Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Thomas Tuchel wordt mogelijk komende week al ontslagen bij Bayern München

Laatste update:

Thomas Tuchel wordt mogelijk komende week al ontslagen als trainer van Bayern München. Sky Deutschland weet te melden dat de Duitse oefenmeester de komende dagen gewoon nog aanblijft, maar een ontslag bij Champions League-uitschakeling komende dinsdag ‘waarschijnlijk’ is.

Bayern leed vrijdagavond opnieuw duur puntenverlies. Drie minuten voor tijd kreeg het de 2-2 tegen op bezoek bij SC Freiburg, en die klap kwam der Rekordmeister niet meer te boven.

Inmiddels is de achterstand van Bayern, de nummer twee van de Bundesliga, op koploper Bayer Leverkusen opgelopen tot zeven punten. Leverkusen heeft bovendien nog een duel tegoed.

Van de laatste vijf officiële duels die de club uit Beieren speelde, werd er slechts één keer gewonnen. Bovendien leed Bayern in die reeks liefst drie nederlagen.

De druk op trainer Tuchel neemt daardoor alleen maar verder toe. Vorige week werd al bekend dat de trainer na dit seizoen vertrekt bij Bayern, maar mogelijk wordt hij dus al eerder op straat gezet.

De regerend landskampioen van Duitsland moet komende dinsdag tegen Lazio in de achtste finales van de Champions League in eigen huis een 1-0 achterstand zien weg te poetsen. Lukt dit niet en wordt Bayern uitgeschakeld, dan is volgens Sky Deutschland ‘een onmiddellijke scheiding waarschijnlijk’.

Als het Bayern wel lukt om zich te plaatsen voor de kwartfinales van het miljardenbal, dan is het volgens het Duitse medium aannemelijk dat Tuchel het seizoen gewoon afmaakt in Zuid-Duitsland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hier komen de verhalen weer hoe terecht dit is, want Tuchel durfde Ziyech bij Chelsea op de bank te zetten en is daardoor een hele rare snuiter. Dus alle ellende die zijn kant op komt is meer dan verdiend.

3 maart 2024 om 00:31

Denk vooral dat het meer dan verdiend is omdat Tuchel het weet te presteren om waardeloze elftallen en voetbal neer te zetten na zn Cl winst een aantal jaar geleden, denk je ook niet?

3 maart 2024 om 08:29

@Terry, 'How can I make this about me'. Heb wel eens rare bruggetjes gezien, maar dit is wel echt een hele rare. Denk je niet dat t gewoon terecht is dat ie ontslagen wordt, omdat ie simpelweg slecht presteert? Lijkt me een iets betere optie

3 maart 2024 om 00:49

Tuchel is absoluut een rare snuiter. Maar een van de weinige dingen die die wel goed heeft gedaan is Ziyech op de bank zetten.

3 maart 2024 om 01:53

Ach Ziyech op de bank zetten is gewoon logisch maar hij heeft wel meer verkeerde dingen gedaan.

3 maart 2024 om 01:58

Hoezo logisch? Noem mij aub 1 speler die uitblonk onder Tuchel bij Chelsea. Is gewoon een rommelclub en een trainer die een systeem speelt wat Ziyech totaal niet ligt. Hij is ook gehaald door Lampard niet door Tuchel.

3 maart 2024 om 02:13

Tuchel won de CL met een beperkt Chelsea, dat er geen spelers uitblonken zal hem een rotzorg zijn. Man presteerde zon beetje het onmogelijke met Chelsea.

3 maart 2024 om 09:26

En dat is inmiddels al 3 jaar geleden en toch blijft iedereen maar terugkomen op deze prestatie. Het is en blijft een bijzonder aparte en vooral eigenwijze trainer. Ik ben niet onder de indruk.

3 maart 2024 om 10:53

Ja en zelfs Lampard zette hem op de bank

3 maart 2024 om 12:27

Ja dus Mourinho krijgt ook nog steeds credits met een Inter in 2010 of Porto in 2004? Die credits hoort die ook gewoon te krijgen. Die prestatie is tig keer knapper dan Guardiola die dat met een City doet.

Tuchel is toch echt wel behoorlijk overrated gebleken. Al denk ik niet dat het alleen aan Tuchel ligt, het is intern al tijden een zooitje. Nog net niet zo extreem als bij Ajax.

Hahaha dat zou ook het toppunt zijn. Uitgeschakeld voor elke prijs die je kan halen en dan alsnog ontslagen worden ondanks het feit dat er geen vervanger is en de rest van het seizoen voor spek en bonen is

"ja Thomas, we spelen deze laatste nietszeggende wedstrijden liever zonder coach dan met jou, tschuss!"

Meer dan terecht imo Tuchel doet het ook gewoon echt heel slecht terwijl hij met deze selectie makkelijk 1ste had moeten staan in de Bundesliga.

Dit gaat onze waardige lid Heijnazijn niet leuk vinden.

3 maart 2024 om 00:51

Wat een onzin. Heel slecht want hij moet makkelijk eerste staan in de BL. Makkelijk nog wel. Heb je niet door dat Leverkusen van de 69 te behalen punten er 61 hebben behaald? Je doet Leverkusen zwaar tekort met deze reactie. Die beleven een uniek seizoen. Ook in puntenaantal.

3 maart 2024 om 01:00

@storing

Ja Leverkussen doet het zekers erg goed of te wel fantastisch.

Maar Bayern heeft een veel betere selectie dan Leverkussen en Tuchel hoort met zo’n selectie gewoon 1e te staan eerlijk is eerlijk.

3 maart 2024 om 02:08

*Leverkusen, Tuchel was in alle andere jaren kampioen geworden de laatste 10 jaar met zijn huidige puntengemiddelde. Leverkusen is op weg naar het hoogste aantal punten ooit in de Bundesliga. Tuurlijk wordt je dan niet ‘makkelijk’ eerste, helemaal niet als je veel spelers allang over datum zijn of het hele seizoen geblesseerd zijn.

3 maart 2024 om 02:11

Verder is de huidige selectie van Leverkusen helemaal niet minder tenzij je spelers als Goretzka, Muller en Gnabry nog als topspelers gaat rekenen. Jongens als Grimaldo, Tah, Frimpong, Xhaka (of Palacios) en Wirtz zouden allemaal basis staan bij het huidige Bayern.

3 maart 2024 om 00:53

Makkelijk eerste moeten staan? Laatste keer dat ze na 24 speelrondes meer dan 61 punten hadden was in 15/16. En dan zouden ze nog 2de staan als Leverkusen morgen wint.

3 maart 2024 om 01:56

Ze horen gewoon de wedstrijden te pakken, die ze hadden kunnen pakken. Als je met 3-0 verliest van je directe concurrent dan loopt het gewoon niet goed. Als je upemecano boven de Ligt kiest en topspelers als Kimmich laat banken dan doe je iets niet goed.

3 maart 2024 om 02:09

Kimmich banken, wanneer dan?

3 maart 2024 om 06:37

Leverkussen uit?

3 maart 2024 om 12:28

Ja omdat die net terug kwam van een blessure, Kimmich zit nooit op de bank.

dan kan tuchel na dit seizoen mooi naar ajax zoals arno vermeulen al aangaf bij studio voetbal. het blijkt dat hij groot fan is van het nederlandse voetbal. wie weet zien we hem daarom straks wel in de eredivisie.

3 maart 2024 om 09:36

Nou hopelijk niet.

Logisch - de Bundesliga niet winnen is geen ramp, top 4 is voldoende voor CL ticket.

Maar de Champions League is de belangrijkste competitie voor Bayern, en in de eerste knockout ronde eruit liggen is gewoon ondermaats, dat kost je de kop.

Wellicht moet deze man weer een niveau zakken met teams ….hij krijgt topteams niet aan het voetballen zijn ervaren spelers…..weet niet wat zijn
Probleem is maar het is een probleem

3 maart 2024 om 15:06

Hij haalde de CL finale met PSG en won de CL met Chelsea, dat zijn toch aardige topteams. Maar het kan niet altijd feest zijn natuurlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren