Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Trainer baalt van Dijks door uitbarsting én rood na laatste fluitsignaal

Laatste update:

Bologna verloor maandagavond met 2-1 van AC Milan, waardoor de ploeg van Sinisa Mihajlovic op de vijftiende plek in de Serie A blijft steken. De oefenmeester is na afloop vooral ontstemd over de twee rode kaarten in de slotfase van het duel. Mihajlovic laat weten dat hij de actie van Mitchell Dijks absoluut niet kan waarderen.

Nicola Sansone moest in de slotfase met zijn tweede gele kaart inrukken na een opstootje met tegenstander Franck Kessié. Na het laatste fluitsignaal kreeg ook Dijks een rode kaart voorgeschoteld vanwege commentaar op de arbitrage. "Je kan best verliezen in San Siro, maar de rode kaarten waren onnodig", zegt de trainer in gesprek met verschillende Italiaanse media.

"Het seizoen is nog lang niet afgelopen, we hebben iedereen hard nodig. Het is altijd balen als je een nederlaag moet incasseren, maar ik ben veel bozer over de rode kaarten. Het is goed dat we zijn blijven knokken, maar je kan niet onbeleefd zijn tegen de arbitrage, zeker niet als we nog een paar duels te spelen hebben."

"Zo'n brede selectie heeft Bologna niet. We kunnen spelers niet zomaar kwijtraken", besluit Mihajlovic. Bologna is nog altijd niet verzekerd van lijfsbehoud. Komende maandag speelt men het thuisduel met Parma, dat op de veertiende plek in de Serie A bivakkeert. Daarna volgen voor Bologna nog wedstrijden tegen Lazio en Napoli.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongen komt toch niet vaak als de meest verstandige voetballer in 't nieuws. Dit is ook weer volkomen onlogisch. Ik meen me ook een x te herinneren dat hij niet kon voetballen omdat die een tattoage liet zetten...

7 mei 2019 om 12:03

Misschien wilde hij ook vrij om morgen bij de wedstrijd te zijn...

Domme actie van Dijks. Zeker omdat hij juist zo lekker bezig is daar. Volgens mij ook best geliefd bij het publiek.

wel knap van Dijks dat hij zich staande weet te houden op dat niveau. in de Eredivisie vond ik hem niet echt heel bijzonder

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren