Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Torjäger-Legende' blijft mogelijk toch in Bundesliga: 'Een superspeler'

Laatste update:
/


In voetbalminnend Bremen gaat het momenteel maar over één man: Claudio Pizarro. Werder Bremen wil de 36-jarige aanvaller annex Torjäger-Legende terug naar Noord-Duitsland halen. Volgens BILD vinden er momenteel onderhandelingen tussen de Bundesliga-club en zaakwaarnemer Carlos Delgado plaats.

Bayern München koos er enkele maanden geleden voor om het aflopende contract van Pizarro niet te verlengen. Tal van clubs toonden interesse in de Peruviaan, die vooralsnog de boot afhield. Pizarro, die eerder in 220 duels voor die Grun-Weissen tot 126 doelpunten kwam, kan in Bremen een contract voor de rest van het seizoen tekenen, maar hij vraagt een salaris van twee miljoen euro.

Externe financiers zijn niet bereid om de komst van Pizarro mogelijk te maken, zo weet BILD. De clubleiding is derhalve bereid om een deel van de uitgespaarde salarissen van Eljero Elia, Ludovic Obraniak en Cedric Makiadi aan het salaris van Pizarro te besteden. Werder heeft geen trek in een soap en wil volgens de boulevardkrant uiterlijk zondag weten of de aanvaller bereid is om terug te keren.

"Geen commentaar", zo laat Werder-directeur Thomas Eichin weten. Trainer Viktor Skripnik wil niets over een eventuele terugkeer van Pizarro zeggen. "Het is niet alleen een superspeler, maar ook een supervriend." Philipp Bargfrede zou de toevoeging van Pizarro alleen maar toejuichen. "Ik weet niet hoe fit hij is, maar met zo'n speler zou iedereen blij zijn", zo stelt de middenvelder.

Een goede speler voor Werder Bremen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou leuk zijn voor de fans van Werder als Pizarro terugkeert! Ook wel handig om 3 ipv 2 spitsen binnen de selectie te hebben!

Over welke spitsen, naast Johansson, beschikt Werder dan?

4 september 2015 om 10:25

Anthony Ujah.

4 september 2015 om 10:32

Eggesteijn, Lorenzen, Bartels. Genoeg keuze dus. Maar op Ujah na geen pure goalgetters. Zal mooi zijn dat Pizarro daarom komt.

Wiedwald
Gebre Selass
Vestergaard
Lukimya
W.Garcia
Kroos
Fritz
Junzovic
Oztunali
Ujah
Pizarro
4 september 2015 om 13:01

Eggestein en Bartels zijn middenvelders. Bartels heeft enkele keren, uit noodzaak, in de voorste linie gespeeld. Lorenzen is inderdaad een spits, maar té blessuregevoelig. In de U23 heeft Werder ook nog ene Manneh rondlopen, groot talent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren