Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Trauner valt uit bij nationale ploeg; Feyenoord neemt eerste zorgen weg

Laatste update:

Gernot Trauner is geblesseerd geraakt bij de nationale ploeg van Oostenrijk. De verdediger van Feyenoord speelde woensdag nog de volledige wedstrijd tegen Andorra, maar is in de dagen daarna uitgevallen met een heupblessure. Het oefenduel van zondag met Italië moet hij om die reden laten schieten. Tests moeten uitwijzen hoe ernstig de kwetsuur exact is. Oostenrijk bevindt zich op dit moment in Marbella voor een trainingskamp.

Het is niet bekend wanneer Trauner de blessure precies heeft opgelopen. De centrale verdediger moest de training van vrijdag overslaan en is sowieso niet fit genoeg om aan te treden tegen Italië. Bondscoach Ralf Rangnick zag naast Trauner nog een centrumverdediger uitvallen. Kevin Danso kampt eveneens met een blessure. De verdediger van RC Lens heeft te maken met spierproblemen. "Hij zal vrijwel zeker niet kunnen spelen", aldus Rangnick.

Het duel met Andorra werd woensdag met 0-1 gewonnen door een treffer van Marko Arnautovic. Zondagavond is in het Ernst Happel Stadion in Wenen Italië de tegenstander. Verwacht wordt dat Trauner snel met vakantie wordt gestuurd om zich voor te kunnen bereiden op de tweede seizoenshelft met Feyenoord. De Rotterdammers spelen in december een drietal oefenwedstrijden tegen KV Oostende (10 december), Go Ahead Eagles (23 december) en FC Emmen (28 december).

Trauner is dit seizoen onmisbaar in het hart van de defensie bij Feyenoord. De Oostenrijker miste in de Eredivisie nog geen minuut en vormt samen met de Slowaak Dávid Hancko het slot op de deur. Laatstgenoemde kwam van de veertien Eredivisie-wedstrijden elf keer in actie. Daarin werd hij drie keer vroegtijdig naar de kant gehaald. Trauner staat sinds zijn komst naar Feyenoord op 66 officiële wedstrijden. Eén keer leverde hij een assist af, scoren deed hij nog niet.

Feyenoord neemt zorgen weg
Feyenoord lijkt zich weinig zorgen te maken om de blessure van Trauner. De club heeft bij RTV Rijnmond gereageerd op de eerste berichten. "Het is op het eerste oog niet iets om bezorgd over te zijn", aldus een woordvoerder van de club. "Het is wel goed voor Trauner om nu voldoende rust te pakken en te herstellen van een volle en veeleisende eerste seizoenshelft."

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Naja, mits het niet een extreem ernstige blessure is, heeft ie nog zat tijd te herstellen. Anders gewoon extra pleister erop en gaan.

Wie is Trauber?

On: wat een aderlating zou het zijn voor Feyenoord, het is echt een geweldige verdediger. Hopelijk valt het mee en staat hij er gewoon weer na de interland onderbreking

Lijkt mij nog nergens voor nodig om je druk te maken. Competitie begint pas in januari pas, kan zijn dat hij er maar een paar weken eruit ligt. Maar deze interlands zijn echt nergens voor nodig en gaan nergens over.

Zou pas nieuws zijn als het echt een flinke blessure zou zijn, maar er lijkt nu niet veel aan de hand.

Ja voelde de schrik tot in Sittard,eerst eens afwachten hoe ernstig het is.
VZ moet niet altijd zo overdrijven…pfff
Zal wel goedkomen met deze jongen,competitie begint in Januari

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren