Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tranen met tuiten huilende Overgoor blijft actief in de Eredivisie

Laatste update:
/

Tranen met tuiten huilde Sjoerd Overgoor toen hij met Go Ahead Eagles degradeerde naar de Jupiler League. Inmiddels kan hij de blik echter weer op de toekomst richten, want Overgoor laat Deventer achter zich: hij gaat de komende vier seizoenen aan de slag bij SC Cambuur. Dat maakt die club bekend via de officiële kanalen.

“Overgoor is een speler die we al langere tijd volgen en die met zijn voetballende kwaliteiten goed bij ons zal passen. Daarnaast is hij ook een echte teamspeler met de juiste wedstrijdinstelling. Het is kortom een goede zaak dat hij ons komt versterken”, laat technisch directeur Henry van der Vegt optekenen.

De 26-jarige Overgoor debuteerde in het profvoetbal bij De Graafschap en in januari 2012 verhuisde hij naar Deventer. Daar kwam hij in alle competities tot 124 officiële wedstrijden. SC Cambuur legde eerder al Jergé Hoefdraad (Almere City FC) en Kai Heerings (FC Utrecht) vast voor het komende seizoen.

SC Cambuur is een mooie club voor Sjoerd Overgoor

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moet Overgoor de opvolger van El Markini worden? Vind Overgoor een goede speler voor Cambuur, maar schat El Markrini toch hoger in.

1 juni 2015 om 17:29

Hij is ook alweer 26 dus zal waarschijnlijk ook niet meer heel veel beter worden

1 juni 2015 om 18:18

Als je hun statistieken naast elkaar legt op whoscored.com doen ze echt niet zoveel voor elkaar onder. Overgoor een betere passing en Makrini wint meer luchtduels. El Makrini kunnen we niet behouden jammer genoeg dus hebben we met Overgoor een prima vervanger aangetrokken voor relatief een fooi.

2 juni 2015 om 17:22

Oké, dat wist ik niet, ik heb de statistieken er verder niet op na gekeken, maar gewoon gezegd hoe ik ze naast elkaar zag staan.
Maar dan heeft Cambuur goed gehandeld.

Dit is zwaar balen! Was de beste speler afgelopen twee jaren. Gaf nieuwe elan op het middeveld en vertrekt nu.. Had hem nog graag zien promoveren met eagles dit seizoen. Ben bang dat het nu minimaal x aantal jaren gaat duren totdat we eagles weer in de eredivisie gaan zien.

Goede aankoop voor Cambuur. Hij was dit seizoen een van de weinige spelers die nog af en toe een goede wedstrijd had. Ben wel benieuwd naar wat zijn gelimiteerde transfersom was.

1 juni 2015 om 17:28

75.000

1 juni 2015 om 17:35

Heb je voor dat bedrag toevallig een bron, want zelfs voor een speler als Overgoor lijkt me dat nog erg weinig.

1 juni 2015 om 17:41

Had een clausule in contract staan met een vast bedrag in geval van degradatie. 75.000 naar het schijnt

1 juni 2015 om 18:17

Dat is niet veel geld voor een speler die nog een tweejarig contract had. Slimme actie dus van Cambuur.

1 juni 2015 om 18:26

Dit werd bekend gemaakt bij de persconferentie

Wat een achterlijke titel.

Verder een uitstekende aankoop voor Cambuur, had hem misschien ook wel graag bij PEC gezien.

1 juni 2015 om 17:30

Wat is er precies mis met de titel?

1 juni 2015 om 18:13

@ kierewietje

Tranen met tuiten huilen betekent dat je je aanstelt of om iets huilt terwijl iets helemaal niet zo erg Is.. vz zegt dus dat zijn tranen minder gemeend zijn omdat hij nu alsnog in de eredivisie blijft, wat natuurlijk absoluut niet zo hoeft te zijn..stukje slechte journalistiek weer.

1 juni 2015 om 18:21

Het is vooral omdat het feit dat hij ooit tranen met tuiten heeft gehuild er iets mee te maken heeft met het feit dat hij naar Cambuur gaat, of tenminste is het heel vergezocht. Er had net zo goed zoiets kunnen staan als "neus-snuitende overgoor gaat naar cambuur". Wil niet te veel een azijnpisser zijn, dit is een goede site, maar de titels zijn vaak vergezocht of verraderlijk.

4 juni 2015 om 13:39

oke sorry mijn fout, dan is het idd een waardeloze titel

Goede zet hopelijk doet hij het net zo goed als el makrini. Was geloof ik als beste speler verkozen bij Go Ahead

1 juni 2015 om 17:35

Eagle van het jaar vorig seizoen inderdaad, maar dat heeft niet alleen te maken met het spel. Ook met persoonlijkheid, en binding met de club.

1 juni 2015 om 18:27

Snap ik, hier ook wint niet altijd de beste speler maar wel eentje die naast goed zijn ook hard werkt

Bij de degradanten van de nacompetitie is het nu goed shoppen.
Maar Cambuur toont zich wel erg slagvaardig om hun selectie op pijl te houden/te brengen volgend seizoen.

Sjoerd jongen, iedere Eagle gunt jou het allerbeste! Ontzettend bedankt voor je inzet de laatste jaren. Logisch dat hij in de Eredivisie wil blijven. Sjoerd held!

2 juni 2015 om 02:35

Hoop dat jullie snel weer promoveren! Kowet is een aanwinst voor de ED
Welkom Sjoerd!

Op het eerste oog een goede aankoop voor Cambuur, al moet het volgend seizoen eerst nog maar blijken. Cambuur heeft naar het schijnt 75.000 betaald voor Sjoerd.

Er komen dan wel 3 nieuwe spelers en Ogbeche blijft maar is nog veel werk aan de winkel:

Basisspelers spelers als Bijker, El Makrini, De Ridder vertrekken terwijl ook invallers Schet, Hemmen, Bytiqi, Schepers, Slijngaard, Dijkstra, Wouda ook gaan. En wat gebeurd er met Droste, Schootstra, Janzen?

Er zijn wel mogelijkheden maar Cambuur moet laten zien dat het zonder van der belt ook erg creatief kan zijn. Tot nog toe ziet het er wel weer goed uit!

1 juni 2015 om 17:54

Droste vertrekt ook want die wou zo nodig een stap hogerop.

1 juni 2015 om 18:39

@bulkzooi,

Droste wil een stap hogerop dus die zal vertrekken, bestemming is nog onbekend. Schootstra verlengt met een jaar plus een optie voor nog een jaar en Janzen keert bij mijn weten na zijn huurperiode terug naar FC Groningen. Of hij daar komend seizoen blijft is mij niet bekend.

Gezien het aantal spelers dat vertrekt is er inderdaad werk aan de winkel maar vergeet niet dat het seizoen pas net afgelopen is en het dus nog relatief vroeg is.

1 juni 2015 om 19:07

Een heleboel van die spelers die jij noemt waren vervangers en voor de training. Cambuur is nu bezig met een belofte team dus een paar daarvan zouden eventueel bij nood ook wel gebruikt kunnen worden voor het eerst.

1 juni 2015 om 19:32

Thnx.
Nog een leuke huurling erbij en nog enkele versterkingen en Cambuur blijft er wel weer in. De Sa of Becker lijken me wel iets. En Turuc en Koppers ook wel.

Eindelijk worden er spelers vastgelegd voor een langere periode. Misschien dat er dan nu toch eens verdiend gaat worden inplaats van spelers die transfervrij de deur uit lopen. Tuurlijk moet het nog maar gaan blijken hoe ze het gaan doen maar met van de streek en overgoor voor 4 jaar vastleggen doe je in mijn ogen goede zaken. Nu zo snel mogelijk reijnen voor meerdere jaren aan de club binden.

1 juni 2015 om 18:28

Rosheuvel was ook voor 2.5 jaar vastgesteld dacht ik

Leuke versterkingen bij Cambuur, Hoefdraad heeft zich afgelopen seizoen bewezen bij Almere en was zeer belangrijk. Heerings en Overgoor zijn leuke spelers voor een middenmoter in de Eredivisie!

1 juni 2015 om 20:23

Heerings kwam tekort bij Utrecht al meerdere jaren gebleken het niet aan te kunnen dus zeker geen leuke speler voor de middenmoot hoor

Wordt Cambuur niet sterker van,

Hoefdraad eerst afwachten, Overgoor zou aardig kunnen zijn

1 juni 2015 om 20:45

Dat zeiden ze ook van Reijnen, en die is speler van het jaar geworden.

1 juni 2015 om 21:05

Onderin de middenmoot voetballen of bij Az in subtop voetballen en Europees voetbal spelen is een groot verschil. Dat Reijnen niet niveau AZ had is duidelijk. Leuke speler voor niveau Cambuur, Excelsior.

1 juni 2015 om 22:25

en martijn van der laan werd gehaald als wisselspeler van bv veendam en een paar jaar later voor een paar ton verkocht aan groningen. cambuur heeft bewezen een goede scouting te hebben

2 juni 2015 om 00:51

De leeuw was ook op de bank beland bij ADO en revelatie van het seizoen bij Cambuur. Soms kan een andere omgeving/mensen al heel veel veranderen in je prestaties.

Met wat er nu staat kan cambuur al een aardig team samenstellen. met nog een aantal gerichte versterkingen zou handhaven toch moeten lukken.

Nienhuis
Pereira
Reijnen
Heerings
Vytas
Overgoor
Steblecki
Narsingh
vd Streek
Rosheuvel
Ogbeche

cambuur kan beter serieus werk maken van chris david. was men in de winterstop ook al mee bezig. is nu, na zijn verhuur periode bij fc twente, transfervrij. controlerende (harde werkers) middenvelders/spelers genoeg, na het vertrek van rusnak missen we een technisch vaardige speler met een beetje branie op het middenveld!.

http://www.soccernews.nl/news/315773/fc_twente_nee...

De hand van van der Veght is al duidelijk te zien, weinig uit het oog springende namen. Vooral veel positieve geluiden van de Cambuur supporters. Maar tot nog toe, totaal niet onder de indruk. Na het vertrek van Rusnak, is Cambuur als degradatie kandidaat gaan spelen, en dat ik ook wat ze voor komend seizoen zijn, als ze niet een paar ere-divisie plus waardige spelers weten te binden. En ja ik weet kijk naar Nac, het is natuurlijk geen garantie! Cambuur heeft bijzonder slecht gespeeld de 2e helft van de competitie.... En als dat niet veranderd, vliegt Cambuur er roemloos uit zonder zich druk te hoeven maken over nacompetitie, en vertrekt dan pas echt het overgrote deel van de spelers.

Succes voor komend seizoen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren