Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfer van de baan: 'Er viel niet eens te onderhandelen, dat zegt genoeg'

Laatste update:

Jeffrey Gouweleeuw wilde eigenlijk twee jaar bij AZ blijven en vervolgens een volgende stap maken. Er komt echter sowieso nog een halfjaar bij: Olympiakos toonde interesse, maar AZ wil zijn aanvoerder niet meer verkopen. Gouweleeuw liet in de media al weten dat hij daarvan baalde, waarna er een gesprek met technisch directeur Earnest Stewart kwam.

/

De sportbestuurder probeerde Gouweleeuw uit te leggen waarom de verdediger niet meer weg mag. “Een transfer komt er niet”, zei Gouweleeuw zondag na de remise met Willem II tegen FOX Sports. “Zelfs niet als het juiste bedrag op tafel komt, mag ik niet weg. Ik ga ook niet over het bedrag dat is geboden. Er viel niet eens te onderhandelen, dat zegt ook genoeg.”

“Misschien is het mijn pech dat er veel jongens voor mij zijn vertrokken”, doelt Gouweleeuw op onder meer Nemanja Gudelj, Wesley Hoedt, Steven Berghuis en Aron Jóhannsson. “Voor mij is dat natuurlijk lastig, maar ik moet verder gaan.” De 24-jarige Gouweleeuw heeft nog een contract voor drie seizoenen in het AFAS Stadion.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je moet alles zwart op wit hebben in de voetballerij jammer voor gouweleeuw maar natuurlijk heel slim van az die willen natuurlijk niet hun halve basis verkopen.

24 augustus 2015 om 07:09

Dat hij zelf van plan was maar twee jaar te blijven betekend natuurlijk niet dat dat ook met AZ afgesproken was he... Zeker met een contract voor nog 3 seizoenen heeft hij weinig te klagen. Geniet van het feit dat ze je belangrijk genoeg vinden.

24 augustus 2015 om 07:17

Hij zegt dus zelf dat dat met AZ was afgesproken dus dat heeft niks met zijn eigen plan te maken. Ik snap wel dat AZ hem niet wil laten gaan maar als dat werkelijk is afgesproken is dat natuurlijk niet netjes. Ze zouden hem op zijn minst een loonsverhoging moeten geven als dit waar is.

24 augustus 2015 om 07:57

Misschien is het omdat ik nog geen koffie op heb maar ik zie in deze tekst niets staan over een afspraak.

24 augustus 2015 om 08:18

Dat heeft hij in een eerder interview kenbaar gemaakt. Dat staat inderdaad niet in dit artikel.

24 augustus 2015 om 09:05

Ah sorry, dat heb ik dan gemist

24 augustus 2015 om 09:57

Panerai... Laatst was het nog 2 a 3 jaar.... Gouweleeuw doet gewoon moeilijk

Vorig jaar verbloemde hoedt wat fouten... Nu staat hij alleen

24 augustus 2015 om 08:44

Enkele weken geleden gaf hij aan dat er vooraf was afgelopen dat hij twee of drie seizoenen zou blijven. Dat was nog voor dat Olympiakos in beeld was. Nu hij echter niet weg mag gooit hij het op twee jaar. Dat klopt niet helemaal.

Man man man. Hij komt over alsof hij nu heel erg zielig is. Terwijl Olympiakos, als hij een goed (half) jaar speelt, die ook echt nog wel langskomen en mogelijk nog wel een betere ploeg.

Als hij maar 2 jaar had willen blijven, moet hij geen contract voor 5 jaar tekenen. Ik vind dat hij een beetje zielig doet en weinig respect toont naar AZ.

24 augustus 2015 om 08:48

@Tazza81: helemaal mee eens hij moet gewoon niet zeiken heeft met zijn volle verstand voor 5 jaar getekend.
Dan moet hij maar voor 3 jaar tekenen dan had hij nu in de verkoop gestaan.

Waarom zou je ook naar Olympiakos willen vraag ik me af. Ja ze betalen er natuurlijk beter en je speelt CL, maar waarom niet gaan voor een mooie club in een goede competitie , bijvoorbeeld , Spanje? En dan na een paar goede seizoenen misschien nog een stapje omhoog. Hij is opbouwend redelijk sterk dus daar kan hij wel tot zn recht komen.

24 augustus 2015 om 11:41

Welke club maakt niet meer uit tegenwoordig.
Eerst kijken wat je kan verdienen en dan kijken voor welke club je gaat spelen.
CL en kampioens kandidaad is overigens ook niet verkeerd.
Feit blijft alleen dat hij nu gewoon niet meer weg mag.
Er is al meer dan een half basisteam weg en de competitie is al van start gegaan.
Negeer die transferwindow als de competitie van start is gegaan zou ik zo zeggen.

24 augustus 2015 om 16:55

Je hebt gelijk. En je moet ook nog eens afwachten of je (al) je geld krijgt. Want dat gebeurt ook lang niet altijd in Griekenland..

Wat loopt hij nu weer te huilen. Hoezo teken je een contract voor vijf seizoenen en spreek je vervolgens af dat je na 2 jaar weg mag. Hij doet nu ook weer hetzelfde als hij deed bij Heerenveen. Als hij ergens anders heen kan en wil dan zoekt hij de media op enzo. Echt een vervelend ventje en ook een hele ovrrschatte voetballer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren