Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfer Kudus plotseling op losse schroeven: nieuwe club wil transfer kapen

Laatste update:

Mohammed Kudus gaat mogelijk niet de overstap maken naar West Ham United, zo meldt Sky Sports donderdagavond. De Ghanees international leek dicht bij een transfer naar the Hammers, maar nu probeert een niet nader genoemde club uit Saudi-Arabië de deal te kapen. Volgens de berichtgeving acht West Ham de kans nog maar vijftig procent dat de transfer doorgaat.

West Ham United heeft nog altijd vertrouwen dat de deal rondkomt met Ajax, maar men voelt de druk vanuit Saudi-Arabië toenemen, zo schrijft het Britse medium. Er is plotseling serieuze interesse uit het Midden-Oosten en Kudus wordt gezien als serieuze optie. Welke club de middenvelder annex aanvaller wil inlijven wordt overigens niet bekendgemaakt.

Het nieuws is opvallend, daar Ajax en West Ham woensdag nog zeer dicht bij een akkoord waren over Mohammed Kudus. Volgens transfermarktexpert David Ornstein zouden de Amsterdammers een vast bedrag van 41,5 miljoen euro voor de 23-jarige Ghanees ontvangen. De transfersom kan middels bonussen nog met 3 miljoen euro oplopen, terwijl Ajax tien procent van de transferrechten in handen houdt.

Kudus was zelf al akkoord met West Ham over een vijfjarig contract, met een optie voor een zesde seizoen. In de Johan Cruijff Arena lag de linkspoot nog tot medio 2025 vast, maar dat contract gaat hij niet uitdienen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zodra een Saudi club zich meld prijsvraag verhogen naar minimaal 65

24 augustus 2023 om 19:40

En een privé vliegtuig met personeel

24 augustus 2023 om 19:40

Gewoon maximaal cashen dan inderdaad , wel zonde zag hem graag in de PL

24 augustus 2023 om 20:28

Sowieso zonde als getalenteerde spelers van die leeftijd daarheen gaan. Kunnen nog 10 jaar bij schitterende Europese clubs aan de slag.

24 augustus 2023 om 19:47

Die kudus gaat daar natuurlijk nooit en onder geen enkele voorwaarde heen in deze fase van z’n carrière. Die is vastberaden dat hij de top zou halen. Die maakt zijn keuzes niet louter op basis van financiën.

24 augustus 2023 om 19:52

Laten we het hopen inderdaad, maar als ik in kudus zijn schoenen zou staan zou ik nog lekker een jaartje bij ajax blijven. Helemaal als ze groepsfase EL halen. Dan nog een jaar knallen en dan een leuke transfer maken

24 augustus 2023 om 19:52

Heel naief deze gedachte. Als een club uit Saudi hem het drievoudige bied van de Premier League clubs wil ik het nog wel eens zien

24 augustus 2023 om 20:09

Dat zeg je wel makkelijk maar veiga van celtic de vigo groot talent gaat ook naar zandbak

24 augustus 2023 om 21:47

Rinkh

Ik zou echt niet weten waarom hij zou blijven. We spelen geen CL en in algemene zin gaat het ruk. Trainer zonder naam. Nieuwe selectie. En dan kan je naar de Premier League voor veel meer geld. Dat doe je dan natuurlijk gewoon.

25 augustus 2023 om 08:46

Helaas denk die zaakwaarneemster wel alleen aan haar eigen portemonnee dus zo zeker ben ik er nog niet van.

24 augustus 2023 om 19:51

Haha niet zo bescheiden jo! 65? 265 toch? Gaat alsnog naar West Ham denk ik.

24 augustus 2023 om 21:27

Na deze wedstrijd is het 85.

24 augustus 2023 om 21:30

Gewoon minimaal verdubbelen naar 90 miljoen.

Kudus komt over als een echte brood voetballer. Zolang die Arabieren nog meer willen betalen kan het mij wat leije waar kudus komt te spelen!!

24 augustus 2023 om 19:39

Dat is hij ook

24 augustus 2023 om 19:41

Wat dacht jij dan? Profvoetballers spelen voor een paar bioscoopbonnen en gratis trainingspak?

24 augustus 2023 om 19:44

Verwachten mensen wel inderdaad. Schaam je dood als je de beste voorwaarden voor je diensten wil hebben.

Ben blij dat deze mensen mijn contract onderhandelingen niet doen.

24 augustus 2023 om 19:43

Dat is best logisch als je in Accra bent opgegroeid lijkt mij en je familie wilt ondersteunen.

25 augustus 2023 om 09:11

Ja, van dat hongerloontje dat hij bij Ajax verdient, lukt dat natuurlijk niet.

24 augustus 2023 om 19:45

Dat is hij ook. Maar als je ziet van hoe ver hij gekomen is, kan ik het hem niet kwalijk nemen. Hoop wel dat als hij weggaat, hij naar een fatsoenlijke competitie gaat

Hebben geld zat, 180 miljoen.

24 augustus 2023 om 19:41

Doe ze maar, maar dat betalen ze wel volle mep, zowel Saudiërs 100 of meer dan 100 miljoen voor Kudus moeten betalen!

Jammer dat die zaakwaarneemster haar zin krijgt. Mooi voor ajax aangezien de transfersom hoger zal zijn

Heeft Kudus dan wel interesse in een stap naar SA? Daar lees ik niets over.

24 augustus 2023 om 19:43

Ligt aan de centjes denk ik. In 1 klap rijk worden wil bijna iedereen wel.

24 augustus 2023 om 19:51

Toch zijn er nog best veel voetballers die een overstap afwijzen op sportieve gronden. Ik ben benieuwd of Kudus gaat voor meer geld in SA of veel geld en een carrière in Engeland.

24 augustus 2023 om 20:26

Meer geld, zo’n persoon is kudus.

Dit zou de perfecte stap zijn voor kudus. 0 ambitie, geld harken, ongeïnteresseerd voetballen tegen verdedigers die er niks van kunnen. En voor hem ook nog eens in een fijn islamitisch land.

24 augustus 2023 om 20:01

Islamitisch land kudus is zelf ook moslim dus hij zal het zeker daar fijn vinden. en de saudische compitie heeft grotere ambities dan de eredivisie. Dus die slechte verdedigers zijn nu gelijkwaardig aan de verdedigers in NL en geef ze een paar jaar en dan halen ze de eredivisie dik in.

24 augustus 2023 om 20:12

Waarom denk je dat alle moslims het fijn vinden in Saudi Arabië? Er zijn genoeg christelijke mensen te vinden die echt niet in elk christelijk land willen wonen,dus waarom zou dat bij moslims anders zijn? Daarnaast stelt de Saudische competitie helemaal niks voor. Werkelijk de enige reden dat mensen daarheen gaan te voetballen is omdat ze daar lachwekkend veel geld krijgen. Dat is prima,maar hou op met doen alsof er ook maar 1 speler is die daarheen gaat voor de sportieve ambitie

24 augustus 2023 om 20:17

Ik bedoelde die laatste zin ook niet echt denigrerend. Het zal voor hem vast heerlijk zijn om daar te vertoeven. Daarom vind ik zo'n stap voor islamitische voetballers ook een stuk beter te begrijpen. Qua ambitie heb je enigszins gelijk, maar dat is puur ambitie uit spierballentaal, en om de reputatie van het land op te krikken. Een speler met ambitie (op sportief gebied) zal daar nooit naartoe vertrekken. Tenminste niet zolang SA nog geen CL plekken gekocht heeft. Ook qua beleving is het daar bij lange na niet zoals in andere islamitische landen als Turkije, Marokko en Egypte bv

24 augustus 2023 om 20:39

Nee klopt ik vond alleen de zin fijne islamitisch een beetje denigrerend daarom reageerde ik zo . Maar tuurlijk is de nederlandse competitie veel verder. Ik vindt het wel indrukwekkend dat saudi Arabië het voor elkaar krijgt om zoveel sterren in een paar jaar tijd aan te trekken en ik weet dat je gaat zeggen dat ze belachelijk bedragen betallen voor de spelers maja money talks voor jou en mij iets minder misschien maar voor en ander is het anders.

Wij veranderen van werkgever als we meer betaald krijgen voor een paar honderd euro meer dat is mens eigen

24 augustus 2023 om 20:50

Zelf heb ik plezier en levensstandaard iets hoger in het vaandel staan dan geld. Ik werk ook al jaren op dezelfde plek omdat ik gewoon content ben en plezier heb ik wat ik doe. Dat geef ik niet op voor een paar honderd euro meer. Maarja, in dit soort gevallen gaat het wel om een iets groter verschil. Voor het drievoudige ben ik ook iets sneller bereidt om mijn persoonlijke waarden een beetje te verwaarlozen

Dus duurt het nog zeker een week langer. Dan stijgt de prijs ook weer, beginnen met biedingen vanaf 50 miljoen.

Kudus staat voor relatief weinig op de loonlijst, om bij de volgende stap flink te cashen. Nu is de zandbak daar ideaal voor. Kan Ajax ook er nog 30m opgooien.

Heb het gevoel dat arsenal hier wat mee te maken heeft. Staan op punt balogun te verkopen aan Monaco en zijn al langere tijd geïnteresseerd in kudus.

Minimaal 70m!! Ook naar West Ham!

Hoppa! 75 mili en niet minder!

Ligt het aan mij of begint dit een beetje een soap te worden? Ik lees steeds dat Kudus Ajax nu echt gaat verlaten en dan later toch weer berichten dat de deal niet doorgaat.

24 augustus 2023 om 19:56

Eigenlijk wil hij helemaal niet weg;-)) Dat zal het zijn!

Voor 75 miljoen mogen ze ‘m hebben 😂

Vandaar dat Kudus - gelukkig - vanavond nog speelt voor Ajax. Dat Saoedi-Arabië wordt wel een behoorlijke concurrent van de grote voetballanden.

24 augustus 2023 om 20:15

Nee hoor ...geen concurrent voor grote voetballanden. Boeiend...er gaan 20 spelers daarheen waarvan het merendeel toch al bijna met pensioen ging

Kudus moet lekker wachten tot een elite club komt. Deze gozer is nu al absolute Europese top. Kudus loopt er bij Ajax bij zoals Messi er bij Miami loopt. Qua niveau heel ver voor op z'n ploeggenoten en t ziet er niet uit

Mooi einde van je carrière als je 23 bent

Zo snel gaat dat, 2 doelpunten in 2 min en hup gelijk meer belangstelling 😉

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren