Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfervrije Assaidi staat open voor Eredivisie: ‘Geld is niet belangrijk’

Laatste update:
/

Oussama Assaidi staat open voor een sportieve uitdaging in een aansprekende competitie. De vleugelaanvaller, 28 jaar, heeft zijn contract met Al Ahli laten ontbinden en sluit een terugkeer naar de Eredivisie niet uit. Assaidi had zelf nooit verwacht dat hij voor een lucratief avontuur in het Midden-Oosten zou kiezen.

"Maar als die aanbieding eenmaal voor je ligt en je kunt een aantal dingen veiligstellen, dan is het verdomd lastig nee te zeggen", legt Assaidi uit in gesprek met Voetbal International. Het maximaal toegestane aantal buitenlanders en de voortdurende investering van Al Ahli zorgden ervoor dat beide partijen het beter vonden om reeds na anderhalf jaar de contractuele overeenkomst te beëindigen.

"Ik ben voor het geld gegaan. Dat ga ik niet ontkennen. Ik hoor anderen zeggen dat ze naar het Midden-Oosten gaan voor het sportieve, maar wie gelooft dat?" Assaidi is naar eigen zeggen zeer gemotiveerd én fit. "Ik heb een stapje teruggedaan om er weer twee vooruit te kunnen zetten. Dat kan ideaal in een vertrouwde omgeving. De sportieve ambitie is altijd gebleven. Geld is nu niet het belangrijkste." Assaidi kwam in Nederland uit voor FC Omniworld, De Graafschap en sc Heerenveen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond het altijd een leuke vleugelspeler in zijn eredivisie tijd. Geen idee of hij nog een balletje kan trappen inmiddels maar als hij nog een beetje zijn oude niveau heeft kan hij voor veel clubs een toevoeging zijn.

15 november 2016 om 09:52

Techniek verleer niet en de man is met 28 op zn hoogtepunt can zn fysieke mogelijkheden.
Zal wat wedstrijdritme missen maar Assaidi is voor elke club vanaf de subtop een aanwinst.
Zal het sterker vertellen: als ik PSV was zou ik m een contract aanbieden tot einde seizoen. Dut kan nét die aanvallende tropische impuls zijn die ze weer laat draaien!

15 november 2016 om 10:32

Haha! We hebben geen idee hoe deze man nu functioneert. Laat hem eerst maar is meetrainen bij een club ipv hem meteen een contract aan te bieden.

Ja die zal inmiddels wel financieel onafhankelijk zijn. Misschien maar even mee laten trainen en als hij er nog wat van kan gewoon contractje geven, extra vleugelspeler is niet verkeerd. We hebben nu eigenlijk alleen Slagveer. En Assaidi is meer vergelijkbaar met Larsson.

PSV letten we even op? Prima aanvulling voor de magere voorhoede.
Narsingh gaat van de winter waarschijnlijk weg, prima vervanger!

15 november 2016 om 10:05

Niet een prima vervanger. NU ophalen, is transfervrij. Het ontbeert PSV aan scorend vermogen (afstandsschot) en creativiteit. Assaidi heeft een redelijke passeerbeweging en een buitengewoon goed afstandsschot. Daarbij hoeft hij niet erg duur te zijn, heeft zo te horen zijn zakken al goed gevuld en wil voor het sportieve vlak de overstap maken. PSV zit erg slecht in creativiteit en moet Assaidi meteen uitnodigen om mee te trainen om zijn fysieke gesteldheid en fitheid te bekijken. Als hij zich hier meteen laat zien, dan een contract aanbieden tot einde seizoen met optie op meer + tekenbonus bij contractverlenging.

15 november 2016 om 10:35

Tuurlijk niet, er moet een nieuw talent komen die daar kan spelen.
Iemand met meer potentieel!#

Psv leidt talenten op, hebben het geld nodig.

Deze jongen heeft restwaarde van niks natuurlijk, voegt voetballend niks toe, is mislukt in Engeland.

15 november 2016 om 10:54

@mistermiyagi,

Als hij in de tweede helft van het seizoen PSV naar een kampioenschap loodst, al is zijn huidige niveau koffiedik kijken, heeft niemand het toch meer over restwaarde? Hoeveel restwaarde hebben Guardado en Moreno? Verwaarloosbaar. Maar die zorgen wel voor extra inkomsten door middel van prestaties.

15 november 2016 om 12:15

Wat is de restwaarde van transfer vrij?
Wat heeft van Ginkel vorig jaar gebracht? Oh ja, de schaal!
Assaidi op rechtsbuiten, al is het nu alleen maar voor de breedte, is een welkome versterking! Half PSV ligt in de lappenmand, willen ze nog wat van het seizoen maken dan moet er nu wat gebeuren. Assaidi kan het niveau in Nederland prima aan. Dãºs goedkope optie voor de komende 2 jaren!

15 november 2016 om 13:37

Luuk de Jong is ook mislukt in Engeland en Duitsland en Guardado is ook hopeloos mislukt in Spanje en Duitsland. Zegt dus niet alles

15 november 2016 om 16:44

Met 215 wedstrijden in 6,5 jaar Spanje is Guardado alles behalve hopeloos gefaald.

15 november 2016 om 17:07

Haha nou ik hoop dat PSV naar je luistert! :D

Wat een lekkere speler was dit. Wellicht is het voor Heerenveen een optie om hem alvast mee te laten trainen en te kijken of dit een goede opvolger is voor Larsson of Zenelli. Minimaal een van deze twee spelers zal na dit seizoen of al in de winterstop niet meer te houden zijn

15 november 2016 om 17:24

Dacht ik ook. Nooit verkeerd om te laten mee trainen. Was een dodelijke vleugel bij ons in die tijd.

Je kon na ajax na heerenveen , je ging naar liverppool 4 wedstrijdjes daarna verhuurd aan stoke city 24 wedstrijdjes. toen nog even de zandbak ik 14 wedstrijdjes.

conclusie 4 jaar 42 wedstrijdjes en een dikke portemonee.

En nu is geld niet meer belangrijk. Ik snap het helemaal.

carriã¨re na de knoppen.

15 november 2016 om 09:54

Als jij op die leeftijd 3x meer kon verdienen bij Liverpool wat Engelse subtop was toen. Had je het ook gedaan.
Bovendien laat je de starre en keiharde onderhandel houding van Ajax destijds volledig buiten beschouwing. Leek niet alsof ze hem destijds graag wilden hebben.
Dus zo raar was zijn keuze niet.

15 november 2016 om 11:42

3x meer bij Liverpool en je carriere mogelijk verpesten of 2x meer verdienen en je carriere geleidelijk opbouwen? Ik was altijd voor het laatste gegaan.

Assaidi groeide op in Amsterdam en poseerde al in een Ajax shirt. Hij wou dus wel degelijk naar Ajax en ze dachten misschien zelfs al dat hij binnen was.

Ajax besloot echter toendertijd zijn salarisplafond te verlagen, maar Assaidi wou meer verdienen en daarom ging hij naar Liverpool. Later gaf hij toe dat hij voor Ajax had moeten kiezen en dat Liverpool hem beloftes deed die ze niet waar maakten (een eerlijke kans, lol.. hij heeft maar 4 wedstrijden mogen spelen).

15 november 2016 om 12:41

leuk als je garanties krijgt bij Ajax en dat je dan slaagt. Helaas heb je dat niet en kan je bij ajax net zo goed je carriere verkloten als bij Liverpool.
Daarnaast was De Boer ook niet altijd heel handig in de omgang met Marokkanen

15 november 2016 om 18:43

@ scrumpti0uz
Je kunt ook slagen bij Ajax en dan net als Babel afgaan in Liverpool. Maar niemand kunt je garanderen dat je slaagt, Assaidi ging voor de shortcut en faalde. Maar dat gezeur over geleidelijk opbouwen, daar kunnen spelers als Maher, Gudelj lekker over meepraten ja.

Geld is nu niet meer het belangrijkste.... want dat heeft hij al.

Nu is de Eredivisie zogenaamd weer een uitdaging ! Ben wel benieuwd wat zijn niveau nu is. Was toen bij Heerenveen een heerlijke vleugelspeler.

15 november 2016 om 14:38

Maar dat zegt hij toch ook in het interview? Je interpreteert de titel verkeerd geloof ik? Hij is juist heel realistisch en oprecht vind ik in dit interview.

Op papier aanwinst voor elke subtopper in Nederland.

Hahaha wat een grap deze kerel hahah idd hij heeft het nu wel verdient. Carriere weggegooid maar wel geld. Jippie

15 november 2016 om 10:14

Geld is ook belangrijk

15 november 2016 om 10:23

Alsof je niet van werk en bankrekening zou willen ruilen... Er zijn veel belangrijkere dingen dan het hebben van veel geld, maar ik zou best met hem willen ruilen en ik denk nog heel veel met mij. Als hij een beetje verstandig met zijn centjes omgaat kan ie de rest van zijn leven doen wat hij wil, lekker toch?

15 november 2016 om 14:30

Inderdaad Mitchm, hij heeft zich helemaal binnengespeeld en is maar 28. Hij kan nog 3-4 jaartjes op niveau spelen en vervolgens op een laag pitje afbouwen met de leukste hobby die er is.
Als hij dan 35 is, kan hij doen wat hij wil. Een carriã¨re is nooit gegarandeerd in de voetballerij, dus het zou zelfs een beetje dom zijn om daarvoor te kiezen ten koste van financiã«le onafhankelijkheid.

15 november 2016 om 11:22

Het was een grap geweest als hij dat aanbod destijds had afgeslagen

Voor PSV wellicht een optie om een contract tot de zomer te geven met een mogelijke verlenging(moet hij dat zelf natuurlijk willen, maar is wel de meest directe manier om aan te tonen dat je het nog aankunt)? Zijn redelijk dunbezet op de vleugels, vooral als Narsingh deze winter nog weggaat.

Wat een speler was dit bij Heerenveen, als die nog dezelfde kwaliteit heeft mag die zo naar Feyenoord en mag die Bilal een schop onder zn kont krijgen.

Ik ben benieuwd naar zijn vorm. In vorm zou Ajax hem goed kunnen gebruiken als concurrent voor Younes die wel wat concurrentie kan gebruiken.

''geld is niet belangrijk'' dat snap ik wel na al die jaren in de zandbak spelen, zou een goeie zijn voor een Groningen of Utrecht.

15 november 2016 om 12:18

Denk dat Utrecht best een goeie kans maakt, zeker aangezien er ook een aantal jongens van Marokkaanse komaf zeer goed aarden. Als Utrecht hem uitnodigt, zie ik Utrecht nog best als kanshebber om hem binnen te slepen.

15 november 2016 om 13:39

Voor Groningen ook, Mahi is vaak geblesseerd, en veel spelers bij Groningen brengen t net niet.

Ik herinner me hem nog spelen met Marokko toen we een geweldige wedstrijd speelden tegen Algerije en 4-0 wonnen. Als die Assaidi terug zou komen zou dat top zijn!

15 november 2016 om 10:52

Zou wat zijn, de oude Assaidi linksbuiten en Boufal rechtsbuiten..

15 november 2016 om 12:17

Met Ziyech op 10

Van mij mag Heerenveen hem wel halen. Zolang Larsson en Zeneli er zijn is hij een goede wisselspeler. Slagveer mogen ze dan wel verkopen. En dan ergens nog ern leuk talentje oppikken. Als hij net zo nuttig blijkt als Reza dan zou het een goede aanwinst zijn.

De stap van Heerenveen naar liverpool was veeeeel te hoog. maar ja wie kan er nee zeggen tegen een ploeg als verloop. Hij zou nog een goeie versterking zijn in de eredivisie. financieel is hij alleszins volledig onafhankelijk. Dus zal niet veel vragen als hij ergens teken. En met zijn 28 jaar kan hij nog een paar jaar mee.

Als hij zijn Heerenveen niveau haalt/heeft is die voor elke club in de Eredivisie een aanwinst.
Dus het is aan de clubs en aan hemzelf, maar laat hem nu wel de juiste keuze maken.

Edit: Toch zonde dat dit soort spelers te vroeg voor het grote geld gaan .

tja nu die in de vergetelheid is geraakt kan hij gerust weer in de eredivisie mee, is intussen financieel onafhankelijk als hij het slim aanpakt en kan in de eredivisie nog gerust een jaar of 5 mee. en mocht hij zich binnen anderhalf jaar weer in de picture spelen en als bijvoorbeeld de engelse subtop dan interesse tonen kan hij daar nog 3 jaar extra cashen. kunt zeggen wat je wilt mij hij heeft het niet slecht bekeken op financieel gebied.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren