Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Transferstrijd Nathan Aké barst los: nieuwe grootmacht meldt zich’

Laatste update:

Nathan Aké staat niet alleen op het verlanglijstje van Chelsea. Sky Sports meldt dat de 24-jarige verdediger van Bournemouth ook op de radar van Manchester City is verschenen. Volgens de Britse tv-zender zouden the Citizens in januari al willen toeslaan. Naast City en Chelsea zouden ook Tottenham Hotspur en Everton gecharmeerd zijn van de Oranje-international.

Manager Josep Guardiola gaf eerder al aan dat zijn werkgever mogelijk gaat toeslaan in de winterse transfermarkt. De coach uit Spanje benadrukte dat het dan wel moest gaan om een 'ongelooflijke mogelijkheid die goed is voor de komende vijf of zes jaar'. City moet echter wel rekening houden met de forse concurrentie van Chelsea.

Volgens Sky Sports hebben de Londenaren bij de verkoop van Aké naar Bournemouth in 2017 een terugkoopoptie bedongen. Naar verluidt kan Chelsea voor circa 48 miljoen euro de stopper terughalen. Door het opgeheven transferverbod zou Chelsea volgens Engelse media weer flink gaan investeren in de selectie en Aké zou een van de topprioriteiten zijn.

Frank Lampard van Chelsea is fan van Aké, maar volgens The Telegraph wil de manager aftasten hoe lang de geblesseerde Antonio Rüdiger nog afwezig zal zijn alvorens de club besluit veel geld te spenderen aan Aké, die nog tot medio 2022 vastligt bij the Cherries. Daarnaast is het afwachten of Aké geen langdurige blessure heeft opgelopen. Tijdens het duel met Liverpool (0-3) afgelopen zaterdag moest de Nederlander met een blessure uitvallen.

Verwacht jij dat Nathan Aké deze winter al van club wisselt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nadeel is wel: Kun je met twee linksbenige verdedigers spelen..?? Ake of Laporte zal dan op rechts moeten spelen. Ik weet of ze daar zo snel aan wennen. Zeker in opbouw is een linkspoot op rechts best onhandig.

10 december 2019 om 07:45

Kom op, dit stadium zijn we toch al wel voorbij? De beste verdediger ter wereld staat als rechtspoot op links, zullen we hier maar over op houden?

10 december 2019 om 09:55

Ach, het is sowieso onzin. Je moet gewoon de twee beste verdedigers die je kan hebben halen. Als dat toevallig een rechts en linkspoot zijn, dan is dat mooi. Ook als de keuze moeilijk is tussen twee spelers, is het een mogelijke tiebreaker. Maar meer dan een nice-to-have is het niet.

10 december 2019 om 07:54

Kijk spurs alderweireld - sanchez beide rechtsvoetig. Psg thiago silva - marquinhos/ kimpembe

10 december 2019 om 07:59

Kimpembe is links.

10 december 2019 om 15:19

Ramos en Pepe, Pique en Puyol, ook 2 aardige centrums zover ik me kan herinneren, alle 4 die gasten zijn rechtsbenig.

10 december 2019 om 07:54

Ben het hier eens met zermatt. Ik heb zoiets ook een keer vermeld en krijg ook toen heisa over mij heen. Maar 2 linksbenige centrale verdedigers ziet er gewoon vaak wat ongemakkelijk uit, zeker in de opbouw. dat komt waarschijnlijk omdat de meeste linksbenige centrale verdedigers al hun hele leven op links spelen en het vaak niet gewend zijn op rechts denk ik, linksbenige spelers zijn vaak ook minder met hun zwakke been.

10 december 2019 om 08:04

Vooral de laatste zin inderdaad. Veel mensen roepen dat twee linkspoten in het centrum kan, omdat twee rechtspoten ook goed werkt in centrum. Echter vergeten deze mensen dat linkspoten nooit gewend zijn op rcv, terwijl rechtspoten op lcv dat wel zijn, omdat je veel minder linkspoten hebt dan rechtspoten.

10 december 2019 om 11:30

Onzin, in mijn ervaring zijn linksbenige spelers beter met het zwakke been dan rechtsbenige spelers.

10 december 2019 om 11:47

Het is sowieso zwak dat jongens als Laporte, Ake, zelfs freaking Messi, geen reet met rechts kunnen. Het zijn profs met een godsvermogen aan salaris. Dan mag je toch wel verwachten dat ze met beide benen een balletje kunnen inspelen. Zelfs ik kan dat al vanaf m’n 10e jaar. Moment dat ik op groot veld ging spelen, als onbetaalde amateur, begon ik met het trainen van m’n verkeerde been. Is dat voor die gasten dan zo moeilijk? Twee linkspoten moet net zo goed kunnen als twee rechtspoten, maar de meeste profs zijn niet bereid erop te trainen blijkbaar.

10 december 2019 om 14:17

Messi speelt ook gewoon met beide benen

Er is elk maar zogenaamd een oorlog om hem van de topclubs, moet het echt nog maar zien. Goede speler, vind hem zelf net iets te licht om basis te spelen bij de absolute top.

10 december 2019 om 07:52

Hij mist wellicht wat lengte voor de absolute top, maar hij heeft dan wel weer veel snelheid voor een cv. Ik zou het als topclub zijnde wel aandurven, tenzij zijn club hem alleen echt voor een belachelijk hoog bedrag wilt laten gaan, iets wat in de media wordt gesuggereerd.

lijkt mij een perfecte versterking voor arsenal. zou naast chambers kunnen spelen en volgend seizoen naast saliba. zou eindelijk een goede defensie zijn??

10 december 2019 om 10:27

Dat is wat ik al sinds het begin van de zomer zeg, ik zou Ake zo graag bij Arsenal willen zien. Andere verdedigers die wat zouden zijn: Mings, Upamecano en Demiral

Het feit dat hij in Engeland is opgeleid is natuurlijk de voornaamste reden dat hij interessant is voor deze clubs. Ik weet niet of dat een ideale voorwaarde is om bij deze clubs aan de slag te gaan want met zijn kwaliteiten is hij geen onbetwiste basisspeler lijkt mij.

Sjow, wat een verdediging zou dat zijn zeg in oranje als ze 352 zouden spelen.

De vrij, van Dijk en Nathan Ake.

Dan combineert je voetballend vermogen met snelheid en heel veel kracht. Maar zou Koeman dat aandurven.

10 december 2019 om 12:29

Waarom niet met Promes op rechts? Verdedigend heb je al een erg sterk blok, ik denk niet dat Promes verdedigend veel onder doet voor Dumfries en Veltman. Dan kan je er net zo goed een speler neerzetten die aanvallende kwaliteiten heeft.

10 december 2019 om 12:45

Inderdaad de Vrij, van Dijk, de Ligt met Promes op rechts en Willems links, Weghorst en Depay in de spits. Wijnaldum, Frenkie de Jong en Propper / van den Beek erachter. Hiermee zie ik Nederland echt wereldkampioen worden, verdedigend speel je 5-3-2 maar aanvallend sta je gewoon 3-3-4. Met dat 4-3-3 formatie zullen ze ver komen maar niet kampioen worden.

Snap niet waarom arsenal hem niet probeert te halen! Lijkt mij zeker een goede versterking voor arsenal!

Jammer dat ie geblesseerd is geraakt. Een goede cv. Ik hoop dat hij een goede vervolgstap gaat maken. Hij kant een niveautje hoger wel aan denk ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren