Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Tottenham Hotspur wil recordaankoop belonen voor wederopstanding’

Laatste update:

Tottenham Hotspur betaalde in 2013 circa dertig miljoen euro voor Érik Lamela, maar aanvankelijk leek dat geen goede investering. De van AS Roma overgenomen Argentijn had het lastig in de Premier League en het leek erop dat Lamela op huurbasis zou gaan terugkeren naar Italië. De recordaankoop bleef in Londen, verbeterde zijn vorm en is nu een van de sterspelers van the Spurs.

/

Volgens diverse Engelse media kan Lamela, die onder manager Mauricio Pochettino helemaal is opgebloeid, een nieuw contract ondertekenen. De aanvaller ligt nu nog vast tot medio 2020, maar Tottenham Hotspur wil nog lang verzekerd zijn van de diensten van de 24-jarige Argentijn.

Lamela, vorig seizoen goed voor 34 competitiewedstrijden en 5 goals op White Hart Lane, is uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen. In het eerste competitieduel van het jaar kwam hij tot scoren tegen Everton (1-1).

Érik Lamela is een van de beste spelers van de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb een aantal wedstrijden van de spurs van het vorig seizoen bekeken en vond hem eigenlijk totaal niet top spelen. Wederopstanding lijkt mij dan ook heel overschat om te gebruiken. Zijn statistieken zijn niet top, scoort niet veel en geeft ook niet veel assists. Daarnaast creeert hij ook niet veel kansen. Allemaal zaken die wel worden verwacht van zijn positie. Ik heb gelezen dat tottenham bezig is met munir van barca, voor 'maar' 15 mil euro. dat is toch echt een topaankoop. Spurs heeft dan een goed team. Als ze voor de titel willen meedoen zie ik enkel graag nog een nr 10 komen en een winger.

23 augustus 2016 om 09:21

Ik zie hem steeds beter worden en zelfs vaker dan eriksen een beslissende actie maken.

23 augustus 2016 om 10:06

Een winger is zeker welkom. Chadli voldoet immers niet en zal waarschijnlijk nog vertrekken. Zijn vervanger wordt waarschijnlijk Nkoudou. Een nr 10 is niet echt nodig. We hebben daar Alli, maar we zullen waarschijnlijk ook vaker met 2 spitsen gaan spelen, zoals we dit weekend hebben gedaan met Kane en Janssen. Verder geef ik hieronder in een andere reactie van mij aan waarom Lamela belangrijk is voor ons spel.

23 augustus 2016 om 10:21

Het feit is dat Munir zijn statistieken ook niet goed zijn. En dat bij Barcelona waar hij vaak speelt tegen de mindere clubs. Dus dan kun je toch echt niet zeggen dat dat meteen een improvement is op Lamela

Twee seizoenen ondermaats presteren is zelfs voor mij een reden om te verkopen, maar zo zie je maar wat een goede coach kan doen met spelers. Ik en vele anderen moet nu toegeven dat we dus te vroeg waren met beoordelen van deze speler. Wel netjes teruggeknokt van lamela! Desalniettemin, altijd beter dan na een maand al een spelers afschrijven zoals de media en menig reaguurder hier heel goed kan.

Tottenham is inderdaad heel geduldig gebleven met Lamela. En maar goed ook, achteraf bekeken. Zijn werklust heeft die vanaf de eerste dag getoond. Hij blijft en blijft maar rennen, zet tackles in en draaft op en af. Daarom ook heeft hij zich meer en meer ontpopt tot een van de publiekslievelingen. Sinds vorig seizoen heeft hij ook meer rendement getoond, al kan dat nog beter. Maar we mogen niet vergeten dat hij puur speltechnisch en tactisch heel belangrijk is voor ons spelconcept. Lamela is wellicht degene met de slimste en beste looplijnen van onze selectie, waardoor hij veel kansen creeert. Zijn voorbereiding op dit seizoen is echt super verlopen, dus ik verwacht nog mooiere dingen. De volgende stap is meer goals en assists. Daarmee is hij alvast goed begonnen op de eerste speeldag. COYS

Volg die gozer totaal niet maar die goal in de Europa League was echt gruwelijk destijds. Leuk dat het er eindelijk uitkomt.

Lamela is nu een vaste kracht. Eriksen was dat al. Maar wat als ze uit vorm raken? Er is geen echte concurrent voor hen. Spurs moet een vleugelspeler kopen, en niet weer zo'n talentje maar iemand die er meteen staat. James Rodriguez, of Yarmolenko. Nu is het moment om door te pakken. Geen Wanyama die een afbraakblok vormt met Dier. Aanvallend voetbal!

23 augustus 2016 om 13:56

Bij Roma was hij echt heel goed. Heb hem hier vaak lopen verdedigen. Ook al vind ik hem niet zo goed als in zijn Roma tijd, hij gaat de goede kant op. ik mis het vooral hem als (nummer 10) te zien daar stond hij vaak bij Roma en komt hij nog steeds het best tot zijn recht denk ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren