsistentie van de FA (die echt wel niet ter discussie staat). Kan me herinneren dat Vidic vorig seizoen of begin dit seizoen geen schorsing kreeg toen hij bij Rodallega ook een arm in het gezicht plaatste.

Het is gewoon heel erg vreemd dat je in februari tweemaal iemand schorst voor een bepaald vergrijp, en dan nog geen 2 maand later niks doet bij een eigenlijk ernstiger vergrijp. Vooral die schorsing van Adebayor was belachelijk.

En het fabeltje dat de scheidsrechter het gezien heeft gaat niet op want in de media verklaarde de beste man dat hij enkel een botsing zag en geen elleboog.

17 maart 2010 om 10:28

Ik loop je maar te treiteren dat weet je ook. De FA weet donders goed dat Liverpool verloren is mochten ze geen CL halen. Grote clubs hebben nou eenmaal het voordeel dat een veel grotere groep afhankelijk is van hen, waaronder in dit geval de FA, maar ook de Uefa en de Fifa. Hierdoor krijgen zulke clubs sneller voordeel bij dergelijke beslissingen.

Vergelijk het maar met de banken die keer op keer de fout in gaan, maar toch staats steun krijgen simpelweg omdat de economie te veel afhankelijk is van diezelfde banken.

17 maart 2010 om 19:39

Haha dat jij conspiracy theorien aanhaalt, maak je alleen jezelf belachelijk mee! Jij denk dat elke beslissing in het nadeel een conspiracy is!

Dit is gewoon een foute beslissing en alles wat Fergie zegt klopt, altijd!

17 maart 2010 om 11:22

@PG Haha zit die opmerking over "conspiracy-theory" je nog steeds dwars? En zoals King Eric al zegt: niemand van de Man U fans heeft het daar over. Iedereen weet dat Ferguson zo weer de aandacht op anderen wil vestigen. Ik vind het ook onzin wat hij roept, want als beslissingen van scheidsrechters overruled worden, hoe ver trek je dat dan door? De scheids heeft een beslissing gemaakt, dus de FA bemoeit zich er niet meer mee. Prima toch.

Als Man U niet tegen Liverpool moest zondag had je SAF denkelijk niet eens gehoord hierover.

17 maart 2010 om 11:29

@ Quasi
Ja, ik vind dergelijke beschuldigingen zo'n dooddoener. Men kan ook gewoon een keer toegeven dat Arsenal niet de meest gelukkige club is.

17 maart 2010 om 11:32

Allemaal goed en wel, maar in dit geval heeft de scheidsrechter het gewoon niet gezien (toch niet die elleboog) en dat heeft hij ook gewoon zelf toegegeven.

Dat verhaal van 'de scheids had het gezien en beoordeeld' wordt in deze zaak dus maar als een excuus gebruikt.

17 maart 2010 om 12:40

@king_eric dat zal ongetwijfeld, maar als hij aangeeft het wel te hebben gezien en Gerrard gewaarschuwd heeft, is de kous af in mijn ogen, niks aan te doen.

@PG Dooddoener zelfs. Ik vind mensen die blijven zeuren dooddoeners. Alsof Arsenal minder gelukkig is dan andere topclubs. En als je weer begint over blessures: Hebben jullie een tijd lang 8 verdedigers geblesseerd gehad? Chelsea heeft nu 2 keepers eruit liggen. Liverpool heeft nog maar weinig met hun twee sterren gespeeld... Alle clubs hebben blessures. Als je teveel afhankelijk bent van een paar spelers, kan dit hard aankomen, ben je hier niet afhankelijk van, dan vang je het op. Prima toch? Concentreer je liever op de kans dat jullie de titel kunnen pakken in plaats van op het "gebrek aan geluk" waar Arsenal al die jaren mee te maken had. Dit wordt een beetje kinderachtig.

17 maart 2010 om 13:05

Nou gefeliciteerd, jullie kennen dan eindelijk hetzelfde leed als Arsenal, en voila... het scheelt nog maar 2 punten (met een beduidend moeilijker programma voor Man Utd).

Kan je me trouwens vertellen hoelang Man Utd zonder 8 verdedigers moest spelen? Ik meen 2 wedstrijden? Dat ze in de defensie veel blessures hebben gehad staat buiten discussie, maar voor hoelang was Man Utd dusdanig verzwakt dat het ten koste ging van de balans in het elftal? De 3-0 nederlaag tegen Fulham was hier het directe gevolg van, dat kan ik me nog goed herinneren. Ook daarin hebben ze pech gehad, uitgerekend tegen Fulham de hele defensie missen.

Overigens hebben we dit seizoen weinig te klagen (al blijft de blessure van Van Persie me dwars zitten, omdat dit buiten Arsenal om is gegaan).

Ik zeer nooit, ik verklaar enkel

17 maart 2010 om 14:13

@pg
Vidic en Ferdinand hebben samen dit seizoen zo'n wedstrijd of 5 gespeeld. Lijkt me dus wel een serieuze verzwakking. Het duo dat dit seizoen het vaakst samen heeft gestaan centraal achterin was Brown en Evans. Wat ook geen koninkskoppel is gebleken. Afzonderlijk naast Vidic en Ferdinand doen ze het goed, maar samen centraal leek het nergens op.

Waar jij het over hebt zijn de wedstrijden waarin middenvelders achterin moesten staan, die reeks duurde inderdaad maar een wedstrijd of 3, maar hoe uitzonderlijk is dat? 3 middenvelders (fletcher, Carick en Park) die achteraan moeten postvatten omdat zowel je eerste keus verdedigers, als je tweede keus, alsook bijna alle reserves verdedigers geblesseerd waren op een bepaald moment. Evra was de enige fitte verdediger.
Het feit dat je Ferdinand en Vidic (twee wereldtoppers die, zeker voor United, van uitzonderlijk belang zijn) bijna een heel seizoen moet missen betekent toch wat.

17 maart 2010 om 15:08

Ja zeker. Maar niet anders dan het missen van een spits over diezelfde periode toch? Ook al betreft het in dit geval mar 1 positie.

Je moet 2 gevallen uit elkaar halen. Het inleveren van kwaliteit (wat Man Utd het hele seizoen heeft moeten doen achterin) en het inleveren van balans (die 3 wedstrijden). Man Utd was die wedstrijden dan ook vooral minder omdat het middenveld aangetast was, en niet de defensie.
Arsenal heeft ook al die tijd met een ongebalanceerd team moeten aantreden (waaronder 4 topwedstrijden, en de subtoppers minus Spurs en City), omdat zowel de eerste keus als de 2e keus geblesseerd was.

Kwaliteit is te compenseren, vooral Utd doet dat gigantisch goed (heeft ook te maken met speelsysteem), maar balans kan gewoon niet. Vandaar de 3-0 tegen Fulham.

Overigens verwijt ik Wenger wel dat hij de balans niet hersteld heeft in de januari transferwindow. Zoals ik in mijn artikel schreef, zal Arsenal kampioen worden met een aanspeelpunt in de spits. Nu hebben we die spits, maar wel 6(?) wedstrijden te laat (waaronder Villa, Utd en Chelsea waarin 8 punten verspeeld werden).

17 maart 2010 om 15:37

Je hebt mij niet horen zeuren over die verdedigers die ze allemaal misten. En ze konden het aardig opvangen omdat Man Utd gewoon een enorm brede selectie heeft. Ik haalde het gewoon aan om eens van dat pech-gedoe af te zijn. Iedere topclub heeft pech, niet Arsenal in het bijzonder. Daar ging het mij om. Geen excuses zoeken, maar verder gaan met de middelen die je hebt.

Elleboog = 8 wedstrijd schorsen = resultaat 80% minder overtreding met elleboog!

17 maart 2010 om 10:47

Dus als er een schorsing van 10 wedstrijden volgt, dan is het 100% klaar met de elleboogstoten. Probleem opgelost, waar kan ik tekenen.

On

Ferguson moet niet zo zeuren en gewoon lekker achter de geraniums gaan zitten. Prachtige coach die ontzettend veel bereikt heeft, maar hij laat zich toch wel weer kennen.

17 maart 2010 om 12:43

Het probleem met elleboogstoten vind ik dat moeilijk te achterhalen is wanneer het echt een elleboogstoot is en wanneer een speler zich bij een luchtduel breed maakt en daarbij de speler raakt.

Het eerste mag je inderdaad zwaar bestraffen, het tweede is in mijn ogen niet meer dan een gele kaart. Vaak zie je door de hype die door de NOS is neergezet dat iemand die zijn gestrekte arm zwaait ( en dus geen elleboog wilt geven, dat doe je met gebogen arm) erg zwaar wordt gestraft (door de scheids, danwel de media) omdat elleboogjes afkeuren een hype is.

Zou dit probleem te tackelen zijn? Zo n iet, kies je dan voor zware straffen met als gevolg dat "onschuldigen" zwaar gestraft worden, of ga je voor het principe "onschuldig tot tegendeel bewezen is" waardoor enkelen een straf zullen ontlopen?

De FA meet niet met twee maten, dat doet de Fifa, die schrijft deze idiote regel voor.
Iets wat een scheidsrechter beoordeeld, ook al doet hij dat compleet fout, mag niet meer bestraft worden met behulp van tv beelden.
Oordeeld een scheidsrechter, ten onrechte, dat iemand iets fout doet en hij geeft rood, maar hij deed niets fout, dan heeft die rode kaart geen consequenties, dit ook weer naar aanleiding van tv beelden.
Geeft een scheidsrechter terecht rood, dan kan, op basis van tv beelden, de hoogte van de straf worden bepaald. (daarbij maakt het niet uit of het in de ogen van de scheidsrechter een 'lichte' rode kaart is (1 wedstrijd schorsing) of een doodschop alla Bouaouzan. Dat staat vrij ter beoordeling van de tuchtcommissie. Geeft de scheidsrechter voor diezelfde doodschop geel en/of alleen een vrije trap, dan mag die tuchtcommissie niets doen.
Wie legt mij even de helderheid en fairheid van bovenstaande bepalingen uit?

17 maart 2010 om 10:08

De scheidsrechter heeft de elleboog zelf niet gezien. De FA interpreteert het alleen expres zo, zodat ze Gerrard kunnen vrij pleiten. Er wordt hier wel degelijk met 2 maten gemeten maar ach, Scholes en Rooney zijn ook weleens goed weg gekomen (al is dat dankzij scheidsrechters, en niet dankzij de Fa).

17 maart 2010 om 10:31

in het verslag van de scheids stond dat hij gerrard heeft toegesproken en dat heeft hij ook gedaan.
Het geven van een waarschuwing is een beoordeling van de overtreding dus vindt de FA dat het al beoordeeld is en doen ze niets...

neemt niet weg dat ik het er ook volledig niet mee eens ben maar zo zijn de regels...

17 maart 2010 om 10:39

Ja zeker, maar hij heeft de elleboog an sich niet gezien mag ik toch aannemen? Is dat wel het geval dan moet de FA deze scheids schorsen. Iemand met een vermaning laten wegkomen na een elleboog stoot is echt bespottelijk.

17 maart 2010 om 12:45

Dat klopt, maar het gaat hier denk ik om wat de scheids heeft aangegeven bij de FA. Als hij Gerrard heeft vermaand voor een hard duel of whatever, dan vind ik dat de elleboog alsnog bestraft mag worden. Heeft hij echter gezegd: Ik zag hem een elleboog geven, maar vond het geen volle elleboogstoot, dus koos voor een waarschuwing, dan sta je als FA machteloos, je kunt dan alleen nog de scheids straffen voor een slecht optreden.

edit: En Rooney komt wel vaker goed weg, die kan heel wat meer gele kaarten krijgen voor zijn agressieve manier van praten met scheidsrechters. Dat viel me tegen Milan weer op. Hij bleef maar doorzeuren, en dan niet op een timide manier. Daar zal zijn naam en status zeker meespelen.

Hij heeft hier natuurlijk gewoon gelijk dat Gerrard een schorsing had moeten krijgen. Maar hij moet daar niet over gaan zeuren. Dat is niet aan hem.

Verder wordt elke club in Engeland soms bevoordeeld en soms benadeeld. Ik zie Manchester/arsenal ook overtredingen maken waar niks aan wordt gedaan. Dat zie ik spelers van Liverpool ook doen, maar als we voortaan bij elke overtreding gaan lopen zeiken schiet het ook niet op.

17 maart 2010 om 10:10

Nasri werd destijds vrijgesproken toen hij op de voet stond van een Hull speler, omdat de scheidsrechter zelf aangaf dat hij hier geen rode kaart voor zou geven als hij het gezien zou hebben. Dat is echt een heel ander verhaal.

De ene vrijspraak is de ander niet. De FA doet dit op basis van een drogreden door regels opzettelijk verkeerd te interpreteren.

17 maart 2010 om 10:55

Ik heb het niet over Nasri. Ik bedoel aan te geven dat er elke wedstrijd schandalige overtredingen worden gemaakt en er amper gestraft wordt of helemaal niet.
Niet alleen bij Liverpool, Arsenal, Manchester of Chelsea maar elke club. Alleen nu het toevallig Gerrard is komt het weer uitgebreid in het nieuws en moet Fergunson weer gaan zeiken omdat hij toevallig zondag tegen Liverpool moet.
Alsof die oude man bang is voor Liverpool en Gerrard.
Hou de eer aan je zelf en zeik niet. Als liverpool wint zondag door 3 doelpunten van Gerrard hebben we zeker helemaal de poppen aan het dansen. Ik zie scholes haast elke wedstrijd die hij voetbalt wel een overtreding maken waar hij rood voor moet krijgen en dat amper gebeurd.

17 maart 2010 om 12:49

Hij is niet bang, maar iedereen weet dat Liverpool zonder Gerrard een stuk minder is. Hij leidt de aandacht af van zijn team en, zoals King Eric al zei, legt wat extra druk op de scheidsrechter van zondag. Overtredingen van Gerrard zullen nu extra belicht worden. Ideaal voor Ferguson. Dat is zijn manier van taktische spelletjes. Je moet ervan houden. Ik hou er persoonlijk niet van, maar neem het graag op de koop toe als ik zie wat hij (misschien wel mede daardoor) bereikt.

Ferguson gaat weer eens zeuren over Liverpool. Wat is die man irritant zeg. steeds zeuren zeuren zeuren......

17 maart 2010 om 10:36

Ferguson heeft gewoon gelijk, die Gerrard wordt 2 weken achter elkaar de hand boven het hoofd gehouden & komt weg met 2x een waarschuwing - waar andere spelers gelijk 3 of 4 wedstrijden voor kregen.

Daarnaast Liverpoolfc - "wat is die man irritant zeg. steeds zeuren zeuren zeuren" - dat jij als L-pool fan dit zegt is opzich raar, aangezien de grootste zeikerd, zeur & qua irritant zijn zit bij jullie op de bank (na 3 minuten liep ie maandag al te zeiken op de ref & de 4e man)...
De enige reden dat ik Benitez nog trek is de reden dat ie jullie club langzaam naar de afgrond helpt & maar niet wil opstappen... 16 mln nodig om hem in de komende 4 jaar kwijt te raken, of te wel - eerst spelers verkopen om de coach te kunnen ontslaan.. Hoop nog jaren van Benitez te genieten..

17 maart 2010 om 12:50

Zo vaak zeurt hij niet over Liverpool. Hij zeurt meer over titelkandidaten. Dat zijn jullie al meer dan 15 jaar niet meer.

De FA meet met minstens 2 maten.
1 maat voor Engelse spelers, 1 maat voor buitenlandse spelers en 1 aparte maat voor gerrard die per definitie niks fout kan doen.

17 maart 2010 om 10:58

whaha wat dacht je ff snel een groen randje verdienen met een kansloze uitspraak.

Niet normaal wat een domme reactie, het zijn inderdaad allemaal complot theorieën iedereen is voor Liverpool, voor Gerrard en de hele FA helpt Liverpool. Denk het ook, daarom staat Liverpool ook 5e omdat ze zo erg worden voorgetrokken door de FA.

17 maart 2010 om 11:14

Moet je nagaan waar ze anders hadden gestaan....

17 maart 2010 om 11:19

in elk land hoor je dat soort geluiden als het een keer tegenzit met de arbitrage...
loosers-talk, want zolang er geen technische hulpmiddelen zijn toegestaan zal de willekeur blijven...
Maar ja...als de fifa-maffia (blatter) technische hulpmiddelen toestaan, hebben ze helemaal geen invloed meer op wedstrijden...
bv; Frankrijk-ierland.....het had toch niet zo kunnen zijn dat Frankrijk op het grote toenooi niet aanwezig zou zijn...
ben trouwens benieuwd wat aan het eind van Blatters carriere het verschil in vermogen is van de Heer Blatter, met voordat hij dit baantje zijn invulling gaf.
il Capo di tutti capo....

Duh....niet alleen de Engelse tuchtcommissie Alex!

Hij had wel geschorst moete worden, maar Man U komt ook vaak genoeg goed weg.
Elke club komt wel eens goed weg maar dan hoor je ze niet.
Als Liverpool tege Arsenal had gemoeten hadden we hem niet gehoord.
Snap ik wel van hem, Gerrard is toch belangrijk ook al speelt hij slecht de laaste tijd.

Sorry maar waarom zeurt Ferguson?

Hij en zijn team zijn degene die altijd worden voorgetrokken door de FA en nu het een keer nadelig is voor hem gaat meteen zijn muil open... Beetje jammer dit.

Haha hij is zeker bang voor weer een afstraffing in eigen huis ...

Terecht dat Gerrard geen straf krijgt, al dat overdreven opgeblazen gedoe, bah!

Respect voor de FA, Stevie is gewoon een legende!

pffffff zeurpiet kan beter ze mond dichthouden, als rooney zoiets doet ( zoals wel vaker) dan hoor je hem niet zeiken hoor.

Wat is die Ferguseon toch een zeikerd houd je bezig met je eigen team in plaats van andere speleres een schorsing proberen aan te naaien. Dit heeft Ferguseon toch niet nodig om zondag te winnen. Voor fergueseon is het altijd als en idereen tegen Unitied hou is toch op man zelfde geld voor al die Engelse Managers Benitez, Jammer genoeg ook Wenger en Allerdyce en meer. Hou toch is op met zeiken en houd je bezig met je eigen team.

Ik vind het een raar verhaal. De scheids beoordeelt het voorval of verkeerd (hij geeft geen rood voor een elleboogstoot, waarom niet?). Of hij heeft iets anders gezien (louter het opstootje) waardoor Gerrard wel veroordeeld zou kunnen worden. Ik vind het een rare zaak, maar als Gerrard de winnende maakt dit weekend hoor je me niet.

Ik hoop dat Arsenal zondag met een glimlach voor bij Manu komt door een doelpunt van Gerrard na een schwalbe die hem een gebruikelijke penalty op levert. Ik kan me nu al de stoom uit Sir Alex neus en oren voorstellen en een paar heerlijke scheldpartijen op de arbitrage.

God oh god... als het een keertje goed uit zou komen dat Liverpool wint, is het ineens een goede zaak!

Dat hypocriete gedoe van die Arsenal-fans, je broekt zakt er toch van af, en niet zo'n beetje ook... altijd schreeuwen ze moord en brand... al die calimero's, maar als ze er zelf beter van kunnen worden is alles ineens geoorloofd! Arsenal mag van mij de titel winnen hoor, daar niet van, maar haal er weer niet van die provocerende dooddoeners bij... dat is een beetje zielig gedrag!

Zeg gewoon dat je blij bent als Liverpool wint, Punt! Ga niet dom lopen blaten...

elke keer als ik die overtreding zie vind ik hem smeriger.. vooral vanuit de long side camera angle zie je dat het gewoon een muay thai-esque elbow strike is.

natuurlijk verdiend Brown hem ook, een vd vieste spelers ooit, en denk eerlijk gezegd ook wel dat gerrard na afloop veel smsjes heeft gekregen van andere spelers met felicitaties

neemt niet weg dat ie 3 games of meer geschorst moest worden.

Het zou eens een keer niet zo zijn, dat hij weer wat te mekkeren heeft.

Niet alleen de tuchtcomissie van de FA meet met 2 maten, hier in Zeist kunnen ze er ook wat van!

Ja hoor, Ferguson heeft weer wat te janken, maar wanneer het bij zijn speler overkomt dan houd hij zijn klep wel.

Allemaal gezeur over Gerrard, en misschien door die elleboog terecht, maar ik hoor niemand over die elleboog van een Portsmouth speler tegen Liverpool. Laat die man zich lekker op zijn eigen clubje richten! Hopen dat Liverpool Man Utd keihard afmaakt op Old Trafford!!!!!

Elke keer dat Fergie en Benitez naar elkaar gaan schreeuwen wint Fergie vervolgens de wedstrijd en de oorlog, dat is het grappige!

17 maart 2010 om 20:28

Ik kan me nog herinneren dat dit vorig seizoen ook gebeurde, maar toen won Liverpool toch echt even keihard van Man Utd!

18 maart 2010 om 00:51

Maar United won de oorlog, en juist voor die wedstrijd was het relatief stil tussen die twee!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren