Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfers & Geruchten: FC Barcelona is enorm geïnteresseerd in Greenwood

Laatste update:

In 'Transfers & Geruchten' vind je al het nieuws omtrent transfers. Het gaat niet alleen om de laatste afgeronde deals die door clubs bekend zijn gemaakt, maar ook om smeuïge of opvallende transfergeruchten uit binnen- en buitenland.

FC Barcelona is overtuigd geraakt van de kwaliteiten van Mason Greenwood. De Catalanen gaan mogelijk een poging wagen om de Getafe-huurling los te weken bij Manchester United. (The Sun)

Ajax, Benfica, Napoli en FC Porto volgen Royal Antwerp-spits George Ilenikhena. De zeventienjarige Fransman werd door veel scouts bekeken tijdens het competitieduel met KVC Westerlo. (Ekrem Konur)

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

João Neves is een van de prioriteiten tijdens de winterwindow voor Manchester United. De negentienjarige middenvelder van Benfica heeft echter een stevig prijskaartje om de nek hangen van honderd miljoen euro. (Daily Mirror)

Inter Miami is serieus geïnteresseerd in Marcos Rojo. De club van eigenaar David Beckham beraadt zich nog op een tijdelijke overname of een permanente deal met Boca Juniors. (Gastón Edul)

Mike van Beijnen heeft een nieuwe club gevonden. De Nederlander, die een verleden heeft bij FC Barcelona B, gaat spoedig een contract tekenen bij het Belgische Beerschot V.A.. (Gazet van Antwerpen)

Tottenham Hotspur bekijkt de mogelijkheid om Dominic Solanke over te nemen van Bournemouth. The Spurs zijn op zoek naar een nieuwe centrumspits om de doelpuntenproductie op te vijzelen. (The Sun)

Erik ten Hag kan nog niet met zekerheid zeggen dat Anthony Martial wordt verkocht deze winter. Het contract van de Fransman loopt af, waardoor Manchester United alleen nu nog iets aan hem kan verdienen. (The Guardian)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

João Neves het zoveelste Benfica talent, wat een opleiding daar! Dit is geen toeval meer.

27 december 2023 om 10:24

Toeval lijkt het me sowieso al jaren niet haha. Een van de beste opleiders ter wereld. Investeren gewoon ontzettend veel in de jeugd, goede scouting op jonge leeftijd en en de Portugese competitie is ook een mooie liga voor talenten bij topclubs om in te groeien. Ik las eerder dat ze zo'n 500 talenten in de academie hebben met meer dan 100 coaches/trainers. En de club koopt zelf ook minder in, zetten echt in op jeugdspelers brengen.

28 december 2023 om 10:30

João Neves is een toptalent, maar 100 miljoen gaat weer nergens over.

Klasse druipt wel van hem af als je hem ziet spelen, maar rendement mag omhoog en denk niet dat Utd weer de fout maakt net als bij Antony om op basis van stats van 1 seizoen en leuke acties 100 mln+ neer te tellen.

Beijnen welkom bij beerschot! Zorg dat we promoveren dit jaar. Overigens nog een argentijnse vriend van messi bij miami getekend. Lekker vriende team zo in de mls

Ik geloof niet dat Barca geïnteresseerd is in Greenwood en hij is ook niet nodig. Want Vitor Roque hebben we al nu..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren