Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Tottenham gaat ondanks fraaie treffer Danjuma in extremis ten onder

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft in eigen huis een zeer dure nederlaag geleden. Arnaut Danjuma leek vlak voor tijd de gevierde man te worden door de 2-2 binnen te schieten, maar in minuut 95 werd Dango Ouattara de held bij Bournemouth: 2-3. Heung-min Son, Matías Viña en Dominic Solanke maakten daarvoor de doelpunten. Davinson Sánchez werd slechts een klein half uur speeltijd gegund en was na zijn wissel zichtbaar aangedaan. Ondanks de nederlaag blijven the Spurs vijfde staan, al doen ze geen goede zaken in de strijd om een Champions League-ticket. Bournemouth staat nu zes punten los van nummer achttien Nottingham Forest.

Interim-manager Cristian Stellini voerde geen wijzigingen door vergeleken met de gewonnen competitiewedstrijd tegen Brighton & Hove Albion (2-1) van vorig weekend. Dat betekende dat Danjuma het wederom moest doen met een rol als wisselspeler. Naast hem op de bank zaten onder anderen Sánchez en Richarlison. Ex-Feyenoorder Marcos Senesi kon aan de kant van Bournemouth niet op een basisplaats rekenen. Voormalig Vitessenaar Solanke leidde de aanval van de bezoekers. Het duel begon een kwartier later dan gepland, omdat Bournemouth vast kwam te zitten in het verkeer.

De thuisploeg kwam na ruim een kwartier spelen op voorsprong. Clément Lenglet zag de loopactie van Ivan Perisic en bediende de Kroaat met een afgemeten pass. Perisic legde vervolgens terug op Son, die de bal via Bournemouth-verdediger Jack Stephens achter Neto kon schieten: 1-0. De Braziliaanse doelman kon even later wel tot twee keer toe redding brengen na schoten van Son en Harry Kane. Na ruim een half uur spelen moest Hugo Lloris voor het eerst in actie komen. Marcus Tavernier dribbelde langs Oliver Skipp en probeerde het met een schot van afstand. Lloris kon die inzet over de lat tikken. Met invaller Sánchez binnen de lijnen als vervanger voor de geblesseerd geraakte Lenglet kwam Bournemouth voor rust op gelijke hoogte. Balverlies van Pedro Porro leidde tot een omschakeling, waar Viña van wist te profiteren.

Na een vermakelijke openingsfase van de tweede helft kwam Bournemouth op voorsprong. Tavernier dribbelde de zestien in en leek gestuit te worden door Sánchez, maar die had de pech dat de bal door zijn ingreep voor de voeten van Solanke belandde. De spits rondde vlak voor het doel koelbloedig af: 1-2. Enkele minuten later werd Sánchez van het veld gehaald, wat de Colombiaan veel leek te doen. Danjuma kwam binnen de lijnen als zijn invaller en had vlak daarna op aangeven van Kane een schot in huis, maar Neto werd daar niet van in de war gebracht. Tottenham begon logischerwijs meer en meer aan te dringen, terwijl Bournemouth loerde op de counter. De thuisploeg leek enkele minuten voor tijd op gelijke hoogte te komen via Richarlison, maar zijn treffer werd geannuleerd wegens buitenspel van Danjuma.

Dat maakte de Nederlander even later goed, door hard raak te schieten vanaf de rand van de zestien: 2-2. Tottenham kreeg vleugels en ging op zoek naar de verlossende 3-2. De thuisploeg kreeg in minuut 94 de uitgelezen kans om punten in eigen huis te houden. Uit een hoekschop kreeg Richarlison een grote kopkans, die naast het doel belandde. De enerverende slotfase kende een bizar einde, daar Ouattara in minuut 95 voor de 2-3 zorgde. Hij kapte zijn directe tegenstander uit en schoot onberispelijk raak in de verre hoek.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Arsenal3424555677
2Liverpool3422844174
3Manchester City3222734473
4Aston Villa3420682166
5Tottenham Hotspur3218681660
6Manchester United3316512153
7Newcastle United33155131550
8West Ham United3413912-948
9Chelsea3213811447
10AFC Bournemouth3412913-1145
11Brighton & Hove Albion32111110244
12Wolverhampton W.3412715-843
13Fulham3412616-442
14Crystal Palace3410915-1239
15Brentford349817-735
16Everton3411815-1233
17Nottingham Forest347918-1826
18Luton Town346721-2825
19Burnley 345821-3223
20Sheffield United343724-5916

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
15 april 2023 om 18:25

Bij spurs kan je het nauwelijks een verrassing meer noemen. Het zou meer bijzonder zijn als we eens zouden winnen.

15 april 2023 om 18:29

Chelsea zou ik juist verrassend hebben gevonden als ze hadden gewonnen van brighton.

15 april 2023 om 18:33

Op het moment dat Newcastle punten liet liggen kon je er vergif op innemen dat Spurs daar niet van ging profiteren. Daar doet deze groep al jaren niet aan. Echt om gek van te worden gewoon.

Wat een wedstrijd. Als Arsenal morgen wint kunnen we eindelijk weer eens een St. Totteringsday meemaken

Let's go Bournemouth. Wat een goede stap naar lijfsbehoud. Gary o Neil is een held.

Leek weer eens nergens op. 1ste helft prima maar als je zulke doelpunten kan weggrvrn moet je je schandalig Laatste minuut en dan slapen 3 mensen om te schamen

Niet heel de wedstrijd gezien maar genoeg om vast te stellen dat Sanchez echt verschrikkelijk slecht is. Daarnaast had de goal van Danjuma afgekeurd moeten worden omdat Kane buitenspel stond in de baan van het schot. Gelukkig maakte Bournemouth nog de winnende want Spurs had nog een goede kopkans voor de 3-2

Ik zie Spurs nog wel Europees voetbal mislopen. Aston Villa en Brighton gaan er in deze vorm makkelijk overheen en misschien Liverpool ook nog wel.

15 april 2023 om 18:58

Zie ze Spurs niet alle 3 nog inhalen wat nodig is om Europees voetbal mis te lopen voor ze. Al zullen ze van wederom Conference League ook niet heel erg staan te springen bij Spurs

15 april 2023 om 19:01

Zo toch geweldig zijn als Unai "good ebening" Emery Europees voetbal haalt met Villa. Mooie beloning voor zijn geweldige prestatie sinds zijn komst.

Gelukkig pakt het aanstellen van twee assistenten in plaats van alvast op zoek te gaan naar een nieuwe coach vooralsnog goed uit.

Dier waarschijnlijk contractverlenging, Lenglet zie ik ook nog wel overgenomen worden. Mason vast voor de groep. Wat een tijden, jongens. Nu nog een verlenging voor Lucas erbij alsjeblieft. En dan komt het volgend seizoen helemaal goed.

Oh, en Richarlison ook voor de derde keer z'n eerste doelpunt in de PL gescoord, om hem weer afgekeurd te zien worden door buitenspel. Dat kun je ook niet verzinnen gewoon.

15 april 2023 om 20:52

@deem.
Het is nu ook lastig om een nieuwe coach aan te stellen die NU al aan het roer komt. Enige optie is dan Rodgers of Nagelsmann maar die wil extra tijd al komt die toch niet. Poch zie ik niet terugkomen. Andere kanshebbers als De Zerbi, Postecoglou en Kompany zijn mijn inziens ook risicovol. Wie zie jij graag?

Ik hoop op Rodgers omdat die wel de ervaring heeft bij een topclub en zijn voetbalvisie.

Lenglet overnemen voor circa 12 miljoen durf ik wel aan. Voor dat geld koop je niet veel beters. Dier heeft hoge pieken en diepe dalen. Onder Mourinho en ook Conte veranderde hij als een beest als middelste van 3 verdedigers, maar soms ook een enorm labiele verdediger.

15 april 2023 om 21:32

Eerlijk gezegd weet ik ook niet waar het nu heen moet. Je gaat er kwalitatief in ieder geval op achteruit ten opzichte van Conte. Nagelsmann leek me sowieso nooit realistisch. Van de rest word ik allemaal niet zo warm. Misschien die Gallardo die vaak bij Ajax genoemd werd, gezien het daar Sjonnie lijkt te worden? Of juist Bosz? Al wordt dat al helemaal feest, zijn voetbal met deze verdediging, haha. Nee, ik weet het echt niet momenteel. Maar Poch zie ik liever ook niet. Dat kan alleen maar misgaan. Ben groot fan van Brighton. Maar als je ziet hoe het met Potter en hun vertrokken spelers bij andere trams gaat, lijkt De Zerbi me ook een risico. Doe mij maar iemand voor de lange termijn in ieder geval. Slot? Knutsen? Will Still?!

En ja. Lenglet. Voor 12 miljoen best een leuke deal. Maar dat maakt hem niet goed genoeg. En dan ben je naar mijn mening dus alleen maar 12 miljoen uit je budget kwijt voor een andere verdediger. Dier vind ik echt de verpersoonlijking van de middelmaat bij Spurs. Hij was als controleur degelijk, als rechtsback niet, en als centrale verdediger ook niet. Af en toe een piek, sure. Maar een kapotte klok... Als hij nou nog als homegrown meetelde kon ik er nog inkomen dat je hem zo lang vasthoudt. Zoals Winks ook pas weg kon toen Skipp erbij kwam. Maar doordat hij in Portugal opgroeide gaat dat hier dus ook niet op. Met de ambities die Spurs heeft, of in ieder geval zegt te hebben, moet je gewoon hoger richten dan Dier.

Dit is goed voor manchester united. Maar heb een zeer sterk gevoel dat united ook punten gaat verliezen. Zelfvertrouwen van de selectie zonder Martinez en Rashford is waarschijnlijk aangetast. Maarja blijft koffiedik kijken, zien het morgen wel.

Manchester United heeft niks te klagen. Concurrenten laten allemaal punten liggen voor een top 4 klassering. Komt Ten Hag goed uit.

Nu hopen dat Arsenal wint morgen. Maakt mijn weekend weer goed.

Mooi doelpunt van danjuma!!!van richting veranderd en hinderlijk buitenspel van kane kijken jullie met een zonnebril op?

Bottle job na bottle job vandaag. Ben benieuwd of Madrid zich zometeen bij het lijstje voegt tegen het geduchte Cadiz

Spurs vind ik toch een speciale ploeg, soms spelen ze echt goed maar vaak ook dramatisch, als interista wist ik dat Conte het niet lang ging redden daar aangezien het een winnaar is, Kane & Son zouden best naar een andere ploeg kunnen gaan als ze een prijs willen halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren