Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

25 tot 30 miljoen euro voor Sangaré? Sneijder en Kieft worden het niet eens

Laatste update:

Wim Kieft vraagt zich af waar Ruud van Nistelrooij heen wil met PSV. De analist zegt maandagavond in Veronica Offside geen idee te hebben wat precies de speelwijze is die de coach van de Eindhovenaren voor ogen heeft. PSV deed zondag goede zaken in de strijd om de tweede plaats door met 2-3 te winnen van FC Volendam, maar met name in de tweede helft kwamen de defensieve kwetsbaarheden aan het licht. Daarnaast komt de situatie van Ibrahim Sangaré uitgebreid aan bod.

"We zijn nu bijna een heel seizoen verder, maar ik heb nog steeds niet kunnen zien hoe Van Nistelrooij graag wil voetballen. Geen idee", zo opent Kieft zijn analyse over PSV, om vervolgens de aandacht te verleggen naar de derde reserveplek op rij voor Sangaré. "Daar kunnen we nu wel een hele ophef over maken, over de reden dat hij niet speelt. Maar hoevaak hebben we hem niet bekritiseerd?", vraagt de oud-aanvaller van de Eindhovense club zich hardop af. Sangaré werd zondag tegen Volendam overigens nog wel als wissel gebruikt door Van Nistelrooij.

Presentator Wilfred Genee werpt op dat binnen PSV de verwachting leeft dat Sangaré voor een bedrag tussen de 25 en 30 miljoen euro kan worden verkocht aan een club in de Premier League. "Dat geloof ik niet", haakt Wesley Sneijder in. "Ik geloof dat wel", countert Kieft gelijk. "Ze betalen in Engeland voor elke gek. Daar zie je heel veel van dat soort fysiek sterke jongens rondlopen op het middenveld, die verder gewoon de bal moeten inleveren. Zijn probleem is alleen dat hij ze niet inlevert. Ja bij de tegenstander."

Sangaré heeft een bepaling in zijn tot 2027 lopende contract bij PSV waardoor hij vanaf deze zomer voor 37,5 miljoen euro kan vertrekken uit Eindhoven. In dat kader stelden Kenneth Perez en clubwatcher Rik Elfrink vraagtekens bij de keuze van Van Nistelrooij om de controleur te passeren. De PSV-coach kiest de laatste weken voor Érick Gutiérrez in de controlerende rol op het middenveld van de nummer twee in de Eredivisie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sangaré is een geweldige speler als hij vol druk op de bal mag zetten èn met een speler als Guti naast zich. In het systeem van Ruud (welk systeem weet niemand) past hij gewoon niet.

Het nadeel is een beetje dat hij niet betrouwbaar genoeg is als 6 en niet creatief genoeg als 8. Maar een middenmotor uit de PL gaat zijn clausule van 37 miljoen 100% lichten.

17 april 2023 om 21:29

Helemaal met je eens Gakpo. Dit soort spelers zijn immens populair in de PL. Dat kon je afgelopen zomer al zien door de transfer die bijv. Everton, Aston Villa, Crystal Palace, Brighton etc. hebben gemaakt voor fysiek sterke spelers met een goede loopvermorgen en ook nog technisch onderlegt zijn. Dan heb ik het over Onana, Doucoure (Crystal Palace), Boubacur Kamara. Allemaal stuk voor stuk goede spelers die eigenlijk ook gewoon bij een top 6 club meekunnen

17 april 2023 om 21:33

Ik denk dat Sanga voor de top 6 wel echt tekort komt. Wel is hij in zijn PSV tijd aan de bal enorm verbeterd. Denk dat een paar Everton, Aston Villa oid hem goed zou doen. Precies wat jij zegt, dit soort stofzuigers en de bovengenoemde spelers zijn in de PL gewoon enorm populair

17 april 2023 om 21:49

Ik denk dat al deze spelers, inclusief Sangare, bij een Liverpool of Tottenham gewoon basis staan. Ook bij United zouden ze aan de deur kloppen. Het is maar dat Chelsea en Arsenal al een betere versie hebben in Partey en Kante, maar ook daar zouden ze anders basis staan geloof ik. Enigste club is City, daar wordt meer gevraagd en hebben ze de creme de la creme van die positie rondlopen, genaamd Rodri. Wat is die onwijs goed aan de bal en zo sterk! Zou gemakkelijk ook op 10 kunnen spelen mocht City geen betere opties hebben! Beste in de wereld op zijn positie en altijd een genot om naar te kijken!

18 april 2023 om 09:48

Sangare kan bij ons aan de deur kloppen hoevaak hij wil. Een wisselspeler van PSV gaat Casemiro niet warm of koud maken. Lachwekkend.

We gaan het wel zien. Als Sangaré bijvoorbeeld de winnende maakt in de bekerfinale kun je er weer 5 miljoen extra voor vangen. Dan pak je 35 i.p.v 30 miljoen. Eerst maar eens afwachten hoe de laatste wedstrijden gaan. Op dit moment ben ik wel content met het middenveld zonder Sangaré. Afgelopen zondag was Til enorm belangrijk met zijn doelpunten, strooide Veerman met passjes en bracht Guti de vechtlust en de pit in het elftal. Ik zal komende zondag gewoon weer met hetzelfde middenveld starten.

17 april 2023 om 21:31

Sangare heeft lang de kans gekregen om (met succes) zijn tekortkomingen te verbloemen maar het is uiteindelijk toch een heel matige speler. Denk ook dat psv zonder hem op het middenveld beter af is. Hij is nog niet zo dramatisch als Bassey soms, maar aan de bal vind ik hem heel zwak. Fysiek sterk, kan z'n mannetje uitschakelen maar verder heb je er weinig aan. Ik verwacht ook niet snel een transfersom van meer dan 30mln.. alsnog prima natuurlijk voor psv.

17 april 2023 om 21:55

Nou ik had hem afgelopen jaar live aan het werk gezien tijdens Leicester - PSV in de Conference League. Hij was de beste PSVer op het veld en baas op het middenveld - zowel fysiek en technisch. Draaide een paar keer mooi weg hoor en ze kregen hem niet van de bal. Misschien dat in Nederland dit soort spelers niet gewaardeerd worden.

17 april 2023 om 21:45

Wat niemand benoemd is dat Sangare gewoon mee doet aan de ramadan. Los van dat, vind ik hem er altijd staan in de grote wedstrijden en is hij voetballend echt wel veel beter dan nu wordt gezegd. Het probleem is gewoon dat hij te avontuurlijk is als 6 en gewoon een box to box middenvelder is. Waarom niet in zo een rol als Til bijv, zodat je hoger op het veld druk kan zetten en houden? Jagen en de bal afpakken kan hij als de beste en voetballend kan hij ook meer brengen.

Met welke trainer dan ook, het is toch vaak weer meer van hetzelfde zoals PSV speelt. Ik snap niet wat het is. Saai en afwachtend voetbal. Het is dat ze nu een speler als Xavi rond hebben lopen, die maakt er soms nog wat leuks van. Eigenlijk alleen onder Schmidt vond ik de hand van de trainer goed zichtbaar, ook al was niet iedereen daar even positief over. Ik ben geen psv fan maar was toch benieuwd naar nog een jaar Schmidt.

17 april 2023 om 21:37

Helemaal mee eens. "Psv voetbal" staat voor mij voor afwachtend spelen met een counter wanneer dat uitkomt. Een beetje het spel van Real. Maar dan veel minder goed en met mindere spelers.

Eens met Kieft, ik zie ook de hand van Ruud niet, denk ook niet dat we dat gaan zien, leuk trainertje voor Jong PSV om talenten klaar te maken voor PSV1, maar voor PSV1 heeft ruud niet de kwaliteiten in huis.

18 april 2023 om 06:46

Laten we wel wezen: De enige reden dat Ruud bij Jong PSV en bij PSV1 zit is vanwege zijn naam. De grote 'talentenklaarstomer' heb ik ook niet gezien eerlijk gezegd.

Sangare zie ik dat zo niet opleveren. Prima stopper, maar voetballend gewoon héél erg slecht. Aan de bal is hij misschien nog wel minder dan Bassey, die heeft in ieder geval nog een mooie lange bal.

Ballen over vijf meter komen niet aan, heeft geen overzicht. Gaat aan de wandel alsof hij Messi is en loopt zich zonder uitzondering vast. Als je naar een club wilt die tientallen miljoenen wilt betalen voor een controlerende middenvelder. Is niveau voetballende kwaliteiten Alvarez toch wel echt de ondergrens. Buiten de onderste vier in de Premier League waar ze echt puur aan het zagen zijn, en iedere bal blind 70 meter naar voren rossen, zie ik hem overal tekort komen.

Ik zie wel een centrale verdediger in hem. Heeft het fysiek, de duelkracht. Een prima tackle. Als je zijn positionering op die positie ontwikkelt wordt het echt een uitblinker. In plaats van hopen dat een club zo gek genoeg is er 30 miljoen voor neer te leggen. Kijk je dan misschien wel naar een topspeler die 50+ waard is

17 april 2023 om 23:08

Als je Sangare voetballend heel slecht vind heb je echt geen wedstrijd van die jongen gekeken afgelopen anderhalf jaar. Hij is niet van de bal te krijgen en leidt echt stukken en stukken minder balverlies als toen hij bij PSV kwam. Hij is juist niet verdedigd betrouwbaar en in niets een CV.

Ja Sangare...middelmaat die straks gewoon bij een club in de onderste regionen terecht komt in Engeland waar ze hem best kunnen gebruiken met zijn fysiek. Totaal overschatte voetballer. Feit blijft dat PSV slecht voetbalt met of zonder hem. Er is geen beleid bij PSV. Spelers worden alleen maar minder waard die er spelen en dan snap ik wel dat ze Gakpo en die andere frikandel hebben verkocht. Want hopelijk zijn de volgende spelers die ze gaan aantrekken wel iets beters als Sangare,Guti,dat Braziliaantje,Mwene en Drommel

Ik snap die hele hype omtrent Sangare niet. Werd voor zijn komst naar PSV enorm hoog aangeschreven, een aantal voetbalkanalen op YouTube riepen zelfs dat hij naar de PL kon. Tot nu toe heb ik eigenlijk alleen maar een gemankeerde middenvelder gezien en zie ik nergens die potentie eruit komen. De beste man is inmiddels 25 en is geen basisspeler bij PSV. Hoe men op 25+ miljoen uitkomt is mij een raadsel, 10 tot 15 lijkt mij wel het maximale.

18 april 2023 om 06:18

22 van de 25 wedstrijden die die heeft gespeeld…in de basis.

18 april 2023 om 08:16

Ik kijk al bijna 15 jaar iedere wedstrijd van PSV. Sangare is in potentie de beste middenvelder die ik bij PSV heb zien voetballen. De enige reden waarom hij nu wat minder speelt, is simpelweg omdat de weerstand in de Eredivisie niet hoog genoeg is. Als ik hem was zou ik zo snel mogelijk weg gaan naar de Premier League. Zelfde geldt denk ik voor Simons ook. Dat zijn echt spelers die beter weg kunnen om de weerstand te verhogen voor zichelf

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren