Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham verlaat Engelse zuidkust ondanks ruime zege met kater

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft zondagmiddag uitstekende zaken gedaan in de top van de Premier League. Het elftal van Mauricio Pochettino won dankzij onder meer twee doelpunten van Heung-Min Son met 1-4 bij Bournemouth, waar Nathan Aké negentig minuten binnen de lijnen stond. De Londenaren profiteren zodoende optimaal van de nederlaag die Liverpool eerder dit weekeinde leed tegen Manchester United (2-1) en staan nu derde in de Premier League. Smet op de overwinning was het geblesseerd uitvallen van sterspeler Harry Kane, terwijl ook Dele Alli in de slotfase niet meer fit oogde.

Tottenham was aan de Engelse zuidkust uit op eerherstel, na de midweekse uitschakeling door Juventus in de Champions League. De ploeg van Pochettino trad aan in vrijwel zijn sterkst mogelijke basiself, maar moest al vroeg in de achtervolging op Dean Court. Bournemouth schoot furieus uit de startblokken en verschafte zich na zeven minuten voetballen een voorsprong. Een voorzet vanaf de rechterflank van Adam Smith belandde voor de voeten van Junior Stanislas, die vervolgens de verre hoek vond met een harde uithaal.

Het bezoek had het bijzonder lastig in de eerste helft en kreeg na ruim een half uur voetballen een flinke tegenvaller te verwerken: Kane kwam na een doelpoging in botsing met doelman Asmir Begovic en moest zich vervolgens laten vervangen met een enkelblessure. Tottenham had echter niet lang nodig om die klap te boven te komen. Serge Aurier werd amper een minuut na het uitvallen van Kane aan het werk gezet door Son, waarna de verdediger uit Ivoorkust een afgemeten voorzet in huis had op Alli. Voor de Engelsman was het daarna een koud kunstje om de gelijkmaker op het scorebord te zetten.

Naast Harry Kane moest ook Dele Alli zich in de slotfase geblesseerd laten vervangen

Zonder een vast aanspeelpunt voorin hadden the Spurs het echter moeilijk met Bournemouth, dat in de onderste regionen van de Premier League bivakkeert. Simon Francis was luttele minuten na de onderbreking dicht bij de 2-1, maar zijn poging werd uit het doel gehaald door Hugo Lloris. Een kwartier later was het aan de andere kant wel raak voor Tottenham: Son volleerde bij de tweede paal raak na een voorzet van Alli.

In het laatste half uur werden de manschappen van Pochettino met de rug tegen de muur gedrukt, maar een gelijkmaker werd hen bespaard, doordat een doelpunt van Callum Wilson werd afgekeurd vanwege een duwfout jegens Davinson Sánchez. Tottenham hield uiteindelijk stand en liep in de slotfase via doelpunten van opnieuw Son en Aurier uiteindelijk uit naar een ruime zege. Vlak voor de 1-3 was overigens ook Alli afgehaakt met een ogenschijnlijke liesblessure.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een zichtbaar aangeslagen Tottenham werd aangepakt door Bournemouth, en na het uitvallen van Kane vreesde ik voor het ergste. Niets was minder waar, want de Spurs reageerde formidabel, en speelde een perfecte tweede helft. Puike prestatie na een moeilijk begin.

Iedereen heeft het over Kane , eriksen en Ali, maar stiekem heeft deze Son betere stats, maar liefst 26 doelpunten / assist in 32 wedstrijden , Ali heeft 23 doelpunten uit 37 wedstrijden en eriksen zelfs maar 20 uit 39. Alleen Kane heeft betere cijfers maar die is dan ook Spits en neemt de penalty's .
En dan dachten wij dat Janssen even Son uit de basis speelt ....

11 maart 2018 om 19:49

hoe kom je aan die statistieken? whoscored vermeldt namelijk dat Son 19 doelpunten en 4 assist heeft geleverd in 44 wedstrijden over alle competities.

In de premier league zelf: 12 goals en 4 assist in 29 wedstrijden, waarvan 7 als invaller.

Uiteraard prima stats, maar niet zo hoog als jij doet vermoeden.

11 maart 2018 om 19:56

ESPN.
De rede waarom whoscored een lagere aantal aangeeft is omdat ze de assist in de FA / CA cup niet meetellen ( er staat NA inplaats van een nummer )

Get well soon Harry;. De enige speler die Engeland daadwerkelijk ver kan krijgen op het WK.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren