Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham wint na aftocht Janssen, Bayer treurt na 94ste minuut

Laatste update:
/

Tottenham Hotspur heeft dinsdag de eerste zege van dit seizoen in de Champions League geboekt. Na de nederlaag tegen AS Monaco in de eerste speelronde lukte het nu de verre uitwedstrijd bij CSKA Moskou om te zetten in drie punten (0-1). Heung-Min Son besliste het duel met de Russen in de tweede helft, kort nadat Vincent Janssen eraf was gegaan. Bayer Leverkusen dacht in dezelfde groep in de laatste twintig minuten de punten veilig te stellen tegen AS Monaco, maar in minuut 94 viel de 1-1 tóch nog.

CSKA Moskou - Tottenham Hotspur 0-1
Bij afwezigheid van Harry Kane mocht Janssen voor het eerst in zijn loopbaan in de basis beginnen aan een wedstrijd in de Champions League. De Nederlandse spits kon dat heuglijke feit echter geen luister bijzetten met een treffer. Hij werkte net als in de voorgaande wedstrijden hard om de ploeg van dienst te zijn, maar kreeg niet veel echte kansen om CSKA pijn te doen. Christian Eriksen, Toby Alderweireld en Dele Alli wél, maar zij misten het doel allemaal. Dele noteerde de beste mogelijkheid van allemaal, maar na het voorwerk van Eriksen trapte hij tegen de lat.

/

Aan de overzijde had Hugo Lloris weinig te doen: het aanvalswerk van de Russen was niet hoogdravend en zodoende bleef het na de eerste 45 minuten nog 0-0, net zoals Tottenham al overkwam in vijf van zijn zes voorgaande wedstrijden in de Champions League. Naarmate de tweede helft vorderde begonnen de fans in Moskou zich af te vragen of hun team ook de eerste thuiswedstrijd zou vergeten te winnen. De Russen kwamen nauwelijks tot kansen en verontrustten Hugo Lloris niet. Mauricio Pochettino koos er, met nog een dikke twintig minuten voor de boeg, voor om Janssen naar de kant te halen en Georges-Kévin N’Koudou er in zijn plaats in te brengen. Spijtig genoeg voor Janssen toonde N’Koudou zich meteen gretig en viel vijf minuten na zijn komst de 0-1.

Son, die afgelopen weekend in de Premier League nog matchwinner werd tegen Middlesbrough met twee goals, klopte Igor Akinfeev met een schot van dichtbij en brak de wedstrijd open. De spits tekende zelfs bijna voor de tweede van de avond, maar Akinfeev voorkwam dat. CSKA wist de laatste vier keer dat het bezoek kreeg van een Engelse club niet tot winst te komen en had het nu dus ook moeilijk met the Spurs. De 0-1 achterstand werd niet meer gerepareerd en dus hebben de Russen één punt na twee duels.

/

AS Monaco - Bayer Leverkusen 1-1
In de eerste helft waren de échte hoogtepunten op één hand te tellen. Het venijn van de eerste 45 minuten zat in de absolute slotfase. Julian Brandt kon niet voorkomen dat Timoue Bakayoko de bal met de hak bij Thomas Lemar bezorgde, maar hij miste vervolgens vanaf een meter of zeventien. In de extra tijd kreeg Javier Hernández op aangeven van Kevin Volland een mogelijkheid om 0-1 te maken, maar Danijel Subasic was attent en zodoende eindigde de eerste helft zonder doelpunten.

Het team van Roger Schmidt zocht in de tweede helft nadrukkelijk naar een doelpunt, maar kwam enkele minuten na rust ook goed weg toen Bernardo Silva het leer net over schoot. Een kwartier voor tijd sloeg Bayer toe: de ingevallen Admir Mehmedi zette voor vanaf rechts, waarna Hernández vanaf een meter of vier de bal achter Subasic kopte. Het was voor de Mexicaan alweer zijn honderdste doelpunt sinds zijn oversteek naar Europa. De overwinning leverde het evenwel niet op, want nét voor het einde van de wedstrijd sloeg Kamil Glik nog toe en bezorgde hij AS Monaco onverwacht nog een punt.

Denk je dat Vincent Janssen gewoon in de basis moet blijven staan bij Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Janssen kom op, je moet je bewijzen met goals.
Dit is je moment en nu moet je laten zien dat je het niveau aan kan, en dan worden er doelpunten verwacht.
Die Son die is goed bezig de laatste tijd, maakt er veel.

27 september 2016 om 22:52

Janssen moet nog aan het team wennen, die komt er wel als hij zo door gaat. Hij is ontzettend balvast en werkt keihard als stoorzender. Ik verwacht dat hij zal blijven scoren zodra de eerste erin ligt.

27 september 2016 om 22:56

Lennonturbo, een spits word uiteindelijk afgerekend op zijn goals en dat is wat momenteel bij Janssen ontbreekt. Bij een club als Tottenham moet je er staan anders zijn ze er snel klaar mee als Kane terug is

27 september 2016 om 22:59

Valt wel mee. Son was vorig jaar ook matig bezig. Pochetinno heeft veel geduld met aankopen. Behalve Alderweireld kan ik me eigenlijk geen aankoop van hem herinneren die direct een hit was. Spelers worden hier niet zo snel afgeschreven als bij andere clubs. Geef het tijd.

27 september 2016 om 23:03

Zijn hold-up play is goed maar ik vind janssen en Kane toch te veel op elkaar lijken qua spel. We hebben een snelle spits nodig die loopacties maakt zodat we ook ander spel kunnen spelen. daarom ging het ook beter met de zeer snele Nkoudou op de flank en de rappe beweegelijke Son in de spits.

Son is echt on fire trouwens, echt de ster tot nu toe voor ons dit seizoen, dit is de son die bij vlagen fantastisch speelde in de Bundesliga en ik denk dat hij elke cent waard gaat zijn.

27 september 2016 om 22:52

Idd want Kane komt er alweer sneller aan dan eigenlijk verwacht. Snel scoren anders worden zijn minuten snel minder denk ik.
En oog met het oog op het nederlands elftal moet hij snel vertrouwen tanken dmv goals. Dost zit hem op zijn hielen

27 september 2016 om 23:42

Blind houdt toch vast aan janssen omdat blind niet kijkt naar de vorm van het moment.

Janssen moet misschien iets minder hard werken zodat hij meer in doelpuntrijke posities komt.

Die As monaco heeft toch een goed team.
staat 1 punt achter op de nummer 1 in de competitie en doen het europees ook prima

Fans op White Hart Lane waar niet meer gespeeld wordt? Thuiswedstrijd?

Puur genieten! Glik bezorgt mij 445 euro haha! Ik ga hier even lekker van genieten! Hoe kan je het verzinnen, 10 sec voor het einde!

28 september 2016 om 11:08

Ahahahahah mij ook 1020 euro

Dat is wel een lekkere overwinning. Het was een erg stroeve wedstrijd, maar we mogen niet klagen want als we naar de top willen, zullen we dit soort tegenstanders ook opzij moeten kunnen zetten. Dit is een wedstrijd waar je eigenlijk net iets meer kwaliteit nodig hebt om een gaatje te vinden in de verdediging. Gelukkig is ons team jong dus kan dat gewoon komen naarmate het seizoen vordert.

Qua tactiek liep het ook niet zo lekker in 4-1-4-1. Het aanvallend middenveld stond te ver van de verdediging waardoor de opbouw niet lekker liep. De veldbezetting was niet goed waardoor Cska ook vrij makkelijk kon counteren. Het ging ook een stuk beter toen Lamela en Eriksen afwisselend uitzakten om te helpen met de opbouw.

Goed resultaat tegen CSKA en ook het gelijke spel op het andere veld is prima. Momenteel is Son de man die het doet een dat is mooi om te zien na een stroef eerste jaar.

Of: Spurs speelde uit een hun CL-wedstrijden worden op Wembley gespeeld in plaats van White Hart Lane.

Ik begin me voorzichtig zorgen te maken over Janssen. Als hij het niet nu begint te laten zien, gaat het heel lastig worden. Son is namelijk echt beestachtig bezig en dan wordt Janssen derde keus als Kane terugkomt. Dan gaat het heel lastig worden om nog een keer langer dan 10 min te spelen.

27 september 2016 om 22:54

Son staat er nu toch gewoon in met Janssen..? Wanneer Kane fit is zal Janssen 2e keuze worden. Son zal gewoon vanaf de flank spelen

27 september 2016 om 22:54

ja ik maak me ook wel zorgen. Hij moet echt gaan scoren. Want als kane terugkomt zit hij sws op de bank.

27 september 2016 om 22:57

Son is geen spits. Dat merkte we vorig seizoen wel. Hij kan als dynamische spits in een twee spitsen systeem spelen, maar als enige spits heeft hij niet de juiste kwaliteiten. Janssen komt er ook wel. Meeste spelers hebben vaak drie maanden of een jaar nodig om te wennen aan het team bij ons. Janssen is er pas twee en een halve maand en het seizoen is nog maar een dikke maand bezig. Son en Lamela hadden ieder ook een heel seizoen nodig om hun draai te vinden onder Poche.

27 september 2016 om 23:10

Inderdaad keizer. Hij speelt gewoon prima. Biedt zich steeds aan en is continu aanspeelbaar. Sterk in de duels. Hij wil alleen te veel overal aanwezig zijn. Die goals komen echt wel hoor. Iedereen moet kunnen zien dat Janssen een topper wordt. Geef hem wat tijd en hij redt zich wel. Al dat overspannen gedoe is nergens voor nodig

27 september 2016 om 23:06

Heb wel hetzelfde inderdaad, heb echt een Soldado vibe bij hem. iedereen weet dat ze kwaliteiten hebben en hele goede afmakers zijn maar soms is het gewoon geen match qua club en speeltiijd.

Toch moeten we hem tijd geven, hij is nog jong. Lamela hebben we ook erg veel tijd gegeven. Op spitsen staat gewoon erg veel druk tegenwoordig, vooral in Engeland.

27 september 2016 om 23:21

Denk dat leeftijd ook het grootste verschil met Soldado is. Soldado was 28 toen hij kwam en was als directe versterking gehaald. Janssen is 21 (dacht ik) en heeft nog alle tijd. Directe versterkingen gaan niet goed samen met ons lijkt het.


Vond alle wedstrijden weer beetje tegenvallen.
Sporting lijkt toch op dit moment samen met benfica de beste clubs uit portugal want dat porto is helemaal niets meer.
Met alle respect maar van leicester moet gewoon gewonnen worde met zoveel cl ervaring.
Zeker als je vorig jaar of jaar daarvoor bayern thuis met 3-1 naar huis stuurt

Janssen was nergens. Tottenham speelde in principe met 10 man. Ze zullen wel balen dat Kane er niet bij is.

28 september 2016 om 01:04

Valt wel mee aangezien ze gewonnen hebben

28 september 2016 om 10:28

Ik heb het over zijn prestaties dan he

Jammer dat we wederom een wedstrijd verliezen waarbij een punt op zijn plaats was geweest in het nieuwe stadion. Cska gaf alles wat het in zich had en met name Lacina Traore speelde beestachtig goed. Met 3 man om zijn nek wist hij alsnog de bal vast te houden. Verdedigend zag het er niet meer zo slecht uit als in Leverkusen, maar door een individuele actie van Son hebben we alweer 39 tegengoals op rij in Europa. Het lijkt wel een vloek dat maar niet op wil houden.

28 september 2016 om 00:45

Volgens mij mag jou club eerder aan jou verouderde verdediging laten vervangen door talenten of jonge ervaren verdedigers. Ik begrijp niet waarom jou club inziet dat spelers als berezutski veel te traag zijn en tekort komen in de cl.

28 september 2016 om 08:34

Al het geld wat Cska had is uitgegeven aan het nieuwe stadion die er nu wel staat. Het is nu een kwestie van tijd voordat het geld weer terugkeert. Bovendien hebben we ook met de 6-5 regel in de competitie te maken. Ik kan wel blijven zeuren over dat die 2 niet mee kunnen op Europees niveau, maar ik zie ook niemand die beter is. Daarom moeten we in Europees verband ook stoppen met die buitenspelval tactiek en gewoon 5-3-2 gaan spelen.

Akinfeev
Fernandes A.berezutskiy V.berezutskiy Ignashevich Schennikov
Golovin Dzagoev Natcho
Eremenko Traore

''last time at Whitehart Lane the coach and players alike praised him for his hard work and being a team player, but he has number 9 on his shirt. They have to go in.''

Aldus een commentator over Janssen.

Ik ben fan van Janssen, maar hij speelde een hele ongemakkelijke wedstrijd. Ook ongemakkelijk om naar te kijken als toeschouwer. Dat heeft volgens mij allemaal met zelfvertrouwen te maken. Aan het begin van het PL-seizoen was hij nog redelijk doelgericht (denk ook aan die goal tegen Inter vlak voor het seizoen), kwam een aantal keren heel dichtbij een doelpunt. De laatste paar weken wordt dat steeds minder. Hij laat zich verder terug zakken, soms tot op het middenveld. Ook vandaag weer stonden zijn vleugelspelers soms vaker in de spitspositie dan Janssen zelf, die dan alweer was teruggezakt om mee te voetballen. En zowaar, dan zien we ineens weer dat talent. Hij geeft mooie passes, voetbalt sterk mee en zet spelers vrij. Ook die prachtige lob-pass die hij in het 16 meter gebied gaf liet dat merken. Maar hij is geen middenvelder. Als hij dan weer in de spits staat en een bal krijgt, lijken de zenuwen toe te slaan en lijkt er weinig focus in zijn schot te zitten, en zo blijven de doelpunten uit.

Het lijkt wel alsof de enorme druk die op zijn schouders is gelegd door alles en iedereen die hem tot mega talent omdoopten of de nieuwe Van Nistelrooij hem in combinatie met de pech in zijn eerste paar PL weken heel erg parten zijn gaan spelen. Voor het doel lijkt hij weinig vertrouwen in zich zelf te hebben, of kan de druk van het moment niet aan, dus laat hij zichzelf terugzakken om in dienst van anderen te spelen. Tegen Middlesborough bleek dat hij dan van grote waarde kan zijn, alleen heeft hij dan inderdaad het verkeerde shirtnummer.

Ik weet niet wat voor begeleiding hij krijgt, maar een mental coach zou geen overbodige luxe zijn. Ook geen schande trouwens. Deze jongen is in twee jaar van half-lege, kleine stadions naar kolkende PL vestingen gegaan en heeft enorm veel over zich heen gekregen, veelal positief. Hij is die enorme prestatiedruk echter nog niet gewend. Het is zaak voor hem dat hij acclimatiseert en zijn rust die hij bij AZ had kan hervinden. Ik benadruk nogmaals dat ook vandaag, wanneer even niet zelf oog in oog staat dat angstaanjagende doel, hij soms ineens bijzonder hoogstaande acties laat zien. Aan zijn talent en potentie ligt het niet. Het zit allemaal daarboven.

Ik ben het oneens met alle kritiek die Janssen vandaag krijgt. Ja, hij speelde niet fantastisch. Maar ik vond hem vrij geïsoleerd staan tussen 2 reuzen daar achterin. Maar wat echter totaal niet meehielp was dat de creatieve spelers vandaag ook erg zwak waren. Had haast een telraam nodig om het balverlies van Eriksen, Alli en met name Lamela bij te houden.

Wat mij opviel is dat Janssen zich inderdaad totaal wegcijfert voor de rest, maar nooit eens een keer kwaad wordt als de bal niet krijgt. Hij laat zich niet nadrukkelijk horen en zien richting zijn ploeggenoten. Hij stond zeker wel 2-3 keer op een perfecte plek om gelanceerd te worden, maar dan Son of Lamela toch pingelen met die bal. Dan moet hij zich ook laten gelden en zijn ploegmaats corrigereren zodat hij de volgende keer wel die bal krijgt.

Tja.....had dit aan zien komen en al meerdere keren geroepen. Gullit gaf het aan en iedereen ziet het nu. Janssen is overhypte door media en een wat Fans . Onze bondscoach.....Blind......etc. iedergeval Tot H. had voor een echte topspits moeten gaan. Janssen heeft nog een lange weg te Gaan

Heerlijk Son doet het weer!! ben al fan van hem vanaf zijn tijd bij Hsv.
Hoop dat hij het vertrouwen blijft krijgen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren