Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Totale exodus bij NEC: Janssen weigert opvallend voorstel en vertrekt’

Laatste update:

Anton Janssen staat vanaf komend seizoen niet meer voor de selectie van NEC, zo melden Omroep Gelderland en de Gelderlander donderdag. Hoewel de club uit Nijmegen via de officiële kanalen nog geen melding maakt van het vertrek van de oefenmeester, kondigen de doorgaans goed ingevoerde regionale media het voortijdige vertrek van Jansen aan.

/

Over de achterliggende reden verschillen Omroep Gelderland en de Gelderlander echter van mening. Volgens Omroep Gelderland wordt de oefenmeester simpelweg afgerekend op de slechte resultaten van afgelopen seizoen. Dat resulteerde uiteindelijk in degradatie via de Jupiler Play-Offs. Het betekende de eerste afdaling in liefst twintig jaar.

De Gelderlander ontkent niet dat de erbarmelijke resultaten een rol hebben gespeeld, maar men schrijft dat ‘een verlaagde aanbieding’ de oorzaak is. Janssen kon namelijk verder als assistent van een nog aan te stellen hoofdtrainer, maar daar ziet de clubman geen heil in. Zodoende moet NEC, dat naar alle waarschijnlijkheid minimaal zestien voetballers uitzwaait, het nog een jaar doorlopende contract van Janssen afkopen.

Een club als NEC hoort altijd in de Eredivisie te spelen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vreemde pol. NEC speelt vaak tegen degradatie, dan kan het ook mis gaan. Ze zullen wel weer terug komen.

22 mei 2014 om 08:01

Nou dat viel ook nog wel mee de laatste tien jaar

22 mei 2014 om 09:11

Wanneer speelde NEC voor het laatst tegen degradatie Vierdag?

22 mei 2014 om 09:22

Hij zal wel in de war zijn met Roda

22 mei 2014 om 09:52

In de war met Roda? NEC is al 5 maal gedegradeerd.
Spelen tegen degradatie doe je niet alleen op plek 16 en 17, maar ook op plek 14 en 15. NAC tegen RKC in de 33e speelronde is een regelrechte degradatie partij. En NEC heeft daar vaak genoeg gestaan in de eredivisie, op degradatie plekken.

22 mei 2014 om 09:58

Vorig jaar.

22 mei 2014 om 10:06

Waar heb je het over? Tot afgelopen jaar stonden we altijd in de middenmoot, met niet lang geleden nog Europees voetbal.

22 mei 2014 om 10:57

@ Vierdag
Ook vorig seizoen heeft NEC zich ondanks de 15e plek geen moment zorgen hoeven te maken voor degradatie. Het is duidelijk dat je NEC niet volgt

22 mei 2014 om 11:00

Ik heb het over altijd. Dat wordt namelijk gevraagd in de poll. Als je al 5 maal gedegradeerd bent hoor je er dan altijd bij? Zoals Volendam of de Graafschap dat ook zullen vinden. Dat de NEC fan's het alleen over de laatste 10 jaar hebben kan ik niet helpen. Volgens mij is NEC 114 jaar met ups en downs.

22 mei 2014 om 11:27

Als we het zo bekijken is Sparta nog een topclub!

22 mei 2014 om 11:37

Alsnog sinds 94/95 niet gedegradeerd. Zat er dan wel heel lang aan te komen....

22 mei 2014 om 11:49

Wat een slap gezever. Omdat Feijenoord in het verleden aantal keren kampioen is geweest horen ze kampioen te worden? Beredenatie van jou slaat echt nergens op. NEC was een middenmotor geworden en verkloot door het huidige bestuur. Dat Fortuna ooit Eredivisie speelde betekent niet dat ze dat nu ook verdienen.

22 mei 2014 om 11:54

15,17,17,8,11,15,12,9,5,14,13,11 11,5,11,13,11,9,15,17 denk zoek de resultaten even op.

22 mei 2014 om 15:44

Het gaat om de poll. Wie verdient altijd een plek in de eredivisie?
Geen enkele ploeg hoort sowieso thuis in de eredivisie na een prestatie die zegt dat ze er uit moeten. Dat de Nec'ers vinden dat ze er wel voor altijd in thuis horen ligt er een mooie doelstelling . Succes.

Boeit niet waarom hij vertrekt, gaat erom dat hij vertrekt!
Slechte trainer die nog veel moet leren. Met name het leren van het begrijpen van het spelletje.
Hij heeft niet 1 wedstrijd kunnen doen kantelen in het voordeel van NEC. Niet 1!!!
Jammer dat weer een clubman het niet redt bij NEC!

22 mei 2014 om 08:10

De wedstrijd thuis tegen Roda JC? Volgens mij is die toch echt gekanteld in de rust.

Maar ben het wel verder eens met je dat Janssen niet erg veel gebracht heeft als trainer.

Wat een vreemde poll, waarom zou een club als NEC altijd in de eredivisie moeten spelen? Zo goed zijn ze nou ook weer niet.
En wat voor iedere club geldt, zal toch ook voor NEC gelden: Als je te weinig punten haalt degradeer je.......

Denk niet dat Janssen vertrekt uit zichzelf, anders kan hij zijn oprotpremie wel vaarwel zeggen.

Wat een puinhoop!
Janssen heeft niets gebracht en kon er géén team van maken.
Wat véél erger is dat er nu bij de club mensen ontslagen worden.
Neem Ton Spaan en Herman Janssen (materiaal man)
Deze mensen deden echt alles voor NEC voor een appel en een ei omdat het hun leven is.
Zij waren ook erg geliefd door de spelers.
Nu moeten ze plaats maken omdat het nog steeds een kliek is die elkaar de hand boven het hoofd houden.
NEC denk eens goed na waar je mee bezig bent.!!

22 mei 2014 om 08:57

Echt een schande inderdaad. Alsof NEC door hun is gedegradeerd. Dit komt door de zwakke selectie + trainer + bestuur. Deze mannen zijn NEC en verdienen dit absoluut niet.

Een verlate voorjaarsschoonmaak bij onze buurman......

Anton Janssen mag dan een mooie historie hebben als speler, als trainer is het één grote fail. Totaal geen pit, geen uitstraling, geen visie.

Nou das al een begin. Nu nog edo + spelers eruit gooien

Het was ook bijna ondoenlijk om als onervaren trainer in te stappen bij een elftal dat troosteloos laatste stond met 0 punten en al een maand of 8 geen overwinning. Achteraf is het zeker de verkeerde keuze geweest om Janssen te nemen, zowel voor NEC als voor hem zelf. Want ik denk dat als ze afgelopen seizoen een ervaren trainer hadden genomen en Janssen nog een tijd ervaring als hoofdtrainer in Oss hadden laten opdoen, we er over een paar seizoenen een prima trainer aan hadden gehad. Hij blijft toch een clubman en met zo'n vertrek is de kans niet groot dat hij nog een keer terug komt.

In Oss zoeken we nog een trainer, en aangezien we met Anton goede ervaringen hebben...
Is Edo next?

Begrijpelijk. Dit is een trainer die nog lang niet klaar was voor een Eredivisie-club. Dat merkte je aan alles. Hij wist zich geen raad met de formatie en de opstelling en voor de camera wist deze goedaardige man ook geen fatsoenlijk woord te vertrellen. Kortom, NEC onwaardig en heeft er mede voor gezorgd dat deze mooie club is afgegleden naar de Jupiler League.

Hopelijk is dit een van de voortekenen van een beter en duidelijk beleid bij Nec, want zoals het nu gaat kan echt niet. Dit maak je bij een vierde klasser op de zondag nog niet mee.
Boekhoorn was nooit fan van Janssen als hoofdtrainer bij Nec. Andere investeerders hadden wél vertrouwen in Janssen en stelden hem dan ook aan. Denk dat Marcel weer terug is gekomen en de touwtjes in handen aan het nemen is. Mario Been of Erwin Koeman zijn de gegadigden voor een functie als hoofdtrainer heb ik vernomen.

Wat denk je dat Been of Koeman willen verdienen dan?
Zou wel mooi zijn als Mario komt.

22 mei 2014 om 09:32

Die willen een hoop verdienen, maar met Boekhoorn aan de macht is alles mogelijk. Niet dat ik nu alles op Boekhoorn wil schuiven en dat we alleen van hem afhankelijk kunnen zijn, maar hij is wel de enige die het kan betalen. En je weet dat Boekhoorn en Been gewoon een geweldige vriendschap hebben onderling en Mario ook een fantastische collega heeft aan Ron de Groot en dat ook bevestigt.

Ergens toch wel jammer. Anton Janssen lijkt me een bijzonder integere, nette clubman. Had van mij niet perse weg gehoeven. Zijn vertrek is best terecht op basis van prestaties(alleen kort voor en kort na de winterstop goed gepresteerd) en slechte beslissingen, maar toch vind ik het op de een of andere onverklaarbare reden een beetje jammer dat ie vertrekt.

Wel 'opvallend' dat nog geen week na het uitlekken van de sms van Boekhoorn zowel Ophof als Janssen het veld moeten ruimen.

22 mei 2014 om 09:35

Ik ben het met je eens dat het aan de ene kant echt zonde is dat deze clubman vertrekt, maar Keizerstad, we moeten echt door.
Er zijn al zoveel mensen op straat gezet door de hoge heren binnen NEC dat haast niet uit te sluiten valt dat Gerry van de Velden straks ook nog weg moet als stadionspeaker.

Anton is een pracht van een persoon en mens, maar komt gewoon te kort als trainer. Niks mee mee hoor. Je moet het maar kunnen voor een vreemdelinglegioen te staan en je 'zeggie' doen. Anton is en was te onervaren voor deze job bij Nec. Een ervaren trainer als Stevens of Rutten had dit waarschijnlijk wél gekunnen.

22 mei 2014 om 10:14

Ben het met je eens dat het voor de persoon Janssen jammer is, maar het kan zo gewoon niet. Er moet gewoon een sterke trainer komen te staan, en niet iemand die het aardig deed bij Fc Oss. Jammer voor hem, en ik hoop dat hij een plek vindt waar hij door kan groeien. Maar voor nu moeten er binnen NEC keiharde keuzes worden gemaakt, en daar hoort voor mij het vertrek van Janssen absoluut bij, hoe aardig hij ook is.

De rol als assistent is Janssen op zijn lijf geschreven. Jammer dat hij deze rol tezamen met clubiconen Ron de Groot en Jack de Gier niet wil vervullen.
Als hoofdtrainer komt hij teveel eigenschappen om als uithangbord te fungeren tekort. Verder is het een uiterst correcte man, die het niet schuwde om met de supporter in conclaaf te gaan.
Maar het is duidelijk dat een type a la Huub Stevens nodig was om deze gedegradeerde groep te behoeddn van het debacle.

Ooh ja.....Gert-Jan Verbeek is vrij!
Die krijgt zo'n groep wel klein, toch?

Ik denk dat NEC het geheel aan de organisatie kan wijten. Het ontslag van Alex Pastoor was belachelijk. Jansen is en was een grote weg gooier. Wat een rat, over de rug van een collega. Ik vind het ooi dat het zooitje uit Nijmegen gedegradeerd is. Volgens mij gaan ze met Ophof ook niet meer promoveren.

22 mei 2014 om 11:27

Je hebt nec duidelijk niet gevolgd, zelfs een blinde kon zien dat pastoor volledig de controle kwijt was en het voetbal was niet om aan te zien (is overigens niet beter geworden na z'n ontslag) succes met "ons" wijsneusje vriend. We spreken elkaar volgend jaar weer

Veel Neccers met een clubhart gaan weg of moeten weg. De teloorgang is volledig ingezet en straks blijven er wat gladde inveteerders en een handje vol supporters over. Zonde van wat ooit een volksclub was.

22 mei 2014 om 11:42

En terecht, deze clubmensen zorgen er nu voor dat het zo "goed" gaat. Er is een nieuwe frisse wind nodig, weg met de buitenlandse spelers en alleen nederlands spelers het liefst uit de regio. Ik kan er mee leven dat we enige jaren in de jl bivakeren. Al hebben wij onze club nog wel in eigen handen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren