Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Topkandidaat kwam er niet uit met ADO: ‘Na tien minuten weggegaan’

Laatste update:
/

Chris Woerts gold na het vertrek van Maarten Fontein bij ADO Den Haag als topkandidaat voor de functie van algemeen directeur. Er vond ook een gesprek plaats tussen Woerts en Hui Wang, maar Woerts haakte uiteindelijk af voor de functie.

"Het is jammer, maar ADO en ik zijn er niet uitgekomen", vertelt Woerts in gesprek met Omroep West. De voormalig commercieel directeur van Feyenoord maakte met zijn plannen indruk op Wang, maar het vervolggesprek was snel afgelopen. “Dat gesprek leverde niet op waar ik op gehoopt had. Ik heb al na tien minuten iedereen vriendelijk gegroet en ben weggegaan. Ik wens oprecht iedereen bij ADO een mooi seizoen en veel succes.”

Jan Willem Wigt, die bij het vervolggesprek aanwezig was, werd vervolgens benoemd tot algemeen directeur. Hij was al interim-directeur bij ADO na het opstappen van Fontein in maart van dit jaar. Wigt bekleedde al diverse functies bij de club en was onder meer voorzitter van de HFC ADO Den Haag. Daarnaast is hij voorzitter van de Stichting Rood Groen Geel waar het ADO Den Haag Museum onder valt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me logisch. Als ze niet aan de salariseisen van Fontein konden/wilden voldoen, lijkt het me ook niet dat Woerts haalbaar is. Capabele vent, zal niet goedkoop zijn.
Ben benieuwd hoe de Chinese overname zich verder gaat ontwikkelen bij Ado..

10 juni 2015 om 09:23

Capabele Vent ?? Ado heeft er goed aan gedaan om een man als Wigt tot AD te maken is een man die de club door en door kent Woerts en Fontein hadden niks met de club . Waren enkel met hun eigen eisen bezig.

10 juni 2015 om 10:15

De reden dat Fontein (zelf) besloot te vertrekken had alles behalve te maken met zijn salaris slimmerik.

10 juni 2015 om 13:45

Ok, dat wist ik niet. Kan jij mij vertellen wat dan de "echte" reden was?

11 juni 2015 om 04:51

Krijg ik nog de , volgens jou, "echte reden" te horen, slimmerik?

13 juni 2015 om 08:43

Dat is toch heel simpel

Woerts
Wil rvc samen stellen
Wil duidelijkheid over budget
Wil volledig vrijheid om de club op zijn manier te runnen

Ik zelf zou als eigenaar met punt 1 en 3 nooit akkoord gaan vind wel dat punt 2 noodzakelijk is

13 juni 2015 om 08:46

Vakkie-L
Toontje heeft het over "de echte reden" achter het vertrek van Fontein. Niet over Woerts..
Dus vandaar dat ik aan hem vraag waar hij het over heeft.
Ik zit nog steeds te wachten op opheldering van Toontje, ben bang dat dat er niet gaat komen..

13 juni 2015 om 09:23

Kortom geldt ook voor Fontein.

Wigt heeft een geelgroen hart dat hebben we in tijden niet gehad. Goed dat er duidelijkheid is voor de club en daarbuiten met komende transferwindow.

Persoonlijk denk ik ook dat we weinig aan Woerts gaan missen. Maar Dhr Wang dacht er klaarblijkelijk anders over; tot op het laatste moment was Woerts kandidaat nr1 om AD te worden bij ADO Den Haag.

Vervolgens loopt dit spaak omdat men zijn vragen niet/niet volledig of afdoende kan beantwoorden en dan is er altijd nog Dhr Wigt die als clubman pur sang zijn ADO nooit laat vallen en maar aanblijft als Ad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren