Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Tottenham wil Bale met bizar lage transfersom verlossen van Real Madrid’

Laatste update:

Gareth Bale kan zijn verblijf bij Tottenham Hotspur verlengen, zo weet onder meer Calciomercato dinsdag te melden. Manager José Mourinho hoopt naar verluidt dat een transfersom van vijftien miljoen euro voldoende is om de aanvaller uit Wales definitief over te nemen van Real Madrid. Bale wordt tot het einde van het seizoen door the Spurs gehuurd van de Spaanse kampioen.

Bale lijkt ondanks een doorlopend contract tot medio 2022 geen toekomst te hebben bij Real. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat voorzitter Florentino Pérez akkoord gaat met een tussentijds vertrek van de Welshman, om zo te voorkomen dat hij over anderhalf jaar gratis de deur uitloopt. Bale werd in 2013 door Tottenham voor honderd miljoen euro, wat destijds een recordbedrag was, verkocht aan Real. In september keerde de huurling terug bij de club waar zijn loopbaan gestalte kreeg.

De tevens als middenvelder inzetbare Bale drukt bij Real zwaar op de begroting. In Madrid ligt zijn weeksalaris op 650.000 euro, wat neerkomt op een jaarlijks bedrag van 34 miljoen euro. Tijdens de verhuurperiode neemt Real naar verluidt wekelijks een bedrag van 415.000 euro voor zijn rekening. De moeizame relatie tussen Bale en trainer Zinédine Zidane draagt eveneens bij aan een mogelijke voortijdige beëindiging van de samenwerking tussen club en speler.

Mourinho lijkt veel meer vertrouwen te hebben in de 31-jarige Bale. De door Real verhuurde aanvaller speelt bij Tottenham overigens grotendeels vanaf de rechterflank. In onder meer de recente duels met Ludogorets (1-3) en West Bromwich Albion startte Bale aan de rechterkant van een vijfmansmiddenveld. De Londenaren bezetten na acht duels de fraaie tweede plaats in de Premier League, op slechts één punt van koploper Leicester City.

Gareth Bale kan inderdaad beter definitief voor Tottenham Hotspur kiezen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me de beste oplossing voor beide partijen. Al krijgt Real Madrid geen geld voor Bale, het scheelt toch weer zon €400.000 per week. Bale speelt voor de club waar hij nog wel warme gevoelens voor draagt en Real Madrid is van zijn belachelijk hoge salaris af. En als tottenham dan toch Bale haalt mogen ze Asensio van mij er gratis bij hebben!

10 november 2020 om 14:10

Je zou maar ongeveer €100.000 per dag verdienen. Ik mag hopen dat na de crisis de contracten van de voetballers toch wel nivelleren of in ieder geval meer sociaal acceptabele bedragen ontvangen.

10 november 2020 om 14:29

ik heb juist de hoop dat na corona ik ook rond dat bedrag ga zitten.

10 november 2020 om 14:46

Ze zeggen wel eens dat geld niet gelukkig maakt. Maar dan moet ik toch beetje lachen. Als ik 600 k per week ontvang ben ik zeker gelukkiger dan nu

10 november 2020 om 15:13

Eindjee040– Zodat alle club eigenaren of clubs het geld in de zak kunnen steken zeker? Heb dan liever dat de spelers ook hun fair share pakken.

10 november 2020 om 16:24

Ga jij ook salaris inleveren als iemand het jouwe te hoog vindt?

Real gaat me toch een partijtje verlies maken op deze jongen, dat is echt ongekend

10 november 2020 om 13:58

Reken je de winst van de 2 Champions Leagues die hij beslist heeft mee in de prijs?

10 november 2020 om 14:01

Die had ik voor €1000 euro ook nog wel kunnen maken, nee dus. Die omhaal doe ik geen uitspraak over😬

10 november 2020 om 14:03

Loop dan niet zo uit je nek te ouwehoeren. Bale heeft zichzelf meer dan terugverdiend.

10 november 2020 om 14:07

Wou net zeggen.. die omhaal ook? Dan zal je Voetbalzone binnenkort wel verlaten voor een carriere bij Real Madrid. Maar je hebt je comment al gewijzigd, verstandig.

10 november 2020 om 14:06

Real koopt nooit spelers met het oog later winst mee te maken. Ze zijn ook niet afhankelijk van transfergeld.

10 november 2020 om 14:18

Maar op dit moment met de ambities die Real heeft betreffende een bepaalde Franse spits terwijl er een pandemie heerst die de concurrent bijna het faillisement in duwt.. dan is elke cent welkom, ook voor Real. Maar op dit moment staat Bale gratis wegdoen gelijk aan miljoenen winst dus dat zou ze prima uitkomen.

10 november 2020 om 14:06

Opzich niet vreemd als hij er al zoveel jaar speelt, een stuk ouder is geworden en niet meer is opgesteld. Het zou vooral bizar zijn als hij na 1 of 2 seizoenen in deze situatie had gezeten. Enkele seizoenen geleden was hij nog wereldklasse en ik denk dat hij het bij Spurs het weer gaat laten zien. Overigens hetzelfde verhaal voor James he.

10 november 2020 om 16:09

Volgens mij niet omdat bale al is afgeschreven op de balans. Ik ga er niet vanuit dat hij nog voor boven de 20 miljoen de balans staat na zoveel jaar Real. Kan nog zijn dat hij evenveel waard is als zijn contract, 15 miljoen.

Hoezo bizar? Lijkt me dat je voor een speler die geen enkele toegevoegde waarde meer lijkt te hebben voor Real en met zijn historie, vind ik het nog best een aardige som...

Goed inpakken strik eromheen en uitzwaaien, tot ziens en bedankt . Niet meer aan denken niet meer druk maken erom.

Niets bizars aan Madrid zou veel geld aan salaris besparen, zo zijn Vidal, Rakitic en Suarez ook bij Barça voor een peanuts gegaan maar waren net zoals Bale grootverdieners.

11 november 2020 om 00:49

Met 15 miljoen voor Bale heb je t alsnog beter gedaan dan Barca met de verkoop van die alledrie bij elkaar.
Best bizar als Florentino er 15 voor weet te vangen terwijl de situatie van Bale al veel langer uitzichtloos is m.i.

Dit is de beste optie voor beide partijen. Zowel voor Bale als Real Madrid is het beter als ze uit elkaar gaan. Bale heeft zijn voetbalgeluk gevonden bij Tottenham. Bij Real was die zo ongemotiveerd. Ook zou het een hoop salaris besparen. Wat zeker wel goed is in deze coronatijd.

Ik hoop echt dat we de oude Bale weer gaan zien. Mourinho is een rare snuiter, maar spelers lopen met hem weg. Misschien wel perfect voor Bale zodat ie weer optimaal gemotiveerd is en ook op het EK weer kan vlammen.

Denk dat real daar wel mee akkoord gaat tenzij er geen andere club zich meld voor bale. Gaat niet eens om die 15 miljoen maar zijn salaris is nog hoger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren