Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Treffer van Marcos Senesi verkozen tot Doelpunt van het Jaar

Laatste update:

Een doelpunt van Marcos Senesi is woensdagavond benoemd tot mooiste van het afgelopen seizoen in de Eredivisie. Zijn treffer namens Feyenoord tegen ADO Den Haag kwam als winnaar uit de bus tijdens de live-uitzending van ESPN; er waren vijf doelpunten genomineerd als mooiste van het afgelopen seizoen.

De vrije trap van Oussama Tannane namens Vitesse tegen Sparta Rotterdam, de omhaal van Senesi namens Feyenoord tegen ADO Den Haag, de solo van Vangelis Pavlidis namens Willem II tegen Fortuna Sittard en de volleys van Michael de Leeuw (namens FC Emmen tegen Feyenoord) en Wout Brama (namens FC Twente tegen PEC Zwolle) waren allemaal genomineerd.

"Ik kan het niet geloven. Ik had nooit verwacht dat ik dit zou bereiken met mijn goal", vertelt Senesi. "Het is een ongelooflijk gevoel om deze prijs uitgereikt te krijgen en ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Hoe vaak ik de treffer heb teruggekeken? Het was het mooiste doelpunt uit mijn carrière, dus ik heb de goal echt heel vaak bekeken. Ik heb hem echt vaak aan familie en vrienden laten zien", aldus Senesi.

Verder ontving de gestopte Arjen Robben de Eredivisie-oeuvreprijs, een 'nieuwe' prijs die wordt uitgereikt aan een speler met uitzonderlijke staat van dienst en betekenis voor het Nederlands voetbal. Björn Kuipers is benoemd tot Scheidsrechter van het Jaar. De afzwaaiende arbiter kende een grandioos seizoen, dat hij beëindigde door de EK-finale tussen Italië en Engeland in goede banen te leiden.

Is Marcos Senesi de terechte winnaar van de Doelpunt van het Jaar-verkiezing?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terecht, prachtige goal. Wordt wel tijd dat hij er weer eens zo een maakt...

Zeker mooi doelpunt. Vind die andere van Senesi zelf mooier, die bal zag je met een heerlijk curve die kruising invliegen.

8 september 2021 om 21:50

Ja tegen Fortuna, die vind ik ook mooier. Daarbij heb ik ook nog meer het idee dat het op techniek en gevoel was. Een omhaal klinkt spectaculair, maar technisch is de andere knapper

Ik vind deze niet terecht vond zijn andere goal beter

Deze was prachtig natuurlijk, maar ik vond zijn goal tegen Fortuna mooier. Dat was voor mij het mooiste Eredivisiedoelpunt van 20/21.

Het doelpunt is prachtig, en naar mijn idee terecht gewonnen. Ben benieuwd wie hem had gewonnen wanneer Senesi bij een lager geplaatste club had gespeeld, zo kan ik me nog een doelpunt herinneren van Riley McGree wat uit de te kiezen doelpunten mijlenver het meest prachtige doelpunt was, echter won Messi dat jaar (volgens mij) geen gouden bal dus gaven ze hem de prijs voor het maken van het allermooiste doelpunt, wat uiteraard een farce was.

En Björn Kuipers zwaait af? Dit is me in zijn geheel ontgaan.

Edit: Excuus, bekijk nu pas het doelpunt terug en zie dat het niet zijn prachtige doelpunt is, maar die andere mediocre mooie. Zonde, maar dan is mijn punt hierboven wel gestaafd.

9 september 2021 om 08:50

Kijk je überhaupt wel voetbal verder?

10 september 2021 om 22:30

Niet zo veel als de meeste hier, eredivisie kijk ik tegenwoordig ook niet meer zonder ADO.

Blijft een prachtgoal! Vind wel dat Senesi weinig scoort verder bij corners als je elke corner naar voren gaat. Dan verwacht je toch wel een goal of 5.

8 september 2021 om 22:19

Helemaal mee eens, hij zelf denk ik ook wel. Aan de andere kant scoorde het hele team er nog geen 65 en was Marcos dus verantwoordelijk voor bijna 5% van de productie.

8 september 2021 om 23:06

Zou mooi zijn natuurlijk maar Senesi is een verdediger en verdedigers moeten in eerste instantie doelpunten voorkomen.
Als hij er een paar inschiet dan is dat mijns inziens een bonus..

Mooie goal hoor maar ESPN laat denk ik liever bij ernstige twijfel de keuze op een grote club vallen. Die wereldslalom goal van Pavlidis tegen Fortuna was puur voetballend en op inzicht (wippertje) in mijn ogen echt mooier! Ook nog eens een veel belangrijkere goal! Zeker omdat op dat moment met de druk van eventuele play-offs er vol op stond bij Willem II

8 september 2021 om 22:25

Was volgens mij wel genomineerd, maar blijkbaar is de uiteindelijke keuze op de goal van Senesi gevallen. Valt imo voor beiden wel wat te zeggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren