Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Tottenham Hotspur zou me willen hebben, maar ik heb niets gehoord'

Laatste update:

In de winterstop werd er gesuggereerd dat Dick Advocaat van plan was om een keeperswissel door te voeren bij AZ en dat Esteban Alvarado zijn basisplaats kwijt zou raken aan Yves De Winter. Dat gebeurde niet: Esteban staat nog steeds onder de lat bij de Alkmaarders, waar hij nu voor het vierde seizoen speelt. Aan een vertrek denkt de doelman uit Costa Rica momenteel niet.

/

Concrete belangstelling is ook nog uitgebleven: Esteban vertelt op de website van AZ dat hij van zijn landgenoot Paulo Wanchope, die jaren in de Premier League speelde, hoorde dat Tottenham Hotspur interesse had. "Maar mijn zaakwaarnemer en ik hebben er vervolgens nooit wat van gehoord", zegt de 24-jarige goalie, die benadrukt dat hij AZ nog lang niet zat is.

"In Alkmaar voel ik me geweldig", vertelt Esteban. "Natuurlijk heb ik ambities om hogerop te komen, maar ik zal AZ nooit verlaten voor een club waar dat goede gevoel ontbreekt. Als ik hier een contract voor tien jaar kan tekenen, doe ik dat meteen." Het huidige contract van Esteban loopt volgend jaar zomer af.

AZ moet het contract van Esteban Alvarado verlengen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahahahahahahahahahaha goedemorgen! Begin de dag met een lach

15 februari 2014 om 11:05

Hahaha idd, ze moeten nu een andere lachwekkende keeper hebben nu Gomes weggaat.

15 februari 2014 om 11:10

Want Gomes is een lachwekkende keeper wil je zeggen? Die opmerking van jou is lachwekkend! Esteban mag de veters van Gomes nog niet strikken

15 februari 2014 om 12:28

Haha ik weet niet of je de gomes van spurs of psv voor je hebt, bij PSV geniaal bij spurs dramatisch.

15 februari 2014 om 11:12

Praat de rest lekker na joh. Deze jongen is voetballend misschien war onhandig maar hij haalt de gekste ballen eruit. Hoop dat ie zo lang mogelijk in Alkmaar blijft!

15 februari 2014 om 12:09

En dat maakt ie weer goed met nog gekkere blunders

15 februari 2014 om 12:39

En de meest simpele gaan er met regelmaat in, want bij veel tegengoals gaat hij niet vrijuit.

16 februari 2014 om 10:29

Mooi toch, de naïviteit van een kleuter. LOL

Nou,tottenham kan je op je buik schrijven. Die Lloris is een van de betere keepers van de wereld. Ik vind Esteban dit seizoen erg onzeker keepen en denk dat een stap hogerop niet goed voor hem is

15 februari 2014 om 11:09

Een keeper is niet net als een spits of middenvelder he?

Een keeper kan juist beter keepen op een hoger niveau of slechter keepen op een lager niveau.

Een keeper is veel meer afhankelijk van andere factoren, kijk maar naar Van Der Sar die veel beter ging keepen bij Manchester United.

Bron: De Fabeltjeskrant..
Dit kan men toch niet menen? Lloris keept daar, en dan hebben ze nog Gomes, ook die vindt ik beter..

In de wandelgangen gingen ook de geruchten dat Real Madrid een goeie backup zocht voor Lopez omdat ze bang zijn dat Cassilias vertrekt.

Voor de mensen die niet verder lezen dan hun neus lang is: hij heeft gehoord dat er misschien interesse was van Tottenham. Hij zegt nergens dat hij daar makkelijk in de basis zou staan ofzo.

Verder, toppertje ben je de afgelopen paar weken Esteban. Eindelijk weer een stabiele keeper in het doel, dat hebben we wel gemist.

Hahahah alsteblieft man Tottenham? Die jongen moet blij zijn als hij een club in premier league kan vinden! Typisch weer zon voetballer die geen reeel zelfbeeld heeft. Alleen maar topclubs willen hem hebben denkt hij maar uiteindelijk vertrekt hij naar een of andere slechte competitie

15 februari 2014 om 12:08

Geen zelfbeeld? Hij zegt toch dat hij er niks van af weet.. lezen is ook een kunst blijkbaar.

Zal mooi zijn als dit waar is. 5 miljoen inpakken en wegwezen. Gelijk beerens hendrikssen elm verkopen. Als je de hoofdprijs krijgt voor Johansson krijgt ook gelijk verkopen. Linssen duinen ruiter ter wierik halen
Ruiter
Wierik gouweleeuw hoedt poulsen
Guldj haye ortiz
Berghuis duinen Linssen

Lam haps kok wuytens overheem Lewis advic rosheuvel Verhulst overtoom lucassen op de bank

15 februari 2014 om 12:04

Fantasie opstelling? Dit team zou in de praktijk strijden tegen degradatie. Ruiter is een topaankoop, maar met alle jonge gastjes die nog niets bewezen hebben... Waar heb je Viergever gelaten? In het tweede?

15 februari 2014 om 13:57

Ruiter zal voor meer verkocht worden dan Esteban.
En Utrecht zal dan eerder Ruiter verkopen aan Swansea dan dat ze AZ gaan versterken.
Linssen, van Duinen en te Wierik zijn midenmotor spelers, niet eens niveau Europa League.

15 februari 2014 om 14:20

Zullen we t maar niet doen elm verkopen ben ik t mee eens maar die aankopen die je daar noemt hoeft vn mij niet hoor

Esteban kan prima mee met Tottenham. Laat al jaren zien een zekerheid te zijn onder de lat van az. Esteban doet ook zeker niet onder voor lloris en ik denk dat lloris z'n spullen wel kan inpakken zodra esteban naar white heart lane komt

Nou volg ik Spurs met 'enige' interesse....maar het wordt wel erg triest wanneer je eigen dromen als gerucht de wereld inslingerd. Naast het feit dat Spurs, op z'n vroegst, vanaf volgend seizoen een nieuwe 2e en/of 3e keeper nodig zou kunnen hebben (ja, best wel wat twijfel) is deze man gewoon niet goed genoeg. Daarnaast krijgt de jeugd (jordan Archer) naar alle waarschijnlijkheid de voorkeur en halen ze bij vertrek van Friedel en ervaren kracht terug.

'dream On'

15 februari 2014 om 15:16

Jezus, leest dan niemand die tekst meer?
Hij zegt dat hij heeft gehoord over dat er misschien belangstelling voor hem is. Nergens staat dat dat hij dat ook echt wilt of dat dat zijn droom is.

Mag blij zijn dat hij bij AZ aan de bak komt, zeer wisselvallige keeper.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren