Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Transfer van Tim Krul naar Championship binnen 24 uur afgerond’

Laatste update:

Tim Krul heeft Brighton & Hove Albion deze zomer transfervrij verlaten, waardoor de doelman op zoek is naar een nieuwe werkgever. The Shields Gazette meldt maandagmiddag dat Krul op weg is naar de Championship, aangezien de dertigjarige sluitpost nadrukkelijk in de belangstelling staat van Norwich City.

Krul reist momenteel af naar Norwich City om een medische keuring te ondergaan bij de club. Naar verluidt ligt er bij the Canaries een tweejarig contract klaar voor Krul, mocht hij de medische testen met succes doorstaan. De overstap van de doelman wordt, als alles goed verloopt, in de komende 24 uur al beklonken, zo klinkt het.

De achtvoudig international van het Nederlands elftal kwam afgelopen seizoen uit voor Brighton, na een eerdere periode bij Newcastle United. Dat was geen onverdeeld succes: Australisch international Matt Ryan kreeg de voorkeur als eerste doelman. Newcastle verhuurde Krul eerder aan Ajax en AZ, maar ook die dienstverbanden liepen niet uit op een succesvolle samenwerking.

Krul werd eerder door de Britse media in verband gebracht met onder meer een overstap naar Fulham. De Nederlander zou bij de Londenaren een contract voor twee seizoenen kunnen tekenen en zou al in gesprek zijn geweest met de club. Fulham, dat afgelopen seizoen via de play-offs van de Championship promoveerde naar de Premier League, lijkt nu echter niet meer geïnteresseerd in Krul.

Een goede stap van Tim Krul?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ook wel ver afgezakt deze man

Van penalties stoppen in een kwart wk finale, naar in de championship je gram halen

23 juli 2018 om 19:34

Championship is een prima niveau hoor. 6 de competitie van Europa denk ik

Wat zou ik dit toejuichen! Norwich zal hiermee goede zaken doen en een prima vervanger voor Gunn halen!

Jammer dat die jongen zo afgegleden is. Was toch een behoorlijke keeper. Normaal gesproken ben je op je 30e als keeper ongeveer op je best.....

Bij Ajax gehaald als eerste keeper maar toch gepasseerd, bij AZ in een half seizoen 43 keer moeten vissen (alle competities bij elkaar opgeteld), bij Brighton geen minuut gespeeld in de competitie en nu wellicht naar de nummer 14 van de Championship. Gaat lekker.

Jammer om te zien hoe de carrière van Krul gaat. Steeds maar weer een stap omlaag. Hoop dat hij hier bij Norwich wel succes heeft.

Dit is gewoon een hele goede keeper maar is helemaal afgezakt. Doodzonde. Hoop dat ie weer gaat schitteren daar.

Mooie club. Veel mooier dan Brighton. Enige verschil is de divisie. Maar in de Championship zitten daarintegen wel meer mooie clubs

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren