Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Torres schiet Liverpool in extra tijd langs Aston Villa

Laatste update:
/

Fernando Torres heeft dinsdagavond weer eens laten zien dat hij een echte spits is. De aanvalsleider van Liverpool speelde op bezoek bij Aston Villa een bijzonder slechte wedstrijd en had de bal in de reguliere speeltijd eigenlijk alleen maar ingeleverd aan tegenstanders. In de derde minuut van de extra tijd toonde hij zich bij zijn eerste kans echter messcherp en bezorgde hij Liverpool drie zeer kostbare punten: 0-1.

Torres kreeg de bal vlak voor het laatste fluitsignaal toevallig voor zijn voeten. Kort achter de spits ging Yossi Benayoun het duel aan met Steve Sidwell, waarna de bal via de kluts bij de Spanjaard terecht kwam. De topschutter twijfelde niet, zocht de lange hoek en wist Brad Friedel te passeren. Het was feitelijk de eerste mogelijkheid die Torres had gekregen en de spits was direct goud waard voor Liverpool. Het verschil met Villa werd door de late goal teruggebracht tot twee punten.

Bij Villa was de teleurstelling groot, want de ploeg van Martin O’Neill leek lange tijd tenminste een punt over te houden aan het treffen. 0-0 was ook een logische uitslag geweest, want Villa en Liverpool kregen in een besneeuwd Birmingham nauwelijks mogelijkheden. Zo kregen de twee teams in de eerste helft allebei slechts één serieuze kans. Na een kwartier spelen was het eerst Steven Gerrard die namens de gasten zijn geluk beproefde, maar zijn schot werd overgetikt door Friedel. De beste mogelijkheid uit de eerste helft was vervolgens voor Stewart Downing, maar hij schoot van dichtbij hard op Reina.

/

Kort hierna dacht Liverpool recht te hebben op een strafschop toen Dirk Kuyt werd neergehaald door Richard Dunne, maar scheidsrechter Peter Walton wilde er niet aan. Diezelfde arbiter wees in de tweede helft ook niet naar de stip toen Liverpool-back Emiliano Insua hands maakte. De bezoekers ontsnapten, net zoals zij dit even voor dit moment ook al twee keer hadden gedaan. Gabriel Agbonlahor en John Carew waren zeer dichtbij de openingstreffer, maar scoorden niet.

De mogelijkheden voor Villa kwamen uit de lucht vallen, aangezien Liverpool in de tweede helft het meest op zoek was geweest naar een goal. De bezoekers creëerden echter geen enkele kans en Benítez besloot daarom om Ryan Babel in de ploeg te brengen. De Amsterdammer zorgde wel voor iets meer dreiging, maar ook hij kon het verlossende doelpunt niet maken, waardoor het duel in een doelpuntloze remise leek te gaan eindigen. Torres voorkwam dit echter in extremis: 0-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is dus Torres zijn klasse, uit het niks scoren op belangrijke momenten.

belangrijke match hopelijk beginnen ze zich weer op te werken
ole torres ole

Ik denk eerlijk gezegd dat Aston Villa deze nederlaag aan zichzelf te danken heeft. Als je de kansen niet afmaakt dan krijg je vaak de deksel op de neus, dat is vandaag nogmaals gebleken. Aston Villa was een stuk beter als Liverpool maar mistte scherpte voor het doel. Dit is echt balen voor hun want ze hadden echt gehoopt om te kunnen aansluiten bij de top. Ze gaan toch niet net zoals vorig seizoen de tweede ronde dramatisch in gang zetten? Torres is weer eens belangrijk voor Liverpool, wat zouden zij toch zonder Gerrard en Torres doen...

29 december 2009 om 23:05

Aston Villa een stuk beter? Waaruit bleek dat dan? In de eerste helft ging het nog meer gelijkop, maar in de tweede helft was er maar één ploeg die voetbalde. Villa trok zich terug op de eigen helft en probeerde het met counters. Liverpool was niet altijd even effectief, maar pinde Villa met soms aardig combinatievoetbal vaak goed vast. Daarbij zag je dat het team nog moet wennen aan Aquilani. Hij speelt steiler dan ze gewend zijn, dat wil zeggen hij zoekt vaker de dieptepass. Daar gaan ze nog veel aan hebben als ze elkaar gaan begrijpen. Ik denk ook dat een balvaste spits (een targetman) naast Torres wonderen zou doen.

Maar ik vond Villa duidelijk de mindere, al waren ze best gevaarlijk af en toe. Maar Liverpool kreeg eindelijk dat gelukje dat ze al het hele seizoen missen door die kluts voor de zestien. En het is dan de gruwelijk klasse van Torres dat zo'n kans dan gegrepen wordt.

LFC is nog lang niet goed (lucas, Johnson en ook Gerrard waren vaak nog ongelukkig in hun acties), maar vecht nu wel in tegenstelling tot een paar weken geleden. De weg omhoog is ingeslagen en er is eindelijk weer hoop op een vierde plek.

30 december 2009 om 00:25

@leonov

Hele goede en eerlijke reactie
alleen vind ik Johnson nog erg slecht en zie ik liever daar die kelly die er tegen lyon ook in stond

Beste spits van de wereld; Fernando Torres.

Slechte wedstrijd spelen en tóch een doelpunt maken is absoluut pure Pure klasse.

Klasse apart deze speler, echt waar.

30 december 2009 om 00:15

Pure klasse? Ik vind het pure klasse als je én een goede wedstrijd speelt én dan nog weet te scoren. Torres voetbalt de laatste weken niet goed en Liverpool is het lek nog niet te boven hoor. Ik vond deze wedstrijd echt niks aan, net zoals meerdere wedstrijden die ik gezien zien van Liverpool. Ik denk dat het tijd is voor een nieuwe trainer.

hopelijk een goed begin van een goede reeks

Slechte wedstrijd, met de beste kansen voor Villa. Jammer dat Liverpool er onverdiend toch nog eentje inprikt

wat een top goal,, en vooral een belangrijke goal. Heerlijke pot om te kijken...

het was weer moeizaam hoor... maar op goed doorgaan van Kuyt komt de bal bij Torres en die schiet hem echt fantastisch binnen hoor! Hele mooie punten in deze drukke week!

weer torres die het verschil maakt!
Wat een wereldspits is dat toch ook.
Hele belangrijke punten voor Liverpool en waarschijnlijk ook voor Benitez.

Ik zou van extra tijd, blessure tijd maken want het zou eventueel nu ook om een bekerwedstrijd gaan ofzo iets.

eindelijk zit het ons mee.
In een gelijkwaardige wedstrijd heeft de gelukkigste vandaag gewonnen eindelijk!
Hopelijk geeft dit hoop voor de komende wedstrijden.

"fernando torres is our number nine!"

29 december 2009 om 22:44

Hahahaha, lachwekend gewoon. Gelijkwaardige wedstrijd. Dit is gewoon echt door een bril kijken.

29 december 2009 om 22:48

Villa mag dan wel de betere kansen hebben gehad, Liverpool domineerde het middenveld het grootste gedeelte van de wedstrijd dus ja de wedstrijd was zeker gelijkwaardig.

29 december 2009 om 22:49

Zelfs voetbalzone zegt dat de kansen van Villa uit de lucht kwamen vallen en Liverpool het meest op zoek ging naar de goal in de tweede helft. En dat terwijl de redactie van voetbalzone nou niet echt bekend staat als pro liverpool.

Ik vond het gelijk opgaan. Liverpool domineerde meer de tweede helft, en Villa had de beste kans. Daarom zeg ik ook de gelukkigste heeft gewonnen. gelijkspel was eerlijk geweest.

29 december 2009 om 22:47

Lfc2: Sorry hoor maar Aston Villa was toch wel duidelijk een trapje beter als Liverpool. De hele wedstrijd bepaalde Aston Villa hoe het spel zou gaan, alleen op het einde zette Liverpool wat in elkaar. Als Aston Villa vandaag de kansen afmaakt dan winnen ze hier gewoon met 3-1, erg balen voor zo'n club. Hopelijk gaan ze niet zoals vorig seizoen na kerst dom punten verliezen.

29 december 2009 om 22:55

Sasa, welke wedstrijd heb jij gezien? Eentje uit 2003? Aston had zeker de beste mogelijkheden en een penalty na de handsbal van Insua was ook verdient, maar het overgrote spel werd gemaakt door Liverpool. Aston Villa verdedigde erg goed, maar om dan te zeggen dat ze het spel bepaalde...

Dan bepaald Macedonie tegen Nederland ook het spel...

Een typische Liverpooloverwinning.
Onverdiend, met veel geluk en met de hulp van de scheidsrechter...
Het Liverpool van vorig seizoen lijkt op die manier wel weer terug te komen.

Jammer voor Villa. Ik gun ze het van alle niet top3-clubs namelijk het meest om dat vierde Cl-ticket te bemachtigen.
Maar de eerlijkheid gebiedt mij ook te zeggen dat het een klasse afwerking was van Fernando Torres.

29 december 2009 om 22:50

hulp van de scheidsrechter? volgens mij moet liverpool ook een strafschop krijgen na de actie van dune op kuijt

29 december 2009 om 22:50

Leg maar eens uit dan ”met hulp van de scheidsrechter” de handbal had misschien wel een pingel moeten zijn maar de trap van Dunn op Kuyt ook zeker 1 dus geen onzin hier plaatsen want de scheidsrechter heeft goed gefloten.

1 foutje van de verdediging en Torres straft het af en dan onverdiend? Nee

Man off the Match was niet Torres maar Reina met weer goede reddingen.

29 december 2009 om 22:52

je hebt helemaal gelijk Basco, maja de Liverpoolhaters zijn hier weer, wss heeft de helft de wedstrijd niet eens gezien.

29 december 2009 om 23:11

Ik heb de hele wedstrijd gezien, maak je maar geen zorgen.
Die penaltyfout op Kuyt kon gegeven worden, inderdaad. Maar ik heb het niet enkel over penalty fouten. De hele wedstrijd gaf hij alle 50/50 beslissingen in het nadeel van Villa. Heb me de hele tijd zitten ergeren over die kleine tikjes, late tackles, armen, etc die oogluikend werden toegestaan. En dan hoe lang het opnieuw duurde vooraleer Lucas een gele kaart kreeg...
Elke wedstrijd hetzelfde.

Maar goed, het zal wel weer geen waar zijn...
Let maar niet te veel op mij, het is gewoon de ontgoocheling die momenteel spreekt.

Wat een slechte wedstrijd, maar wat ben ik blij Fernando Torres laat maar is zien dat er altijd rekening gehouden moet worden met hem. Heel dodelijk!

Vond Liverpool voor zover ik heb gezien ook de betere ploeg. Voornamelijk op de helft van Aston Villa en die werden alleen gevaarlijk uit de omschakeling of via een snelle counter. Over die handsbal valt de discussieren, maar het is onmogelijk om bij die kopbal handen langs je lichaam te houden en dan valt die er vervolgens ongelukkig op. Scheids had hem kunnen geven, maar dat die hem niet geeft is ook te begrijpen. De betere kansen waren wel voor Villa, maar Reina was ook weer is belangrijk.

Pride to the Merseyside!

29 december 2009 om 22:51

Volgens mij hebben weinigen hier de wedstrijd echt gekeken, behalve jij. Villa toonde weinig durf en creeerde veelal kansen uit counters. Het is gewoon een kwestie van afmaken. Villa had de betere kansen, maar als die niet benut worden heb je het alsnog aan jezelf te danken. Villa heeft deze nederlaag gewoon aan zichzelf te danken

Wat een schande dat Engeland. Het hele weekend dramatische wedstrijden en alle grote clubs worden gematst. Daarnet werd Villa weer twee 100% strafschoppen onthouden. Geef mij maar lekker de Nederlandse competitie.

29 december 2009 om 22:50

@ Cristobal
Vergeet je niet na een klein kwartier die overtreding op kuyt in de 16 en welke 2 penals dan?
Die handsbal had ie idd kunnen geven maar dan had ie hem bij kuyt ook moeten geven

29 december 2009 om 22:50

2 strafschoppen????
en die strafschop die Kuyt had moeten krijgen dan zeg daar dan ook wat van.
Ik vond dit echt een super wedstrijd om te zien volop spanning en twee goed spelende ploegen.

29 december 2009 om 22:52

Haha jij zag 2 goed spelende ploegen? Mag ik vragen wat jij zo goed vond dan?

Ik werd er namelijk kotsmisselijk van. Voetbal zonder enig idee erachter. De bal maar naar voren rammen nog geen pass over 10 meter die aankwam. Sterker nog ik heb veel ballen gezien over 5 meter die niet aan kwamen. En dan wordt de wedstrijd besloten met een goal die voor 100 uit toeval en een uitglijdende speler ontstaat.

Maargoed misschien hebben we gewoon een verschillende kijk op voetbal

29 december 2009 om 22:54

Ze probeerden allebij te voetballen, je kon zien dat er redelijk wat op het spel stond voor beide ploegen.

Het was een echt voetbalgevecht er ging soms wat fout maar beide ploegen vlogen er in en wilden winnen.
Verder was het tempo hoog en golfde het spel op den duur op en neer.

Dat vind ik een mooie wedstrijd om te zien, in plaats van al die lelijke trucjes van bijvoorbeeld ronaldo wat alles alleen maar vertraagt. maar dat is mijn mening mag jij anders zien hoor.

29 december 2009 om 22:56

Ik zie graag voetbal waar een idee achter zit en waar er veel ballen over de grond worden gespeeld. Bij voorkeur worden deze ballen dan nog snel naar elkaar gespeeld zodat er kansen ontstaan.

Dit kan omschrijf ik meer als een foutenfestijn met nauwelijks kansen en al helemaal geen goed voetbal.

Hard werken / voetbalgevecht is voor mij niet de norm. Dus inderdaad een verschillende kijk op voetbal

29 december 2009 om 22:57

Het was echt niet om aan te zien. Hooguit 4 kansen in 90 minuten voetbal. Verdedigers die gewoon elke bal de tribunes in schieten, keepers die elke uittrap blind naar voren rossen. Geen systeem, geen combinaties, niks. Alleen strijd en hard rennen. De hele dag naar een fabrieksarbeider kijken is leuker.

29 december 2009 om 22:58

Waarschijnlijk een reactie van een gefrustreerde Liverpool hater. Liverpool had ook een penalty kunnen krijgen voor de overtreding op Kuijt en dan was het een heel andere wedstrijd geweest. De handsbal van Insua ligt gevoelig, want hij probeert de bal weg te koppen, maar kopt totaal verkeerd en raakt zijn arm. De scheidsrechter kan de bal hiervoor op de stip leggen of niet, want hij deed het heus niet met opzet. Een scheidsrechter moet op zo'n moment in een seconde beslissen of hij een strafschop geeft of niet en aangezien er van opzet geen sprake was, is het vanzelfsprekend dat er geen strafschop gegeven wordt. Maar er worden vaak toch strafschoppen gegeven voor handsballen waarbij geen sprake is van opzet. Het is altijd nog aan de scheidsrechter en in deze wedstrijd besloot hij om geen strafschop te geven. Villa had de betere kansen, maar benut ze niet. Liverpool heeft ook een aantal goede kansen (minder dan Villa) en benut er toevallig eentje laat in de wedstrijd. Ik denk dat een gelijkspel terecht was geweest, maar het zit Liverpool ook eens een wedstrijd mee :O

Omdat Torres toevallig scoort roept iedereen weer dat hij de beste spits ter wereld is.
Villa heeft het wel aan zichzelf te danken, de kansen hadden ze wel. Een gelijkspel was al niet echt wat maar dan ook nog onterecht verliezen is erg zuur.

29 december 2009 om 22:48

Maar het was ook klasse hoor, de hele wedstrijd slecht spelen en dan je eerste kans erin schieten zodat je club toch nog met 3 punten naar huis kan gaan.

Deze overwinning was werkelijk foeilelijk en allerminst verdiend. Villa de kansen, Liverpool de goal. Maar het levert wel 3 heel belangrijke punten op. Hopelijk is dit de basis van een mooie serie van Liverpool.

Ergens geloof ik ook wel dat het de klasse is van Liverpool dat zo'n slechte wedstrijd winnend wordt afgesloten. Als het écht moet, wordt er gewonnen. Dat was eerder dit seizoen tegen Man Utd al zo, en dat is nu weer zo.

29 december 2009 om 22:49

Omdat het écht moest, viel die bal (door knulligheid) voor de voeten van Torres? Liverpool heeft nergens laten zien dat ze echt moesten winnen en het ook zouden doen. Dit was voetbalgeluk op en top, hoort erbij maar ga het niet aan de kwaliteiten van Liverpool toeschrijven.

29 december 2009 om 22:51

Yep.

29 december 2009 om 22:52

Nee klopt maar de voetbalkwaliteiten van Villa waren ook niet best al je ervan uit gaat dat Liverpool niet in vorm is.

En knulligheid kan zijn maar je moet hem wel scoren en dat konden de spitsen van Villa niet en die hadden betere kansen, conclusie: Torres = topspits.

29 december 2009 om 23:00

@basco.
.
Waar reageer je nu precies op? Waar heb ik het over de voetballer Torres? Ik trek de conclusie van vinckenn, dat Liverpool het toch altijd doet wanneer ze moeten, in twijfel. Jouw reactie heeft daar niks mee te maken? Verder gaat het hier ook niet over hoe hoog of laag ik de kwaliteiten van Villa of Liverpool inschat. Het was puur en alleen voetbalgeluk dat Liverpool hier heeft gewonnen. Ja, Torres schiet hem goed in (daar is hij spits voor), alle lof daarvoor. Maar hoe die situatie ontstaat in de dying seconds is nergens een kwaliteit van Liverpool te bespeuren.

29 december 2009 om 23:06

Ik ga ervan uit dat als zoiets 1 keer gebeurt, het toeval is. Maar gebeurt het vaker, dan is het geen toeval meer. En Liverpool wint zo vaak als er gewonnen moet wonnen. Ik zal zeker niet beweren dat Liverpool door goed te voetballen en veel pressie te geven de treffer heeft geforceerd, want dat is absoluut niet zo. Maar het is wel zo dat als er 3 hele belangrijke punten op het spel staan, ze op de 1 of andere manier naar Liverpool. En dat durf ik wel een kwaliteit te noemen, hoewel ik ook wel kan begrijpen dat jij het puur geluk noemt.

29 december 2009 om 23:07

Dat hij weer geluk heeft in jou ogen, hij moet er maar staan en dan ook maar scoren.

Hier word overal geplaatst dat Villa zo goed speelde maar beide speelden geen bijster goede wedstrijd en vandaag was Liverpool eens gelukkig, mag het want pech hebben ze ook wel eens (strandbal)

En bij het voetbal hoort ook een dosis geluk en dat geld niet alleen voor Liverpool.

29 december 2009 om 23:11

Edit: dit was @vinckenn voor alle duidelijkheid.
.
Oke. Eindelijk inhoud. Waarom eerst reageren met 'yep' en tien minuten later met je onderbouwing komen?
.
Maar ondanks dat ik snap wat je bedoelt, ben ik het er niet mee eens. Je kunt de drie punten van vanavond op geen enkel aantoonbare wijze een kwaliteit noemen. Dat er een patroon zit in de statistieken..kan. Maar, en ik weet dat ik in herhaling val maar het is gewoon niet anders, Liverpool forceerde op geen enkele manier de bewuste actie. Je kunt over de hele wedstrijd gezien niet zeggen dat dit afgedwongen is. Dit is geluk. Gebeurt het vaker? Dan heb je vaak geluk. Kan gebeuren dat je vaak geluk heb, is ook niet heel erg (niks om trots op te zijn ook verder maar ook niet om te schamen) maar ga niet geluk vervangen door kwaliteit om jezelf in beter daglicht te zetten. Simpel als dat imo.

29 december 2009 om 23:15

@lostwords:

Je raakt hier verzeild in een filosofische discussie: als Kuyt niet doorjaagt, de bal veroverd en hem bij Benayoun krijgt, die de bal dreigt te verliezen, maar doozet waardoor de bal via Sidwell bij Torres krijgt, die vervolgens de bal goed aanneemt en hem langs de uitstekende Friedel weet te prikken, dan wordt geen 0-1, nietwaar? Het mag dan geoliede combinatie zijn geweest, maar elke actie heeft een effect en het eindresultaat is een som van die effecten. Uiteindelijk zijn het doorzetten van Kuyt en Benayoun en het Torinstinkt van Torres toch echt ook kwaliteiten van Liverpool.

Geen Lfc-fan zal hier durven beweren dat Liverpool 100% verdiend heeft gewonnen, maar ik durf wel te beweren dat Liverpool de winst meer verdiende dan Villa en het geluk heeft afgedwongen (inderdaad een cliché) wat de winst opleverde. Liverpool heeft dit seizoen ook een aantal malen onverdiend of door pech verloren (er kwam in vredesnaam zelfs een strandbal aan te passen), en de tegenstanders verdienden toen de drie punten. Dus LFC verdiende vanavond de drie punten.

29 december 2009 om 23:16

@basco
Even je reactie ontleden:
Dat hij weer geluk heeft in jouw ogen. Dit zeg je tegen mij he? En nu naar boven scrollen lezen waar jij denkt dat dat staat. Juist. Dat heb ik dus niet gezegd. Ik heb gezegd dat het puur voetbalgeluk is dat Liverpool hier in de dying seconds de punten meeneemt. Niks anders.
.
Dat hier wordt gezegd dat Villa zo goed speelde maar ze in feite beiden slecht speelden..ik laat het in het midden. Maar jij reageert op mij, terwijl ik het daar niet over heb dus vraag ik je nogmaals waarom je dat tegen mij zegt?
.
Verder heb je het over dat Liverpool gelukkig was (dus je bevestigt wat ik zeg terwijl je mij hiervoor tegen (probeert te) spreekt(/spreken)) en dat het best eens mag met zo veel pech. Basco. Wie zegt dat het niet mag? Je hoeft het niet goed te praten hoor. Ja er was geluk en klaar. Maar omdat ergens tegen Sunderland een eigen supporter een strandbal stronteigenwijs het veld in slaat mag het ook weleens meezitten tegen Villa? Ik mis de logica.

29 december 2009 om 23:20

Misschien snap je het niet, soms heb je geluk en soms niet en dan is het een kwestie van gunnen en blijkbaar gun je het ons niet en daar is geen logica voor nodig.

29 december 2009 om 23:23

@leonov.
.
Ook hier geldt wat ik tegen Basco zei. Verdiend of onverdiend, dat is de discussie niet. De discussie heeft ook geen betrekking tot de kwaliteiten van de spelers, de grootte van de clubs, het verleden en de toekomst van alle betrokken en alle pech en geluk dat destijds erbij kwam kijken.
.
Het is simpel: hoe Liverpool vandaag de punten gepakt heeft is voetbalgeluk. Je kunt niet ontkennen dat hier geluk bij komt kijken en dat bevestigen jullie (even alle Liverpool-fans over een kam scheren, excuses hiervoor) continue. Want waarom spreken over onverdiende / door pech verloren wedstrijden van Liverpool als je vindt dat je overige argumenten voldoende zijn om te bewijzen dat het wel terecht is van vandaag? Nogmaals, het geeft niet maar erken het gewoon als voetbalgeluk en niks aan de hand. Het gaf namelijk de wedstrijd in ieder geval nog iets om over te praten..

29 december 2009 om 23:27

@basco.
.
Kwalitatief en inhoudelijk erg sterk. Kuch. Verbaas me ontzettend hoe je een volstrekt normale discussie hebt kunnen verschuiven naar 'gunnen'. Laten we hier dan niet meer op ingaan want dat draagt inhoudelijk niets bij.

29 december 2009 om 23:49

Maar niemand hier ontkent toch dat er sprake was van geluk? Alleen jij legt geluk uit als iets waarbij geen enkele vorm van kwaliteit een rol speelt en dat is wat mij betreft onzin. En ik heb volgens mij ook onderbouwd waarom ik dat vind (in dit geval), maar daar ga je niet op in. Dat verdiend of onverdiend geen rl speelt is zeker waar, maar we geven alleen maar aan dat dat voetbalgeluk ook vaak tegen Liverpool heeft gewerkt en het dus niet gek is dat het ook eens de andere kant op valt.

Maar ga nou eens in op mijn butterfly-effect-binnen-dit-voetbalmoment-argument...

30 december 2009 om 00:04

@leonov:
Ergens geloof ik ook wel dat het de klasse is van Liverpool dat zo'n slechte wedstrijd winnend wordt afgesloten.
.
Dit is waar ik op reageer voor alle duidelijkheid. De hele discussie gaat over het vervangen van het woord geluk door kwaliteit en dat ik daar niet mee eens ben. Dat het in jouw ogen een afgedwongen geluk momentje is, doet niets af aan wat ik zei in eerste instantie. Voetbalgeluk. Dat jij vindt dat ik daar een negatieve draai aan geef, kan aan jouw interpretatie liggen maar ik stel gewoon, en ik denk nog steeds terecht, dat het gewoon geluk is en geen kwaliteit. Niks meer en niks minder. Dus snap die discussie dan even niet.
.
In gaan op jouw theorie heeft verder geen nut als je de kern van de discussie mist daarin. Tenzij je van mening bent dat Liverpool stelselmatig door druk van Kuijt en Benayoun fouten afdwingt waardoor de bal knullig voor Tores komt, zie ik niet in hoe jouw theorie bijdraagt aan de stelling van vinckenn dat het een kwaliteit is boven geluk en mijn tegenstand betreft deze.

30 december 2009 om 00:24

@lostwords:

Dat ben ik inderdaad van mening. Nogmaals: elke actie heeft een effect en het eindresultaat is de som van die effecten. Het is een gebrek aan kwaliteit van Villa om de bal op dat moment op die plek te verspelen en het is een kwaliteit van Liverpool om het geluk af te dwingen waardoor dus met geluk en kwaliteit de goal wordt gemaakt en de winst wordt behaald.

Puur geluk bestaat in een voetbalwedstrijd eigenlijk niet. Wat nog het meest in de buurt komt is de tussenkomst van een strandbal ;-) Al het andere is in een bepaalde mate afgedwongen en heeft ergens ook met kwaliteit te maken. Scoor je door een keeprsblunder: je had in ieder geval op doel geschoten waardoor de keeper een redding moest maken, maar door zijn gebrek aan kwaliteit werd het houdbare schot toch nog een goal.

En wanneer je de overwinning van een of andere ploeg als puur geluk zou bestempelen, dan zou het dus zo kunnen lijken dat je het toch wel degelijk aanwezige aandeel van die ploeg in het totstandkomen van dat gelukkige toeval ontkent.

Wat een ongelooflijk slechte wedstrijd. Zoveel spijt van dat ik hier 2 uur van mijn leven aan heb vergooit. Qua voetbal nog slechter dan een duel als pak em beet Willem 2 - Sparta. Gigantisch zuur voor Villa dat ze deze wedstrijd verliezen.

Maar die ergernis van Villa supporters kan denk ik niet groter zijn dan die van Torres die zichzelf vanavond weer in slaap huilt omdat hij zo een dramatisch team om zich heen heeft. Zonde dat zo een fantastische speler in zo een erbarmelijk slecht team speelt.

29 december 2009 om 22:55

Heb je gezien wat voor weer het was? Blijkbaar niet want dan kun je geen topwedstrijd spelen hoor.

Sparta - Willem2 vergelijken met deze clubs slaat nergens op.

29 december 2009 om 23:00

Ik zie bijvoorbeeld Sparta voorin regelmatig leuke combinaties maken waar flitsende goals uit komen. Dat zie ik Liverpool niet doen hoor. Maargoed omdat het de almachtige EPL is en allebei de clubs een budget hebben waar een paard de hik van krijgt is het zogenaamd altijd beter? De helft van de basisspelers van Liverpool vallen o.b.v. hun voetbalkwaliteit echt niet op in een andere competitie, die dan door fans zoals jij lager worden aangeschreven dan de Epl. Als jij dat niet kan inzien zegt dat meer over jouw deskundig inzicht.

29 december 2009 om 23:02

Natuurlijk is Sparta beter als Liverpool

29 december 2009 om 23:07

Ik zeg dus ook niet dat Sparta beter is dan Liverpool. Door kracht en snelheid en inzet zal Liverpool 99 van de 100 wedstrijden tegen Sparta winnen. Ik zeg alleen dat het vertoonde voetbal van Liverpool niet om aan te gluren is en dat de helft van de spelers van Liverpool gewoon weinig tot geen voetballende kwaliteiten bezitten. Bijvoorbeeld de gehele achterhoede van vandaag en een middenvelder als Lucas. Ze doen gewoon maar wat en combineren dat met een hoop kracht en inzet. En dan ook nog die irritante lompe schoppen die ze uitdelen, ik hou er niet van.

29 december 2009 om 23:12

Ik zou je adviseren om eens wat meer wedstrijden te kijken voordat je een oordeel velt over een club.

Als je de wedstrijd van United vorige week had gezien waarbij ze verloren zeg je dan ook dat ze bagger zijn? United is samen met Chelsea de sterkste van Engeland en zelfs deze hebben een slechte dag maar zegt niks over de kwaliteiten.

Liverpool heeft kwaliteit genoeg maar het komt er niet uit op dit moment helaas.

29 december 2009 om 23:15

Ja ik heb United ook gezien, die zijn ook niet meer zo goed nu zonder Ronaldo. De waan ideeën die mensen hebben dat het niveau in het buitenland zoveel hoger is. Ja in enkele topwedstrijden wel en voor de rest is het puur en alleen inzet, kracht en snelheid. Technisch gezien zijn bijv. Nederlandse spelers superieur aan spelers uit bijvoorbeeld de Epl.

En dan moet je geen Torres gaan vergelijken met Geert den Oude nee.

Oh en dat het jou niks uitmaakt en dat je niks wilt leren maakt jou ook wel een beetje dom hoor.

29 december 2009 om 23:22

hou op met deze waanzin alsjeblieft. Slijngaard heeft binnen het kwartiertje als rood te pakken omdat ie geen raad weet met benayoun. Die vergelijking van je moet je niet eens durven maken. Ik zie weinig NL clubs een goal maken tegen liverpool, laat staan sparta. Of je moet er van uitgaan dat bodul het op zijn heupen krijgt, maar ik ben bang dat ik je dan moet teleurstellen

30 december 2009 om 00:56

@ wwk4life

Zet Carragher in de voorhoede van Sparta, dan lijkt hij nog zelfs technisch.

Liverpool speelde vandaag niet zijn beste wedstrijd, maar kon desondanks dankzij Torres toch de 3 punten pakken. Wel moet gezegd worden dat Aston Villa genoeg kansen heeft gehad en deze nederlaag aan zichzelf te wijten heeft. Aston Villa hoort niet bij de echte top van Engeland en die aansluiting is er niet. Het is te hopen voor Villa dat het in de 2e seizoenshelft deze trend niet doorzet en dat mag ook niet met zo'n selectie. Goed voor Liverpool dat ze een belangrijke zege hebben gepakt voor de winterstop en hopelijk is dit het begin van de echte terugkeer.

Mooie uitslag voor Arsenal is dit.
ik zie liverpool toch niet hoger dan de 5e plek komen dit seizoen en Torres weer belangrijk altijd weerr Torres een prachtspeler is het ook.

en Aston Villa speelde nog beter ook najaa zulke dingen gebeuren nou eenmaal in het voetbal

Verdiend of niet het begon een beetje triest te worden maar ik denk dat ze de smaak te pakken gaan krijgen en het wel goed komt in de competitie en ze zich plaatsen voor de (V) CL ik denk dat het goed komt, daarom is de zege van vandaag terecht niet omdat ze beter waren dan villa maar puur omdat ze zoveel pech hebben en een meevallertje konden gebruiken wel jammer voor aston villa maar die moeten niet hopen op die 4e plek ofzo maar gewoon zin te plaatsten voor de EL waar ze overigens niets te zoeken hebben blijkt laatste 2 jaar!

Gadverdamme wat baal ik.. pff als je ziet wat voor geluk er komt kijken bij de goal van Torres.. Tuurlijk hij maakt het heel erg koel af maar de manier waarop Villa balverlies lijd en de bal bij Torres komt, ongelooflijk.. Echt jammer van de kansen die we onbenut laten, en tja die handsbal vond ik wel een penalty waard.

Helaas 0 punten tegen 2 'concurrenten'. Tegen Arsenal had ik niet op punten gerekend, maar thuis tegen een zeer zwak Liverpool had ik minimaal op 1 punt gerekend. Maar goed hopen dat we niet zoals vorig seizoen een enorm slechte tweede seizoenshelft draaien.. maar dit is geen lekker einde van het jaar.

lucky liverpool
eigenlijk staat de top 4 nu al weer vast

29 december 2009 om 22:54

Arsenal
Chelsea
Man U
Spurs/man C/vlla/liverpool.

dusss????

29 december 2009 om 23:09

Ik ben het met je eens Klojan ik verwacht ook dat het er zo uit gaat zien.

1.arsenal
2.chelsea
3.man United
4.tottenham
5.man City

Leuk dat mensen denken/hopen dat ze nu een goede serie gaan neerzetten omdat ze een wedstrijd (onverdiend) hebben gewonnen..ze hebben dit jaar 1 goede wedstrijd gespeeld tegen een tegenstander van formaat, en dat was Man U.
Verder laten ze tegen kleinere tegenstanders te veel liggen.

29 december 2009 om 22:56

Het komt echt wel goed hoor niet omdat ze vandaag winnen maar het is een topclub ze hebben alonso verkocht en gerrard en torres zijn er uit geweest dan kan het je weleens gebeuren dat je in de competitie veel laat liggen, over CL is triest maar het niveau is hoog je moet altijd met je beste team kunnen spelen en er vol voor gaan nou dat is niet gelukt maar Liverpool blijft een club met goede spelers ik denk dat ze zich gaan herpakken en gewoon weer in die top 4 gaan eindigen wat ze recht geeft op plaatsing voor de CL! (vcl als ze 4e worden)

30 december 2009 om 01:03

ach hou toch op, Arsenal en united hebben ook spelers verkocht en hebben meer last van blessures dan liverpool heeft en zij staan ook nog steeds bovenaan. Liverpool is een topclub en moet blessures gewoon op kunnen vangen en moet niet afhankelijk hoeven zijn van een Gerrard of een torres, Arsenal zal nu ook waarschijnlijk een tijdje zonder Cesc zitten en de rest van het seizoen zonder Rvp en dan heb ik het niet eens over de rest van de waslijst(van blessures) en united speelt al bijna het hele seizoen met een B-verdedigng en staat toch bovenaan. En Liverpool verliest 2 spelers en dat dient als excuus? Ze moeten zich schamen! Arsenal heeft dat probleem de laatste seizoenen steeds en dan komen de haters dat ze het moeten kunnen opvangen en gelijk hebben ze, en nou met 12 geblesseerden staan we toch nog bovenaan. Nou dat wil ik eens Liverpool zien gebeuren zullen ze wel degraderen...

Maargoed , een club met zon historie meot gewoon cl halen. Ze zullen ervoor moeten vechten!

Ik vond het een mooie wedstrijd onder deze slechte omstandigheden.
Liverpool had het in het midden van de wedstrijd het middenveld in handen en de controle over de wedstrijd.
maar Villa kreeg de grootste kansen.

Hopelijk het begin van een mooie reeks voor Liverpool en Torres..

wat een gestolen overwining ik had het te doen met aston villa zewaren veel beter dan dat anti voetbal van liverpool achteruit holle om in hoop van toevals treffer te winnen .ik voel me vervelend dit hebben ze niet verdient liverpool had verdiend te verliezen schande dat liverpool won

Word beetje bij beetje beter met de reds.al was het nog geen top....behalve die spits he!
one bal,one chance....one goal!!

Om eerlijk te zijn had Aston Villa moeten winnen.
Liverpool kon echt niets, steeds maar balverlies.
Aston Villa deed heel veel ze hebben Liverpool onder druk gezet en gingen maar aanvallen jagen op een doelpunt.
Helaas waren ze niet scherp genoeg op afmaken, daar integen was Torres laatste minuten heel scherp en je zag toen al dat hij een doelpunt zou maken.

Hij is toch echt een van de beste spitsen ter wereld, in een wedstrijd waar het moeizaam gaat toch die goal maken daar gaat het allemaal om.

Die 2de foto is trouwens heel mooi, complimenten voor de fotograaf.

29 december 2009 om 23:04

torres is niet de speler van een ander half seizoen geleden waar dat aan ligt is mij een raadsel .vandaag maakt hij door dat bal uit kluts kwam kon hij scoren die goal had iedereen kunnen maken .het was puur toevals die treffer

Hoera, en daar komen de Torres lovers weer! Barslechte wedstrijd van hem en dan scoort ie in blessuretijd. Tsja, noemen jullie het maar mooi 'grote klasse' en 'de beste voetballer ter wereld' maar ik noem het gewoon geluk. Telkens bij Spanje bewijst meneer dat hij niet in een ander systeem kan spelen, toch wel een grote beperking.

Ongelofelijk dat jullie niet zien dat een David Villa, Wayne Rooney of Didier Drogba meer klasse heeft.
Ik wilde even mijn zegje doen over Torres, puur omdat ik walg van de mensen die hem zo aanbidden, terwijl hij verschrikkelijk overschat is.

Ohja, ik ben geen Liverpool hater ofzo, wel een Torres hater dus. En het zal me niets verbazen dat ik minpunten krijg voor deze reactie.

29 december 2009 om 23:09

Als je nou eens vertelt waarom je walgt van deze spits, hij scoort vandaag toch weer zijn elfde goal uit 14 wedstrijden. Dan ben je niet overschat.

29 december 2009 om 23:21

nou dat is een slechte onderbouwende mening. Adebayor scoorde er ook 30 maar die is zwaar overschat. Maar wat heeft liverpool gemazzeld eerlijk is eerlijk liverpool probeerde het spel te maken. Maar het was rampzalig jullie hebben echt iets nodig :P. Erwin torres is een wereldklasse spits hij moet effe ze ritme vinden en knalt er echt 25 in denk ik.

29 december 2009 om 23:27

Ik ben de eerste die toegeeft dat Torres niet de beste voetballende spits is. Hij is alles behalve overschat, hij is een spits dan hoor je doelpunten te scoren. Er zijn er weinig die dat beter dan Torres kunnen.

29 december 2009 om 23:35

voetballend is hij slecht idd. Maar geloof me ik zou een torres graag bij arsenal willen zien moet je nagaan fabregas die torres zou bediennen :P. Maargoed denk dat als liverpool zoiezo lucas verwijderd dat ze al een stuk verder komen. Alhoewel benitez geen keus heeft vanwege mascherano blesurre/schorsing. Als jullie zo blijven spelen zie ik het somber in voor jullie.

30 december 2009 om 17:43

Torres overschat? David Villa meer klasse? Sorry maar daar ben ik het echt niet mee eens.

Torres kan echt wel meevoetballen hoor. Hij heeft een lepe pass, snelheid, geweldige techniek, balvast, hij is slim, heeft overzicht en echte een neus voor goals. Alleen dit laatste is echter te halen uit deze wedstrijd.
Jij ziet hem waarschijnlijk nooit spelen, maar vanaf zijn 16e was hij al een topspits bij At Madrid. Deze jongen haalde zijn club uit een dip; niet alleen door zijn beslissende goals maar ook door het vele geld dat ze (terecht) aan hem verdienden.

* Telkens bij Spanje bewijst meneer dat hij niet in een ander systeem kan spelen, toch wel een grote beperking. *
Dit bewijst maar weer dat je niks van deze jongen mee krijgt. Ik kan eigenlijk geen goede argumenten geven om je ongelijk te bewijzen. Alleen een tip: kijk Spanje, kijk naar filmpjes van Torres bij At Madrid en kijk naar Liverpool als ze normaal spelen.

Torres overschat... pffu.

torres beste spits nee denk nog niet vind zelf villa drogba beter torres zit zeker in de top 10 .
on : lucky liverpool . wat een saaie wedstrijd

liverpool draait dit jaar ook niet zo heel goed

Ik heb deze keer weer een analyse gemaakt van Aquilini. Ik heb hem vorige keer beoordeeld en dit keer omdat hij dit keer tegen een grotere ploeg moest spelen en ik wilde hem graag tegen grotere ploegen zien spelen.

Mijn vorige Analyse tegen Wolves was.
Toen de fluit ging zag je hem direct jagen en zichzelf positioneren. Dat is mij eigenlijk de gehele wedstrijd opgevallen. Dat deze jongen graag de bal wil hebben en hem dan ook constant vraagt. Heel erg positief is dat maar wat hij verkeerd deed was dat hij hem soms op onmogelijke plaatsen vroeg. Dat bracht de Liverpool spelers in de war en dat zag je dan ook. Wat mij nog meer eigenlijk opviel was dat de spelers van Liverpool hem vaak oversloegen. Ze waren zeker nog niet gewend aan hem en dat is duidelijk gebleken in deze wedstrijd. De spelers van Liverpool zochten de hele tijd Lucas Gerrard of de flanken op. Zo zijn ze het gewend maar als ik eerlijk ben is het slimmer om het via Aquilani te doen. Deze jongen verdeelt het veld goed. Wat me ook een paar keer opviel was wanneer hij de bal had dat hij het tempo uit het spel haalde. Op sommige momenten is dat zeker niet verkeerd maar ik vond dat hij dat op de verkeerde momenten deed.
Dat had wat mij part wat slimmer gemogen. Nogmaals het tempo er af en toe uithalen is goed maar hij deed het niet op de slimme moment dat vond ik dus een minpunt. Dan even over het werken. Deze jongen werkt keihard en doet er alles aan om een bal te veroveren. Helemaal TOP IS Dat! Toch mooi om te zien dat speler dat nog doen en dat er toch nog spelers bestaan met zo'n instelling. Wat mij ook opviel is dat Lucas te diep speelde waardoor Aquilani te ver moest terug zakken. Misschien is het slimmer om naast hem een iets meer verdedigende type neer te zetten zodat Aquilani ook offensief mee kan. Maar dat zou ook nog met de wenningsfase te maken kunnen hebben.

Positioneel loopt hij goed alleen zoals ik al zonet zei loopt hij vaak tussen de tegenstanders de bal te vragen. Misschien zou het slimmer zijn om hem dan niet te vragen omdat je dan je medespelers in de war brengt. Maar vanavond is hij belangrijk geweest voor Liverpool en dat geeft hem sowieso plus punten. Wat ik nog meer had gehoord is dat hij een geweldig schot heeft. Daarom (zoals ik zonet zei ) is het misschien handiger om een meer defensieve middenvelder naast hem te zetten. Zodat hij mee kan en zijn schot te laten zien. Voor de rest is het fysiek niet de beste speler. Hij zal daardoor in Engeland veel duels gaan verliezen als hij in aanraking komt met sterkere middenvelders. Qua snelheid is hij goed. Daar valt weinig over te zeggen.

Dit keer heb ik hem dus weer beoordeeld en het ging als volgt : Deze jongen begon weer als een soort van verdedigende middenvelder. Wat hij weer moest doen was de ballen van de verdediging naar de aanval zien te brengen. Dat heeft hij zeker geprobeerd maar ze hebben hem steeds weer niet de ballen zitten te geven. Het ging weer steeds te veel over de flanken of de bal naar Gerrard zien te spelen. Ik vind dat jammer ze moeten nog duidelijk aan hem wennen. Aquilini is gewoon een goede speler voor Liverpool die het niveau zeker aankan. Alleen vond ik hem vandaag in mindere vorm dan de vorige keer. Natuurlijk komt dat omdat hij de bal steeds niet kreeg maar ik vond hem vandaag positioneel minder lopen. Hij vroeg de ballen te vaak. Maar dan ook echt te vaak. Gewoon op onmogelijke plekken net als de vorige keer maar dan in een ergere vorm. Daarnaast heeft hij dit keer niet hele tijd het tempo uit het spel gehaald. Dat is in tegenstelling van de vorige keer een pluspunt. Voor de rest had hij het wel moeilijk want offensief kon hij vaak niet mee. En ik vind hem offensief sterker dan defensief. Hij heeft zeker een goede trap. Dat kon je zien aan zijn vrije trap. Voor de rest niet bijzonder gespeeld vandaag. Hij zit misschien nog maar net tegen de voldoende aan. Maar de groep moet gewoon wennen aan hem en dan is hij een versterking. Que inzicht blijft hij sterk, en ik weet zeker dat hij Xabi Alonso kan doen vergeten. Maar nu nog niet. Eerst maar wat langer bij Liverpool spelen en hopen dat hij niet geblesseerd raakt.

Als ik hem dit keer een cijfer moet geven is het jammer genoeg een 5,5. Gewoon niet genoeg aanwezig geweest, nogmaals niet helemaal zijn fout maar te vaak ballen op onmogelijke plekken gevraagd.

Even over de wedstrijd. Vond het geen interessante wedstrijd. Maar Torres bewijst maar weer eens waarom hij een geweldige spits is!

Hehe maakt in deze fase MIJ niet uit of het lucky of wat dan ook is. Heb het vandaag niet gezien, maar ik weet wel dat we aan het eind van de storm lijken en de Gouden Zon langzaam weer gaat schijnen. Uit winnen bij Villa is knap, op welke wijze dan ook.

Dit toont maar weer eens de klasse aan van El Nino.
hij verdient het om topscorer te worden van de PL, in verhouding met zijn aantal wedstrijden de meeste goals, en in mijn ogen de meest complete spits van de PL

Had dit niet verwacht dat Liverpool zou winnen op Villa Park tegen een Aston Villa dat in zeer goede doen is en Liverpool niet echt lekker draait. Toch geeft dan de klasse van Torres de doorslag ookal speelde hij dramatisch maar dat hij dan alsnog scoort geeft zijn klasse aan. Goed voor Liverpool deze overwinning en ook gunstig voor Arsenal omdat Aston Villa punten laat liggen op de top 3

hehehe. Wij domineerde met weinig kanzen alleen gerrard van afstand een keer. En villa 2 grote kansen maar daar zat reina 2x goed bij. Voor de rest domineerde we perfect maar de verdediging van aston villa is dit seizoen echt geweldig. Eindelijk eens ons geluk mee. Met el nino die heerlijk in tikt. Hele wedstrijd ontzichtbaar naast en paar acties en dan zn doelpunt klasse man. Fer-nan-do torres liverpool's number nine.

Torres is gewoon een topspits. Hij wacht op het kansje dat komen gaat, en die komt altijd wel.
Wat een fantastische foto trouwens, die van John Carew (?)

Ik vond Villa veel beter dan Liverpool.
Maar Torres is gewoon een top spits.
Hij wacht op het kansje dat komen gaat en als die komt scoort hij die wel meestal.
Maja nogmaals geheel de wedstrijd vond ik Villa wel beter, ze hadden veel kansen gemist.

Weer met alle geluk van de wereld gewonnen, nu is het zeker, Liverpool strijdt voor de bovenste plaatsen in het rechterrijtje welteverstaan Werkelijk dramatisch spel, Villa had minstens een punt verdiend...

30 december 2009 om 10:16

welkom in de wereld van het manchester united spel. Die spelen altijd resultaat voetbal wat nooit het mooist is maar word altijd geprezen. man united heeft altidj geluk omdat de scheids geen zin heb in dat afgekraak van man united. Liverpool eerste geluk van dit seizoen de rest alles dat tegen zzat en dan krijg je dit. En villa was niet beter maar deed niet ver onder. De verdediging van villa is dit seizoen gewoon heel sterk.

Liverpool mist creativiteit. Ze hebben technische speler nodig op de flanken. Ze hebben een speler als arda nodig. Die een mannetje kan passeren, de acherlijn zoekt en mooie voorzetten geeft. Het is wel leuk elke keer nipt winnen, maar dat houd ook een keer op. Als ze nu bijvoorbeeld tegen City spelen. City laat liverpool alle hoeke van het veld zien, ze zullen kansloos verliezen.

Reina
Carregher
Skrtl
Insua
Aurelio
Kuyt
Mascherano
Arda
Gerrard
Aquailani
Tores
30 december 2009 om 17:53

Liverpool heeft creativiteit in de persoon van Gerrard en Torres. Maar zodra één van hen er niet bij is, loopt het al niet. Ik blijf erbij dat dit niet met Benitez te maken heeft, noch met de kwaliteit van Liverpool, maar met de simpele verkoop van Xabi Alonso. Deze man was zo belangrijk voor dit elftal.
Arda lijkt me niet echt Liverpool waardig en ik zou Gerrard en Aquilani juist verwisselen met Kuyt en Arda*. Deze vier spelers komen dat beter tot hun recht, lijkt mij. Ook zou ik Insua en Johnson juist als backs zetten; Agger en Carragher centraal.

*benayoun en Riera kunnen hier makkelijk spelen. Vergeet Babel ook niet.

Gore overwinning=liverpool-overwinning
Feit is dat de drie punten binnen zijn en zo zakelijk kan voetbal zijn

Wat mij wel geruststelt als voetballiefhebber is het feit dat het mooi voetbal uiteindelijk zegeviert dus gelukkig wordt Liverpool voorlopig geen kampioen

het is misschien een niets toevoegende comment...
maar;
wat een ontzettend mooie foto is die 2e foto bij het artikel!!!!!!!!!

spijtig voor aston V want ze waren duidelijk de betere ploeg !

Prachtige foto trouwens, die tweede foto met die regen rondom Carew.

verdiende winst voor Liverpool. de hele wedstrijd was het voor Villa: '' lange ballen, snel thuis''. The reds zochten de combinaties.

PS: Wat een sneeuw tijdens de wedstrijd. Reden voor het verlies van een nop van Reina?

Edit: nvm, ik zie dat er al een artikel hierover op de frontpage staat..


Het is misschien nog wel even leuk om te melden dat dit niet alleen een belangrijke goal voor Liverpool was, maar dat het bovendien de 50e goal van Torres voor Liverpool in de Premier League is. Dit heeft hij gedaan in maar 72 wedstrijden, wat een nieuw clubrecord is. Sam Raybould deed er 80 wedstrijden over, en hieronder kun je zien hoe hij andere spitsen het nakijken geeft:

80 Albert Stubbins
81 Roger Hunt
82 Jack Parkinson
83 John Aldridge
84 Ian Rush

Toch echt geweldig dat hij 8(!) wedstrijden minder nodig heeft gehad voor die goals. Het is gewoon een fantastische spits, en hij laat het niet alleen zien tegen clubs als Wolverhampton, maar juist dat hij de doorslag geeft in wedstrijden tegen onder andere Chelsea en Manchester is ook heel knap natuurlijk.

Verder hoop ik dat nu Liverpool weer wat aan het draaien gaat komen, ik had verwacht dat Benitez de laan uit gestuurd zou worden, maar ze hebben blijkbaar vertrouwen dat het goed komt. Ik hoop het !

Zonde zeg, had het Aston Villa echt gegund. Iedereen die zegt dat Liverpool echt domineerde, praat ook maar onzin. Leuk dat ze hele tijd achterin en op het middenveld konden rondtikken, maar als ze binnen 30 meter van Friedel kwamen was het balverlies. Ja, ook vooral dankzij Torres. Is dat laf van Villa om 'massaal terug te trekken'? Tuurlijk niet, dat is gewoon voetballen. jammer dat ze niet succesvol konden counteren want ik gun eht Villa echt, mooie club!!

Wereldspits!
Met een nieuwe trainer, en torres in je elftal word Liverpool next year zeker kampioen!!

wat speelde torres slecht zeg maar hier toont ie zich eigen toch een echte spits klasse goal en ook nog is drie punten

Liverpool , moet Kuyt weg doen, en een killer halen als:

David Villa
Luis Fabiano
Aguero

Ene benitez,

Als ik voor alles uitgeschakeld zou zijn, zou ik niet durven om mijn mond open te trekken,

Mondje dicht en proberen europees voetbal te halen,

Je mag pas praten als je prijzen pakt en Pep Guardiola heet

Laviano. kuyt is geen aanvaller bij liverpool. Wie moet je dan rechts midden zetten ja ok je kan doen: benayoun rechts en aurelio links maar aurelio is teveel geblesseerd

Ik heb de wedstrijd niet gezien, een oordeel kan ik er niet over vellen, maar uiteraard ben ik blij met de overwinning. Teletekst is spannender dan ik dacht.. Meer kan ik er niet over zeggen.

had liever een gelijkspel gehad.. ja, liverpool staat nog ver weg van arsenal, dus niet zo'n ramp.
lees hier dat het onverdiend was, en andere zeggen weer verdiend. ik ga er maar vanuit dat het gelijk opging met de kansen voor villa, maar reina speelde goed en liverpool had meer balbezit.
ja.. komt liverpool er tog wel redelijk goed vanaf. aan balbezit heb je niets, zolang het zich niet in kansen uitdrukt. je bent niet de beter ploeg als je 65% balbezit hebt, maar weinig tot niets creeërt en de ploeg die 35% balbezit heeft vaak gevaarlijk is. maarja..

snap niet waarom iedereen torres de hemel inprijst.. hij speelde schijnbaar een waardeloze wedstrijd en nog wordt gezegd dat hij de beste is enz.. het is een geweldige spits en zit nu even in een dal, maar om nou te gaan zeggen dat als hij 1x de bal goedraakt de beste is ?? nee, een spits heeft een klasse wedstrijd gespeeld als hij veel kaats, combinaties en ook nog scoort..

hij is de beste spits ter wereld vind ik ook...
torres for live...

Alweer een kut wedstrijd van Liverpool, Aston Villa was de betere ploeg maar als je zelf niet scoort.....
Torres bewijst zich wederom een echte spits te zijn. Begin me echter wel een beetje te ergeren gezien zijn gedrag. Maar ik vind hem beter als Rooney.

ik vind dat liverpool niet heel goed speelde en dat aston villa niet het moeten verliezen maar degene die het verschil maakt is ook eensuper spits torres het is ook jammer dat aslie young geschorst was

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren